xB32ez17Y6Y_2L

 

Agresorul femeii din comuna Nana, lider PDL în comuna Curcani, Ştefan Fileaţă, a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Olteniţa pentru lovire şi alte violenţe.

Parchetul de pe langă Judecatoria Olteniţa s-a sesizat din oficiu în urma imaginilor transmise de Antena 3 în data de 7 mai 2014, care dovedesc că Stefan Fileata din comuna Curcani a agresat o batrana şi echipa de filmare a postului de televiziune.

Pe numele lui Ştefan Fileaţă a fost deschis un dosar penal sub acuzatia de lovire si alte violente, dar si tulburarea linistii si ordinii publice, urmand ca acesta sa fie retinut si dus la arestare in fata judecatorilor de la Judecatoria Oltenita.

Culmea este ca Stefan Fileata a fost  pus in libertate sub control judiciar de catre Judecatoria Targu Jiu cu putin timp in urma, in data de 12.03.2014, intr-un dosar in care a fost arestat alaturi de membrii unei  retele de furt de fier  vechi.

Magistratii de la Targu Jiu nu au tinut cont de faptul ca Stefan Fileata avea o condamnare la doi ani cu suspendare pentru tulburarea linistii si ordinii publice, incidentul avand loc la alegerile din iune 2012 pentru functia de primar al comunei Curcani. In acest dosar, Fileata fusese eliberat pe cautiune, in urma unei cereri facute de mama sa, Voicu Victoria.

Asadar, Fileata se afla sub supraveghere, in interiorul termenului de incercare de 4 ani, informatia find confirmata pentru Antena 3 de conducerea Parchetului de pe langa Judecatoria Oltenita.

Punerea in libertate a lui Fileata, dupa ce fusese arestat in 2012 pentru scandalul si distrugerea urnelor din comunna Curcani a fost posibila intrucat Tribunalul Calarasi a respins, in 3.07.2012, recursul procurorilor la decizia de punere in libertate data de judecatorii Judecatoriei Oltenita. 

In cursul acestei zile, procurorii vor audia partile vatamate in acest dosar. Pensionara agresata, Gherghina C., va fi examinata de medicii Seviciului de medicina legala pentru a se constata ce urmari a avut agresiunea asupra sa savarsita de Stefan Fileata cu ocazia filmarilor de la Nana din data de 7 mai 2014.

Şi poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind acest incident.

“Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

PS 1 : Alta stire din 2012 :

“Vineri, 15 iunie a.c., rudele celor opt persoane din comuna Curcani care au distrus urnele de vot în ziua alegerilor se aflau pe trotuarul din faţa Tribunalului Călăraşi, cu speranţa că instanţa va admite recursurile formulate. După mai multe ore de aşteptare recursurile au fost respinse, iar cei opt vor rămâne în continuare în arestul poliţiei.

Instanţa a respins recursurile celor opt persoane implicate în evenimentul electoral de la cele trei secţii de vot din comuna Curcani, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Călăraşi, judecător Gabriela Tănase. Cele opt persoane din Curcani, arestate preventiv luni, sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice în formă agravată, împiedicarea prin orice mijloace a liberului exerciţiu al dreptului de a alege şi atac asupra localului secţiei de votare şi ruperea sigiliilor de la urnele de vot. Suspecţii vor rămâne în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. Biroul Electoral Central (BEC) a decis miercuri reluarea alegerilor de duminică, 10 iunie, pentru funcţia de primar dar şi pentru Consiliul Local în localitatea Curcani, alegeri ce se vor desfăşura la data de 24 iunie. În ziua alegerilor locale, candidatul la primărie din partea APC, Ştefan Fileaţă, ajutat de alte şapte persoane, a distrus urnele de vot din trei secţii din localitate, procesul electoral fiind întrerupt aproximativ trei ore. Reprezentanţii APC au acuzat faptul că alegerile au fost fraudate. Din acest motiv, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi i-au reţinut pe cei opt în zilele de duminică şi luni, instanţa de judecată eliberând pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.”

