Decizie nucleara : judecatoarea Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura prin decizia CSM !!!!

“Admite acţiunea disciplinară exercitată de Inspecţia Judiciară împotriva doamnei Camelia Bogdan – judecător în cadrul Curţii de Apel Bucureşti. În baza articolului 100 litera e) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică doamnei Camelia Bogdan (…) sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de articolul 99 litera b) din acelaşi act normativ”, se arată în decizia Secţiei pentru judecători.

De asemenea, Secţia a respins ca neîntemeiată cererea de despăgubiri formulată de Camelia Bogdan, dar şi cea de intervenţie accesorie formulată în interesul Cameliei Bogdan de către Asociaţia Forumului Judecătorilor din România, tot ca neîntemeiată.

În schimb, CSM a admis cererile de intervenţie accesorie formulate în interesul reclamantei Inspecţia Judiciară de către Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor împotriva Abuzurilor Statului – FACIAS şi Grupul de Investigaţii Politice.

Președintele GIP Mugur Ciuvică a catalogat decizia CSM de excludere din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan drept ”ușor surprinzătoare”, în contextul evenimentelor recente. „E o decizie care în contextul ultimelor decizii și acțiuni ale CSM-ului mi se pare ușor surprinzătoare (…) Una peste alta este o decizie foarte corectă, care trebuia să fie luată mai demult de CSM, scăpând justiția de o serie întreagă de decizii ilegale, care încalcă drepturile omului și care sunt sau vor fi sancționate de CEDO”, a declarat Mugur Ciuvică.

Președintele Grupului de Investigații Politice a sesizat un posibil conflict de interese în care s-ar fi aflat judecătoarea Camelia Bogdan, atunci când a judecat dosarul ICA.

Grupul de Investigații Politice (GIP) a publicat documente care arată că, în timp de judeca dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, parte în dosar. Mai mult, potrivit GIP, judecătoarea a petrecut și un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, tot pe banii ministerului.

După ce s-a întors din sejur, judecătoarea Camelia Bogdan a decis, într-un timp record, în favoarea Ministerului Agriculturii.

https://www.antena3.ro/actualitate/mugur-ciuvica-decizia-de-excludere-din-magistratura-a-judecatoarei-bogdan-corecta-dar-usor-399009.html

 

52 COMMENTS

 1. Camelia Bogdan e o corupta, trebuie bagata la puscarie fara drept de gratiere, nu doar asa!

  Cred ca pe Camelia Bogdan hipsterii feisbucisti luptatori “anticoruptie” si sorosistii ONG-isti luptatori “anti-sistem PSD” din strada au dat-o jos, ei i-au cerut scoaterea din magistratura garantat!

  Luptatorii anticoruptie au reusit, Camelia Bogdan a fost scoasa din magistratura!

  Felicitari basisti, era sa zic opariti, hipsteri feisbucisti si sorosisti ONG-isti “de dreapta”! In sfarsit ati reusit sa obtineti si voi ceva corect, cinstit si drept! Tineti-o tot asa! Bafta

  • OAU!
   Asta da stire!

   Sigur nu-i o stire eronata, sau poate ca visez?
   Aproape ca incep sa devin optimist.

   • Domnule Radu Tudor,

    Antena 3 ar trebui sa faca un film documentar in ENGLEZA/Romana despre cum a fost fabricat dosarul Telepatia,
    Pe pasi:
    Arestarea judecatorului Mustata
    Aducerea de noi judecatori in mod fraudulos
    Condmanarea
    si
    ce s-a intamplat cu
    Procurul corupt
    Judecatoarea
    apoi evacuarea Antenei 3 un post de televizune care intr-o democratie nu ar fi fost hartuit in halul asta.
    ——-
    N-o sa luati niciun premiu de la “presa libera” a “democratiilor avansate” dar eu zic ca merita.

   • Cucuveaua s-a speriat de Dama cu Camelii.
    A zis: bai asta e mai ticaloasa ca mine or s-o puna astia sefa in locul meu. Trebuie sa o termin.
    Ca doar nu va imaginati ca cineva a vrut sa faca dreptate !

 2. Ce ma bucur ! Ce-a mai buna veste ! Daca decizia ramane definitive, D-nul Voiculescu poate revizui hotararea prin care a fost condamnat , fiindca judecatorul a fost incompatibil . Isi va recapata prejudiciul, iar voi veti reprimi sediul ! Intrebati avocatul /avocatii de caz ! Dumnezeu plateste intotdeauna ! Nu doarme !

