Unul din cei mai discreti si mai eficienti multimiliardari ai Romaniei, Dan Dragoi a reusit sa puna mina pe o afacere de citeva zeci de milioane de euro prin plasarea fiului sau, Bogdan Dragoi in fruntea SIF Banat. Dan Dragoi s-a lansat in afaceri in anii ’90 ca mina dreapta a generalului Victor Atanasie Stanculescu la firma Bali Trading. Bogdan Dragoi a fost ministru de finante in guvernul PDL si apoi consilier prezidential al lui Traian Basescu. Bogdan a fost si continua sa fie in umbra tatalui sau Dan Dragoi, o figura ce a scapat atentiei celor ce au investigat grupul miliardarilor romani consolidati in ultimii 15-20 de ani. Numele Dragoi apare in foarte multe note si informatii ale serviciilor secrete.

————–

Autoritatea de Supraveghere Financiară a avizat modificarea componenței conducerii SIF Banat-Crișana (SIF1), prin numirea lui Drăgoi Bogdan-Alexandru în funcția de director general și a lui Avrămoiu Octavian în funcția de director general adjunct, informează societatea de investiții financiare printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Avizul ASF este în conformitate cu Hotărârea nr. 3/14.07.2015 a Consiliului de Administrație al SIF Banat-Crișana, prin care a fost votată noua conducere a societății.’, se menționează în comunicat.

De asemenea, din componența conducerii SIF Banat-Crișana mai fac parte Grigore Aurelia Gabriela, director general adjunct Operațiuni, și Sferdian Teodora, director general adjunct Dezvoltare.

Bogdan Drăgoi și Octavian Avrămoiu sunt și membrii ai Consiliului de Administrație al SIF1, fiind aleși de Adunarea Generală a Acționarilor și avizați de către ASF.

Bogdan Drăgoi a fost ministru de Finanțe în 2012, după ce anterior ocupase poziția de secretar de stat în cadrul aceluiași minister.

Octavian Avrămoiu a fost director de cabinet în timpul mandatului lui Bogdan Drăgoi, fiind membru al Baroului București și lichidator judiciar.

13 COMMENTS

 1. Ce este ANORMAL? TOTUL REVINE LA” MARCA” TRAIAN BASESCU FURATI BAIETI SUNT ALATURI DE VOI SI VA APAR CU TOATE INSTITUTIILE DE REPRESIUNE CU CARE COLABOREAZA CU SPOR CU ”DNA”KOVESI SI ”SRI ” KOLDEA DAR, TREBUIE SA COTIZATI ATAT LA MINE CIT SI LA NOUL ==pnl== SUNT AI NOSTRI
  A SACRIFICAT-O UN PIC PE ”NUTI” DAR ACUM E LIBERA MICUTA IN REST TOTUL E BINE, MINUNAT BANUTI SUNT LA LOC SIGUR
  SI-AU LUAT TARA INAPOI ==NU==ACESTA A FOST PLANUL CU ASA ZISUL PRESEDINTE K.W. JOHANNIS NEMTUL ”LUCRULUI BINE FACUT” CARE A FOST NUMIT DE ”PPE” MERKEL(NU A FOST ALES IN MOD DEMOCRATIC DE POPORUL ROMAN TOTUL A FOST O FARSA DE ZILE MARI)
  PPE SI MERKEL SI-A GASIT SLUGILE PERFECTE CARE STAU IN GENUNCHI FARA SA CREEEEZE NICI UN FEL== DE PROBLEME== ROMANIA ESTE GARANTAT” COLONIA NOASTRA ”/CE DUREROS PENTRU NOI CARE IUBIM ROMANIA
  Am crezut in prostia mea ca o data plecat BASE vom deveni O TARA NORMALA desi nu l-am votat pe PARVENITUL SI TRADATORUL SI SEVITORUL DE JOHANNIS TOT BASE CONDUCE ROMANIA ACESTA ESTE CRUDUL ADEVAR PENTRU NOI TOTI

  • Aveti dreptate .Insa Romania nu se va face bine fiindca in ROMANIA nu au aparut inca conducatori,politicieni,ziaristi,comentatatori care sa fie patrioti, verticali,corecti si carte … sa recunoasca cu totii (multi sunt fanatici/propagandisti a unui partid sau altul) ca hotii ,jefuitorii,coruptii sunt atat la dreapta cat si la stanga.Niciunul nu este mai bun /rau ca celalalt si ar trebui sa RECUNOASTEM ca in distrugerea tarii toti conducatorii au avut aceleasi” merit”(adica Iliescu=Basescu=Johannis si petrica=nastase=tariceanu=boc=ponta).Au distrus si vandut(pe nimic) tot,tot si mai avem inca in ROMANIA doar ceva paduri iar Johannis si Ponta nu se vor lasa pana nu le vor …DEFRISA in totalitate).Apoi…dupa noi potopul sau scapa cine poate ! .

 2. Poa’ sa vina cine-o vrea. Mi-ar parea bine ca toti miliardarii Romaniei sa faca ceva si pentru tara care i-a ridicat, chiar daca ei sustin ca s-au ridicat numai prin propriile puteri.

 3. ”Dacă-i pleaşcă, cu plăcere” cam aşa îşi spun toţi indivizii de”carton fals” ai acestei ţări şi nu e singurul!
  Apropo, am văzut dimineaţă reacţia celor din Timişoara la inundaţiile din pasaj cînd au intrat ca proştii cu maşinile în apă, diplomă le mai trebuie că în rest au dovedit bunul simţ zero! Cum norul măsii să bagi poliţistul la înaintare dacă prostul şi prostia din tine nu conştientizează că afară plouă şi deja era cod portocaliu în zonă cu atenţionare de inundaţii? Poliţistul e vinovat că nu te-a tras de mînecă că eşti prost şi te duci în baltă ca bolovanul? Halal mentalitate de şofer şi nu e vorba de rebeli! Cine naiba le-a dat permis de conducere acestor nulităţi cu creier de furnică? Cumva s-a cumpărat ca promoţie sau le inaugurarea unui supermarket???

