Ministerul Sănătății a publicat, duminică, pe pagina de Facebook date privind evoluția epidemiei de COVID și a vaccinării în România, iar potrivit informațiilor furnizate de minister, rata de infectare COVID ar fi mai mare cel puțin în cinci județe față de cea anunțată în buletinul de la ora 13.00 publicat de Grupul de Comunicare Strategică.

Ministerul Sănătății prezintă cele cinci județe cu cea mai mare rată de incidență din țară, iar datele arată o rată de infectare mai mare decât cea comunicată oficial de GCS. Astfel, pe lângă județul Timiș, și județul Maramureș ar fi în scenariul roșu, scrie g4media.ro

În schimb, potrivit buletinului GCS de la ora 13.00, rata de incidență pe județe este următoarea:

 

 

2 COMMENTS

  1. O manipulare mai mare nu am vazut la useristii astia.De vina e Firea ca nu are Frigusor-Nicisor caldura…Pai, de ce pe vremea PSD era caldura in locuinte iar pe vremea USR -PNL, nu ?
    Sa o cheme pe Firea la primarie sa le deseneze…

  2. Si daca a scazut, de ce mai baga carantina obligatoriu pentru cetatenii care sunt in tara, dar pentru cei care vor sosi in domiciliu? Se simt minciunile de la mii de kilometri de Romania! Deja aici e zona in scadere drastica(partea nemturiei din halvetica) si nu e nicio problema! In partea de N-E pe pozitia geneva, controlul este facut de politia franceza, te preia de la avion, autocar, microbuz si la declaratii, dureaza cateva ore. Ceu care vin cu masini personale, trec fara nicio retinere sau control! E chestie serioasa, vineri au anuntati astia de la interne. Poate ca nu ma vor strecura pe lista coro cu restrictii cand revin acasa.

Leave a Reply