PS 2 :

Curtea de Apel Bucuresti, Decizia penală nr. 2166 – În temeiul art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d rap. la art. 385 ind. 7 alin. 1 din Codul de procedură penală, admite recursurile declarate de inculpaţii FILEAȚĂ ȘTEFAN și DUMITRU NICULAE împotriva Sentinţei penale nr.153/F din data de 20 iunie 2013, pronunţată de Judecătoria Olteniţa în Dosarul nr.140/269/2013, ale căror efecte le extinde cu privire la inculpaţii IONIȚĂ VASILE, CIOBANU DUMITRU, EFTIMIE FLORIN, VLĂDAN FLORIN, GHENCIA MIRCEA și COSTACHE VALERICĂ. Casează, în parte, sentinţa penală recurată și, în fond, rejudecând:

I. În temeiul art. 88 alin. 1 din Codul penal, constată că inculpatul FILEAȚĂ ȘTEFAN a fost reţinut și arestat preventiv, în această cauză, în perioada 10 iunie 2012 – 02 iulie 2012.

 1. Repune pedeapsa de 4 ani închisoare, aplicată cu privire la inculpatul DUMITRU NICULAE, în pedepsele componente (pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare si pedeapsa de 2 ani închisoare, stabilită prin Sentinţa penală nr.369/2011 a Judecătoriei Olteninta). Descontopește pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare în pedepsele componente (2 ani închisoare, 5 luni închisoare si 1 an si 6 luni închisoare). Reduce pedeapsa stabilită pentru infractiunea prevăzută de art. 321 alin. 1 si 2 din Codul penal rap. la art. 114 din Legea nr. 67/2004 cu aplic. art. 37 lit. a si art. 74 rap. la art. 76 lit. b din Codul penal, de la 2 ani închisoare la 1 an închisoare. Reduce pedeapsa stabilită pentru infractiunea prevăzută de art.111 alin.1 din Legea nr. 67/2004 cu aplic. art. 41 alin. 2, art. 37 lit. a si art.74 rap. la art.76 lit. d din Codul penal, de la 1 an si 6 luni închisoare la 1 an închisoare. În temeiul art. 86 ind. 4 alin.1 rap. la art. 83 alin. 1 din Codul penal, revocă suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani închisoare, stabilită prin Sentinţa penală nr. 369/2011 a Judecătoriei Olteninta si dispune executarea în întregime a acesteia, alături de fiecare dintre cele două pedepse anterior menţionate si de pedeapsa de 5 luni închisoare, stabilită prin sentinţa penală recurată pentru infractiunea prevăzută de art. 107 alin.1 din Legea nr. 67/2004 cu aplic. art. 41 alin. 2, art. 37 lit. a si art. 74 rap. la art. 76 lit. e din Codul penal, inculpatul având de executat astfel două pedepse de câte 3 ani închisoare si o pedeapsă de 2 ani si 5 luni închisoare. În temeiul art. 33 lit. a rap. la art. 34 alin. 1 lit. b din Codul penal, contopește cele trei pedepse si aplică inculpatului, în vederea executării, pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare. În temeiul art. 71 alin. 1 si 2 din Codul penal, interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, pe durata executării pedepsei închisorii, drepturile prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a si lit. b din Codul penal. În temeiul art. 88 alin. 1 din Codul penal, deduce din pedeapsa închisorii durata retinerii si arestării preventive dispuse în privinta inculpatului în perioada 11 iunie 2012 – 03 iulie 2012.

 2. În temeiul art. 88 alin. 1 din Codul penal, constată că fiecare dintre inculpatii IONITĂ VASILE, CIOBANU DUMITRU, EFTIMIE FLORIN, VLĂDAN FLORIN, GHENCIA MIRCEA si COSTACHE VALERICĂ a fost retinut si arestat preventiv, în această cauză, în perioada 11 iunie 2012 – 03 iulie 2012. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale recurate. În temeiul art.192 alin.3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariile partiale ale avocatilor din oficiu, în sumă de câte 75 lei pentru fiecare recurent inculpat, se suportă din fondul Ministerului Justitiei. Definitivă. Pronunţată în ședinţă publică, astăzi 25 noiembrie 2013.

 

 

 

84 COMMENTS

 1. Draga Radu Tudor,
  In Militari de mai bine de 45 de minute nu se mai vede pe cablu (la furnizorul RCS-RDS) niciun post Intact (nici A3, nici A1, nici Antena Stars). Nu stiu daca e o defectiune tehnica a trustului sau RCS-RDS iar face manevre de cenzurare.