  • Ar fi mai normal sa reactionam echilibrat si nu sa ne euforizam. In principal ar trebui sa ne dorim doar revenirea la o normalitate in societatea noastra, pentru ca altfel vom putea fi lesne confundati de cineva care priveste din exterior cu una dintre cele doua tabere manate amandoua de “convingeri proprii” in principal. Majoritatea pasionatilor de politica de pe la noi au in primul rand “convingeri proprii”, dupa care incearca sa foloseasca diverse argumente pentru a-si prezenta aceste “convingeri proprii” pe care ei le au dinainte stabilite.

   Asa incat, cel mai misto este sa fim echilibrati si sa consideram ca orice revenire la normalitate este ceva absolut firesc, lucru care in mod normal n-ar trebui sa ne trezeasca niste mari orgasme cerebrale, pentru ca atunci incepem sa aratam ca modelul celor din strada care capaciteaza cerebrala dupa sistemul meciului de galerii, Steaua contra Dinamo. Nu putem fi atat de subtiri la mononeuron si la caracter!

   In acest sens, asteptam sa mai vedem noi semne in administratia statului, intru revenirea la ceea ce inseamna normalitatea institutionala si functionala a statului roman. In mortii si in toti ranitii mei… Respekt. Pa, pa

  • APEL CETATENESC LA ECHILIBRU SI NORMALITATE!

   Draga Nicoleta, normalitatea n-ar trebui sa ne excite prea tare! Normalitatea ar trebui sa o percepem doar ca fiind ceva normal, nimic mai mult. Altfel, inseamna ca incepem sa ne asociem cu dezechilibrul cerebral al celor iesiti in strada sa ceara demisia guvernului si dizolvarea parlamentului, mintea lor actionand dupa principiul galeriilor de pe stadioane. La ei totul se rezuma la mentalitatea de meci Steaua contra Dinamo. Ar fi pacat sa simtim si sa reactionam la fel, era sa spun ca aceste maimute dar nu pot pentru ca ma baneaza. De aia spun ca ceea ce s-a intamplat ar trebui sa il percepem ca fiind un fapt normal, nimic mai mult, si sa asteptam sa se intample si alte lucruri normale in continuare

   P.S. Daca am ajuns sa ne trezeasca stari euforice niste lucruri care in mod normal ar trebui sa fie normale, inseamna ca se intampla ceva in neregula cu oamenii din tara noastra. Poate i-au tampit pana la urma cu toti steroizii, antibioticele si pesticidele din alimentele importate, cine stie! Poate e o chestiune bio-chimica generata de alimentatia pe baza de importuri masive si care ne afecteaza grav creierul, sau ma rog, in cazul unora mononeuronul, cine stie! Oricum, sa fim echilibrati, zic! Bafta

   • Euforia/bucuria mi-a dat-o gandul ca niste oameni care zac in puscarie NEVINOVATI pot sa-si recapete vietile, familiile, increderea in puterea Lui Dumnezeu si, nu in ultimul rand, munca de-o viata si casele care le-au fost luate sau , in cazul unora, din care urma sa fie evacuate . Chiar nu-mi pot infrange aceasta bucurie ! Astept de prea mult timp sa se faca dreptate pentru oamenii astia . D-nul profesor Mencinicopschi mi-a frant inima . Un om ca el sa fie aruncat dupa gratii nevinovat….Cine, in locul lui, ar putea spune ca I-a iertat pe toti ?

    • Da, inteleg ce zici. E bine. Eu sunt nascut mult dupa revolutie, istoria o stiu din cartea de telefoane si realitatea o cunosc din sala de pacanele, unde uneori se mai lasa cu turnir. Ce pot sa zic?! Sunt pentru pluripartitism, democratie, furtul de voturi si de alegeri, sa se voteze pana ies ai nostri, sa le dea la oameni locuri de munca chiar daca n-au de munca, chestii d-astea. Adica sunt pentru tot ce sustine toata lumea si ce cer oamenii pe peste tot. Nu am nimic in contrast.

