Home Articole Miscarea antiislamica Pegida ingrijoreaza Germania

Miscarea antiislamica Pegida ingrijoreaza Germania

2714
8
SHARE

Serviciul german pentru securitatea internă (BFV) supraveghează cu atenţie mişcări antiislam precum Pegida, anunţă Ministerul german de Interne, la o săptămână după ce manifestanţi au afişat o spânzurătoare pentru lideri politici germani, relatează ziarul Le Figaro preluat de Mediafax.

“Incidentul relevă riscul creşterii potenţialului de agresivitate”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului german de Interne.

Mişcarea Pegida organizează săptămânal manifestaţii în Germania. La ultimul protest, manifestanţi au afişat o spânzurătoare pentru lideri politici germani, inclusiv pentru Angela Merkel.

“Serviciile de informaţii interne, atât la nivel federal cât şi la cel al landurilor, supraveghează atent acest fenomen”, adaugă oficialul citat.

Henriette Reker, o candidată susţinută de Uniunea Creştin-Democrată, partidul cancelarului Angela Merkel, a fost grav rănită, sâmbătă, într-un atac comis de un bărbat care se opune sosirii imigranţilor extracomunitari.

8 COMMENTS

 1. Mafia lor nu-i deranjeza, face parte din decor,dar cand apare un intrus din Est e deranj! Oricum asumat sau nu, si-a luat-o!

 2. Şi în Suedia, Danemarca şi Norvegia e cam la fel(de-o săptămînă scriu ziarele online). Toţi se tem de atacuri şi violenţe de orice fel. Un pont vă pot da(certitudine) cei care au în sînge ura faţă de cei din jur, violenţa gravă şi manipulaţii sînt analfabeţii reali care se strecoară pe rînd cum pot în diferite ţări apoi se unesc între ei prin orice metode inclusiv prin comunicare telefonică gen păsăreşte şi se apucă de treabă. În primul rînd atacatorii şi distrugătorii zonelor lor trebuie să fie atenţi(acolo va fi răzbunarea cea mare) cu românica nu au nicio treabă chiar dacă ura de rasă se înteţeşte! Deja în alte ţări ura de rasă este la cote alarmante şi pe faţă: chiar de eşti as în profesie şi la locul de muncă pe care-l găseşti şi vrei, iniţial îţi bagă beţe-n roate, apoi la locul de muncă te şicanează puternic sau dă vina pe ei chiar dacă nu au nicio vină , sau, dacă consilierul familial care răspunde de el şi familia lui are tupeul să-i spună direct în faţă cu ameninţarea legii stricte, încît se lasă păgubaşi şi totuşi continuă să depună eforturi uriaşe pentru a obţine măcar un membru al familiei un loc de muncă decent şi din care poate trăi cît de cît!(cazuri concrete). Mulţi din Eritreea, Sudan, Egipt… au plecat deşi nu erau refugiaţi. Să vedem dacă reuşesc să ajungă oameni demni!

 3. Asistam la cea mai mare EROARE POLITICA de dupa al II razboi mondial, luata de cativa lideri de state, ca sa le spunem asa ! Acesti lideri nu mai reprezinta popoarele lor, nu mai reprezinta omamenii normali la cap din tarile respective sau de alt undeva, nu mai reprezinta organizatiile internationale, nu a mai contat nici un tratat international. Au luat decizii criminale peste populatii intregi, peste continente, au declansat, cel putin in Europa, un amestec haotic si fortat de populatii si religii. Este cea mai sfruntata actiune impotriva a tot ce a cladit la un moment dat o natiune, siliti fiind sa accepte falimentul unei politici internationale! Cred ca in prima faza, ca Germania va plati cel mai scump experimentul , apoi vom vedea ce urmeaza !

  • Experimentul nu este al lor. Ei sunt cei santajati cu tot felul de magarii. Incercati sa vedeti putin mai departe, poate-n zare.

 4. Asa cum stim din fizica exista principiul actiunii si reactiunii. Normal la islamism trebuie sa existe antiislamism.

 5. Oh nu, domnule Tudor – îngrijorarea reală a Germaniei se referă la politicile aberante ale doamnei Merkel. PEGIDA este unul dintre semnele acelei îngrijorări. După cum se vede și în poza de pe pancarta din poza (iată!) afișată de dumneavoastră.
  .
  Spre deosebire de România unde apucăturile de pomanagii ale lichelelor presei main-stream ies în sfârșit la iveală, în Germania șpaga luată de presă pentru a imacula imaginea liderilor politici ai doamnei Merkel PUBLICĂ LISTE ale ”infamiei” cu toți aceia ce au o altă opinie în criza refugiaților. Hitler ar roși de invidie, deși ”ideea” în numele căreia această oroare este folosită – drepturile (sanchi) refugiaților – este aparent opusă metodei.
  .
  Deasemenea, bărbatul care a ”înjughiat-o” pe madam Henriette Reker NU se opune sosirii imigranților ci acordării de ajutoare acestora din contribuțiile germanilor la sistemul de asigurare socială – omul fiind șomer. Cetățeanul respectiv s-a predat imediat și a invocat faptul că doamna Merkel cheltuiește banii cu care și EL a contribuit pentru unii care NU au contribuit.
  E drept, dreptatea nu e și pentru căței și se pare că are și Germania cățeii ei.
  Doamna Henriette Reker a câștigat primăria din Cologne (Koln) din primul tur ca urmare a cestui episod convenabil – fiind în perfectă stare de sănătate în acest moment.

 6. Politia germana e ingrijorata de cine nu trebuie si intoarce spatele adevaratei probleme. Probabil ca de aceea isi dau politaii nemti demisia pe capete. Se prefigureaza cumva tulburari civile si rafuieli?

Leave a Reply