Citesc o stire Agerpres si ma crucesc ! Ce cauta un reprezentant al Casei Regale sa aiba o intalnire oficiala cu una din marile parasutiste KGB infiltrate in Basarabia?!

http://radu-tudor.ro/irina-vlah-si-nina-stanski-parasutistele-kgb-in-republica-moldova/

Sunt stupefiat de uriasa gafa a Casei Regale, a Principelui Radu ! Gafele par sa fie din ce in ce mai frecvente la Palatul Elisabeta, spre neplacuta mea supriza. 

——————————–

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

Prima vizită regală în Regiunea Autonomă Găgăuzia

Alteța Sa Regală Principele Radu al României va efectua, în zilele de 28 și 29 septembrie 2015, o vizită oficială în Republica Moldova.

Vizita va avea loc la Chișinău, capitala țării, și la Comrat, centrul administrativ al Regiunii Autonome Găgăuzia.

Este prima vizită a unui membru al Familiei Regale în Găgăuzia.

Călătoria la Chișinău și Comrat reprezintă a opta vizită externă a Familiei Regale a României, în anul 2015, după Republica Moldova în februarie și aprilie, Franța în martie, Turkmenistan în aprilie, Suedia în mai, Azerbaidjan în iunie și Olanda în iulie.

Principele Radu se va întâlni cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, domnul Andrian Candu. De asemenea, Alteța Sa Regală va avea o întâlnire cu primarul municipiului Chișinău, domnul Dorin Chirtoacă.

Principele Radu va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Academiei de Științe a Moldovei. Alteța Sa Regală va face o donație de carte Universității.

Alteța Sa Regală va mai vizita Universitatea Agrară de Stat a Moldovei și Liceul Academic de Arte Plastice ‘Igor Vieru’ din Chișinău.

La Comrat, Principele Radu se va întâlni cu doamna Irina Vlah, bașcanul (guvernatorul) Găgăuziei, precum și cu reprezentanți ai Comitetului executiv al Regiunii autonome.

Principele Radu va vizita Universitatea de Stat din Comrat, Centrul de informare al României, Muzeul Istoric Regional al Găgăuziei, precum și Biblioteca Turcească ‘Mustafa Kemal Ataturk’.

Anul acesta, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au sărbătorit Noaptea Învierii la Chișinău, la Catedrala Mare a orașului.

27 COMMENTS

 1. Ai impresia ca il duce mintea?
  Poate o primi si de acolo ceva sume forfetare .
  Un intretinut, rusinea barbatilor.
  Asa nu !

 2. O fi vreo legatura pe undeva… Infiltratiile astea sunt pacatoase. Nu stii niciodata pana unde ajung. Daca Gagauzia isi cere autonomia, poate ca Radu se face si Print de Gagauzia.

 3. Rusia vrea să organizeze comun cu America,raiduri aeriene dar dacă nu se descurcă și singuri
  Deși mai adânc ascuns în istoria omenirii,au existat în războaie de asemenea magnitudine ceea ce americanii numesc”defected” Evident Casa Regală nu se teme de KGB-iști.Este nevoie și de astfel de întâlniri iar asta e tot ce pot spune despre acest subiect.Vă aștept azi de la 19:00

 4. Macar un lucru bun au facut: i-au retras distinctia oferita hotului oprescu! Pt corectitudine apreciez Casa Regala!

   • Tizule, cere-o maine, langa aia 15 mii (de protestatari, ca specialistii ce-de-re-ului erau mult mai multi:)) sau tot atatia… da’ n=au prea fost, la final)
    Sa nu se inteleaga gresit : sigur sunt mai “de dreapta” decat tizu’ antevorbitor, ca nu stau la ziua de “salar” ca sa-mi platesc netu’…Da’ m-am saturat de limbricii de net, care statura ani de zile cu bassescu in gura, ca sa ia lumina acu’ de la Voss, Talmacean, Blaga…nu mi-e drag Ponta, da’ dupa Boc si “vita kobe”, chiar a fost o lumina…. cu tot “emteo’-u’ lu’ bassescu, s-a vazut ca la unele d-alea economice, fiscale si sociale le-a cam brodit…ceea ce, de pe la Tariceanu-ncoa’ nu se mai intamplase… nu c-ar face-o singur, in ministere tot aia raman, indiferent ca vine sasaitu’ pedele-ului “reformat” !

