Home Articole Nazat : “Capcana zurbagiului din deal”

Nazat : “Capcana zurbagiului din deal”

1907
31

Marian Nazat, acelasi excelent editorialist din Jurnalul national

“Spania va acorda, începând cu anul viitor, cetăţenie tuturor evreilor sefarzi izgoniţi cu sute de ani în urmă. Statul care i-a exilat (în limba ebraică, denumirea Spaniei este Sfarad) îşi recunoaşte astfel eroarea, chiar dacă asta îl va costa circa 30.000.000 de euro. Se estimează ca vreo 500.000 de surghiuniţi din pricini religioase să primească cetăţenia spaniolă. În vremurile acelea de prigoană, sefarzii şi-au luat, ca amintire, cheia de la casa din care erau alungaţi. Le-a fost de folos, iată, fiindcă au reuşit să descuie cu ea obtuzitatea intolerantă a unei lumi atât de antisemită ieri. O restitutio in integrum simbolică şi tardivă, dar binevenită şi dătătoare de speranţe pentru viitorul imediat.

Scoţienii au spus nu desprinderii de Regatul Unit. Separatiştii şi-ar fi vrut ţara independentă de Coroană, însă conservatorismul britanic a învins iarăşi. Slavă Domnului că a ieşit aşa, fiindcă maghiarii noştri ar fi ţinut-o întruna cu autonomia HAR-COV-ului. De aici încolo n-au ce precedent să invoce în faţa Europei şi, de aceea, talibanii din jurul lui Laszlo Tökes ar trebui să-şi mai pună pofta în cui.

Recent, turcii şi-au ales prin sufragiu direct preşedintele, un paşă democratic vasăzică. Americanii nu şi-au putut impune omul la Ankara, cu toată zâzania băgată în musulmanii din Cornul de Aur. Dar nu vor înceta să-i întărâte pe mai departe, yankeii ăştia nu ştiu să trăiască în pace cu străinătatea. Au nostalgia colonizării Vestului Sălbatic şi a masacrării indienilor. Şi, mai ales, a şerifului, oricând dezlegat să împuşte pe cine îi căşuna. Cu un asemenea bagaj etnogenetic, de ce să ne minunăm că au aprins fitilul războiului cam peste tot ?

Câtă maimuţăreală în strofocarea orban-oltenilor de a-l face vizibil pe mălăieţul Klaus Iohannis… Exasperaţi de moliciunea sibianului, colegii săi de alianţă se screm să-l trezească la viaţă. Ce mai scălâmbăială, cu comice răcnete de luptă, doar-doar Generalul şi-o alunga picoteala şi o vorbi. Este implorat să se arate poporului muieresc, care, cică, are vise erotice cu chipeşul minoritar german. Armata generalului aproape mort se căzneşte în fel şi chip să-l scoată din calmul transilvănean pe necarismaticul neamţ, dar mă tem că nu va reuşi până la alegerile din noiembrie. Poate după, însă cred că va fi târziu, în bancuri, ardeleanul se prinde de şpilul unei cimilituri mult după ce o aude…
Altminteri, cum s-o simţi sobrul reprezentant al Dreptei auzindu-i pe purtătorii săi de campanie maimuţărindu-l în aşa hal? Nu i-o fi jenă de ridicolul în care este pus? Parcă, zău!, Iohannis nu e tocmai soluţia nemţească la problemele dâmboviţene. Sper să mă înşel, deşi timpul nu-l va menaja deloc.

“Sunteţi ofiţer acoperit?” l-a întrebat un reporter pe Victor Ponta. “Şi dacă aş fi, tot n-aş putea să vă spun”, a răspuns prompt şi zâmbitor prezidenţiabilul. Mi-a plăcut ieşirea din capcana întinsă de zurbagiul din Deal, semn că politicianul pesedist s-a maturizat, s-a hârşiit. La fel de bine cădea să-l întrebe şi el pe curios acelaşi lucru, că şi în presă sunt suspectaţi destui că au dublă comandă. Chiar, ce-ar răspunde toţi turceştii ăştia cu patalama de ziarişti la nesuferita întrebare?

