Prin comportamentul sau absolut incoerent, Florin Citu prelungeste nepermis criza politica si aduce PNL in stare de haos la varf. Iar guvernarea e pe planul 2 intr-un moment foarte dificil pentru Romania !

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat, joi, la central sediul partidului, că programul de guvernare a fost finalizat şi, în acest context, este obligatoriu să fie desemnat şi candidatul la funcţia de premier.

“Am terminat programul de guvernare. Am lucrat şi la capitolul care rezumă programul de guvernare. Acum suntem obligaţi să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm şi candidatul pentru premier şi lista de miniştri. Ţara aşteaptă un Guvern şi trebuie să rezolvăm şi această problemă”, a subliniat prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă este o variantă de premier, el a răspuns: “Vom vedea. Este o variantă. Aşteptăm propunerea preşedintelui partidului. Vă vom ţine la curent imediat după şedinţa Biroului Executiv, care nu cred că va dura foarte mult”.

“Sunt discuţii în partid şi votul este suveran. Aveţi încredere că vom ieşi cu cea mai bună soluţie, rapidă. Cred că, astăzi după-amiază, imediat ne vom întâlni să continuăm negocierile cu PSD”, a completat Gheorghe Flutur.

El şi-a exprimat speranţa ca joi să existe o decizie privind premierul.

“Eu sper că da, pentru că am intrat în linie dreaptă şi, dacă programul de guvernare l-am finalizat, asta mai este mutarea care să ne ducă spre noul Guvern”, a conchis Flutur, citat de Agerpres.

Leave a Reply