4 COMMENTS

 1. La adapostul acestor elogieri se ascunde alta capcana,alte idei,alte impuneri,alte cerinte din partea apusenilor caposi!

 2. Felicitari Doamnei ofiter Stefana Farcas. Merita sa ii spuneti si numele. Nu este o vasilica prima femeie premier elogiata doar de dragnea , ciolos si pupatorii de moaste guvernamentale este o Doamna elogiata de NATO. Ce bine ar fi daca NATO ar afla unde a disparut flota romaniei . Si cum am trecut de la o mare flota comerciala si pescuit oceanic la una mica de razboi de care nu se sperie nici braconierii de calcan turci si greci

  • Era pe blog o domnita care se dadea atotstiutoare in ale navelor, foarte bine. Ca tot mi-am adus aminte, tot spunea aceasta domnita ca cei din constructiile de nave de acu’ 30 de ani lucrau dupa tehnologii invechite. Poate isi aduce aminte stimata domnita de navele Eforie si Mangalia si astazi niste bijuterii iar, daca ar fi reparate ar concura cu navele de acelasi tip ale altor flote, de altfel singurele nave pe care le mai are Romania.
   Domnule Tudor poate puneti putin “gaz pe foc” si solicitati politicului, poate se gasesc ceva resurse financiare pentru repararea acestor nave strategice.
   “Navele de acest tip, construite şi exploatate de ţările capitaliste, erau incluse în structura de urgenţă, în caz de necesitate, a NATO.” (sursa: Exclusiv)

   • Nu domnita este problema, paradoxul romanesc al desteptilor din conducerea Romaniei acesti neintelesi doritori de bine ai romanilor. Delfinul inca nu are baterii si risca sa ajunga carciuma daca nu il vinde base si pe asta ca l-a ratat ( era scufundat cand a vizitat Mangalia) . Nu au bani de baterii pentru o nava de aproape 100 milioane dar cumpara fregate de 500 milioane. Ca sa ajunga in final gratare de mici .

Leave a Reply