O imagine absolut senzationala, cu doua legende de la Hollywood.

Michael Douglas, now 74, with his legendary father, Kirk Douglas who will be 102 on December 9.

 

10 COMMENTS

 1. Da, imaginea este senzationala! Dar sa trecem la ale noastre.

  Pt isteria la care ai asistat, cu acel caz din Craiova, vinovata este presa care a intretinut visul vestului luminos. Asta ii face pe romani sa ceara “standarde tip vest”, o fictiune care exista doar in mintea lor si nu in realitate. Toate deceurile lor porneau de la acesta “credinta”, ca Romania trebuie sa functioneze ca “afarara”, lucru despre care ei nu au habar. Stiti ca aveti pe cap de locuitor tot atitea paturi de spital ca-n Suedia? Nu! Mai bine va ocupati sa le dotati pe cele existente cu ceea ce trebuie, inclusiv cu personalul necesar, decit sa construiti altele noi, pe care nu le puteti intretine! Austria isi reduce drastic numarul de spitale. Unele vor fi desfintate, iar altele comasate. Te-ai uitat sa vezi scandalul din acea tara din domeniul medical? Sigur ca nu! Oricum statele vestului reduc tot ce tine de domeniul medical. Cind statele vestului economisesc, primele lovite sint serviciile din domeniul social si medical.
  Ce stiti despre medicina vestului? Nimic! Este facuta pe 3 clase: 1. bogati 2. angajati 3. saraci, someri si pensionari.
  Romanul vede si spune numai atit: este curat, dom’le! Bine, dar asta nu inseamna ingrijire medicala si tine de educatia oamenilor. Cind apreciem situatia din domeniul medical, din tara, nu trebuie sa uitam de marele deficit de constiinta si educatie, specific romanilor de astazi, carora nu le pasa de absolut nimic!

  Domnule Radu Tudor iti amintesti despre isteria infectiilor spitalicesti din Romania? Iti amintesti ca se discuta de parca ar fi fost asa ceva doar la noi? Crezi ca vei gasi romani, inclusiv cei care loicuiesc in Germania, care sa stie despre situatia din acea tara? NU!
  Sa luam aminte:

  https://www.welt.de/newsticker/news1/article125256665/Jaehrlich-40-000-Tote-durch-Krankenhaus-Infektionen.html

  Deci, din cauza infectiilor spitalicesti mor 40000 de oameni pe an in stralucitele spitale din minunata Germanika! Spune ziarul Die Welt!

  https://medtipp.com/index.php/allgemeines/1125-krankenhauskeime-40000-tote-jaehrlich-in-deutschen-hospitaelern

  https://derstandard.at/2000002374101/Korruption-in-Medizin-frisst-zehn-Prozent-der-Gesundheitsausgaben-auf

  https://www.profil.at/home/wie-medizin-wie-aerzte-pharmaindustrie-225582

  https://diepresse.com/home/panorama/oesterreich/430727/Buchautor-wirft-Aerzten-Korrupte-Medizin-vor

  https://www.heute.at/oesterreich/wien/story/-Kuvert-Medizin-und-Korruption–in-den-Spitaelern-17714888

  https://www.focus.de/gesundheit/arzt-klinik/klinik/die-sieben-todsuenden-der-modernen-medizin-suende-4-die-korruption-im-gesundheitswesen_id_3719818.html

  https://www.tagesspiegel.de/themen/agenda/bestechung-so-korrupt-ist-unser-gesundheitswesen/10738278.html

  https://www.welt.de/regionales/bayern/article174937019/Polizei-Spezialermittler-gegen-Betrug-im-Gesundheitswesen.html

  Observa ca se vorbeste despre miliarde!

  https://www.pfaelzischer-merkur.de/welt/wirtschaft/millionenschaeden-durch-betrug-im-gesundheitswesen_aid-34178881

  Si mai este un caz care se ancheteaza acum la un spital unde se inghesuie romanii din tara si unde doctorii mari luau banii si isi puneau ajutoarele sa se ocupe de pacienti! Tinind cont de scoala f proasta a vestului, sa ajungi pe mine doctorilor, mai ales astia tineri, este un dezastru!

  Si ramine marea intrebare: cind o sa spuneti voi la tv, exact ca jurnalistii vestului, ce se petrece in vestul luminos al romanilor? O sa aveti curajul asta vreodata sau e mai comod sa stati in ce face Lazar, Luluta si cohorta de minunati din Transilvania, pt ca ei conduc, cu superbele rezultate care se vad?
  Adaug ca pt toate exista consecinte si nimeni nu este scutit de ele! Banii si functiile nu pot scapa pe nimeni de la nimic si scrie asta in cartile de istorie, pe care ramine sa le si cititi. Ma repet, dar o fac cu intentie: tot ce vezi este o consecinta a ingineriilor sociale din peroada 50-70. Mai rau este ca nu vreti sa invatati nimic si sinteti multumiti de ceea ce este acum!

 2. Ti-am scos tot programul pt ca este minunat! In citeva orea ai intreaba mizerie sub ochi sau in ochi, dupa cum iti place.

