Dacian Ciolos s-a prezentat in fata Consiliului National al PNL pentru a fi validat ca prim ministru propus din partea partidului pentru alegerile din 11 decembrie.

“Liberalii nu sprijina un om, un altfel de fel de actiune, un premier care nu e membru de partid, care va avea un cabinet din oameni onesti si modesti. PNL va face istorie impreuna cu Dacian Ciolos”, a spus presedintele PNL Alina Gorghiu.

“Daca ne cheama Werner sau Julien inseamna ca nu suntem romani, suntem straini si vanduti si detest acest limbaj al PSD. Coalitia anti-justitie PSD-ALDE ne duce inapoi cu zeci de ani. Vom invinge PSD in alegeri”, a mai spus Gorghiu.

La acest eveniment important, noul triumvirat al puterii PNL a fost consacrat : Ciolos-Bolojan-Gorghiu.

unnamed

15 COMMENTS

 1. Mesaj mai neofascist ca al Alinei Gorghiu n-am mai auzit de multă vreme! Mai trebuia să zică PONTA, DEMISIA! ȘI MOARTE LUI DRAGNEA și tacâmul era complet…

  • Ne-a spus Alina Ceausescu ca e o singura cale aia a PNL.
   De acord , in dictaturi este intodeauna o singura cale. Doar in democratie sunt mai multe.

 2. Atata timp cat Basescu este inca L I B E R, atat timp cat din tot ce a furat mafia politica timp de 26 ani nu s-a recuperat o letcaie, cand actualul PNL este cladit pe esafodajul PDL-ist SI PE TRADARI de electorat, la care s-au alaturat Iohannis si Ciolos, evident ca SISTEMUL este la locul lui si incearca sa se ALBEASCA! Adica au schimbat abordare, au devenit menierati, prietenosi, diplomati, simpatici, vorbesc frumos si mieros, pasesc atent, ce mai …parfum!

 3. Ce urmează? Alungarea poporului din interiorul ţării şi aduşi cetăţenii care au primit sau vor primi cetăţenie românească pentru atingerea scopului PNL: votat doar PNL ? Vezi ordonanţa cu dedicaţie privind transportul gratuit a cetăţenilor de peste Prut cu cetăţenie romţnească şă voteze guvernul de la Chişinău? De această ordonanţă se poate trage şi pantru a vota pe teritoriul României cu dedicaţie ! Românii originali nu mai contează pentru guralivii urlători după funcţii în viitorul guvern!

 4. Gorghiu a facut ceea ce a vrut , iar acuma iol are pe CIOLOS langa PNL …..
  Este o iluzie ca asta ii va ajuta sa castige alegerile , fara a veni cu program nu numai cu Ciolos la alegerile parlamentare …
  Pe Gorghiu o asteapta vremuri grele .. DNA si implicarea directa in procesul ELECTRICA – ROVINARI , nu cred ca va scapa de marea scarmaneala si trebuie sa raspunda in fata legii !!

 5. Unde s frumosii si…liber manipulati ? Au iesit in strada sa l schimbe pe Ponta , cu coruptii din PDLpnl ? Deci …Tehocratul Ciolos era reprezentantul PNL ? CAT DE FRAEIR SA FI , SA NU VEZI ?

 6. Istoria mai are si o “lada de gunoi”. Poate ca la asta se referea.
  Eu sper totusi sa ne lase in pace, nu de alta dar daca ne raportam la istoria recenta a activitatii individului …

 7. Aceasta tzatza ordinara gooorghiu, este cea mai penibila penedelepra feminina(??!), din politica romaneasca. Abia astept sa vad cum va reactiona patzachina cand Julien Csolos ii va lua locul in fruntea partidului si ii va da si niste picioare in tartitza. Asa se scrie istoria Alinutzico !

 8. Aurea mediocritas se refera la cu totul altceva, dar observ ca la noi toți mediocrii face cariere.
  Si triumvirate. 😀

 9. Pote ca e vorba de istoria literaturii? Zic si eu asa, ca am aflat de curând cum s-a facut de a fost Ciolos cadorisit cu numele de Julien, singura trăsătura de originalitate pe care o poseda “modestul” nostru premier. Se făcea deci ca mama d-sale, pe cand il purta in sân, citea cu nesaț “Roșu si negru” al lui Stendhal si, plăcandu-i mult de eroul romanului, un preot ratat pus pe facut cariera cu ajutorul doamnelor din elita societății franceze a secolului XIX (Restaurația bourboniana) pe numele lui Julien Sorel, si-a botezat feciorul cu același patronim. Nu știu de unde si-a luat inspirația coana Gorghiu pentru feciorașul ei nou-nouț, nu-mi trece adică prin cap nici un personaj de roman cu numele de Noah, dar eu, una, in locul d-sale as lasa-o moarta cu patronimele ne-romanești, mai mult sau mai puțin împrumutate din literatura universala, alese de dna Ciolos Sr si, respectiv, de d-sa pentru odraslele d-lor. Nu de alta dar, daca numele cuiva poate forma caracterul si influența destinul persoanei, e clar cu cine avem de-a face in cazul Ciolos, cel puțin: cu un parvenit feroce, ipocrit si frustrat (de cat a fost silit sa aștepte lozul cel mare) care e gata sa-si căsăpească nu numai adversarii, dar si vechii prieteni (in roman, Julien isi împușca amanta dintâi pt ca-i strica planurile matrimoniale cu o dra din aristocrație) in scopul de a se cațără pe scara socială. Asa ca, metaforic vorbind, coana Gorghiu va trebui sa se păzească de noul ei cumătru, tizul eroului stendhalian, ca de diavol, c-odata scoate “platforma” de la sertar si-i da cu ea in capul PNL-ului pe motiv ca nu i-au respectat condițiile cuprinse in valorosul act. I-o fi mers ei cu Tariceanu, ca e om galant si nu da cu tunul in muierile pe care le-a promovat in partid, cand il fac de pomina pe la televiziuni, dar cu Ciolos, omul “cinstit Si corect”, va ajunge direct la mâna Codrutei cand s-o rupe “Triumviratul”/căruță electorală 2016, ca parvenitul isi uita de maniere cat ai zice “Julien”, cand ii stai in drum (si-l intrebi de avere, a se vedea episodul cu ziaristii de data recenta) si te-mpinge in justitie, cu mascatii, de te miri ce te-a lovit!

 10. Face istorie veche,,,,MONSTRUOASA COALITIE ,,,, l-a adus pe Iohanis, ( Carol I) a ales-o pe Alina precum alegerea lui Cuza, cauta lideri din afara ,ca apoi sa-i integreze partid , partid cu intrgi interioare de o mascarada politica ,Dupa cum vorbesc si fac politica da dovada de mare incarcare negativa ce duce la dispretuire si aduna raul in jurul lor .

 11. PNL-ul ieri in plen
  L-a votat pe Julien
  Sa il scoata din rahat
  Unde Blaga l-a scapat.
  Dar Gorghiu a ramas
  Sa mai guste poftamas
  Ce-a ramas de la dulau:
  Iz de base…. cacalau!

  • eu cred ca acest threesome politic va fi foarte erect, intrucat toti participantii sunt
   profesionisti intr-ale perversiunilor tehnocrate.
   Chiar mai BCE, tu cu cine faci spanking???

Leave a Reply