 4. Dobriţoiu! A fost ministru acest individ??? Cine-i bolovanul ăsta care tot critică critică şi iar critică în loc să facă ceva clar şi corect? Cine l-a adus în politică pe acest plîngăcios şi falimentar al politicii din toate punctele de vedere? Cum de face parte din funcţionarii acestei ţări un individ care se plimbă pe la TV doar pentru a se plînge şi a critica în locul nostru, nu cumva el trebuie să acţioneze şi să facă pentru binele acestei naţiuni??? Ce e cu mahalaua aia de la gura lui mare(emisiunea Subiectiv) în care demonstrează că habar nu are cu ce se mănîncă politica dar e deacord cu tot ce se spune? Ioiii ce ghinion pe voi de la A3 că trebuie să-i acceptaţi cu toate mojiciile lor!
  ”Dobriţoiu-omul iertaţi-mă vă rog” numai asta şi gura mare îl caracterizează! Dispai naibii din politică şi de pe micile ecrane ”boşorogule”!

 5. A reuşit nea ăla de la PC din platou să mă irite grav! Spunea Udrea: Numai boul este consecvent în prostie! Ăla de la PC spune: statul este cel mai prost manager, dar cum urlă ăla cu asemenea vorbe??? De ce nu spune sau nu recunoaşte că STATUL SÎNT POLITICIENII CARE AU FUNCŢII DE DECIZIE ŞI SEMNEAZĂ ACTELE ÎN DEFAVOAREA ACESTEI NAŢIUNI! NU statul este cel mai prost manager ci ”VOI POLITICIENII PROŞTI, HOŢI ŞI MINCINOŞI CARE VĂ BATEŢI JOC DE ŢARĂ ŞI NAŢIUNE”!
  LEGĂTURA CU STATUL O AVEŢI STRICT PENTRU: UTILIZAREA ÎN ORICE SCOP A NOŢIUNII STAT, ORIGINILE VOASTRE CA OM, FURĂCIUNILE ŞI ESCROCHERIILE PLUS AFACERILE TOT ÎN BAZA HOŢIILOR ŞI ESCROCHERIILOR!
  LA NAIBA DE CLMPĂI MILOGI ŞI PLÎNGĂCIOŞI LA VEDERE! DISPĂREŢI DREACU DIN POLITICĂ ŞI DE PE MICILE ECRANE ”JEGOŞILOR”!

  • Va referiti la nea Dumitru Pelican ? Oare Parlamentul Romaniei este o institutie privata ? Nu stie lumea cati bani inghite acel mastodont (si la propriu si la figurat) de institutie, administrata de stat. Daca ar fi in mainile unui particular, guma’ din ei ar zbura, ca tot dorm cu totii acolo. Am mai auzit-o si de altii pe asta cu ” statul cel mai prost manager” sau ” statul cel mai prost administrator”. Indraznesc sa spun ca este o gogorita lansata in ultimii ani. Adevarul e undeva la mijloc. Depinde cine sfinteste locul indiferent ca-i la stat ori privat.

   • Oricum: ” statul cel mai prost manager” sau ” statul cel mai prost administrator” are acelaşi rezultat şi răspuns, aceleaşi legi şi acelaşi comportament politic: bătaie de joc şi manipulare!

 6. De cîţiva ani văd pe toate canalele tv şi site-uri aşazis-a luptă împotriva corupţiei şi a isis-isil ori pentru orice temă care ţine de imagine şi captivează înfiorător populaţiile lumii. Problema e că toţi investesc pentru a consuma fonduri financiare în diferite afaceri personale sau de grup strict pentru a se îmbogăţi sai a controla anumite domenii, dar niciunii dintre aceşti jucători nu taie sau distruge din rădăcină pionii răululi! În loc să anihileze reţelele de la cap(ţesutul afacerilor), distrug totul în jur şi de capul răutăţilor şi ilegalităţilor nici nu se ating, mai mult, se pare că este şi susţinut pentru continuarea afacerilor mizerabile cu orice şi pe orice temă ! Poate fi un caz acesta:http://www.stiripesurse.ro/lider-psd-afirmatii-incendiare-tara-e-condusa-de-coldea-mi-am-rezolvat-problemele-cu-justitia_964872.html Şi nu e unicul în lume, totul e vizibil încît nu se mai ascund şi fac totul în final pe baza legii aprobate după afacere sau infracţiuni!

 7. Mahnire mare. Am calatorit pe strazile capitalei Romaniei si am vazut multe filme cu prosti. Ca tot s-a facut vorbire de conducatori auto, aia din Timisoara nu sunt singurii evadati de la gradina zoologica. Am constatat ca s-a sapat in vara asta intr-o veselie si nu s-au reasfaltat gropile ramase cu duiumul chiar de anul trecut si nu stiu daca marele primar General Oprescu stie ca e sfarsitul lui august, poate face un contract cu asfaltangii sa nu moara nimeni de foame la intrarea in iarna, iar cetatenii in general, evadatii din gradina zoo in particular, sa aiba pe unde circula sa nu dea in gropi cu masinile, ca unii ori cu masina ori fara dau in gropi oricum.

Leave a Reply