“Gabriela e fina mea, o iubesc și îmi pare rău pentru ea. Muncește mult și a schimbat multe în București. Dar a greșit. A greșit când s-a dus la mitingul PSD și s-a urcat pe scenă lângă Liviu Dragnea. Sărăca, asta nu înțelege ea. Orice om care se afișează cu Dragnea și e văzut la televizor cu el o să fie huiduit toată viața în România.

Dacă nu era la mitingul PSD, mitingul rușinii, nu pățea nimic. Era normal ca Firea să fie lângă Simona Halep. E primarul orașului și ea îi dă cheia. Ce mare lucru? Nu văd ceva greșit în asta. Dar ea a stat lângă Dragnea, la un metru de el.

Nu trebuie să te afli nici la 50 de metri de Dragnea. El e cel mai mare criminal pe care l-a avut țara asta. I-am dat mesaj și i-am spus că îmi pare rău de ea, că nu trebuia să meargă la mitingul mizeriei. Dar va trece peste, că e puternică”, a declarat Gigi Becali la TV Pro X , citat de stiripesurse.ro

12 COMMENTS

 1. becali se contrazice fix ca hastag rezist. Probabil i s-a facut frica de puscarie si acum face ca ludovic orban, sare sa nu mai ia condamnare. A mai spus ca femeile sunt inferioare barbatilor. Ce asteptari sa mai ai de la unul ca becali ?

  “Eu nu stau la stăpânirea unei femei niciodată, eu nu sunt Ghiţă, nici Dragnea care pune femei în funcţie, ca să le poată stăpâni. Femeie ministru de Interne, asta e tăria lor! Nu sunt bărbaţi în PSD, pentru că dacă ar fi fost nu ar fi lăsat pe unul care să pună doar femei în conducere, ca să le stăpânească. Pune, bă, bărbați să conducă!
  Dacă ei mafioţii cât de mult vor să manipuleze. Dacă ei nu au decât poză cu Codruţa în vie şi poză cu Codruţa în cramă cu nevasta. Deci, după atâţia ani, au doar asta, înseamnă că Codruţa e sfânta. Ea, săraca femeie, între tâlhari a putut să supravieţuiască şi a avut înţelepciune”,

  Doamne fereste !

 2. Ciobanul ăsta parvenit, uns cu de toate de 30 de ani încoace, nu leagă bine trei vorbe deolaltă, vrea să ne convingă de pocăinţa lui poleită cu multă îngâmfare şi opulenţă, aruncând pietrele ca un neprihănit.

 3. Nasul Becali mai bine sa se ocupe de afaceri, se pricepe iar, cu politica s-o lase mai moale ca-i afon si instabil. Becali a stat extraordinar de aproape, a baut sprituri cu Piratu’ la greu sau asta nu se pune ?

 4. Daca o atentiona inainte il credeam nas. Asa este doar garantat vanghelie. A uitat cand ii pupa si gherutele lui nuti costarica.Face si el parte ca si finii din gasca de analfabeti fsn specialisti in furaciuni. ,,cine se aseamana se aduna si se naseste” Daca esti intre dragnea si becalii ai sanse sa scapi doar in pamant sau in ceruri

 5. Asta e cealalta fatzeta a caracatitei, avem bratul mafiei din olt-dolj-teleorman vs mafia bucuresti-voluntari-pipera. Nu e Becali anti Dragnea din motive de moralitate, totul se reduce la interese. Interese uriase.

 6. Ziare.com nu dezminte stirile false cu GRECO si OECD ? Ramane cu tinicheaua legata de coada ? S-au Harabagit de tot. Harabagiu, fost basist. Cam multi la PSDL (Partidul Social Democrat Liberal sau Partidul Social Dragnea Liviu).
  #rezist a lovit puternic in Firea (s-au pierdut cu Firea), pentru a-i crea drum liber catre Presedintie lui Liviu, de pe linia PSD !
  Grupa cea mai tare de la CM fotbal: Brazilia (Dragnea, Mazare), Serbia (Ghita), Costa Rica (Udrea, Bica), Elvetia (foarte multi romani cu conturi acolo).

 7. Firea a ratat sansa sa se alieze cu Tudose si sa ii ia capu’ lui Dragnea!

  A preferat sa se fofileze si sa mai ia niste autoritati de la ministere la Primarie si sa mai semneze niste contracte babane sub autorizatia Vioricai-Vasilica!

 8. Doamne ferește! Am ajuns sa luam lumina de la Becali doar pentru ca s-a dus la Muntele Athos—ar fi util sa ne amintim, dacă tot ne ocupam de Luminarea minților, si de învățătura care zice: mulți chemați, putini aleși. In alta ordine de idei: dacă primarul Firea s-a lăsat nășită de un astfel de personaj, e treaba ei sa-i îndure nuiaua educațională; deocamdată, de-atâta iluminare, Nasul nu mai vede decât “roșu”, la figurat, și pe Dragnea, la propriu, pe care-l înjura “creștinește” de dragul surorii sale intru “iluminare” procurorul-șef DNA. Aferim nasie!

Leave a Reply