   • Da. Deci e clar. Asa cum banuiam. Deja RCS-RDS intinde coarda la maximum si da dovada de mizerabilitate maxima.

   • Draga Radu si in Sectorul 5, Piata Progresului am avut aceeasi problema pentru 60 minute cu intreruperea semnalului posturilor INTACT (toate). Abia acum a revenit. Acelasi furnizor, RCS-RDS.

  • Si in Dr.Taberei au fost probleme,dar la mine nu mergea A3(la 11,30 s-a intrerupt brusc semnalul.Eu am sunat la RCS si operatoarea de acolo a dat vina pe Antene,spunand sa nu mai sun si la cei de la Intact, deoarece stiu de situatie.De la antene mi s-a spus ca-i de la RCS.Dupa un timp am sunat din nou la RCS si dupa ce am facut scandal au inceput sa o scalde ca este o defectiune(pe care nu si-au asumat-o).La 14,04 mi-au dat mesaj ca problema a fost remediata.

 2. Draga Dle Radu Tudor, te asteptai cumva ca din PMP sa faca parte oameni cu character, oameni civilizati? Eu nu… pentru ca cine ii conduce allege oameni dupa propria infatisare. Normal ca este un infractor si nu este singurul.
  Eu nu stiu de ce am ajuns noi, romanii, sa nu mai avem curaj, demnitate. Noi putem sa schimbam lucrurile acestea, dar suntem in letargie. Ori poate gradul de scarba fata de ei este atat de mare incat ne-a paralizat pur si simplu?
  HAIDETI OAMENI BUNI SA SCHIMBAM LUCRURILE, SA NE LUAM DE MANA SI SA FACEM CEVA! SA LE DEMONSTRAM CA NOI AM RAMAS ACELASI POPOR UNIT CARE ISI IA SOARTA IN PROPRIILE MAINI! HAIDETI, E MOMENTUL SA NE TREZIM. VA ROG!!!!!!

 3. O singura nedumerire: cum se face ca aceasta femeie care, chipurile si-ar propune si promovarea femeilor, nu numai a tinerilor in politica (prin propriul exemplu), este inconjurata de fiecare data de gasti de masculi dubiosi si entuziasmati (ca sa nu zic excitati) la vederea minunatei fapturi? In anturajul acestei femei nu se afa niciodata o reprezentatnta a sexului frumos ci numai golani din astia cu ceafa lata sau din aia pescuiti de PMP de pe la PDL. Oare pt ca numai acest gen de indivizi gusta politica madamei?

 4. Toata lumea e indignata de ispravile sistemului basist dar nimeni nu pune presiune pe cei care trebuie sa schimbe asta.Amintiti-va ca sunt unii in tara asta care pot schimba multe treburi nasoale, dar nu se vrea pentru a gasi mereu preteste in campaniile electorale.Nu va mai lamentati atata dupa 10 ani de dictatura basista daca nu pune nimeni presiune pe institutiile statului care au atributii sa modifice starea asta de tip mafiot care patroneaza romania de prea mult timp.Doar sa constatam si sa ne plangem de mila e in stare poporul asta?Atunci sa indure in continuare , pentru ca merita.

 5. ‘R-ati Ai Dracului De Basiti Penali Si Nu V-ar Mai Muri Multi Inainte!

