O bombă a explodat luni la Institutul de criminalistică din nordul Bruxellesului, dar clădirea era goală și nimeni nu a avut de suferit, a anunțat televiziunea RTL, citată de Reuters.

Cea mai grava chestiune ce rezulta este faptul ca teroristii au inca o capacitate ridicata de organizare a unor atentate, dupa atatea raiduri si supravegheri ale Politiei si ale serviciului de informatii belgian.

Luni noaptea, în jurul orei locale 3,00, un vehicul a trecut de bariere și unul sau mai mulți atacatori au detonat un dispozitiv exploziv în apropiere de laboratoare, provocând un incendiu, a precizat RTL citata de Agerpres.

Cel mai probabil, teroristii au vrut sa distruga unele probe ale unor atentate teroriste aflate in cladirea institutului de criminalistica.

http://www.antena3.ro/externe/atac-bomba-bruxelles-politie-criminologie-374327.html

 

4 COMMENTS

  1. Bine ca era luni dis de dimineata si nu era inghesuiala in zona.
    Sa trag concluzia ca autoritatile, mai exact serviciile au facut pana acum frectie la un picior de lemn ?

  2. Daca este adevarat ca o bomba a explodat la Institutul de Criminalistica din Bruxelles inseamna ca atentatorii, teroristii cum li se spune, au trecut deja la nivelul BASCALIE.

  3. deci au capacitatea de a trimite masini teleghidate spre tinte aparate (ceea ce ridica foarte grav nivelul de amenintare, pt ca asta pot face inclusiv cei nedispusi sa devina martiri). Asta admitand ca sunt tot jihadistii, ca inteleg ca inca nu au indicii ca sunt ISIS, ci doar teroristi, asa fiind ceva mai larg termenul.
    si cum arata masina, ca a lui Condrea, aia “lovita de copac”?

Leave a Reply