Olandezul suspectat de uciderea fetei de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis. Stirea a fost difuzata de Antena 3 citand surse din poliția română.

Olandezul urmărit penal pentru că ar fi omorât-o pe fetiţa în vârstă de 11 ani din Dâmboviţa şi-a închis telefonul încă de sâmbătă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din poliţie.

Johannes Visscher, olandezul urmărit penal pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire şi agresiune sexuală, şi-a închis telefonul încă de sâmbătă, au precizat surse din poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Camelia Matei, a declarat, pentru MEDIAFAX, că o persoană a fost pusă sub urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, lipsire de libertate prin răpire şi agresiune sexuală.

Surse judiciare au declarat că este vorba despre olandezul suspect de uciderea fetiţei din Dâmboviţa.

Totodată, surse din cadrul Poliţiei Române au precizat că cetăţeanul olandez se numeşte Johannes Visscher.

2 COMMENTS

  1. Domne da’ cazul asta de ce nu il preia tot DIICOT-ul? Pai ori suntem prostuti pana la capat ori nu mai suntem? Ca tot fetita rapita, omorata… sau asta nu e de DIICOT care brusc si-a adus aminte ca ei ar trebui sa ancheteze altceva?
    Eu daca as fi ziarist fix asta l-as intreba pe procurorul sef DIICOT, de ce nu ia domne si cazul asta?

Leave a Reply