Interviu realizat de MApN cu ministrul Nicolae Ciuca si seful Statului Major al Apararii, gen Daniel Petrescu

Un convoi de autocamioane care transportă Spitalul Modular de Izolare și Tratament achiziționat din Olanda de Direcția medicală a MApN, a intrat joi, 26 martie, în România, prin PTF Nădlac.

Spitalul Modular de Izolare și Tratament va funcționa ca o secție extinsă de boli infecțioase a Spitalului Militar de Urgență din Constanța. Această capabilitate medicală militară va fi instalată de structuri din MApN în campusul militar ce va fi amplasat pe terenul stadionului „Portul” din Constanța.

Operațiunile de pregătire a campusului sunt realizate cu sprijinul militarilor din Statul Major al Forțelor Navale, Statul Major al Forțelor Terestre, Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii, Comandamentul Logistic Întrunit și Direcția medicală a MApN.

3 COMMENTS

  1. Al treilea ar trebui in Iasi…, construit paralel cu cel de la Constanta…Acolo sunt cei veniti din Italia si Spania….

  2. Domnul Ciuca daca nu preia fraile de la caruta asta cu cai naravasi o sa constate ca nu mai are ce sa apere. Domnilor si doamnelor autoritati terminati cu penibilul si circovirusul. In jocul asta de-a baba-orban ati scos pe bietii militieni si ceva armata sa va bateti joc de ei. Scopul masurilor este medical pandemic si nu de vazut hartii false. Nu verifica nimeni autenticitatea si au aparut fabrici de adeverinte si legitimatii . Au fost amendati cei cinstiti care macar nu au mintit.Daca pe langa militieni era si un veterinar sau un voluntar capabil sa citeasca un termometru electronic atunci ziceam ca este treaba serioasa si ii duc la analize cei prezumati bolnavi. Acum alta boala firea care trebuie dusa la izolare 14 zile. Il zapaceste pe cerc si se da mare specialista im virus. Doamna jumatate din pa demie va apartine. Ati umplut bucurestiul de gunoaie si saracie . Poate acum vor suna a moarte clopotele si concertele favorizate in locul sanatatii. Poate treceti pe la hroapa de gunoi sa vedeti de unde vine moartea.Poate isi da seama doamna acum cand bucurestenii nu circula, cine sunt poluatorii rutieri ai orasului( functionarimea capitalei si soptitorii ei politici cu adeverinte ceva reporteri de teren si transportatorii de jmecheri euroimuni

  3. Imi cer scuze ca deranjez acest blog. Este ultima postare. Azi m-am convins ca suntem pierduti. In Romania daca Dumnezeu nu face o minune vor fi multe victime si cu regret meritam asta. Golaneala politica institutionala si coruptia este cauza raspandirii acestui virus sau ce este. Azi am aflat ce inseamna sa fii inconstient si tampit. In timp ce firea se rostogoleste in dans cu cercel si prezinta tot felul de aiureli ,cand cercel vrea sa scrie carti si sa faca cercetare pe pielea noastra iar firea topaie in jurul lui ca la perinitavirusul se inmulteste Am tot scris aici despre drumul spitalelor de la guv la voluntari si nimic nu s-a intamplat . Azi aceeasi stare dar si ceva nou.pe st cel mare 33 de la inceputul anului 2 persoane fara adapost isi fac veacul pe rasuflatorile radet prin care sufla aburi fierbint. Acesti oameni arata ca niste bombe biologice. Indemnat se gargara doamnei primar firea care poarta grija batranilor si dai in sus si jos cu protectia sociala am sunat la asistenta sociala municipala tel verde sa informez despre aceasta stare in plina epidemie. primul tel 0800821218 a raspuns o doamna fara nume care a notat ce am spus . 2)am fost sunat de o alta doamna fara nume de la nr 0727300450 care m-a intrebat pe unde sunt astia si ca a fost in parcul perla (la 2 km ) de unde am anuntat si ca nu se confirma. Mi-a recomandat sa sun la alte numere 0219862 sau 0219852. 3)Am sunat ai a raspuns un domn fara nume care dupa ce a notat sarguincios tot ce am avut de spus …m-a lamurit: ei sunt protectia sociala sect 2 si dat fiid ca politia locala nu ii mai insoteste fiind la dispozitia politiei nationale ei nu pot face nimic adica nu pot legitima si nu pot schimba ceva daca cetateanul nu vrea. deci in concluzie legislatia nu functioneaza. In timp ce militia verifica hartii aiurea fluturate prin parbrize virusul din bombele biologice isi face numarul… La ora asta fetele sunt la inmultit bolile , bombele biologice sforaie la mofeturi iar politiile isi anunta cu girofarul interlopii sa dispara in peisaj. Suntem pierduti! Va urez multa sanatate si sa scapam cu Mila Lui Dumnezeu!

Leave a Reply