     P.S. Parintii mei s-au despartit, am ramas cu mama care s-a dus pana-n Spania mai intai, dupa care s-a incurcat cu un italian si acum e-n Italia unde a mai facut un copil. Eu am ramas pe-aici, mai intai am ramas la bunici dupa care cand au murit am stat la niste unchi pana a trecut timpu. De ai mei nu am mai auzit, ca mama nu a mai venit prin tara, de tata nu mai stiu nimic, nici daca traieste, eu nu am terminat liceu, am avut niste probleme, la depresie, la astea, ma mai lua capu, ma mai dadeam cu lama ca sa elimin stresu, ce sa zic. Pana la urma am ajuns sa am probleme si cu legea, cu lumea, viata, am ajuns si pe Capitala, pe arest in preventiv. A fost greu, acolo sunt drogati, unii mai intra in sevraj, altii sar pe usa ca nu suporta spatiu inchis, sunt claustrofobi, din astea. Este greu. Nu am ajutor din nicio parte, nu are cine sa m-ajute, scriu si eu pe-aici, ma mai detensionez. Ce sa zic..

   • Soros-Ciolos (Julien ala, sau cum emoragie cerebrala-l cheama, nu-mi amintesc…).

     • In cazul precizat de D-na S. Ioana era vorba despre Julien.

      P.S. Daca vrei sa dezbatem subiectul Daniel Constantin este complex. Pe langa ca e si SRI-st, dar banuiesc ca nu de asta te impiedici tu prea tare, ci in aia ca e de-al lui Voiculescu, lucru care asa cum se observa te face sa intri in fibrilatie direct, in calitatea ta de basist oparit “de dreapta” care esti si f. mare luptator anticoruptie, bineinteles. Aaaa, sa nu uit, basistule oparit ce esti! Respekt deosebit. Sal

    • APEL CETATENESC LA ECHILIBRU SI NORMALITATE!

     Chiar daca esti basist, te invit sa renunti la mentalitatea de rana si cutit! Iti intind prieteneste o mana, in incercarea de a te ajuta sa nu mai fi in continuare doar un basist oparit expirat! Basistule oparit ce esti!

     Normalitatea n-ar trebui sa ne excite prea tare! Normalitatea ar trebui sa o percepem doar ca fiind ceva normal, nimic mai mult. Altfel, inseamna ca incepem sa ne asociem cu dezechilibrul cerebral al celor iesiti in strada sa ceara demisia guvernului si dizolvarea parlamentului, mintea lor actionand dupa principiul galeriilor de pe stadioane. La ei totul se rezuma la mentalitatea de meci Steaua contra Dinamo. Ar fi pacat sa simtim si sa reactionam la fel, era sa spun ca aceste maimute dar nu pot pentru ca ma baneaza. De aia spun ca ceea ce s-a intamplat ar trebui sa il percepem ca fiind un fapt normal, nimic mai mult, si sa asteptam sa se intample si alte lucruri normale in continuare

     P.S. Daca am ajuns sa ne trezeasca stari euforice niste lucruri care in mod normal ar trebui sa fie normale, inseamna ca se intampla ceva in neregula cu oamenii din tara noastra. Poate i-au tampit pana la urma cu toti steroizii, antibioticele si pesticidele din alimentele importate, cine stie! Poate e o chestiune bio-chimica generata de alimentatia pe baza de importuri masive si care ne afecteaza grav creierul, sau ma rog, in cazul unora mononeuronul, cine stie! Oricum, sa fim echilibrati, zic! Bafta

   • @Ioana S.(București 😀 )
    Întrebare retorică. Acela, căruia Procurorul General iohano-băsist i-a dat NUP ceva timp în urmă.

 3. Basisti, felicitarile mele, sunteti intr-adevar niste vajnici luptatori pentru dreptate, adevar si impotriva coruptiei! Bine ca ati reusit scoaterea din magistratura a acestei judecatoare, era sa zic basiste oparite, profund corupta, parsiva si subversa!

  Felicitari tuturor basistilor “de dreapta” din strada care au cerut refacerea adevarului si a dreptatii prin indepartarea acestei judecatoare profund corupte, ea fiind o basista era sa zic ordinara!

  E o victorie obtinuta de cei din strada care lupta pentru adevar, dreptate si corectitudine morala! Adica lor nu le place mizeria morala, deloc…

  Fratilor, coruptia ucide, dar si bacteriile de la Colectiv! (Tolontan, ai legatura!)

