Liderul PSD Marcel Ciolacu nu se simte bine nici azi.

Duminica, el a avut un episod de pre-lesin in timpul unei conferinte de presa.

S-a dus la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central cu propria masina, unde a fost supus unor investigatii.

Iata ce au comunicat duminica cei din conducerea SUUMC :

Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent – în observaţie etiologică, Hipocalcemie frustă”, a transmis Spitalul Militar Central, potrivit Agerpres.

Unitatea medicală menţionează că, în conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe şi pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru.

“Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitică. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare”.

Revenirea lui Marcel Ciolacu in spital s-a produs pe fondul aceleiasi stari de slabiciune si oboseala care s-a manifestat si duminica.

Avand in vedere ca este presedinte al Camerei Deputatilor (a 3 a persoana in stat), pacientul beneficiaza de o evaluare permanenta, multidisciplinara, potrivit legii.

 

 

2 COMMENTS

  1. Eu stiu un proverb de la bunicii mei :Dumnezeu zaboveste, dar plateste. Valabil si pentru dl. Ciolacu indemnat si iar indemnat de colegii psd isti sa arune numai si numai injurii guvernului actual care se straduieste cat poate, sa moara cat mai putini romaniSa-ti faci campanie electorala pe nenorocirea unei tari mi se pare deplorabil.

  2. Nu e bine, îmi pare rău pentru ei, dar asta e. La ce salarii au, trebuie să-l suporte și medicii ăia.

Leave a Reply