O emisiune interesanta cu diplomatul de cariera George Ciamba, ministru delegat pentru Afaceri Europene :

7 COMMENTS

 1. Mare pacat ca ati blocat oamenii care va mai contraziceau acum ceva vreme si ati ramas, pe pagina de Facebook doar cu o sleahta agresiva si spalata pe creiere.
  off-topic: Romanii din PSD dau şuturi în companiile româneşti pentru că se luptă cu băncile lacome şi cu străinii care ne fură resursele! Noua decizie lasă în pace austriecii şi călăreşte românii, cum se cuvine! Bravo, PSD:
  http://www.economica.net/gaze-marea-neagra-pret-gaze-plafonare-petrom-romgaz-gaze-offshore-taxa-gaze_162842.html?fbclid=IwAR01NrifDtUMkJ9hRGhRatEZtTEV8ZbPr3NWd54rkjYXDDirMFSJpvb9KOU

  • Ai dreptate URSUL blocat sunt si eu,neclar motivul ,( totusi te urmaresc R.Tudor cu block cu tot )dar “incantat” de tratamentul proPSD-istilor de pe pagina de FB a lui R.Tudor , e ca-n tenis ,acu’ te pupa – acu’ te scuipa cand ai o logica si nu te lasi condus de propaganda PSD-ista ! Radu Tudor e de inteles ca nu toti pot fi la unisol ,inteleg si sunt constient ca A3 este televiziunea PSD-ALDE urmaresc DOAR emisiunea ta si doar cele fara Ciuvica , basca esti Constantean de-al meu ! – intradevar excelenta emisiunea cu Ciamba

  • Hai,taticu,fara linkuri umflate si avantajate,cine a profitat cu cioata de lemn svaihofpen,nu ma chinui sa-i scriu numele,un mic exemplu,in rest mananca pe fb acelasi meniu,daca vrei sa gandesti mai mult de relatia cu acneicul respondent,pune-ti intrebari adevarate,pana atunci leapsa pe ouate,nu stii ce-i, nu-i nimic,neuronul se dezvolta altfel dandu-i stimulente provocatoare!Evplueaza tata,da mai mult dar pana acum nu vad decat un limbaj isteric,scadant!E tot ce poti?

 2. Junker ar trebui sa faca un dush rece,o gargara mentolata,sa se uite bine la pantofii pe care ii incalta si sa dea naibii unda verde ca a lungit-o nemotivat,unui stat membru UE nu-i poti ingradi si limita accesul liber e contrar principiilor infiintarii UE si functionarii ei!Dl.Ciamba e un diplomat fin si incearca sa faca tot posibilul,inteleg,dar eu traduc in modul meu direct,pisica cu intratu’ intra de-acum in pre-istoric,devine tot mai neesential in functionarea noastra,nu contest ca sunt avantaje dar ne-am descurcat si fara ele!Deci,pune stampila sau nu,nu mai reprezinta un deziderat pretios si de maxima atentie,se intra in intr-o prosteala fara justificari de-acum!Ne bagi bine,nu, sayonara!

 3. E posibil ca România să intre în Schengen cu puțin timp înainte de desființarea Schengen.Sau după :-))

  De ce nu cred eu că vom intra curând în acest spațiu: Din motive de securitate a UE. Din acest punct de vedere, e preferabil să existe o zonă tampon (buffer zone), iar ce „scapă” de această zonă e controlat la porțile spațiului Schengen. E vorba în special de trafic de droguri, arme, trafic ilegal de mărfuri și de oameni etc.

  Nu cred în ipoteza că portul Constanța ar fi o amenințare comercială a portului olandez Rotterdam. Să fim serioși, Constanța e un port regional important, Rotterdam (portul) e ceva SF. E de importanță globală. Nu are cum, vreodată, să fie concurat de Constanța, cu toată dragostea. Poate cu încălzirea asta globală, când se vor ghețarii și Rotterdamul va fi inundat.

  • Sorinache, ce dracu intelegi asa greu, tati, esti neam cu iohahahanis? Fii antena, ca-ti explic DACIT (!) o data:
   Orice drum are doua capete. Daca un capat e holandez, iar alalaltu’ e romanesc, satisfactia nu poate fi deplina! De fapt, ca principiu, satisfactia e la jumate! Iar batavii, hapsini, ar vrea toata satisfactia pentru ei. La dracu, e simplu ca vaca, ce nu intelegi?
   In ecuatia asta nu intervine faptul ca Rotterdam e de 5 ori mai frumos decit Constanta, de 11 ori mai modern si dotat dar, ce sa vezi si sa nu crezi, MULT MAI MIC! Asta pentru ca portul Constanta e, de fapt, o salba de porturi, interconectate si complementare.
   Ceea ce conteaza e ca portul Rotterdam NU ARE IESIRE LA MAREA NEAGRA, si asta ii enerveaza teribil. CAPISCI?

Leave a Reply