  Nici nu stiu cu ce sa incep. Cu intentia lui Basescu de a-si decora pupatorii de cur cu cea mai inalta distinctie a Romaniei, chit ca unii dintre acestia, in frunte cu licheaua de Patapievici au improscat poporul din care fac parte cu balele lor puturos-veninoase, denigrandu-l in inscrisuri ce se vor mari incursiuni in istoria neamului de asa maniera incat ti-e pur si simplu a voma cand citesti asemenea elucrubatii delirante, produs al unor minti bolnave, dar bolnave de tot sau cu modul in care parasuta tiganeasca isi foloseste garzile provenite din etnia din care face parte, niste balaoachesi slinosi de-ti intorc stomacul pe des cand ii privesti, pentru a reduce la tacere batranele acestei tari, trantindu-le la pamant si nelasandu-le sa-si spuna pasul. Ieri scriam despre faptul ca incumetrirea Basescului cu Bercea Mondialu’ si devalmasia cu ai lu’ Cioaba, l-au influentat in asa hal incat in discursul si comportamentul lui regasim pana la identificare totala modul de rezolvare tiganeasc-mahalageasca de cea mai joasa speta a conflictelor sale personale. Singurul lucru pe care nu l-a facut inca consta in faptul ca nu si-a luat nepoata de picioare pentru a o folosi ca arma secreta intru altoirea adversarilor politici.
  Dar nu-i timpul pierdut, mai ales ca magraoanca penala, parasuta tiganeasca pe care vrea sa ne-o vare pe gat cu tiripliciul, pe post de viitor presedinte de tara, s-a apucat sa-si asmuta penalii satrari pe care-i foloseste drept garzi pretoriene impotriva femeilor in varsta si napastuite de jaful practicat de mafiotii basisti, pe care le arunca precum arunci gunoiul la tomberonul din fata casei, doar pe motiv ca au indraznit sa spere ca ar putea sa-si spuna of-ul in fata ibovnicei cu statut de centurista parasutata in alcovul numarului unu din tara.
  Sincer sa fiu, astept cu nerabdare rezultatul de la europarlamentare, curios fiind sa vad daca in conditiile in care Basescu se caca si se pisa pe noi iar parasuta lui deja ne ia la mardeala in vazul lumii, fara pic de rusine, se vor mai gasi inca 10-12 romani dintr-o suta din cei care voteaza, care sa-si exprime dorinta de a fi reprezentati in fata Europei de aceste jagardele penale ce s-au intitulat PMP.
  Pentru ca, daca si in conditiile astea vom regasi un procent atat de mare de romani imbecilizati si cu vointa supusa unui masochism de neinteles, inseamna ca meritam ce ne face Basescu si amanta lui.
  Pe de alta parte stau si ma intreb daca astea sunt fortele de dreapta din tara pe care presedintele PNL, Crin Antonescu, le conjura si le asteapta cu bratele deschise sa se coalizeze impotriva PSD si cu PNL-ul in frunte sa-l propulseze pe el in jiltul de la Cotroceni?
  Pentru ca daca pe astia se bazeaza Antonescu, dupa ce a rupt din prostie si infumurare cocosec-adolescentina intelegerea cu PSD-ul, in cadrul defunctului USL, apai ‘mnealui poate sa zica de pe acum adio turului II la prezidentiale.
  Inchei cu speranta ca ce a mai ramas cat de cat bun si respira cu demnitate romaneste in Parlamentul tarii isi va da mana si nu-l va lasa nepedepsit pe Belzebut, suspendandu-l exact cand i-o fi lumea mai draga si trimitandu-l unde-i este locul, la Rahova.
  Ah, si sa nu uit: parasuta la Targusor!

  • Corect, Marcus.
   Regele tiganilor a anuntat ca e in tratative cu partidul miscarea penalilor. Deci, ce sa mai vorbim ?

   • acum tiganii, inainte ungurii … cineva tot il voteaza pe basau si plm-ul lui, sau care sunt acronimele.
    nu mai scapam e blestematul asta? ca imi trece pe la nas asa usor un miros greu de al 3-lea mandat

  • o mare lovitura contra psd-ului ar fi ca antonescu in fruntea unei delegatii de intelecti simandicosi ai pnl-ului(partid de super elite ce mai)sa mearga si ei sa bata niste manele pe linga regii cioaba sau macar ghicitoarele cu fuste multe caci voturi mai multe de unde sa adune.sa boteze si antonescu cativa puradei,sa traga cate o betie cu bulibasii mustaciosi,sa lipeasca bani in fruntea lautarilor,sa-si puna palarie de magraon si aur in dinti daca vrea sa-l puna pe ponta in dificultate.altfel iese pe locul trei.

 6. Normal!doar ei sunt urmașii lui Traian Băsescu.În curând acești oameni inexistenți,ca buni urmași îl vor urmări pe Băsescu la pușcărie sau în viața de apoi!
  Putin anunță că Rusia și-a retras trupele din Ucraina,dar SUA și NATO nu îl cred.Ce părere aveți?Cum comentați o posibilă retragere a rușilor pe teritoriul Ucrainei și cum comentați neretagerea rușilor deși anunță că se retrage?

 7. Guvernul a transmis CE că DNA, ca urmărire penală, ICCJ şi celelalte instanţe, în faza de judecată, au avut rezultate semnificative, rata de confirmare a inculpărilor DNA prin hotărâri judecătoreşti definitive depăşind în ultimii şapte ani 90%, iar ANI a avut tot rezultate notabile în ultimii cinci ani.

