Una din cele mai mari atractii turistice ale Romaniei trage un semnal de alarma. E un strigat de disperare al celor care aduc bani acestei tari, dar sunt sabotati de inconstienta si incompetenta strigatoare la cer a sefilor de la CNAIR – drumuri – Transporturi !

Iata mesajul Bran Castle Official pe Facebook :

Ne cerem scuze pentru toate mizeriile prin care trebuie să treceți ca să vă puteți bucura de un sfârșit de săptămână binemeritat la munte. Începând de astăzi și până la mijlocul lunii noiembrie 2018 când, conform știrilor difuzate de mass-media, se vor ridica restricțiile de circulație pe DN73, indiferent de stadiul lucrărilor, am hotărât să împărțim cu dumneavoastră costurile acestei situații inacceptabile create de autorități și vom prelungi cu o oră programul de funcționare a Castelului Bran.

Astfel, în zilele vineri, sâmbătă și duminică, ultima intrare va avea loc la ora 17.00, fără a aplica tariful special de after hours.

Protestăm, încă o dată, față de situația inadmisibilă, intolerabilă și periculoasă creată de autorități și de firmele care execută lucrările de reabilitare a DN73, pe tronsonul Râșnov-Bran, situație de natură a aduce grave prejudicii economiei celei mai importante destinații turistice din România.

We apologize for all the difficulties you must get through in order to enjoy a well-deserved weekend in the mountains. Starting with today until mid-November 2018 when, according to the news, traffic restrictions on DN73 will be lifted, regardless of their status, we decided to share the costs of this unacceptable situation caused by the authorities and extend the visiting hours.

Thus, on Fridays, Saturdays and Sundays, the ticket office will close at 17:00, no additional fees involved.

We protest once again against the inadmissible, intolerable and dangerous situation generated by the authorities and companies in charge of the road works on Rasnov-Bran section, which is likely to bring serious damage to the economy of the most important tourist attraction in Romania.

4 COMMENTS

  1. … o constructie frumoasa. Organizarea in zona lasa mult de dorit.Infrastructura prost calitativa, parcari insuficiente si murdare.O multime de chioscuri, chiosculete si tarabe de parca esti in Kabul la piata.In 30 de ani nu au reusit sa faca o parcare subterana de 250 de locuri macar.Despre ce vorbim?Turismul in Romania este o gluma proasta si asa va ramane multi zeci de ani de acum incolo.

  2. La CNAIR e in continuare un “dolce far niente”. Spunea dl. Pieleanu, intr-o emisiune de-a Dvs, ca intreband un muncitor de pe un santier perpetuu, acela i-a spus ca daca era pe vremea impuscatului lucrarile erau terminate in maxim o saptamana. Acelasi lucru e valabil si pentru “reabilitarea” DN73.

  3. Ohohoooo!
    Sloganul “mandru ca sunt roman” functioneaza cu brio si in acest caz!
    Hai ca mai sunt destule!

Leave a Reply