4 COMMENTS

  1. Sa fie,ca e bine! De la 1 martie incep zilele babei,9 la numar si sunt zile si zile! In alti ani aveam zapada si ger prin aprilie sau mai,acum e panica mare!

  2. Radu,chiar ma irita panica asta privind zapada si viscolul in anotimpul de iarna,in acest timp ramas din iarna ce se finalizeaza in scurt timp. Presipun ca suna alarma de razboi si cum,sunt obligati sa intre la aparare cei cu varsta intre 18 si 45-50 ani,in perioada iernii,ce fac acesti aparatori care nu au experienta privind contactul cu viscolul zi zapada inalta? Fug sau se ascund? Asteapta sa vina cei din NATO(la anu si la multi ani) sa apere tara? Asta e unica metoda de a inspaimanta omul:panica si nu iese asa usor din memorie! Imi ambele ntesc ca in 1944-1945 romanii luptau iarna in vladivostok si in toata zona rep.moldova,cu minim de alimente si aoa,cat despre baie,nici nu se punea problema! Acum fug toti in masini si casa la caldura precum ursul la hibernare! 2023-2024 contine si anotimpul de iarna in care se va intampla neprevazutul,cine si de unde se aduna aparatori ai patriei?! Nu vin ai nostrii,alungati din tara sa apere tara,eventual isi iau membrii familiei langa ei acolo unde locuiesc!
    Nu vrem sa gandim nici cat un bob pe zi!

  3. O iarna cat sa tii berea la rece pentru 8 martie. Pana luni cursurile se vor tine fie in centrul vechi fie pe kalinderu

  4. Bestia din est sau mai bine spus “frigiderul si ventilatoarele” lui Stalin ne chinuie in aceste zile si ca sa fiu putin rautacios, atunci cand Putin va inchide usa frigiderului si opreste ventilatoarele se mai dezmorteste si Europa. Cetatenii mult mai in varsta isi mai aduc aminte de iarna grea a lui ’54 iar, noi sa fim sanatosi.

Leave a Reply