  Aprecierile Guvernului la adresa Direcţiei Naţională Anticorupţie (DNA), Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) şi Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au fost introduse în Programul Naţional de Reformă, la capitolul privind progresele înregistrate în combaterea corupţiei, potrivit Mediafax………………………………………………………………………………………………………………………….In tara ni se tot spune ca aceste institutii sunt de cacao fara lapte iar afara guvernul antibasist sw lauda cu activitatea lor.

  • Corect punct ochit punct lovit. Dar din pacate asta e pentru noi prostimea care mergem la vot e mai bine sa nu stim de aceste documente oficiale trimise de guvernul ponta la Bruxelles.Si apoi ne intrebam de ce ambasada SUA siBruxelles lauda dna si ani.Raspunsul e simplu si banal amabasadele siBruxelles nu isi iau informatile de la televizor cum facem noi prostimea ei nu dau 2 bani pe ce spun politicieni la televizor ei se uita pe documente ca pe documenete scrise nu poti sa minti ca dai de belea.Ar fi o super tema de dicutie cu baieti astia din psd care urla pe la antena 3 ca se bat cu regimul basescu dar asta este nu are cine sa i mai intrebe acum de aceste lucruri ca ar putea sa le strice imagine falsa de luptatori antibasisti si orice vot conteaza in zilele astea nu cred ca cei din antena 3 sau rtv vor aborda serios acest subiect.Pacat ca acest tip de politica mincinoasa este tolerata in media una spui in acte oficiale la Bruxelles si altceva le spui cetatenilor. Toata ziua numai progaganda mincinoasa in media e ceva de neimaginat in anul 2014 la 24 de ani de la revoluitie ca cetateni sa fie mintiti pe fata in special prin mass media de catre propagandisti politici

  • pai sunt nevoiti sa ii laude caci altfel propaganda basista o sa spuna ca ponta saboteaza intrarea in zona schengen si strica mcv-ul.dar lucrurile le stim noi cum sunt si chiar daca guvernul i-ar critica la ue tot ponta ar fi vinovat ca ataca justitia.dar vreti “si cu slana in pod si cu buzele unse”.mai asteptam,asta este.

 8. Doamna Dum aveti si vreo idee buna sau vreo propunere in acest sens ca,eu ma inscriu pe lista Dvs!

  • sunt in aceeasi situatie. deja a trecut o ora si jumatate, aproape doua de cand nu este semnal la A3, dar nici la A1 sau A Stars.

  • Si la Onesti a fost oprit pe RDS RCS doar postul Antena3 cand dadea secvente cu Udrea . Para aia de la RCS sunt oamenii lui Basescu .

 9. EU CRED CA DL. PONTA V-A SCHIMBA TOTAL MENTALITATEA ROMNILOR CARE IN ACESTI 1O ANI DE BASISM A FOST PROFUND DEZBINATA! DAR TREBUIE SA-L RUGAM SA FACA UN CONTRACT CU ROMANII DACA VREA SA-L VOTAM!! PENTRU A RESPECTA DEMNITATEA ACESTEI NATII IN CONFORMITATE CU LEGISLATIA IN VIGOARE!! SA-I PUNEM CHIAR CONDITII DE A PARASI POSTUL DACA SE ABATE DE LA REGULILE DEMOCRATICE!
  DINTRE TOTI PRESUPUSII CANDIDATI MI SE PARE CE-L MAI SERIOS PT. FUNCTIA DE PRESEDINTE CU TOATE CA SI LA GUVERN FACE TREABA SERIOASA IN LIMITELE CRIZEI GLOBALE! NU SE MAI FURA , NU SE MAI CHELTUIESC BANI PE NIMICURI, ARE O TRUPA DE MINISTRI TINERI RESPONSABILI!

