Europarlamentarul Mircea Diaconu  a vorbit, la interviurile DCNews, despre alegerile prezidențiale din 2019. 

Actuala ofertă pentru alegerile prezidențiale nu îl impresionează pe europarlamentarul independent Mircea Diaconu care consideră că nici măcar formațiunile noi nu aduc o doctrină clară. “Au apărut niște partide noi sau niște oferte noi, dar, iarăși zic, nu văd care e doctrina. Care este doctrina? Care este poziționarea lor? Și eu vreau să votez și soția mea și copiii mei, dar aș vrea și eu să înțeleg de ce ăsta e altfel decât celălalt. Și numai doctrinar poți să înțelegi că te duci către unul sau către altul, în funcție de temperamentul fiecăruia” a declarat Mircea Diaconu.

Iohannis “se uzează”

Mircea Diaconu consideră că președintele Klaus Iohannis nu va lipsi din turul doi al alegerilor prezidențiale din anul 2019, iar rivalul său politic va fi de la PSD. “Sigur, domnul președinte Iohannis, ca în orice mandat, se uzează, fără discuție, nu foarte mult, cred eu, atât de mult cât se sperie lumea. Cred că va fi în turul doi, din PSD va fi la fel”, a mai spus Mircea Diaconu.

5 COMMENTS

  1. Nu stiu de ce nu candideaza dl. Diaconu Mircea! Ii fac publicitate gratuita eu pe oriunde! Si in tara cand ajung si in afara cat stau,exact ca la europarlamentare cand am fortat nota privind corespondenta cu pagina de facebook, adeziuni si semnaturi! Nu m-am intalnit niciodata cu dumnealui,nu il cunosc personal si nici la spectacolele lui nu am reusit sa ajung, dar consider ca e persoana potrivita 100% sa ne reprezinte peste tot in lume! Toate ca toate, de ce nu urmeaza codul secret numerologic al vietii si se da deoparte?! Eu nu pot sa cred ca singur isi blocheaza sau anuleaza sansa care face parte din viata lui creativa si creatoare!

    • Omului nu-i convine sa i se “faca” dosar penal, de aia s-a retras si Crin Antonescu si se incearca crearea unei psihoze pentru a fi “lasat” sa candideze doar cine trebuie

Leave a Reply