“În sfârşit, Bucureştiul are un Primar general care să-l reprezinte cu adevărat”, l-a complimentat premierul pe Sorin Oprescu. Care o fi subînţelesul vorbelor cu pricina, că eu tot nu m-am dumirit? Capitala e un oraş fără fason, neprietenos, murdar, haotic, eterogen, oriental şi, în locul Primarului general, aş începe să mă tem. Albania se învecinează cu Grecia, iar Victor Ponta a mărturisit că are rădăcini în ţara lui Skanderberg. D-aia nu m-aş încrede în darul de vorbe al primului dintre miniştri.

31 COMMENTS

 1. Iohannis e moale si bleg acum, dar in tandem cu geoana era Dumnezeu pe pământ in accepțiunea ta.

  E cinstit o astfel de atitudine sau e precum poanta aia cu curva si prăjina?

 2. Radu,chiar acum te ascult in direct! Dar….nu-l mai transmiteti pe cretinul ala in direct!Nu ne intereseaza! Aveti audienta datorita verticalitatii voastre ,dar….pentru Dumnezeu,aveti in vedere ca printre voi sunt jurnalisti cu 2 fete!!Basau trebuie atacat muuuult mai virulent in aceasta perioada,nu doar sa constatati ca ,,iarasi Basau a atacat Antena 3 “!!Bagati un fel de spot ceva de cateva ori pe zi cu casele lui Iohannis,cu minciunile lui Basau,cu manevrele facute de PDL si PNL in ultimul timp…s.a.m.d.Toate cele bune va doresc!

  • e buna initiativa cu spoturi derulate nonstop in care sa se arate escrocheriile si hotiile regimului basisto-pedelac.
   D-le Radu Tudor, vedeti ce puteti face in acest sens, dati pe post toate hotiile tradatorului

 3. MAI TINETI MINTE PRESTATIILE PDL-ISTILOR LA ANTENA 3 ? DESPRE TOATE ACUZELE CARE LI SE ADUCEAU , CU ACTE, CU DOVEZI, EI RASPUNDEAU INTOTDEAUNA CA , CE, CEILALTI NU AU FACUT LA FEL ? ACUM ACEST COMPORTAMENT A FOST ADOPTAT DE PSD-ISTII CARE COMENTEAZA PE AICI. EI NU AU TREABA CU CE VREI TU SA ADUCI LA CUNOSTINTA.EI RASPUND INTOTDEAUNA LA FEL, INDIFERENT DE SUBIECT. CE, PNL, NU L-A VOTAT PE BASESCU ? PARTIDELE ISTORICE IAR AU DEVENIT CEVA RAU .EI NU POT RECUNOASTE CA PSD-UL A AVUT GUVERN CU BASESCU, GUVERNUL BOC, IMPREUNA SI CU PONTA.NU POT RECUNOASTE CA PUNR, CU OPREA SI CEILALTI PSD-ISTI,AU AVUT ALT GUVERN BOC SI AU VOTAT IMPREUNA TOATE LEGILE ALEA CRIMINALE. DACA NU RECUNOSC EVIDENTA, REALITATEA, CE POTI DISCUTA CU ASEMENEA OAMENI ?

  • iar trantesti o trasnaie.psd-ul,condus de istetul geoana, a colaborat cu pdl-ul cateva luni, iar pnl-ul cativa ani.si acum pnl-ul s-a intors iar la pdl, precum musca la…

 4. Dumnezeu ne-a dezvaluit mantuirea prin iubire de aproape si intoarcerea raului in bine. Dumnezeu ne-a indemnat sa vedem barna din ochiul nostru inainte de-a arata paiul din ochiul celuilalt. Cu toate astea, copiii nostri sunt inca amenintati prin scoli cu focul gheenei, in loc sa fie povatuiti ca toleranta si empatia sunt valori universale si ca Dumenzeu ne-a chemat sa credem in EL cu dragoste si nu din frica. Ma bucur cand li se face dreptate celor napastuiti, chiar si dupa sute de ani. Asta ma face increzator ca traim vremuri mai bune si pline de speranta pentru toti dezmostenitii ramasi doar cu cheile caselor din care-au fost alungati. Ma bucur pentru ei cu atat mai mult cu cat Dumnezeu a spus:
  “Fericiti cei prigoniti pentru dreptate, ca a lor este imparatia cerurilor.”

  • dar celor aruncati in strada cu copii si cu batrani, aici la noi,in zilele noastre, de catre altii, niste “crestini” si ei, care au un acoperis deasupra capului lor,sub marea dreptate a nedreptatii numita retrocedare,cine le va face dreptate?mizeria asta nu s-a remarcat?sau unde este vorba de romani, nu conteaza.