 10. Dle RADU TUDOR trebuie sa intelegem ca acesta a fost spiritul fesenismului (a dat drumul la aproape toate relele infaptuite in 25 ani in ROMANIA) si a dus la creerea tuturor derivatelor politice provenite din fesenism recte USD-istii,PDL-istii ,BASE-istii si mai nou pmp-iti.
  Si totul a inceput in anii 90 cu nepermiterea intrari in tara a regelui MIHAI( alungarea efectiva a lui din tara),denigrarea lui COPOSU,mineriade,votul pe pungi rosii sau portocalii,mineriade ,infiintarea(INTENTIONATA pentru a prostii..NORODUL) denumirii de “regele romilor si de romi” notiuni confuze care ne va urmarii NEGATIV inca zeci de ani de acum inainte,cu infiltrarea partidelor istorice cu securisti si politruci incat SPERANTA ca in VIITOR partidul NATIONAL LIBERAL sa faca ceva bun devine din ce in ce mai mult o …UTOPIE( astazi sunt putini romani in stare sa inteleaga ce este NATIONALISUL/PATRIOTISMUL,LIBERALISMUL,sa stie ce importanta MAJORA o au CINSTEA/ONOAREA/DEMNITATEA ).Multi din cei care intelegeau importanta unor asemenea NOTIUNI/DEZIDERATE au emigrat in UE si noi am ramas cu …multi saracuti cu duhul.Am vazut reportaje cand unii cetateni(mai ales de ai lui berceamondialul) nu stiau ca ROMANIA se afla in EUROPA(unii spunea ca suntem pe continentul americii) iar pentru unii PASTELE inseamna :taierea mieiilor iar CRACIUNUL :taierea porcilor.Iar de la acestia ce sa te astepti? Vor vota cu ce i s-a spus le ..televizor sau vor vota o punga …rosie,portocalie sau galbena.
  Asa incat,pentru acestia ,dezbaterile politice la televizor au doar un rol …manipulativ si de prostire.

 11. Radu , poate doar mi se pare mie …dar din fiatul 500 alb din care coboară mamzela Udrea , după cca 2 min , coboară încă o doamna , ce dispare ff repede dar , care , dacă privim atent , are în mână ceva cu o antena de aparat de emisie-receptie .

 12. crima organizata de tiganii lui udrea parasuta lui banditul basescu ,mafiotii cu acte false au luat terenurile omenilor din com.nana asa cum vedem interlopii pmp-pdl,si pnl antonescu mint exact cum vedem cine voteaza gunoiele astea ???? sa va bata tiganii,interlopii ,puscariasii eliberati de basescu si decoratii ca patapievicii salbaticul dusman al poporului ,bine a facut ponta ca nu a semnat decoratiile sa scapam de satanistii condusi de dracula basescu si vipera udrea deselata cum mergea ia la nana scapata din patul lui chiorala-basala

 13. fileata fileaza cu interlopii o femeie nemultumita ca iau luat terenul cu acte false interlopii din com. nana pentru mosia lui basescu infractorul flota,fileaza cu securistii cum sa o votam pe udrea presedinte si el prim ministru hotul hotilor nu vrea la puscarie vrea pe plaje cu marul dela udrea

 14. PS.Cele scrise de mine,mai sus, nu inseamna, in niciun caz, vreun atac la vreun ..partid.Aceste lucruri sunt crampeie din ISTORIA NOASTRA si trebuie sa ni le asumam ..cu toate cele bune sau cu toate cele rele.
  Bine ar fi daca cetatenii ROMANIEI ar invata cate ceva din aceste lucruri incat sa-si doreasca o …schimbare “pe bune” a lucrurilor rele infaptuite de …25 ani.

