M-au intrebat, am raspuns. La PSNews.ro

Relațiile româno-palestiniene, în pericol? Radu Tudor: Ne-am grăbit să ne aruncăm în oala fierbinte EXCLUSIV

 

11 COMMENTS

 1. Palestina este doar un (mic) aspect. Restul lumii arabe este un aspect mai larg. Pe vremuri aveam un corp diplomatic de exceptie, cei cu si cei fara acoperire. Am auzit o poveste, la o bere, despre cum un atentat terorist planificat, asupra ambasadei Israeului din Buc a fost dejucat deoarece membrii comunitatii arabe din Ro au informat USLA…. care la randul ei…. dar ma rog cred ca eram beat….. asa cum eram . cred, si cand auzeam cam cum se depuneau juramintele…. mai ales in zona diferentei intre “si pe” si “de”……..

  • Ne-am grabit? de 11 ani asteptam sa intram in Schengen dupa ce ne-au luat 700 de milioane euro…Cred ca am invatat si noi ca nu poti sa obtii nimic stand ca o marioneta si nefacand nimic. Romania trebuie sa actioneze.

 2. Mai pe scurt… PSD a gresit cand a iesit si s-au batut cu pumnul in piept ca vor muta ambasada. Dar sunt unele subiecte si mai interesante care nu se discuta insa la Antena 3.

  Domnule Radu Tudor ce cauta Dorneanu de la Curtea Constitutionala in Rusia, desi MAE i-a spus sa nu se duca. Ce cauta omul ala sa discute cu “specialistii in justitie rusi” ? Nu vi se pare grav? Oare nu este la fel de grav faptul ca o instanta a spus ca ea, Curtea Constitutionala nu este mai presus de lege? Curtea Constitutionala condusa de oamenii pusi de PSD au fost in fata judecatorului si au avut tupeul sa spuna ca: Ei nu ar trebui sa fie judecati, pentru ca ei sunt Curtea Constitutionala si sunt mai presus de lege. Bineinteles ca au pierdut si sunt acuzati de incalcarea constitutiei. Prea multe jocuri a facut aceasta curte, condusa de oamenii PSD-ului, iar acum se vede cat se poate de clar si filiera.

  Dar de legaturile celor care au plantat microfonul in casa doamnei Carmen Dan (ei fiind chemati sa caute la cererea ei) cu spionul ala chinez (in anchetarile lui Tolonton) aia nu se vede?

  De ce nu se vorbeste despre faptul ca acelasi spion chinez a fost filat de SRI, iar SRI a spus ca ar trebui sa i se retraga dreptul de sedere in Romania fiind un pericol la securitatea tarii. SRI a trimis notificari la oamenii politici care aveau dreptul sa primeasca astfel de lucruri, iar spionul chinez primea de la politicieni notificarile SRI si citea ce spunea SRI despre el. Dupa toata nebunia asta spionul chinez a reusit sa puna mana, CU AJUTORUL PSD, pe Cupru Min (cea mai mare rezerva de cupru din Romania, care avea si aur si argint). De ce nu se vorbeste la Antena 3 despre asta domnule Radu Tudor?

  • Patrioate nu cumperi pentru americani, cumperi pentru tine (ca tara) ca sa poti sa iti aperi teritoriul. Noi oricum nu putem sa cumparam foarte multe baterii Patriot pentru ca sunt scumpe, dar sunt singurele rachete care pot lucra pe aceeasi platforma cu sistemul HAWK pe care noi il avem. Patriot a fost facut sa inlocuieasca sistemul de aparare HAWK. Pentru o buna perioada pana Patriot a ajuns la maturitate ca si produs militar, in SUA PATRIOT si Hawk au mers in tandem. De aia cumparam rachete Patriot. Putine pentru ca suntem saraci, dar este cel mai bun sistem si pentru ca este singurul care poate fi usor de corelat cu sistemul deja existent HAWK pe care il avem.

   • Au și nemții partea lor de dreptate. Ne dau fonduri de coeziune nerambursabile iar noi cumpărăm tehnică militară de la americani. D-aia trebuie să optăm pentru o tabără. Ori cu USA ori cu Germania. Cu curul în două luntrii, cum vrea Iohannis, este varianta cea mai păguboasă. Eu prefer USA. În cei 11 ani de când suntem în UE nici măcar o secundă n-am fost tratați de Germania ca parteneri. Nici USA n-are o reputație mai bună dar măcar nu ne-a dus cu zăhărelul. Aleg USA din considerentul răului mai mic.

Leave a Reply