Pe 29 decembrie, la DCNews și DCNewsTV, a fost difuzată ultima ediție din 2021 a emisiunii „Miercurea neagră”. La un moment dat, Mugur Ciuvică a fost întrebat dacă are un „cuvânt bun” pentru PSD, fiind vorba despre o „întrebare capcană”. „De ce întrebare capcană? Pentru că, dacă spuneați un cuvânt bun despre PSD, îl treceam evenimentul anului în cazul lui Mugur Ciuvică. A spus un cuvânt bun despre PSD”, a zis Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii.

„Un cuvânt bun chiar nu am, dar nici un cuvânt rău nu am, deocamdată”, a zis Mugur Ciuvică. Ulterior, a adăugat: „Sunt curios ce vor face cu guvernarea, pentru că, în teorie, ar trebui să fie un guvern mai bun, scoaterea USR este deja un pas pozitiv.”

„PSD are posibilitatea să mai facă două, trei lucruri la guvernare, din ce s-au specializat ei în ultima vreme, adică mai o creștere de pensii, de salarii, ceva în genul acesta. Mai o frână eventual, dar aici cred că mă lansez prea tare în speranțe. Dar hai să punem la posibilități și o frână la diverse legi abuzive”, a subliniat Mugur Ciuvică.

„Cuvântul bun ar fi că este posibil să facă două, trei chestii în plus față de ce ar fi făcut celelalte două guverne”, a conchis Mugur Ciuvică, citat de dcnews.ro

 

Leave a Reply