11 COMMENTS

  • Face Boc dreaci,de parca ar da bani de la mamica lui.Fac stapaniI care dirijeaza si bancile ca sa castige mai multi bani. Si precis tot voi, care puneti botul la propaganda lor, sunteti si aia suparati ca va maresc bancile ratele la imprumuturi si ca bancile bani sa-si plateasca taxele catre stat zic ca nu au? Daca va mai raman bani si pentru biletele de intrare, atunci “E FAIN”.

 1. Precizari foarte importante, nu “importante” !

  Rezumat: ‘Va mai dam 100 de lei de la anu’, sarantocilor !”

  Legea peste doi ani cand sunt alegeri prezidentiale.

 2. PNL-istii sunt ori ticalosi, ori baturi in cap !

  In legatura cu trecerea contributiilor am un singur mesaj:

  Dragi angajatori evazionisti care nu platiti toate contributiile pentru angajatii vostri, dupa aplicarea masurii, nu mai puteti fura angajatul !

  Dragi angajati la privat, daca dupa aplicarea masurii va scade salariul, lucrati pentru o firma evazionista. Schimbati-va locul de munca ! Sunt destule firme corecte care asteapta sa va primeasca.

  • Legea asta care nici macar nu e proiect scris sa o vada lumea ci doar vorbe nu obliga pe nimeni cu nimic, doar mareste brutul pt a spune ca au marit salariile cu 25% cum au promis si cresc veniturile la buget prin cresterea bazei.

   Evazionistii si cei care incalca legea aia vor face acelasi lucru in continuare si ar trebui vizitati de ANAF sau de Inspectia Muncii. Stii cui ii sunt subordonati astia si nu isi fac treaba ? Exact, Olgutei !

   Ea stie ca sunt uniii care nu platesc dar de facut nu face nimic decat legi care impovareaza pe cei care platesc deja !

   • Daca vor face acelasi lucru in continuare, angajatul va vedea ca ii scade salariul sau ca nu i se platesc toate contributiile. In acest mod, toate firmele evazioniste vor iesi la suprafata si nu cred ca le va conveni.

 3. Alte precizari,lamuriri si bla bla-uri…Cand dai o lege ea trebuie sa fie simpla,pe intelesul tuturor,usor de pus in practica,sa spui de unde ai banii fara sa minti si sa fie pe termen lung ca sa nu apara la fiecare schimbare de guvern alti si alti privilegiati,alti “recompensati” samd

 4. D-na Olguta Vasilescu. nu a clarificat nimic ci a mințit ca nu a spus niciodată ca recalcularea pensiilor începe la 01.01.2018.Aveti destule înregistrări cu dansa, dar din respect nu ați contrazis-o. Am observat ca legi pt corectarea cumularii pensiei cu salariul se întârzie în favoarea persoanelor în cauza, aplicarea legii salarizării unitare care nu mai prevede salarii mai mari ca a președintelui, se amână în 2018, impozitarea pensiilor nesimtite nu se face dar se mențin inechitatile din sistemul de pensii. Voi , cei din televiziune nu meritați sa ne mai pierdem timpul cu emisiuni în care se spun numai minciuni și proiecte nerealizabile.

 5. 100 lei, iar tariful la utilitati sare in tavan, desigur si costul alimentelor si asa mai departe …… incat 100 lei nici nu ajung pentru a acoperi scumpirile aberante!
  Deci despre ce vorbim?
  Aceste asa zise mariri trebuiau sa garanteze un trai decent. Nici vorba!. Pensionarii in Romania nu vor avea TRAI DECENT NICIODATA!. Este foarte clar.

  Concret: Românii și bulgarii au cele mai mici pensii din Uniunea Europeană, în medie 200 de euro pe lună. Grecii au pensii de patru ori mai mari, iar francezii de cinci ori.
  Grecii, stiti aia cu probleme, da? au pensiile de 4 ori mai mari! HELLOOOOO!

  Dupa 30/35 ani de munca pensii in jur de 1000 lei! Ce bataie de joc! Hai dovediti cum se traieste decent cu banii astia?.

  Mare MIZERIE si asta:
  Pensiile sociale 520 lei, adica persoane care n-au lucrat niciodata,iar cei care au vechime in munca de 39-43 ani au pensii de 800-900 lei!
  Fraier ala care a muncit! nu 10 ani, nu 15 ani, ci peste 30 ani!.

  ABUREALA cap coada.
  Cine se mai duce la vot, nu pentru PSD, ALDE, ci pentru oricare dintre ei, e pacaliciul, pacalicilor!.
  Asadar pensionarul grec sa zicem, e mai pensionar decat pensionarul roman, daaaa, ala a muncit cu 10 creiere, 8 maini si 6 perechi de co….e. Cum naiba? Romanul nu!
  Uite eu consider ca se face o DISCRIMINARE intre pensionarul grec, spaniol….etc si cel roman! DE CE? Sa raspunda guvernul! Cum a muncit mai mult si mai bine grecul sau x,y, si romanul mai putin si mai prost?.
  Nu cumva aia nu au furat ca in codru! Nu cumva imbogatitii lor nu au furat statul TOTAL,asa cum au furat la noi, DE LA NOI?. Nu cumva au tratat CETATEANUL cu respect si salariile si pensiile corespunzator, nu de mizerie?.

Leave a Reply