  • istoria nu se face pe crampeie si alea rasucite politic si cunoscute de tine din ziarele de propaganda si din ce crezi tu ca iti aduci aminte.asta ti-o spun eu care am fost in zona multor evenimente vazute in direct pentru ca zilnic treceam dus intors prin centrul bucurestiului spre locul de munca.daca vrei ca exemplu iti pot spune despre felul prostesc in care s-au lansat partidele istorice in viata publica cu mesaje si actiuni de strada violente care au speriat populatia,actiuni contra celor care tocmai il inlaturasera pe ceausescu.si apoi cu totii va-ti mirat cum de lumea a votat masiv fsn-ul,ii faceati prosti indoctrinati pe votantii fsn.ca sa prostiti voi cu propaganda un om ca mine care a vazut oameni secerati de gloante la doi metri in fata si auzind gloantele pe langa mine la revolutie,nu prea tine cum nu m-au putut prostii tovarasii care ne prelucrau despre sacrificiul pentru patrie dar ei traiau boiereste si nici acum nu este altfel de fapt asa ca nu merge cu partide mai curate si lucruri d’astea.nu pentru smecherii d’astea era sa o incasez.si au venit dreptacii,alti smecheri sa imi spuna ca la patroni o sa avem salarii mai mari si au venit privatizari fortate dictate de afara cu somaj si salarii mai mici ca la stat.personal am avut noroc de o situatie buna dar vazand jalea din jur am inteles ca oricat de bine ai fi situat intr-o tara saraca esti permanent in pericol.cat despre regele Mihai acesta a fost mintit ca sa vina in romania ca populatia il doreste.populatia intotdeauna l-a iubit pe regele Mihai chiar daca aveau o parere mai putin buna fata de monarhie pentru ca un rege bun nu este din pacate si nemuritor.populatia nu ii vroia pe cei care il aduceau pe rege pentru ca un rege nu este nici de dreapta nici de stanga si pentru ca situatia era foarte tulbure Iliescu s-a temut nu de rege ci de viata regelui,si de ce tambalau putea sa iasa daca regele patea ceva.si tot asa “crampeie” cate vrei.

 15. Nici nu a aparut bine stirea, ca am si zis ca e cu “pixelu’ albastru”. Drept urmare, vedeti reactia doamnei Udrea =))) A mers cu ditamai ocazia, la ditamai presedintele, de ce nu ar merge si cu prostituata asta ?

 16. traiasca tigania campaniei electorale.

  In rest o ducem oficial din ce in ce mai bine, aproape ca sufleteste ma simt milionar!

 17. Uite-asa Base , Udrea și Ponta au confiscat campania electorala EUROPARLAMENTARA cu ajutorul televiziunilor prietene .

  Zi de zi mici diversiuni gen : – Jos Băsescu ! despre care Ponta ne spunea în 2013 ca a fost doar un slogan electoral și ca Băsescu nu mai este de actualitate .

  Când îl întrebam de : – Jos Băsescu ! Ponta ne spunea ca a fost doar un slogan electoral și importantă este Guvernarea .
  Astăzi când îl întrebam de Guvernare , Chevron , RMGC acum în prag de alegeri ne răspunde iarăși cu – Jos Băsescu ! prostindu-ne în fata .

  Defapt AMR Băsescu era mai puțin important decât AMR Kovesi – o basista propusa de Ponta la DNA și care va mai face politie politica mult și bine .

  Ponta ne ia de prosti dacă în campanii repeta vrăjeala cu :
  – Jos Băsescu și după aia ne spune ca Guvernarea nu Băsescu este importanta .

  Jos Ponta ! Jos Băsescu !

 18. la.parnaie.cu.toti.nenorocitii.astia.ca.m.am.plictisit.de.24.de.ani.de.toti.hotii.astia.care.niciodata.nu.raspund.de….nimic

