Ministrul Energiei Virgil Popescu, pe Facebook :

Am participat la reuniunea extraordinară a Consiliului miniștrilor Energiei, la Bruxelles. După două zile de discuții și negocieri lucrările s-au finalizat aseară târziu, dar nu am ajuns la un acord cu privire la valoarea plafonului și la alte elemente din mecanismul de corecție a prețului gazului natural, la nivelul Uniunii Europene.
Discuțiile vor continua în perioada următoare. România alături de Spania, Italia, Belgia, Grecia, Bulgaria, Slovacia, Polonia, Lituania și Slovenia susținem un plafon rezonabil pe preț care să nu dea un semnal în piață de creștere a prețului, ci din contră să ajute la stabilizarea acestuia la valori rezonabile. Vom negocia și în zilele următoare pentru a putea ajunge la un consens.

1 COMMENT

  1. Vad ca Preafericitul nu le spune acestor enoriasi speciali ca este Postul Craciunului. Sa ne mai lase in liniste sa postim si sa ne rugam la Dumnezeu. Ei daca nu au Dumnezeu macar o ceata de respect pentru cei care se roaga si pentru linistea lor. Suntem satui de reusitele si nereusitele lor, de promisiuni fara acoperire si chiar de amenintarile lor cu amenzi taxe si puscarii. Poate ii spuneti lui Klaus si lui Ciuca sa lase Bruxelles in pace si sa mearga la Catedrala in Sibiu si la parinti in Valcea . or afla mai multe si poate vor merge pe calea cea buna si dreapta Noi ne rugam si le uram la toti sa aiba parte de lumina lui Dumnezeu fara taxe sa se incalzeasca fara cereri si subventii ,sa traiasca in liniste si fericiti asa cum ne doresc si fac ei noua. Sarbatori linistite si pace!

Leave a Reply