 4. Felicitari tuturor tinerilor liberi din strada care au cerut in mod repetat indepartarea din magistratura a acestei judecatoare basiste profund corupta, care isi batea joc de meserie, de sanatate si de adversarii politici ai lui Basescu Sticle pe fata!

  Felicitari inca o data pentru tinerii hipsteri feisbucisti luptatori anticoruptie si pentru sorosistii ONG-isti luptator anti-sistem PSD! Ce ne faceam fara voi, tinerii plin de idealuri, de dorinta de adevar si de dreptate, daca voi nu ati fi sustinut frenetic “DNA sa vina sa va ia!”, “Nu la guvernare, va vrem la inchisoare!”, “Dragnea nu uita, inchisoarea-i casa ta!” etc., si daca nu ati fi sustinut cu atata aplomb nu numai anticoruptia, ci si ca in Romania sa fie de baza inchisoarea si catusele, nu libertatea si democratia!

  Inca o data, felicitari tuturor tinerilor din strada care au luptat frenetic pentru aceasta mare victorie impotriva “coruptiei”!

 5. Eva, Bogdan, Papici, Haineala au cazut sub “ghilotina Robespierre” a justitiei. Vor mai fi si altii, nimeni nu scapa, mai devreme sau mai tarziu. Sa vedem daca se aplica si la presedinti de tara.

 6. Muoammm,

  Le-a dat stingerea la basistii opariti, s-a facut liniste in peluza!

  Le trepideaza gladiolele, au luat toti pauza!

  Muoammm, ce le-a dublat-o frateeeeeei, cu decizia de la CCR impotriva “Melcului” Ghinion, si acum si cu basista asta oparita care era varf de lance in plutoanele de executie ale abuzurilor din “justitia independenta” de la noi din tara!

  Vereeeeeeeeeei, le-a cazut tigla de pe casa la toti basistii expirati! Se cutremura bodega cu toti drojdierii, inclusiv cu idolul etern al tuturor astora, cu Basescu Sticle ala! Bafta

  • Normalitatea n-ar trebui sa ne excite prea tare! Normalitatea ar trebui sa o percepem doar ca fiind ceva normal, nimic mai mult. Altfel, inseamna ca incepem sa ne asociem cu dezechilibrul cerebral al celor iesiti in strada sa ceara demisia guvernului si dizolvarea parlamentului, mintea lor actionand dupa principiul galeriilor de pe stadioane. La ei totul se rezuma la mentalitatea de meci Steaua contra Dinamo. Ar fi pacat sa simtim si sa reactionam la fel, era sa spun ca aceste maimute dar nu pot pentru ca ma baneaza. De aia spun ca ceea ce s-a intamplat ar trebui sa il percepem ca fiind un fapt normal, nimic mai mult, si sa asteptam sa se intample si alte lucruri normale in continuare

   P.S. Daca am ajuns sa ne trezeasca stari euforice niste lucruri care in mod normal ar trebui sa fie normale, inseamna ca se intampla ceva in neregula cu oamenii din tara noastra. Poate i-au tampit pana la urma cu toti steroizii, antibioticele si pesticidele din alimentele importate, cine stie! Poate e o chestiune bio-chimica generata de alimentatia pe baza de importuri masive si care ne afecteaza grav creierul, sau ma rog, in cazul unora mononeuronul, cine stie! Oricum, sa fim echilibrati, zic! Bafta

 7. Oricum, tin sa-i felicit inca o data pe toti aia care au iesit in strada ca au obtinut aceasta imensa victorie impotriva “coruptiei”!

  Bravo lor, sa o tina tot asa si sunt sigur ca pana la urma or sa curete toata tara de sistemul ordinar pe care li l-a lasat mostenire idolul lor etern, comandantul de cuirasat Basescu Sticle care ducea nava direct la cheu in toate cazurile in care nu era beat lemn.

  P.S. Respekt, bravo toti tinerii hispteri feisbucisti fani purtatori de barba model Conchita Wurst si totodata felicitari isi tuturor sorosistilor ONG-isti luptatori “anti-sistem PSD”, care au repurtat aceasta imensa victorie in lupta lor la baioneta impotriva “coruptiei”! Felicitari inca o data! Bravo!

  • Pai ba Bogdan, eu te stiu pe tine cine esti!

