Scandalul urias de coruptie de la ANRP, cu dosare supraevaluate si incasari ale mafiei imobiliare de sute de milioane de euro, aduce cu sine arestari surpriza. Dupa sefa DIICOT, fostul adjunct al sefului ANAF si alte persoane implicate, a venit si randul liderilor PDL.

Crinuta Dumitrean, membra PDL si fosta sefa ANRP, proaspat arestata pentru 30 zile, n-ar fi ajuns niciodata nici vedeta politica nici arestata daca in spatele ei nu s-ar fi aflat personajul politic numit Ioan Oltean.

oltean

Nelutu, cum il alinta prietenii, este o figura centrala a PDL. Este parlamentar din 1990, a fost membru FSN, apoi PD si acum PDL. E una din cele mai vechi figuri ale politicii romanesti. Ca sef si coordonator al filialei PDL Bistrita, a umplut zona de penali : cercetati, retinuti, arestati – majoritatea covarsitoare oamenii lui.

OlteanIoan

Timp de 10 ani, Basescu si institutiile de forta patronate de acesta au protejat constant figurile marcante ale PD-PDL ce duhneau a coruptie de la o posta. Sau dintre cele care au savarsit fapte penale grave sub ochii intregii lumi, cum este cazul Robertei Anastase.

olteani

Nelutu Oltean este unul din motoarele coruptiei PDL. A prosperat pe cai penale sub protectia lui Basescu. Crinuta lui este acum in arest.

Oltean_I

Inteleg ca uneltele raspund in fata legii. Dar comanditarii cand? Niste interceptari nu da in public DNA, cum a dat despre toti adversarii tatucului Basescu? Sau le-a amutit aparatura care a produs milioane de stenograme in 10 ani?

PS : Figuri de teapa lui Oltean (cu zecile) de la varful PDL au facut campanie pentru Klaus Iohannis. Au spus ca vor dreptate, ca lupta impotriva coruptiei, ca femeile vor sa-l atinga pe neamt, ca PSD e corupt (multi cu bube in cap si acolo), ca ei sunt curati, ca justitia e afectata doar de Ponta si gasca lui, ca PDL e un partid reformat, reformator, de dreapta, moral si drept. Acum cind alegerile au luat sfarsit, intelegem cu totii cine pe cine a pacalit. Si ca PSD nu e nici pe departe unicul depozitar al coruptiei politice. Doar ca unii sunt protejati institutional in fata legii. Sa vedem ce semnal va da Iohannis pentru cei din echipa sa politica PDL-PNL, dupa ce va pleca protectorul Basescu.

 

30 COMMENTS

 1. EU AM ÎNCREDERE ÎN JUSTIȚIE!
  Am încredere că va găsi tertipurile necesare să nu facă prea multe victime în PDL!
  Am încredere în faptul că-l vor pune pe Iohannis în situația de a pe pupa cu Angela Merkel din postura de incompatibil, da’ președinte!
  În fond, nu așa a zis Chiorbean, că asta e măreția dreptului, să poți face din hoț și din tâlhar, din criminal și din violator – cetățean cinstit? Păi, dacă poate face asta, nu poate legea (prin cei care o „aplică”, bine-nțeles!) să-l scoată basma curată pe Iohannis, ori pe Băsescu? Hai să fim serioși, asta-i un fleac pentru ei…!
  Atâta vreme cât pe ei nu-i trage nimeni la răspundere, zeii-ntre ei nu se sfâșie…

 2. Cum când? NICIODATĂ! NEVER! JAMAIS! În câte limbi mai trebuie să scriu ca să înțeleagă toată lumea? 🙂

 3. pe linga sebastian ghita asta e mic copil 🙂

  PSD praduieste ACUM ca la balamuc tot bugetul tarii, astia asteapta la coada 🙂

 4. Nelutu va raspunde penal odata cu Mazare,dar in cazul lui mai trebue sa vrea si Iohannis.Iar Iohannis vrea ce vrea si Blaga,adica ia mai lasatil voi pe Nelutu ca asta e curat.

