Reţeaua de bricolaj Dedeman Bacău, cea mai mare companie antreprenorială din România, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, grupul petrolier ungar MOL şi magazinele Auchan au intrat în clubul miliardarilor în euro în 2016, după cum arată datele oficiale ale companiilor.

Dedeman a avut vânzări în creştere cu 20%, benzinăriile MOL au raportat un plus de 7%, iar magazinele Auchan şi-au majorat cifra de afaceri cu 10% anul trecut. Dintre cei trei noi miliardari în euro, doar Auchan a fost pe pierderi, scrie zf.ro.

MOL este compania petroliera de stat din Ungaria, care a preluat de la compania petroliere italiana AGIP lantul de benzinarii detinut de acestia in Romania.

 

 

4 COMMENTS

 1. Mollul masii!
  Ca s-au imbogatit pe carca noastra… cu ajutor ruzo-gernam.
  Cati trebuiau inchisi pentru mizeria asta?
  Asta coruptie si tradare de tara, nu impozitul lui bonta, sau oua date mita… dar asa se intampla cand ai lupul paznic la oi.
  Le doresc mult bine si strangeri putrnice de maini, celor ce au vegheat, precum ochiul mortului!

 2. Mie Auchan nu mi-a placut de la inceput,impresioneaza prin marime,ai loc sa te misti pe acolo,nu te tamponeaza nici un alt carucior,nu ocolesti tot felul de mini-standuri cu promotii puse exact in mijlocul culoarelor…DAR…cu marfa si chiar cu preturile lasa de dorit…Pe acelasi palier as pune si Cora,Lidl, Selgros…Ce se intampla !? Fiecare dintre noi este compatibil cu unul sau mai multe din hipermarketurile de pe piata functie de stilul de viata pe care ni l-am propus si de accesul cat mai rapid dar si de puterea de cumparare.Cei care nu lucram la stat si avem o amarata de afacere automat avem perioade mai bune si mai rele dpdv financiar insa cu toate aceste variabile pot spune ca la Auchan este explicabila caderea.

  • Cam ciudat sa explici tu chestii de marketing atat timp cat pui Lidl si Selgros pe acelasi palier (locatii centrale/periferice, bunici-parinti/patroni de butic-restaurant, en-detail/en-gros), ca sa incepi comparatia intre ele, ashea doct, dar nah, e o tara libera:))
   Este stiut ca romanii se pricep la tot! Daca e si mic intreprinzator, gata, am dat de dreaq…:)

 3. Măcar românii și ungurii au fost cât de cât decenți dar japițele de franțuji au raportat, chipurile, pierdere …

Leave a Reply