Ministrul economiei Virgil Popescu pe Facebook :

Am declarat public, în repetate rânduri, că o prioritate a mandatului meu e ca exploatările din Marea Neagră să se realizeze, în cel mai scurt timp. Aceste exploatări reprezintă și o consolidare a securității naționale, nu doar o dezvoltare economică.

Mi-aș dori ca Exxon să continue operațiunile în România. În cazul în care din motive interne doresc să plece, le recomand să respecte legislatația românească pe care au folosit-o când au intrat, adica HG pentru transferul de licență.

De asemenea, mi-aș dori ca Romgaz, companie a statului român, să fie parte din viitorul consorțiu care va exploata acest perimetru.

Operațiunile de la Marea Neagra reprezintă o chestiune de securitate națională și recomand ca nimeni să nu ne pună la încercare cu acest lucru.

 

PS : Remarcabil mesajul ministrului Popescu…Stim insa, destul de multi, ca Romgaz nu are puterea financiara sa intre in acest proiect si ca arajamentele financiare din ultimii 15 ani au capusat-o grav ! Romgaz n-a fost in stare sa realizeze un hub modern on shore pentru depozitarea gazului romanesc in 15 ani si poate participa la proiectul offshore? E o gluma…

1 COMMENT

  1. Radu, ia vedeti voi ce se intampla cu pilonul 2 de pensii, ce e ascuns in spatele acestui demers! Te/va rog sa luati in considerare uriasa poza din 2018 trimisa de mine la tine pe facebook, am sters-o ca nu vreau asemenea porcarii(minciuni si manipulari), poza uriasa a unui panou publicitar in care era scris clar “votati diminuarea pensiilor si salariilor si limitarea lor, pentru a investi in afaceri ce este in pilonul 2 pentru cresterea nivelului de trai”, era in germana inscriptionat. Pare ca a venit timpul sa se puna in practica! Sclavul contributor nu va mai avea drepturi ca nivel de trai si viata in viitorul apropiat.

Leave a Reply