Oana Schmidt-Hăineală, Sofia Mariana Moţ şi Constantin Sima au fost numiţi secretari de stat în Ministerul Justiţiei, potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu.

Surse politice spune ca Oana Schmidt-Hăineală a batut palma cu PSD de aproape 1 an de zile, desi a fost o figura centrala in sistemul abuziv basist. Oana Schmidt-Hăineală ar fi furnizat PSD, potrivit surselor, date importante din abuzurile savarsite de alte personalitati importante ale regimului Basescu – de la DNA, la Inalta Curte si CSM.

De asemenea, au fost numiţi secretari de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene Cătălin Ştefan Rotea, Laurenţiu Adrian Neculăescu, Virgil Alin Chirilă, Luminiţa Zezeanu şi Adrian Ionuţ Gâdea.

La Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a fost desemnat secretar de stat Alexandru Pugna, la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale – Adrian Marius Dobre, iar la Ministerul Sănătăţii – Dan Dumitrescu. Totodată, Marian Vasiliev este noul vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului.

Premierul Sorin Grindeanu şi-a desemnat şi un consilier onorific în domeniul relaţiei cu Parlamentul, în persoana lui Marian Neacşu.

Deciziile premierului au fost publicate luni seara în Monitorul Oficial, scrie Agerpres.

 

9 COMMENTS

 1. de ce am senzatia ca ne place sa gasim motive sa ne imbatam cu apa rece?le ce ne trebuia basista asta sa ne ,,dezvaluie,, abuzurile sistemului? nu ajungea de cand tot vorbeste Antena 3 de abuzurile astea? hai sa fim seriosi, au inceput bataia de palma , n-au invatat nimic si ca atare Dragnea si Ponta vor merge la puscarie.
  Asta e!

 2. 🙂 🙂 nu ştiu dar pare a fi o înţelegere între puterePSD şi şeful liberalilor/ocupantul principalului scaun al ţării!
  V-aţi gândit bine când aţi acceptat…trocul?
  O să vă auzim iar…schelălăind!

  • maine poaimaine “contacteaza o viroza” ministrul si vine micutza Haimaneala la joystick-ul ministerului. Secretar de stat e, drept de semnatura are…
   Oana Schmidt-Haineala-Backup. Ca nu te cheama Schmitd degeaba daca nu ai si un Iohannis si Helvig in agenda telefonului, zic.

 3. Din pacate aceeasi piesa de teatru cu aceeasi actori (Oana Schmidt-Haineala), cu un alt regizor (premierul Grindeanu). Pe doamna oare cine o fi recomandat-o, care ambasada ? Pacaleala este totala. Oare ce mai urmeaza ca doar suntem in ianuarie. Mare minune sa nu-l vedem pe la butoane si pe Piratu’.

 4. Asta asa ca sa va sicaneze si ei un pic raspuns la rarele iesiri neprotocolare ale doamnei Grecu la Codrin Stefanescu si la alte mari capetenii din PSD …la ALDE nu s-a intamplat,ei sunt imaculati,perfecti.

 5. D-nii Grindeanu, Iordache sunt bine? Chiar nu mai gesau pe nimeni altcineva, neinvechit in haine rele?Ce slalom, ce traseism! Dl. Dragnea, ce faceti d-le cu voturile? Pana la urma o sa faceti hora mare, incet, incet va reacomodati unii cu altii, veti depana amintiri impreuna!Sa dai cu basca si sa fugi…nu alta!

 6. Nu pot sa spun decat treaba lor! Riscul da,sa le fie de bine!- orice prostie se plateste, chiar atunci cand nu te astepti….. Ii amintesc lui Dragnea , …Grindeanu si altora : atunci cand Obama a venit la putere pe CAI MARI, a pastrat niste vechi (din echipa Bush) prin justitie, FBI, NSA etc…Lumea, in general, a fost foarte contrariata si revoltata, NORMAL, logic.
  Tocmai recent a candidat Madame Hillary si …..GHINION! a pierdut.
  Dar daca le place sa piarda pe “mana lor” si prostia lor -cine ii poate opri?. Pe un orb, nu il treci strada CU FORTA, oricat de buna ar fi intentia. Asadar “succesuri” Grindeanu .
  Grindeanu & Co, joaca perfect rolul orbului. Poate peste 4 ani cand le va “reveni vederea” va fi prea tarziu, fix ca-n America.

Leave a Reply