 5. bine spus “personaje ce duhnesc a coruptie”…acest neica nimeni pana in 89, cu caracateristici de sudor activist de autobaza, ce nici macar nu poate vorbi corect limba romana, ne rade in fata despre cum ne-a pacalit iar si iar si iar….pdelacii basificati sunt de departe cei mai netrebnici impostori avuti vreodata in institutiile statului; va pot spune, din experiente traite cu oameni pe care ii cunosc de zeci de ani, ca cei care au batut palma cu satana basesciana au suferit o schimbare comportamentala de tip nazist, agresiv, arogant si zeflemitor la adresa tuturor celor care nu sunt de partea lor.

 6. Figuri de teapa lui Oltean (cu zecile) de la varful PDL au facut campanie pentru Klaus Iohannis……..Ca sa asociezi pe iohannis cu figurile nasoale din pdl…..nu merge, se vede pe fata manipularea, in ceea ce priveste psd-ul, nu cred ca a zis cineva ca e singurul depozitar al coruptiei politice. Chiar nimeni,asa ca iar dam de manipulare.Degeaba luati apararea psd-ului, ei singuri isi fac rau, ei sunt aroganti, mincinosi, dispretuitori cu populatia. Nu vedeti rezultatul alegerilor ? ponta cu toti mortii lui dragnea, cu toate pomenile electorale, ca au fost o gramada, cu toate sondajele alea de le tot prezentati la antena3 unde ponta avea mereu aproape 60 la suta, nu a castigat in fata lui Iohannis care nu are nici o treaba cu vorba, cu vrajitul electoratului.Dupa pierderea alegerilor ce a facut socialistul ponta ? Unde s-a relaxat ? Unde e mandria de a fi roman ?Cu toata propaganda n-a fost in stare sa castige.Chiar nu va intrebati de ce ?

  • La orele 19:00, sondajele au arătat că ambii erau cam la egalitate. La orele 21:00, subit diferența era de 10% în favoarea lui Iohannis! Între 19:00 și 21:00 nu au votat mai mult de 3-4, hai 5% din cei care au venit la vot! de unde diferența??? Să nu ziceți din diaspora, că încă nu veniseră rezultatele de acolo!

  • Sunt deja destule dovezi care arata ca Iohannis nu este Maica Tereza ratacita printre draci,asa ca… lasa vtajeala.

 7. Cred că mai va…până va răspunde penal! Observați că tot de pe la alte partide sunt trimiși în judecată…„corupții”! PDL e….„Albă ca zăpada”, curată și neprihănită, „Sfânta Fecioară cu pruncul în brațe”. Dar la câți …„prunci” are…Parcă-ți fug toate speranțele când vezi că adevăratul corupt îți râde-n față, mutându-și miile de euro dintr-un buzunar într-altul! O veni odată o zi când curățenia se va face total!

 8. aici nu e vorba de politica si nici nu ar trebui sa intereseze pe cineva ce partid e mai corupt. as propune crearea a mai multor dna-uri temporare, pentru terminarea dosarelor si alte institutii pentru recuperarea prejudicilor. asa s-ar putea toate partidele fortat.
  domnule radu, votul asta nu a fost pentru un partid si nu ne-a pacalit oltean. am ales bine. daca dna e liber si oltean a gresit , o sa fie prins. iohannis a promis ca nu intervine pentru cineva.
  cand vor disparea ponta, dragnea si sova va si mai igienic, moral si uman.

 9. Veţi vedea ce n-aţi mai văzut, sau bănuit: Laură Codruţa Koevesi va fi “mămica” tuturor d’alde Oltean, la cât a trebuit să îndure din partea dementului de la Cotroceni. Cred că are destulă personalitate să spele pe jos cu toate otrepele
  din politică şi din aşa-zisul mediu de afaceri. Eu asta prevăd şi sper să nu mă-nşel. Sigur va avea tot sprijinul din partea preşedintelui ales, măcar prin neimplicare. Atunci vom asista la o adevărată asanare, dar din exteriorul partidelor, fiindcă din interior este imposibil.

Leave a Reply