Hotarat lucru, CNAIR (fosta CNADNR) este cea mai incompetenta, nesimtita si sfidatoare companiei de stat din Romania.

Stapana peste miliarde bune anual, compania in care coruptia si incompetenta se impletesc zilnic ne demonstreaza mereu ca avem dreptate cand facem astfel de evaluari.

Colega mea Gina Vacariu, reporterul Antena 3 acreditat la Ministerul Transporturilor, a fost sa vada cum repara CNAIR Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta in plin sezon estival.

Inteligentii CNAIR nu puteau face asta in primavara, cand A2 nu este atat de aglomerata spre Litoral. O fac acum, vara, cand traficul e mult superior.

Dupa cum puteti vedea in fotografiile facute de reporterul Antena 3, asfaltarea gropilor dintre km 15 si 37 se face intr-un mod revoltator, nepermis de rudimentar, probabil mai prost decat se plombau strazile comunale acum 30-40 de ani.

Fara o raschetare a gropilor, fara o minima tehnologie de astupare si nivelare, fara nici un pic de respect pentru A2 si utilizatorii ei, pur si simplu gropile sunt astupate punand asfalt cu lopata !

Aceste imagini dovedesc inca o data, daca mai era nevoie, cata incompetenta, rea vointa si cel mai probabil coruptie domina in CNAIR.

PS : Daca ajungeti pe seara sau noaptea pe A2 spre Constanta, pregatitiva sa intrati in noaptea mintii CNAIR : e o bezna pe ultimii 10 de km – inclusiv la intrarea in giratoriul Agigea si spre port – uriasa cat stalpii de iluminat ce stau pe margine, complet neutilizati, neactivati. Lumina pare sa fie cea care lipseste permanent creierelor din CNAIR, compania patronata de ministrul Cuc si directorul Ionita, un cuplu absolut sinistru.

Imagini pentru autostrada A2 noaptea

 

5 COMMENTS

 1. Halooo! Dragnea, tot Ponta s Grindeanu sunt vinovatii de serviciu!? Voi ati hibernat cele 4-6 luni de cand ati aterizat in guvern si functii!? Totul se duce de rapa din cauza voastra! Vreti sa iasa oamenii in strada cu parul, furca si coasa?! Vom vedea cine castiga!

 2. In acest caz, e ceva endemic. Bine spunea unul “voi n-o sa fiti in stare sa zugraviti ce-a facut tata”. Astia n-au mai zugravit nimic, au daramat de-a dreptul. La puscarie cu toti nemernicii care au cheltuit miliarde pe cativa km de autostrada.
  Peticeala la f… pomana, fara niciun fel de minim bun simt tehnic.

 3. Cum domne ca fondurile veneau de la Shaideh, aia de care a zis Dragnea ca e competenta rau!
  Cum, si minustrul Cuc adus de Dragnea?!
  Pai cum domne, nu grindeanu e de vina?! Eu asa credeam!
  Pai si cum domne, tot dragnea o sa puna ministri? Pai atunci e bine, ca vine si iarna si nu avem gropi destule neasfaltate pe DN1!
  PS: cat de frica le e de Dragnea de voteaza cu bilele la vedere. Asta arata ca niciunul nu are… bile!

Leave a Reply