Fanfaron, excesiv de teatral, nepermis de orgolios, foarte bogat si destul de popular in SUA. Donald Trump este cu siguranta figura cea mai controversata in politica americana de azi.

—————-

Magnatul Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din SUA, este încrezător în popularitatea pe care o are, afirmând, într-un discurs, că nu ar pierde voturi nici dacă ar împuşca pe cineva în centrul New York-ului, precizeaza CNN.

 

6 COMMENTS

  1. Un maimutoi care se vede presedinte,americanii au suficienta minte ca sa il rejectezee,e un donald dar e… ratoiul care macane!Personaj de desene animate,nimic mai mult!

  2. arogant nearogant trump are in sondaje mai mult decat procentele insumate ale celorlalti candidati republicani. si asta spune foarte multe despre ceea ce isi doresc americanii, cel putin sustinatorii republicanilor. despre ailalti ai lui obama se aude ceva?

  3. Daca asta va ajunge presedintele celei mai puternice natiuni de pe glob, atunci ne putem lua ramas bun de la planeta Pamant.

  4. Ideal ar fi fost un candidat conservator adversar al politicilor de primire fara discernamant a refugiatilor (asa-zisilor refugiati mai bine zis), civilizat, nu circar cum e Trump. Dar daca pe el il prefera americanii, treaba lor. In general in ziua de azi occidentul are nevoie ca de aer de lideri politici “incorecti politic”.

  5. Banii iti ofera libertate totala. Daca in spatele lui Trump nu stau banii corporatiilor sau ai diverselor grupuri de interese, asta ii ofera aceasta libertate pe care alti politicieni, care depind de finantari pentru a fi alesi, nu o au.
    Apoi, societatea americana, desi “democratica” este formata in mare parte, daca nu in majoritate poate, din oameni cu prejudicii catre rasa, religie, orientari sexuale, etc. De fapt nu e vorba doar de societatea americana, ci de intreaga specie umana. Iar Trump e unul dintre ei. Cred ca sansele lui cresc pe zi ce trece.

Leave a Reply