 5. Cîndva, la momentu sau perioada apariţiei Regelui însoţit de principesa-soţia lui în România, m-am bucurat pentru construcţia omului din el şi a capacităţii de a rezista dar şi de a se conserva pentru a fi un exemplu de om de stat necesar acestui popor. Nu am privit casa regală ca un tot, doar simplul om-regele şi punct. Mulţi s-au agăţat de ”rege” ca lipitorile încît casa regală era confundată cu familia regală şi nu cu omul-regele-persoana care şi-a dovedit sau nu seriozitatea, demnitatea, onoarea, respectul, bunulsimţ, toate începînd cu el-omul-regele. Pentru mine familia regală nu este decît o familie ”care vrea să intre în drepturile antice şi pentru viitoare legături de familie cu ţările din jur sau mai liniştite cu mulţi naivi”pupăcioşi en-gros”(a se citi familia tînără-regală)”! Recunosc că omul-regele este exemplul demn rar întîlnit în mahalaua românească! Se caută un om cu aceleaşi calităţi şi defecte dar: cauţi acul în carul cu fîn!
  :)se văd mulţi regi în românica:)

 6. Proiectul Unirii, daca el exista dincolo de retorica electorala si de jocurile dubioase ale lui Basescu pentru a reintra in politica mare, ar putea explica acele actiuni ale casei regale ce, in prezent , par confuze. Atata timp, insa, cat forma de guvernamant, monarhie constitutionala sau republica parlamentara/prezidentiala, etc. nu este nici macar discutata, dar’mite propusa ca subiect de referendum in viitorul apropiat, rolul fiecaruia dintre actorii dramei ramane putin conturat, daca nu pur si simplu obscur. Printul Radu vorbeste bine, un interviu cu Alteta Sa ar fi, poate, clarificator.

 7. Pentru toţi şi toate limitatele, purtătorii şi purtătoarele de vorbe fără să le înţeleagă, vedeţi aici şi cereţi demisia tuturor baştanilor care sînt pe aceeaşi lungime de undă privind practica, cred de mii de ani! Şi s-au găsit românii să ia atitudine! Luaţi frîiele de pe tot globul ”inteligenţilor şi inteligentelor”! Traduceţi articolul şi mai gîndiţi-vă dacă continuaţi purtarea cuvintelor altora, cuvinte pe care nu le înţelegeţi voi!
  http://www.thelocal.de/20150927/germanys-defence-minister-in-plagiarism-row

 8. O săptămână după încoronarea sa (19 iunie 2014), la 27 iunie 2014, Regele Filip al VI-lea al Spaniei a realizat o vizită în Catalonia, regiune din Spania unde există o puternică mişcare separatistă. Majestatea Sa a explicat, atunci, că „trebuie să facem cât mai vizibilă Coroana în această regiune, ca să transmitem mesaje de respect, înțelegere și conviețuire, care sunt compatibile cu monarhia noastră parlamentară”.

  Familia Regală a României a cumpănit bine vizita în Regiunea Autonomă Găgăuzia din cadrul statului „Republica Moldova” (Basarabia Românească), unde există un semnificativ curent separatist. Aflat în această vizită, ASR Principele Radu va afirma, cu siguranţă, un mesaj asemănator cu cel al Regelui Filip al VI-lea al Spaniei în Catalonia: „trebuie să facem cât mai vizibilă Coroana în această regiune, ca să transmitem mesaje de respect, înțelegere și conviețuire”.