   P.S. Cred ca se referea la faptul ca era o sifonara, cine stie…

 8. Johannis: “Pas cu pas” (best seller)
  Primul pas sa fi fost Coldea, al doilea Camelia Bogdan?!
  Cine urmeaza oare, intreb si eu ca omul nestiutor?

 9. incep sa cada sclavii. dar este fix zero daca nu se repara si tot ce au stricat!
  macar aviz sclavilor viitori

  • Pai cum, nu hipsterii feisbucisti si sorosistii ONG-isti din strada au scos-o din magistratura prin lupta lor “anticoruptie”??!

   Eu crezusem ca au invins aia din strada cu lupta lor impotriva “coruptiei”!

   Ba nene, ce m-am pacalit, sa mor eu! Ma credeam mult mai inteligent, dar iata ca mai dau si eu ratari! Sau rateuri, cum se spune corect…?! Ma rog, mortii lor…

 10. Trebuia toate astea facute la pachet cu ocupantul fotoliului ministerial al Agriculturii de la vremea respectiva, numai ca omu’ nu-i judecator., a fost in schimb “farul calauzitor” al guvernului pana anul trecut.

 11. Observ din unele comentarii un fenomen psihiatric ciudat! La unii totul este ca un meci Steaua contra Dinamo! La astia totul se reduce la care lui care i-o trage!

  Ce o fi cu toti oamenii astia, sa mor eu daca inteleg?! In ce lume, in ce tara si inconjurati de ce societate au ajuns sa traiasca toti romanii astia daca au ajuns sa se trateze si sa se comporte intre ei in asemenea fel?!

  Daca erau ca comandantul ala de cuirasat, Basescu Sticle, ala care ducea intotdeauna nava la cheu doar atunci de fiecare data cand nu era beat mort, as fi mai spus ca i-a tampit dublul rafinat si cu damigeana, dar asa? Oare la astialalti pe ce baza o fi, ca nu-mi dau seama?! Nu ma pricep prea bine la zootehnie, sincer sa fiu! Respekt deosebit.

  • Daca ai postat imediat dupa mine, nu cred ca referirile erau la adresa mea, insa la capitolul psihologic stau bine (daca n-am fost mintit) iar, psihiatric cred ca fac fata provocarilor actuale, n-am ticuri comportamentale, verbale sau mai grav idei fixe, etc. Poti sta linistit fata in fata cu mine iar, seara vei dormi linistit alaturi de sotie, indiferent daca comunicarea nu va fi una ca la campie.
   In privinta “prietenului” comun numit de mine Piratu’, tine minte ce-ti spun este un “animal politic” de temut, oricand in stare sa ne dea tuturor un cap in gura, chiar daca nu-mi este pe plac.

   • Facem referire la basistii opariti, care sunt cam… dezechilibrati mintal!

    P.S. Chioru’ e cel mult un animal betiv, dar asta-i tara! S-a nimerit in mediu proprice.

    P.S. N-are cum sa fie “de temut” in nimic, el fiind la baza doar un inginer. Intr-o singura expresie: “Fii destept, tara geme de ingineri!”. Respekt deosebit.

 12. Observ din unele comentarii un fenomen psihiatric ciudat! La unii totul este ca un meci Steaua contra Dinamo! La astia totul se reduce la care lu’ care i-o trage!

  Ce o fi cu toti oamenii astia, sa mor eu daca inteleg?! In ce lume, in ce tara si inconjurati de ce specimene au ajuns sa traiasca toti romanii astia daca au ajuns sa se comporte intre ei in asemenea fel?!

  Daca erau ca comandantul ala de cuirasat, Basescu Sticle, ala care ducea intotdeauna nava la cheu de fiecare data cand nu era beat mort, as fi mai spus ca i-a tampit dublul rafinat si cu damigeana, dar asa? Oare la astialalti pe ce baza o fi, ca nu-mi dau seama?! Nu ma pricep prea bine la zootehnie, sincer sa fiu! Respekt deosebit.

 13. Hai că merge!
  Frumos debut dar nu e deajuns!
  Nu e nici puţin şi nici prea mult, vorba lui Iohanis!

  • Va rog mult, nu reactionati la fel ca basistii, era sa zic opariti, dupa mentalitatea lui “care pe care”, sau “ba pe-a ma-tii!”. Daca si noi reactionam, simtim si vom gandi la fel ca ei, atunci noi cum o sa ne mai putem deosebi de toti acesti basisti opariti?! Pe bune!