 5. Pasajul referitor la yankei foarte bun.

  iar in victoria lui ponta nu mai crede nici el:
  “Iohannis nu e tocmai soluţia nemţească la problemele dâmboviţene. Sper să mă înşel” 🙂

 6. De rahat turcescu: ponta si obama

  “În presa română s-a prezentat poza (preluată de pe facebook) în care apare familia Ponta alături de familia Obama şi subiectul a fost tratat ca un eveniment. În realitate a fost o poză de protocol de la primirea invitaţilor la o recepţie oficială şi nimic mai mult. Toţi invitaţii au făcut poze similare.

  Ce a apărut în presa din România

  Premierul Victor Ponta apostat pe pagina sa de facebook o poză de protocol făcută înaintea unui dineu oficial oferit de preşedintele SUA celor 120 de şefi de state şi guvern participanţi la Adunarea Generală ONU. Presa română a preluat poza şi a făcut o ştire care de fapt nu este ştire. Titlurile însă au sugerat o întâlnire între premierul român şi şeful Executivului american. „Victor Ponta s-a fotografiat cu Obama”, a fost titlul cel mai frecvent văzut, dar nu au lipsit şi „Ponta s-a întâlnit cu preşedintel Obama”, „Victor Ponta, alături de Barack şi Michelle Obama, la un dineu oficial”, „Poza asta va face istorie, Victor Ponta alături de cel mai important om din lume” ş.a. Foarte, foarte puţine medii de informare, mai degrabă unele site-uri personale au arătat realitatea: nu a fost nicio întâlnire între Ponta şi Obama; toţi invitaţii la dineu au fost întâmpinaţi de gazde – soţii Obama – şi toţi au făcut câte o poză similară.”

  http://www.cotidianul.ro/o-lovitura-pentru-masina-de-propaganda-a-premierului-ponta-248011/

  • la cati centimetri intre ei se considera intalnire? sau daca nu se tineau de mana, precum zgonea cu chinezul, nu se considera intalnire ci o intersectare, precum gheorghe din giulesti cu nelu din crangasi, in metrou pe la obor.

 7. Cu ce te sperie Antena3, mă? http://www.antena3.ro/politica/traian-basescu-antena-3-ma-sperie-268180.html, nu te sperii de ţiganii pe care i-ai înşelat şi minţit ??? nu te sperie bătaia de joc pe care ai introdus-o între noi poporul??? nu te sperie nici puşcăria??? nici procuroriii??? poate te sperie descoperirile pe care le fac jurnalitii şi nu o să mai poţi justifica ceea ce, se pare, că ai făcut de 10 ani, de fapt, de 25 de zile, cît ai fost în politică, reversul medaliei!!! …..mamăăăă!!! ce o să-ţi doreşti oameni, fie şi,,ţigani” lîngă tine!!! poate nu ştii, totul se plăteşte, prea mult v-aţi bătut joc de popor şi de ţară!!! ai scos cuţitul şi ai tăiat în carne vie,…poate de asta o să crăpi, în cazul în care te cureţi natural,,scursură”…

  • scuze, în loc de: în cazul în cre nu te cureţi natural.. am scris: în cazul în care te cureţi natural,,scursură”

 8. 9 ministri acuzati de spaga de la o companie americana, pusi sub acuzare azi de DNA.
  Inca un semn ca justitia functioneaza? Da. Dar e vorba de justitia americana. Ancheta de acolo a pornit si ne-a sosit la pachet, sa nu ne mai facem ca nu vedem mizeria.
  Despre asta e vorba intr-o democratie si de asta ramane America puternica. Pentru ca e in stare sa-si extirpe singura tumorile. Inainte sa creasca pana la dimensiunile unui guvern.

  • asa ce au anchetat aia in america incat nu au iesit cu niciun corupator/mituitor si au trimis la “profesionistii” nostrii sa afle ei coruptii/mituitii.si ai nostrii au gasit pe Androneasca si Atanasiu,Bonnie end Clyde ai Europei.

