Ministrul interimar de interne Mihai Fifor a declarat ca printre masurile vizate de Guvern este si cea de “unificare a dispecerizarii” la Serviciul 112. Asta inseamna trecerea operatorilor 112 de la STS la Ministerul Afacerilor Interne.

“Discutăm despre măsuri imediate, discutăm despre măsuri care coboară până la nivelul fiecărui inspectorat de poliție. Astăzi, am avut o primă videoconferință cu toți șefii de inspectorate din această țară și le-am comunicat poziționarea noastră și măsurile pe care le solicit, măsuri catre trebuie puse în practică imediat.

Este vorba de proceduri, este vorba de întoarcerea în stradă la patrulele mixte poliție-jandarmi, pentru că cetățeanul trebuie să-l vadă pe polițist în stradă, acolo unde îi poate asigura protecția nemijlocit.

https://www.antena3.ro/actualitate/mihai-fifor-s-au-facut-multe-erori-532108.html

11 COMMENTS

 1. Ni inteleg cum functioneaza Ro Alert dar vad ca au o baza de date , a telefoanelor noastre.Chiar pe zone.orase.Cum de nu stiau localizarea nr.de telefon al inculpatului?
  P.S. vad ca foarte des se testeaza Ro Alert.
  Am ajuns sa nici numai citesc mesajele.Ceea ce nu e bine.

  • RO-ALERT nu funcționează pe numere de telefon, e o transmisie ‘oarbă’ din turnurile celulare pe zone. Dacă vine la oră fixă sau jumătate de oră e probabil test.

 2. Este necesar ca acest grup infractional de la putere sa isi dea toti demisia de la director la secretara, de la ministri la secretari, de la capra care umbla pe sârma ( care este de o perversitate patologică) pana la soferii lor. Ăstia din psdaldeudmr au distrus complet toate institutiile statului. NIMENI NU MAI ARE INCREDERE IN EI!

 3. ,,S-au facut multe erori”? La ora asta se practica un terorism national. Sunt terorizate persoanele si familiile vulnerabile care nu se pot apara. Ma refer la copii, tineri, persoane varstnice,parasite sau cu probleme medicale care nu se pot apara.. Miza este traficul de persoane, cersetoria, deposedarea de bunuri imobiliare, traficul de organe. comert ilicit cu substante interzise. M Diaconu a jucat intr-un film cu aceasta tema si va poate spune multe pe aceasta tema. ,,Unul dintre riscurile importante pentru securitatea naţională este reprezentat de afectarea gravă a drepturilor şi libertăţilor fundamentale consfinţite prin Constituţie: egalitatea în drepturi, dreptul la ocrotirea sănătăţii, educaţie și protecţie socială.” extras din atributiile celor care se ocupa de lupta impotriva terorismului. Poate domnul fifor verifica putin ce se intampla in ,,caminele de batrani” particulare cine este in spatele lor si ce se intampla cu acestia…. primariile protejeaza si ajuta infractionalitatea in acest sector…. sa verifice si la iml activitatea de solicitare discernamant pentru persoane varstnice la intocmirea actelor de vanzare cumparare si testamente notariale. Un mic grafic cu solicitarile si zonele de unde provin poate arata o imagine a activitatii imobiliare din aceste zone……. doar declararea ca activitate terorista a acestor clanuri poate rezolva situatia . SRI si Armata pot reface incredera in statul roman ingenunchiat prin coruptie

 4. Nimic deosebit, o glumita! ,,va fi o interventie abrupta la MAI !” alta seara aceleasi locuri si lumea interlopa lucreaza fara stres. Dl fifor probabil asteapta batiscaful sa poata cobora in marea misterelor din lumea interlopa.

 5. F bine, și Institutul Cantacuzino l-a făcut funcțional, o sa pună și STS sa funcționeze asa cum trebuie.

 6. Daca tot vrea reforma sa schimbe legile.
  Sa nu mai existe consilier – demnitate publica- sau secretar de stat fara minim 15 expertiza in domeniu !
  Pt. avansarile in functii de sef , unul dintre criterii sa fie o recomandare prin vot secret a subalternilor care il cunosc ce poate.
  Modalitatea concursurilor la INM sa se schimbe.Nu e posibil sa nu poti identifica partile vatamate de suspecti ,dupa comportamentul lor.
  Daca rudele primei victime au facut o plangere si plang si insista cu cercetarea pe la toate portile , inclusiv la Cotroceni, procurorul nu face cerc de suspecti din ei.

 7. dl Fifor vb mult. lipsește acțiunea.
  stați liniștiți, în max. 3 săptămâni cetățenii uită drama fetelor din Caracal și interlopii revin la activitatea infracțională. acum, interlopii s-au liniștit până trece zgomotul penibil al domnilor/doamnelor care reprezintă statul român.
  activitatea unui proxenet nu există dacă magistrații, politiștii, securiștii, etc nu fraternizează cu el.

 8. S-a aflat deja ca nu STS a dat locatiile gresite si mai rau politistii le-au luat de la interlopi! Pe langa adresa fiului lui Dinca, adresa de pe agenda data de fata si alte locatii alese de politisti din vecini!

  Asa ca sa continue Fifor cu STS e de vina, mai mult se face de ras! Cred ca nici nu stie ce e ala dispecerat.

Leave a Reply