Potrivit unor surse oficiale, noul prim-adjunct al directorului SRI va fi numit in maxim 3 saptamani.

Decizia va fi luata de directorul Eduard Hellvig, in consultare cu presedintele Klaus Iohannis, presedinte al CSAT.

Pe 26 martie SRI isi aniverseaza 26 de ani de la infiintare, iar numirea se va face pina la acea data, pentru ca aniversarea sa gaseasca SRI in echipa de conducere completa.

In momentul de fata, directorul SRI Eduard Hellvig asigura interimatul si pentru functia de prim adjunct dupa trecerea in rezerva a generalului Florian Coldea pentru incalcarea deontologiei profesionale.

Se afișează IMAG5132.jpg

5 COMMENTS

  1. Haoleu, sper sa nu isi puna Ghinion Iohannis in locul generalului Coldea (nea Florica) tot un absolvent de liceu industrial la seral care n-a fost in stare sa treaca nici de anul I la Politehnica dupa aia, asa cum a fost marele general Florian Coldea care a demonstrat cu prisosinta ce rol au toate aceste detalii!

    P.S. Si Kovesi a absolvit facultatea doar cu 6,41, pe langa ca si in teza de doctorat ea a plagiat “doar 4%”! Roadele competentei ei desavarsite se regasesc in buzunarele noastre ale tuturor, prin condamnarile la CEDO si achitarile pe banda rulanta care vin la dosarele instrumentate de subordonatii marei procuroare sefe a DNA.

    Restul e cancan.

  2. intrebare: Daca tot sistemul de pensii, de salarizare (conform declaratiilr din ministere), tot sistemul fiscal, dar TOT!!! este administrat prin firme ale fugarului Ghitza, prieten su fostul boss SRI si muuuult prea posibil ofiter SRI, cam cine credeti voi ca poate gestiona nemultumirea populara?
    cine credeti voi ca beneficiaza de pe urma faptului ca poate intr-o luna nu mai se livreaza bine pensiile, sau salariile? eu, RT sau SRI? 🙂

    • oricum, mi se pare de toata jena ca nimeni din conducerea actuala a tarii (Guvern) nu emite o ordonant ca aceste sisteme sa treaca in administratia statului (la ora actuala, nu se cunosc codurile sursa ale aplicatiilor, chiar daca sunt platite deja de stat, parole de mentenanta etc). Lasa ca e bine sa avem afaceri de stat cu fugarii adica cu oameni pe care se bazeaza sistemele informatice ale statului dar de care nu putem da la nevoie nici cu politia. Bine ca emitem Ordonanta 13, ca pe noi asta ne roade….

Leave a Reply