 9. Victor Ponta a avut o întâlnire cu lideri ai comunității românești din New York, însă a interzis accesul în sală pentru reprezentanții presei româno-americane.
  Mai mult, “membrii comunităţi care au şi calitatea de reprezentanţi ai presei locale vor participa exclusiv în prima calitate – aceea de membri ai comunităţii, nefiind permis accesul la întâlnire cu reportofoane, camere de fotografiat sau filmat”, conform invitației trimise de consulatul României la New York pentru întâlnirea cu Ponta, publicate în presă.
  Un grup de jurnaliști români din New York s-a revoltat, spunând că un asemenea “lucru nu s-a întâmplat niciodată în ultimii 24 de ani”.
  Atitudinea lui Victor Ponta este de-a dreptul jignitoare și lipsită de respect la adresa românilor din Statele Unite.
  Niciun politician în America nu și-ar fi permis să țină presa departe de la o astfel de întâlnire. Societatea americană a progresat pentru că avut o presă liberă și oamenii și-au putut exprima opiniile.
  Se vede că Ponta până și în America vrea să suprime presa și opiniile care nu-i convin……..ASTA REPREZINTA VIITORUL ROMANIEI,VOTATI CU DRAG.

  • “Un grup de jurnaliști români din New York s-a revoltat, spunând că un asemenea “lucru nu s-a întâmplat niciodată în ultimii 24 de ani”.”

   Da, bă, corect, e bine să stai la cald, despărţit de un continent şi un ocean, în timp ce ţara ta natală arde de fesenişti, mineriade, cripto-comunişti etc.

   “Atitudinea lui Victor Ponta este de-a dreptul jignitoare și lipsită de respect la adresa românilor din Statele Unite.”

   Cine i-a forţat, pe acei români, să se ducă în America?

   “Niciun politician în America nu și-ar fi permis să țină presa departe de la o astfel de întâlnire.”

   Ponta nu-i american.

   “Se vede că Ponta până și în America vrea să suprime presa și opiniile care nu-i convin……..ASTA REPREZINTA VIITORUL ROMANIEI,VOTATI CU DRAG.”

   Ce dracu are Sulla (reporterii româno-americani din New York) cu prefectura (reporterii români din România) ? Eşti prost?

   • BRAVO,ESTI MANDRU CA ESTI PSD-IST, DA-I DRACU PE AIA DIN AMERICA, CE STIU AIA DE LIBERTATEA DE EXPRIMARE, CE, EI TRAIESC IN ROMANIA ? AI DREPTATE SI IN PRIVINTA LUI PONTA, NU-I AMERICAN, DAR DE UNDE TI-AI DAT SEAMA ? SI POATE AI DREPTATE SI IN PRIVINTA ROMANILOR CARE TRAIESC IN ALTE TARI. CE DRACU SE TOT AMESTECA EI IN TREBURILE VOASTRE, CE, EI SUNT ROMANI?NUMAI VOI, CARE TRAITI IN ROMANIA AVETI DREPTUL LA OPINIE, ASTA DACA E IN ACORD CU CE SPUNE PONTA , CEILALTI DA-I DRACU, NU AU NICI UN DREPT. RAR INTALNESTI ASA CEVA. SI FARA INJURII, NU ARATA CA ESTI PROST CRESCUT, TINE-O PENTRU TINE.

    • “EI TRAIESC IN ROMANIA ?”

     Nu.

     “SI POATE AI DREPTATE SI IN PRIVINTA ROMANILOR CARE TRAIESC IN ALTE TARI. CE DRACU SE TOT AMESTECA EI IN TREBURILE VOASTRE, CE, EI SUNT ROMANI?”

     Nu “poate”, 100% dreptate. S-au despărţit de ţară şi au îmbrăţişat o nouă mentalitate. Despărţirea asta culturală şi a mentalităţii colective le-au resetat legitimitatea din români în româno-americani: nu mai sunt români. Aşadar, nu mai au niciun motiv sau credibilitate să se bage în treburile noastre.

     “NUMAI VOI, CARE TRAITI IN ROMANIA AVETI DREPTUL LA OPINIE,[…]”

     Da. NOI, ăştia din România, ştim ce ştim despre noi, nu foşti conaţionali care au abandonat mentalitatea, cultura şi, probabil, tradiţiile româneşti. Opiniile şi părerile lor sunt ZERO. Aşa cum scrie pe buletinele lor “United States citizen”, aşa şi părerile lor sunt nimic pentru noi ăştia care încă suntem, pe buletin şi în fapt, români.