  Din mesaj va lipsi însă partea cu „care sunt compatibile cu monarhia noastră parlamentară”. Asta pentru că Uniunea Sovietică a „scuipat” o pseudo-republică în tot estul Europei…

 9. Eu nu înţeleg cum funcţionează Casa Regală a României. În toate ţările cu monarhie, prinţul consort nu reprezintă casa regală în întâlniri oficiale, pentru asta există regine şi prinţese. Prinţul Nicolae nu a fost bun pentru că ducea o viaţă cosmopolită, pe alteţea sa regală radu ce-l recomandă? Margareta este doar nevasta prinţului consort? Ar fi bine ca Regele să clarifice aceste aspecte.

  Sunt monarhist, nu ştiu până cînd, dar când vorbeşte principele radu schimb canalul tv. Eu vreau să ştiu ce gândesc Regele Mihai şi Principesa Margareta. Din păcate aflăm din ce în ce mai rar.

 10. Eu cand va spuneam ca exista posibilitatea ca vreun monarh care ar conduce Romania pe viata, el neputand sa fie schimbat de votul poporului, sa faca si sa fie la fel ca Basescu, imi spuneati ca prea sunt cu drobul. Na drob acum. Orice oranduire care nu da dreptul de a alege, este una dictatoriala.

 11. Bravo D-le Tudor, acum va legati si de ce face Casa Regala……de cand va permiteti sa le spuneti ce este bine si ce nu este bine sa faca…..Daca aveti Facebook va vine usor sa aratati… cine sunteti de fapt…..

 12. Comentatorii idioți ce ataca Casa Regala pentru Radu Duda (care oricum nu are drept de succesiune la Tron ) probabil ca o recunoșteau pe Prințesa Diana a Marii Britanii care era la origini o simpla englezoaica fără titluri nobiliare

  Au furat Băsescu si gașca sa “regala” mai mult decât au primit înapoi 10 case regale
  In spatele “preacinstitutui” Iliescu toate structurile comunist securiste au furat si jefuit Romania cum au dorit

  Sub ochii “vigilenti” ai basistilor Kovesi , Morar , Coldea , Maior maghiarii optanti au mai primit a 2-a oara de la statul roman averile inapoi

  Un rege nu ar mai plati din banii publici armate de securisti implantati in magistratura si in parlament pentru a se mentine el la putere precum Basescu si nici su ar sta ca o sluga in fata ambasadorilor obraznici sau a PPE cum a stat Basescu si Ponta

 13. Si in Gagauzia traiesc romani, si acel teritoriu face parte din Rep. Moldova si a facut parte din Romania candva. Pe aceasta logica, ar fi trebuit si ca regele sa nu fi acceptat niciodata nici reconcilierea cu Iliescu, ca doar era mare comunist, nu?, si pe deasupra il si intorsese de pe autostrada spre Pitesti.

 14. din constitutia Romaniei – 1991, republicata in 2003
  “art. 1, alin (2) (Titlul I – Principii generale) – Forma de guvernamant a statului roman este republica.
  art. 152 alin (1) (Limtele revizuirii, Titlul II – Revizuirea Constitutiei) – Dispozitiile prezentei Constitutii privind […], forma de guvernamant republicana, […] nu pot forma obiectul revizuirii.”
  Pentru cei care si pierd timpul discutand despre acest subiect, complet aiurea…

 15. Gafa incepe cu mentionarea ‘Casei Regale’ si a ‘printului’ Duda.

  Casa regala este institutie a monarhiei. Avem deci o fosta familie regala, in treacat fie spus fara cine stie ce merite dar care nu a ratat mai nici o strachina din cele pe care Istoria i le-a pus in cale, ultima fiind vizita in ‘Gagauzia’.

  Cit despre titlul cu care numitul Radu Duda defileaza, sa printeasca acolo unde a fost facut print, caci in Romania oricum nu este.

  Parea un actor mai bun. Ei bine, tocmai a demonstrat ca nu este.

Leave a Reply