Victor Ponta, presedintele Pro Romania, pe Facebook :

NU poti sa faci schimbarea politica in Romania cu indivizi ca Ludovic Orban – un combinator politic din anii 90, mincinos , prefacut si iresponsabil , plin de “schelete” din anii 2007-2008 , mereu pe post de mascarici pentru cei care il mai baga in seama!

ProRomania sprijina o schimabare adevarata in politica romaneasca! Daca o schimbam pe Dancila cu Orban ne batem joc de oameni!

7 COMMENTS

 1. AM VOTAT ALDE DAR SUNTEM LIBERALII AUTENTINCi,l-am salvat pe CAMPEANU la PODUL DE Flori,ei sunt taietzei,zdrente,nu stiu cat am luptat,RESTUL E TRASH!MA MANDRESC CU VOTUL MEU!,TU,manipulatul,inteligenta e redusa,neimoprtanta,NU-MI SUBESTSTIMA INTELIGENTA CA TE FAC MUCI!MAI BINE RENASC DIN CENUSA DECAT BALEGAR,SI NU CONTEAZA PROCENTUL,EU IMI FAC DATORIA!MA mandresc cu rezultatul meu adevarat fata de manipularea ta!DECI,MARSH,INVATA DEMOCRATIE!

 2. Tu vrei ca pe Viorica Dăncilă s-o schimbi cu tine! Pune-ți pofta-n cui, Victor Ponta! Și tu ești tot un măscărici. Faci echipă bună cu Ludovic Orban.

  • V. Ponta a spus ca nu vrea la Guvernare.
   A spus ca daca PNL vrea voturile ProRomania sa nu mai injure Orban deputatii care fac parte din acest partid. Cred ca este o cerinta de bun simt.

 3. A renascut Michimaus! Unde sunt turcii unde sunr chinezii care i-a promis acest mincinos patologic ca-i aduce sa investeasca in Romania?

  • dacă Ponta îi mitocan, Orban nu este mitocan atunci când înjură toți liderii din opoziție care teoretic trebuie să voteze moțiunea de cenzură?!
   apropo, vă rog să citiți câte investiții au făcut chinezii în Germania? / o să aveți un real șoc – sper că nu credeți că doamna Merkel este comunistă?!
   în perioada guvernării Ponta (fie că ne place sau nu) au venit multe investiții germane (ex. Boch, etc).
   când a fost Orban (Min. Transporturilor) nu a făcut nici un km de autostradă (nici cu turci, chinezi sau germani, etc). / a dat contracte care sunt anchetate de DNA dl Nelu Iordache (dl a fost condamnat).
   haideți să vedem adevărata față a dl Orban.

 4. nici femeile nu zic DA din prima, ce credeati?
  Pesemne ca nici PNLul nu il vrea pe Orban prim-ministru, dar au o alta “voce” care sa o afirme public. Asa ca, pentru binele tarii, vor pune alt PM.
  Singurul nume german de pe la virf disponibil mi se pare ca e Sigfried.

  Pe undeva e si logic: nu ne ajunge ca tot se confunda Budapest cu Bucarest, cum dracu sa le explici birocratilor bruxellezi diferenta dintre Orban Viktor, Orban Ludovic si Ponta Victor? E prea multikulti, zau asa….

Leave a Reply