     “TINE-O PENTRU TINE.”

     Şi tu.

 10. Pentru atacul de astazi suburban si incalificabil la adresa Antenei3 dati-l de urgenta in judecata pe Traian Basinescu si bineinteles transmiteti-le tuturor guvernelor occidentale, Parlamentului European si ONU mapa profesionala de escroc si bisnitar al acestui securist imputit cu toate afacerile oneroase in care a fost implicat incepand cu incendierea portului Rouen si pana in prezent precum si dosarele penale pe care le are impreuna cu numele procurorilor si judecatorilor care l-au albit precum si posturile cu care acestia au foat recompensati drept multumire pentru ca l-au scapat de impielitat de inchisoare. SUnteti in razboi total cu acest securist bisnitar si smenar si folositi de aceea toate armele mediatice de care dispuneti. Mai ales cele externe pentru ca sa se lamureasca si strainatatea cine a ajuns din pacate presedinte romaniei.

 11. Foarte foarte multi ar trebui sa-si ia notite dupa editorialul d-lui Nazat.
  Adevaruri spuse mai direct sau cu mult talc, esentiale fiind adevarurile rostite.
  La 42 de ani prezidentiabilul Ponta este un politician matur, “harsiit”, nimic de zis. Tata socru l-a acceptat asa ca totul e de bine.
  In ceea cel priveste pe dl. primar general Oprescu, in loc sa largeasca strazile, sa le faca mai prietenoase tuturor locuitorilor cetatii, le-a ingustat, a umplut toate trotuarele cu tot soiul de sfere din piatra si alte forme geometrice, o borduriada continua, iar capcanele din asfaltul strazilor persista. Dupa ce-au daramat Hala Matache, acum vor s-o reconstruiasca pe amplasamentul celei noi, deci iar daramam. Trebuie recunoscute si realizarile acestuia, exista, sunt palpabile.
  Domnule Nazat, traim in era capcanelor perpetue.

  • sferele acelea sunt acolo ca sa nu se mai urce masinile si sa se blocheze trotuarele.au fost stalpi mici si cascatii i-au indoit sau i-au rupt,sferele se pare ca or sa refuze sa se indoaie.

 12. Albania arata mult mai bine decat Romania,numai sa vezi autostrazile,cea cu care pleaca din portul Durres sau cea spre Kosovo.La o populatie cat Bucurestiul mi se pare ca sunt foarte avansati.O impresie asemanatoare am avut-o eu despre rusi dar dupa excursia pe care am facut-o in ’88 mi-am schimbat cu totul imaginea.Ca sa mi se spuna de catre un calugar basarabean care de copil avea grija ca de pe mormantul lui Petru cel Mare din biserica Sf.Petru si Pavel sa nu lipseasca florile, pana atunci stiam ca rusii au distrus bisericile si le-au transformat in grajduri pentru cai.Noi romanii nu ne putem raporta numai la noi.

 13. Am ascultat azi discursul lui Basescu de la brasov, stau si ma intreb in ce tara ne aflam ? vocabularul acestuia este a unuia care lucreaza ca docher Se tot lauda ca ii va dezbraca pe prezidentiabili, de unde are presedintele toate aceste date ? lucreaza serviciile cot la cot cu Basescu ? vom afla aceste lucruri vreodata ? Personal pot afirma ca in luna feb 1990 respectivul dupa venirea de la post, afirma cu totul altceva referitor de cum este vazuta revolutia in afara tarii. Acest raspuns era dat in dana RORO in asteptarea acostarii unei nave tip RoRo din seria Bazias
  Nu a trecut mult timp si aceste nave in serie de vreo 7 daca imi aduc bine aminte au inceput sa fie vandute una cate una pana cand a ramas numai Mangalia care a fost inchiriata pentru a transporta trupe si tehnica militara in razboiul din irak Nu recunoaste ca fost ofiter acoperit la Anvers asa cum nici fosti colegi de ai sai nu vor recunoaste spre exemplu:fostul comandat Idu actualmente mare patron pe la convex port constanta . Dupa revenirea in tara pus sef la capitania port constanta , Fost comandant Mirea reprezentant navrom tot la instanbul …… Cautati bine printre fosti ofiteri port din capitania portului constanta si veti afla mai multe . Radule ma repet sper sa apuc sa-l vad pe acest netrebnic dupa gratii, altfel aceasta revolutie nu a insemnat nimic petru Romania