  Kriminelle Karrieren
  Kim Dotcom – König der Raubkopierer

  Kriminelle Karrieren
  Jordan Belfort – Der Wolf of Wall Street

  Der Milliardenbetrug des Bernie Madoff

  Inside Job
  Finanzmarktdoku über die weltweite Wirtschaftskrise von 2008.2,28 Billionen Dollar – das sind 2280 Milliarden: Auf diese unfassbare Summe belaufen sich die Verluste der Finanzkrise von 2008 in den USA, Europa und Asien
  In realitate trece de 15000 de miliarde, dar sa zicem ca ei si tot e o catastrofa!

  Geheimakte Finanzkrise
  Droht der nächste Jahrhundert-Crash?
  Wie die Deutsche Bank die Finanzkrise von 2008 mit ausgelöst hat.
  Criza vine cu siguranta asa cum au venit si cele de pina acum, deoarece aceste este sitemul despre care romanii stiu doar citeva sloganuri, ca la asta sintem tari.

  Kriminelle Karrieren
  Allen Stanford – Finanzpirat der Karibik

  Kriminelle Karrieren
  Hunter Moore – Der König des Rachepornos

  Kriminelle Karrieren
  Mark Karpelès – Der Bitcoin-Fälscher

  Kim Dotcom – Caught in the Web
  Ausgebeutet und misshandelt – Großbritanniens neue Sklaven
  Nach Schätzungen von Menschenrechtsorganisationen fristen rund 13 000 Menschen in Großbritannien ein Leben als gedemütigte Sklaven skrupelloser Unternehmer.
  Sclavii sint mult mai multi si majoritatea sint romani!

  Amerikas neue Sklaven – Menschenhandel in den USA
  Das verdient Deutschland
  Armes reiches Deutschland -Bogata saraca Germanie. Cind joburile nu-ti mai ajung ca sa existi.

  Wenn ein Job nicht reicht
  Geld oder Gefängnis?

  Wenn der Gerichtsvollzieher klingelt
  In Deutschland haben fast sieben Millionen Menschen Schulden. Jahr für Jahr steigt die Zahl derer, die ihre Rechnungen nicht mehr begleichen können. Irgendwann steht dann der Gerichtsvollzieher vor der Tür.
  Cind portareii bat la usile celor sapte milioane de datornici care nu-si mai pot plati darile.

  Ohne Zuhause
  Wohnungslos in Berlin
  Die Mieten explodieren, immer mehr Menschen finden keine bezahlbare Bleibe. In Berlin sollen rund 5000 Obdachlose leben

  Despre oamaneii care sint fara locuinta in Berlin. Ei mint ca sint doar 5000! Numarul este mult mai mare, pt ca-n vest se minte f mult. Ceva trebuie sa spuna, ca doar se vede si atunci arunca o cifra care sa nu sperie lumea.

  Arbeit auf Zeit
  Wie der Staat seine Angestellten ausnutzt
  Gut bezahlt und vor allem: sicher. Diesen Ruf genießt der öffentliche Dienst als Arbeitgeber. Zu Unrecht, denn die Arbeitsbedingungen sind seit Jahren nicht mehr vorbildlich. Von den rund 4,69 Millionen beim Staat Beschäftigten haben immer mehr einen befristeten Vertrag.
  O forma de sclavie moderna unde alergi tot timpul dupa cite o frimitura.

  Astea sint emisiuni gratuite la care voi ar trebui sa stati cu pixul in mina si sa va luati notite si din care puteti vedea marimea minciunilor pe care le raspindesc asa numitii diasporeni despre vestul lor luminos, unde 80% din oameni alearga ca sa traiasca de azi pe miine, pt ca sint la cel mult 2-3 salarii departare de saracie. Pierderea salariului, adica somajul, te arunca peste noapte in mizerie si lipsuri si nu este asa ca joburile curg si doar trebuie sa intinzi mina. Situatia asta exista in mintea romanilor si in legendele lor despre vestul luminos, noul far calauzitor.
  Aici nemtii arata mizeria intreaga a unui sistem bestial, care traieste din minciuna si inselaciuni de tot felul.
  Spune-le f desptilor de la PDL ca si in vest toate se scumpesc, zilnic! Nu cumpar nimic la acelasi pret de pe o zi pe alta! In concluzie, pt ca Romania face parte din vest este normal ca toate se scumpesc. Nu este de vina unei entitati din interior, ci a minunatului sistem vestic, care va cadea in curind silindu-i pe romani sa vada adevarul, indiferent ca le place sau nu: vestul lor este un jaf, o teapa colosala!

  Eu va rog sa cititi si sa va uitati la toate si sa spuneti exact ce spun acesti jurmalisti despre tarile lor.

 3. Am vazut c-ai scris o carte despre asa numita revolutie din 89. Vestul a inceput sa pregateasca desfintarea estului inca din 1971, lucru care a fost spus. Normal ca scrie in unele carti in care sint dezbatute anumite teme economice. A mai scris despre asta fratele unui fost presedinte al Germaniei, in 1981, Carl Friedrich von Weizsäcker si un general, Gert Bastian, in 1985.
  Trage singur concluziile!

  • Domnule Tudor aratati-le acestor tefelisti ca aveti voie sa faceti ce doriti pe blogul Dvs., le este dor de dl. Sora, postati va rog o poza cu dl. academician.

Leave a Reply