Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu raspunde pe Facebook criticilor lansate aseara de presedintele Klaus Iohannis :

Klaus Johannis despre legea salarizării și discuțiile, de la Cotroceni, la care am participat împreuna cu premierul Dancila: “E adevărat ca, cel puțin in public, avem abordări diferite”. Exact! In discuții private avem aceeași abordare. Nu-i așa, domnule președinte? De ce nu prezentați Stenograma discuției de la Cotroceni? Sa se vadă exact cât de “diferit” gândim vis-a-vis de solicitările sindicale și de corectitudinea legii… Ma gândesc ca, dacă tot ne certați, poate e bine sa stie toată lumea cum vorbim public și cum in privat. Unii dintre noi…

 

6 COMMENTS

  1. Mai conteaza si unii si ceilalti mint de ingheata apele iar, sarmanul cetatean se uita buimac si nu mai intelege nimic.

  2. Olguta, Firea, au sarit in tandem. Hai ca prima ar mai avea o baza de discutie, e acolo in fenomen de bine de rau, poate sa plece intr-o discutie. Dar Firea… mai nou e regina festivitatilor…alegeri FRF, inaugarari la care n-a contribuit cu nimic, mese cu doamnele ambasador si televiziuni, astea-s nelipsite. Tonul e la amandoua cam acelasi, nu mai intru in amanunte. Nu ar zice una ca ar avea 1% vreo vina, toata apararea lor se rezuma la mistouri, arogante, tupeu caracteristici detinute de o anumita categorie,din ce in ce mai numeroasa in aceasta societate de azi lucru de un dramatism extrem.

  3. Olguta si liviu Plesoianu au dreptate, domnule Radu Tudor.
    E minunat ce au facut PSD cu Tariceanu, Norica Nicolai si Cataniciu in Romania. Duduie.
    PSD nu minte niciodata ! Au facut deja 87 % din programul de guvernare. Mai au sa dea cu vopsea peste cele 10 spitale regionale si gata . 100%.

  4. Doi muti si o guraliva s-au intalnit sa vorbeasca . Faptul ca nu au fost amendati pentru strigaturi si lozinci ne induce ca a fost o intalnire cordiala si pina de consens la o cafa de calitate. In stenograme probabil ca abereaza doar fosta studenta prm cei doi muti s-au inteles telepatic. Daca mai stau putin nici ele nu isi mai amintesc de ce au fost acolo. Ghinion!

  5. Oricum,nu cred că voi fi publicat… Am făcut un comentariu de bun-simț cu referire la excluderea domnului Zamfir… Președintele României e străin în propria țară,ca să fac un rezumat.

Leave a Reply