 14. Da , Carmen aia de-i ardea cu statul de drept unde e? O fi adormit -o discursul lui Dorneanu de la CCR . Somn usor !

 15. Extrem de plastica si sugestiva imaginea! Arata ca si cum judecatoarea basista Bogdan a fost pulverizata, a fost aruncata-n aer, data afara din propria meserie pe care o practica golaneste, partizant si in mod parsiv.

  Acum poate sa se apuce linistita de vreo activitate notariala, ceva. Sau poate sa se faca avocata de aparare, sa pledeze la bara dar asta daca stie meserie, nu cu golaniile alea din capul ei pe care le presta ca fiind “justitie”. Ma rog, sa ii fie tarana usoara si ‘dea Domnu’ sa nu mai auzim prea curand de ea! Sa fie la mama ei…

 16. Basistii opariti au primit astazi o grea lovitura supt centura.

  P.S. Supt…

 17. felicitari gip si mugur ciuvica , luju.ro , razvan savaliuc si adina anghelescu …ma bucur cand dreptatea triumfa …

 18. off topic
  Am analizat si obsevat atent cu ce probleme ne confruntam si am concluzionat. ORGOLIUL, acest flagel care macina societatea romaneasca de sus pana jos si mai ales “sus” si asta din cauza lipsei unei educatii solide, a multor frustrari ale copilariei a slabei cladiri a unei personalitati, insa acest flagel, pentru caeste un flagel, ne omoara si afesteaza pe toti din jurul “bolnavilor”. As dori ca toti cei din domeniu sa se aplece asupra fenomenului, un fenomen extrem de nociv al societarii contemporane romanesti. Ne afecteaza intr-un fel sau altul pe toti, pe unii doar trecator pe altii covarsitor si deranjant, si nociv pentru marea masa.

  • E un fenomen psihiatric, sau ce tine de psihologia maselor si de asta s-ar putea ocupa numai specialistii.

   P.S. In Romania nu se mai respecta autoritatea, se intampla ceea ce pe vremuri era mentionata ca fiind “disolutia statului si a autoritatii”. Nimeni nu mai asculta de nimeni, toata lumea contesta pe toata lumea, toata lumea isi da cu parerea, o dau toti la intors in toate partile si nimeni nu mai are nicio autoritate. Disolutie a autoritatii, se cheama! Specialistii cunosc cauzele si ce anume genereaza asta, stiind de asemenea si care este contraprocedura sau rezolvarea acestei probleme, care intr-adevar e ceva foarte grav pentru orice societate in care se intampla o asemenea enormitate.

   Ramane sa mai vedem, pentru ca deocamdata societatea romaneasca pare ca este in cadere libera, si nu de azi de ieri! Procesul este in plina derulare de multi ani de zile si nu intervine nimeni si nimic intru redresare. Bafta

 19. ok, vad ca sunt retrase armele folosite acum 5-10 ani
  Coldea, Bogdan… vor mai urma citiva care insa, intre timp, si-au facut “datoria”. La schimb, evident, cu tot atitea bucati cazute victime din partea adversa.

  Ma gindesc daca nu cumva psd si alde se lupta in razboiul trecut, raboiul precedent. Intodeauna cind o tehnologie devjne utilizabila de public inseamna ca armata nu mai are nevoie de ea ca are una mai noua si mai tare. Deci daca instrumentele epocii Basescu sunt pensionate, care or fi instrumenetele actuale? Nu cumva si psd si alde ar trebui sa foloseasca armele prezentului, ale razboiului actual, nu ale razboiului trecut? Cu atit mai mult nu ar trebui sa utilizeze armele de acum doua razboaie ? adica formatori de opinie, televiziuni, nationalism scrisnit si teoretic, etc

  Nu sunt foarte convins ca si pot, dar macar sa fie constieni de care sunt aceste arme: sondaje, profile, grupuri, retele, onguri, fb si alte aplicatii, lasere, incalcari de reguli scrise sau nescrise, informatii, agenti, mobilitate, creativitate, etc

  Daca esti cu un pas in urma tot timpul vei pierde tot timpul. Cine se poate lupta cu armata SRIului?

Leave a Reply