Mircea Badea a vorbit, joi, în rubrica Citizen Badea din emisiunea “100 de minute”, despre motivarea instanţei în cazul eliberării din arest a lui Cristian Popescu Piedone.

“Pe de o parte corupţia ucide, pe de alta nu era treaba lui. E încurcată treaba. Aş avea un apel de făcut. Haideţi să nu mai intrăm în toate speluncile, în toate magherniţele, în toate mizeriile, gândindu-ne că statul trebuie să ne protejeze. Hai să ne protejăm şi noi” a spus Mircea Badea.

Instanţa a apreciat că nu era în atribuţiile lui Cristian Popescu Piedone să verifice respectarea normelor PSI.

7 COMMENTS

 1. Nici nu vreau sa imi imaginez o zi fara comentariile lui Mircea Badea!!! Ii sugerez – de dragul celor care il pretuiesc si, in ciuda celor care nu-l agreaza din motive evidente de ingustime a frecventei de rezonanta a mintii! – sa continue emisiunea chiar din alte sedii decat studiouri! Ar fi o premiera, adica inedit si, un motiv de imbolnavire pentru cei care nu ii doresc binele!
  Draga Mircea Badea, nu uita ca spontaneitatea ta – de multe ori acida – este un leac pentru mii de oameni din aceasta tara si, o otrava pentru cei care nu vor putea sa aiba niciodata un discurs impecabil ca al tau!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=eeJ4scjbIpk

 2. :)))))))))))))))))
  şi pentru incendiu din Mogoşoaia tot Arafat e vinovat? :)))))
  ai naibii ”la naiba fă”!
  Trebuia de mult să nu mai intraţi în colcăiala jegoasă a plîngăcioşilor urlători”politic! politic! politic!” cînd de fapt ei se ascund în spatele unor hîrtii care au fost aprobate tacit sau pe ascuns şi restul naivilor cred tot ce li se spune pe gură!
  :)))))))))) nu te enerva Mircea, nici acum după atîţia ani nu te-ai convins privind comportamentul est-europeanului român? Voi nu aţi observat că toţi vin de-şi golesc sacii de negativităţi la voi în platou dar niciunii nu zîmbesc curat sau să împrăştie bineţe şi bucurie, linişte şi stabilitate,pozitivitate şi dragoste de viaţă, încît sînteţi epuizaţi şi fără vlagă la sfîrşitul emisiunilor!(ştiu ce scriu, dar se vede, se simte clar din emisiuni) şi nu e normal. Aveţi şi voi viaţa voastră pe care trebuie să v-o respectaţi!
  :))))))) fă mişto de toţi şi de orice, dar nu pune nimic la suflet că n-or veni ei(oricare ar fi ei) să vă bucure viaţa sau să vă vadă fericiţi! (scuze: e un exemplu de care trebuie să ţină seamă oricine)
  :)))))))) pas cu pas o luaţi de la un nou început :))))))))))))

 3. Mircea Badea se bate cu snobismul cultural, ceea ce e echivalent cu bataia cu morile de vant. “Avangarda” se petrece intotdeauna in hrube si maghernitze, n-are nici un farmec sa te duci la Ateneu sa asculti metal, poate doar daca da un cutremur (Doamne fereste) si raman numai ruinele-atunci, da, snobii se vor napusti si acolo. Cat despre spatiile industriale, sunt la moda, chiar si pentru nunti, am fost la 2asemenea evenimente recente la Montreal. E drept, daca nu sunt amenajate, nu calca nimeni pe-acolo in afara studentilor de la arte vizuale, teatru sau film-adica avangarda, deh, la care nimeni nu se uita pana nu devine mainstream (contrariul, arta oficiala) si persoanele fara adapost. Si politia, cateodata, cand cauta informatori pentru chestiuni legate de droguri (amaratii de junkies care si-ar vinde si mama pt un fix) dar asta-i alta poveste. Deci, nici o sansa pt apelul dlui Badea.

 4. Are dreptate Mircea ! Cum au stat cateva sute de tineri intr-o incapere unde ar fi trebuit, conform declaratiilor patronului, sa incapa numai optzeci de persoane nu-mi dau seama
  !.( Imi aminteste de inghesuiala din autobuze inainte de 1989 cand pur si simplu erai strivit de ceilalti calatori si, la randul tau, striveai pe altii ).Ca sa nu mai vorbesc de alimentarea cu oxigen, mai ales in cazul folosirii unor artificii care se stie ce miros emana…Sa folosesti artificii intr-un spatiu inchis este o nebunie, sa mergi la un asemenea spectacol tot o nebunie…Aici nu este vorba numai de coruptie, care exista sa recunoastem,vorbim despre cinismul celor care organizeaza aceste evenimente fara sa le pese de riscul la care-i expun pe spectatori si pe cei care vin sa cante.

 5. daca s-ar respecta legile centru vechi ar disparea din peisajul junilor feisbucisti. unde si-ar mai ineca amarul? unde ar mai combate? unde ar mai incasa banii pentru manifestatiile “spontane”?

Leave a Reply