La data de 3 ianuarie 2016, unul din cei mai influenti sefi de servicii secrete din lume, seful GRU Igor Sergun a murit fulgerator si misterios la numai 58 de ani.

GRU este serviciul de informatii militare al Moscovei, implicat in operatiuni de mare amploare pe teritorii straine impotriva adversarilor Rusiei.

Nici o explicatie oficiala nu a fost oferita de la Moscova in legatura cu moartea generalului Sergun.

 

 

6 COMMENTS

 1. Trebuie ca pregatea o lovitura de palat si factiunea Putin a mirosit la timp complotul. Oricum, faptul ca nu apare nici o explicatie de la Kremlin nu conteaza: rusii au renuntat sa se mai ocupe de aparente de la anexarea Crimeei incoace iar facatura de lege anti-terorism care permite securitatii sa impuste in “masa” daca se banuieste ca sunt si teroristi in mijlocul ei, recent promulgata, dovedeste ca tzarul se asteapta la razboi civil cat de curand. Deci, gata cu izmenelile diplomatice.

 2. Waw! Mistrul lucrului bine făcut? Cumva de va dizolva ”ghinion” prin dezvăluiri?
  http://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-nu-stie-ca-de-craciun-si-de-anul-nou-finul-vine-la-nas-nu-invers-273954/
  **Cine naiba e Vecerdea ăsta, încît să merite ca însuşi preşedintele României să ia avionul prezidenţial şi să dea o tură pînă la el în SUA ca să-i dea copiii la grindă?
  În România, oameni mult mai pricepuţi decît acest Vecerdea, cum sînt Ilie Năstase sau Ion Ţiriac nu beneficiază de astfel de finanţări din banul public pentru turnee de tenis cu mult mai importante decît acel Pamira Open organizat parcă doar pentru plăcerea fostului primar de Sibiu! Sîntem deja în posesia unor documente extrem de importante (pe care le vom prezenta în zilele următoare) care arată că Vecerdea a fost un privilegiat pe bani publici al naşului său Klaus Iohannis, aşa încît s-ar putea să aflăm că vacanţele acestea americane ar putea fi interpretate şi altfel!**
  E un pasaj dintrun material perfect pentru analiza faptelor şi enorm de multe întrebări !
  – Recomand materialul citit cu atenţie şi poate că vom auzi mult mai multe ”infracţiuni” care au fost şi vor rămîne dosite de imunitatea totală a funcţiei deşi nu funcţia e persoana cu mîini şi picioare care să facă! Funcţia e statutul ocupantului de scaun pe o perioadă de timp dar trebuie să respecte legea şi trebuie pedepsit individul ocupant al scaunului şi funcţiei în cazul infracţiunilor cu vechime sau la zi!

 3. Eee se intampla nu numai la case mari. Daca nici la Colectiv n-a fost nimic doar un simplu incendiu atunci de ce sa nu cred intr-o moarte subita “in somn”.

Leave a Reply