  • nu uita si de comanescu cu gsp care vrea sa puna mana pe aeroportul MK dar si de bosanceanu ce a pus gheara pe santierul naval; se vede clar apetenta pedelacilor pt ministerul transporturilor cu interese evidente pe port, asfaltari si capusarea cfr-ului

  • De mult timp revolutia nu mai inseamna nimic pentru Romania. Moartea ceausestilor, care in regimul nazist au facut puscarie politica, a fost doar pentru a acoperi distrugerea pe care o pregateau Guvernele vanzatoare de tara si de neam de dupa revolutie. Dar CUM ITI ASTERNI ASA DORMI popor roman ce esti.

 14. “Albania se învecinează cu Grecia, iar Victor Ponta a mărturisit că are rădăcini în ţara lui Skanderberg. D-aia nu m-aş încrede în darul de vorbe al primului dintre miniştri.”

  N-am priceput, ce?

 15. Cat de mult uraste basescu poporul roman se vede dupa cum sprijina campania electorala;;;;;;; pe mana cui vrea sa dea ROMANIA , pe femeia de centura a presedentiei, ce a facut muierea asta pentru tara.O tupeista lipsita de educatie care a inselat in stanga si in dreapta si a facut avere si rade de popor . Doi nerusinati in vazul lumii.

 16. Domnule Radu Tudor!!!
  Caracteristic pentru “Putoarea Mioritico-Damboviteana” este faptul ca jumatate dintre ei nu pot sa obtina diploma de BAC si cealalta jumatate plateste bani gheata pentru petecul de hartie!!!Astfel nu se face diferenta intre “Independenta si Autonomie”!!!Referendumul din Scotia se referea la “independenta” pentru ca au un grad de autonomie poate cel mai extins de pe continent!!!Acest articol exploateaza confuzia exact in aceasi masura in care Antena3 in mod deliberat o face!!!Am accentuat nu o data pe acest forum ca autonomia HAR-COV-ului este perfect legala,este in concordanta cu principiile larg acceptate in europa si “lupta” pentru obtinerea “AUTONOMIEI”este nobila si onoranta pentru Secui!!!Urmeaza in noembrie referendumul pentru “independenta” in Catalunia!!!Revin si accentuez indiferent de rezultatul referendumului exista o”AUTONOMIE” in aceste regiuni,autonomie care este refuzata in Romania cu o salbaticie explicabila doar prin definirea “Putorii Mioritico-Dambovitene”!!!Cu sinceritate maxima Secui au cerut o Constitutie in care sa se regaseasca cat-de-cat,au cerut o regionalizare chiar dupa gustul majoritatii,au cerut o autonomie minimala si raspunsul dat de “Putoarea Mioritico-Damboviteana” exceptional de bine redata de articolul de mai sus!!!Nu vreau sa astept ca sa se abtina autonomia din cenusa ce ramane in urma efortului senzational depus de “Putoarea Mioritico-Damboviteana” sa distruga propria sa tara,pentru ca Secuii trebuie sa se delimiteze de acest proces in care nu se regasesc si nu este al lor!!!Efortul depus impotriva Autonomiei de catre “Putoarea Mioritico-Damboviteana” este stupida,penibila si absurda!!!

  • Vlahita,”orasul vlahilor” atestat pe la anii 1400,unul dintre exemplele care arata ca secuii actuali in majoritatea lor, sunt urmasii romanilor maghiarizati,obligati pentru ca l-i sau dat si pamanturi si au fost tratati o vreme, precum erau razesii lui Stefan cel Mare,asta ca sa apere la timpurile acelea, granitele regatului maghiar de tatari si turci.pentru oricine merge si ii vede la ei acasa se convinge ca secuii seamana cu romanii si mult prea putin cu ungurii.treaba cu autonomia este o tampenie la fel de mare ca orice “dividere”,caci nu castiga decat “impera”.scotienii si-au dat seama.dar fraieri au mai ramas inca destui in lumea noastra mare.iar putoarea sovina moghioreasca baga strambe.v-am mai spus baieti,daca vreti sa mariti ungaria puneti “mana” si inmultiti-va,bineinteles,daca puteti.nu mai pierdeti vremea cu prostii caci va iau altii femeile si ramaneti doar cu visele.

Leave a Reply