 19. Domnule Tudor, urmaresc discutiile legate de marsavia facuta la Nana de cei din anturajul lui Udrea si nu am vazut sa se dezbata urmatoarele situatii:
  Pixelul albastru reloaded:
  1. In cazul lui Anton – Beton: Ticalosul spunea, nici mai mult nici mai putin, ca el este din intamplare pe acolo si ca nu a vazut nimic: pentru ca tot aveti postat filmuletul, va rog sa observati, ca el si-a intors capul (de la ceea ce urma sa se intample, in timp ce il vede cat se poate de clar pe Fileata, ca se opinteste sa o tranteasca pe femeia) atat cat sa faca un fel de dreapta imprejur si sa vada, fara probleme, pe cineva care se apleaca, sa o ajute pe femeia cazuta (repet: cazuta). Ideea este, cat se poate de clara, ca acest abject individ stia ce o sa se intample, dar nu l-a rabdat inima sa nu vada ce se va intampla!
  2. In cazul lui Fileata:
  Chiar in timp ce erati la telefon la Antena 3, Fileata spunea ca el nici vorba sa il fi injutat pe cameraman! Asta s-a discutat asa ca nu intra la cele spuse de mine la inceputul interventiei!
  Dar revin la ceea ce nu am vazut discutandu-se:
  1. Legat de SMS-ul pe care l-ati primit aseara in timpul emisiunii Sinteza Zilei, legat de bataia cu mana pe picior ca si cand chemi cainii, nu e adevarata aceasta pespectiva… ia uitati-va cu atentie si veti vedea ca Udrea, dupa ce coboara din masina, dupa ce da mana cu primul (acesta sarutandu-i si mana) Udrea isi sterge mana de fund, cautand cumva sa mascheze asta, dupa care se bate de 2 ori peste picior, ca sa nu se simta probabil cel care i-a pupat mana ofensat (pe de o parte) dar si pentru a se sterge mai bine de transpiratia respectivului, mascand asta prin bataia pe picior cu palma de 2 ori… Numai ca, ce sa vezi si al doilea cu care da mana (acesta la randul lui i-o saruta)!!! De data aceasta e clare ca scarba ei este atat de mare, incat se sterge de-a dreptul pe picior fara sa mai mascheze cumva! Eu cred ca e important sa spuneti aceste lucruri, pentru a se vedea de ce este interesanta Udrea de astfel de indivizi, doar pentru a se folosi de ei si atat! Oare cine a facut (si face) acelas lucru? Nu cumva cel cu care dadea mana pe plaja lui Ceausescu si a sinistrei lui sotii? Vorba aia: cum sa dai mana cu altii, dupa ce ai dat mana cu Basescu?
  Cred ca este important sa dati secventa cu secventa, atat ticalosia lui Anton – Beton cat si “popularitatea” lui Udrea! Sa se vada pe viu “inscenare” care i se face!
  P.S. Apropo de popularitate: Udrea declara printre altele ca daca Ponta este curajos, sa vina si el la Nana. Individa asta vorbeste de curaj, atunci cand este in chingi si sare din avion protejata de instructor si merge la Nana, dupa ce instrurumentele – brute troglodite i-au facut cale libera! Nu m-ar mira sa aflam ca Udrea a stat la o anumita distanta, asteptand sa primeasca semnalul de unda verde, pentru a nu avea surprize gen batrana nemultumita ca i-a fost furat pamantul!
  P.S.3 Vad ca nimeni nu a intrebat-o pe Udrea, (care era in parc) daca in acel parc se vede investitia de 100.000 de lei.
  P.S.2 Cand Ionut Cristache i-a luat interviu lui Fileata – bruta troglodita, si obesrvati ca atunci cand il intreaba ce a vorbit cu comandantul, acesta a balmajit ceva, evitand sa spuna ce au vorbit… eu cred ca se ascunde ceva in spatele acelei balmajeli: pur si simplu a fost surprins de intrebarea lui Ionut, asa ca singurul lucru care i-a venit la indemna a fost sa evite raspunsul.
  Toate cele bune!

 20. Analfabeta și Parazita!Una-i moartă,cealaltă e moartă după Băsescu!Cea au dânsele în comun?Amândouă lovesc în poporul român și ne fură,de la bani la case părintești,doar findcă sunt în grațiile dictatorilor României!

 21. Eu sunt de parere ca tot Tariceanu ar fi bun de presedinte.N-are partid,n-are sustinatori dar acum o luna si ceva era in top.Ce s-o fi intamplat oare de nu-l mai promoveaza nimeni ?Era misto ,asa,sa te uiti cum oameni seriosi de altfel,acreditau ideea ca tariceanu saracul ar fi cel mai indicat la functia prezidentiala.Cred ca si el incepuse sa creada,cand,deodata,stop.Nu mai zice nimeni nimic de tariceanu.Sa fi fost o intoxicatie,o manipulare,o abatere a atentiei catre altceva?Chiar asa sa fi fost?

 22. “Dacă îmi cere Curtea Constituţională, dacă decide pe 21 că trebuie să semnez şi pentru Opriş, evident că voi semna. Eu am considerat că, mai ales în condiţiile accidentului din Apuseni, atunci când în mod clar şi STS a avut o responsabilitate. Şeful de la ISU, ministrul de Interne, şeful ROMATSA şi-au pierdut funcţia, Opriş şi-a păstrat-o. Să îl şi decorăm pentru asta mi s-a părut o greşeală”, a spus Ponta………………………………………………………………….curtea constitutionala spune sa respecti o lege daca e constitutionala, nu te poate obliga sa decorezi sau nu pe cineva.Iar o arde aiurea ponta.Omul asta duplicitar si pervers vrea sa fie presedintele romanilor.Votati-l.Aici in tara dna,ani si altele sunt de porc,sunt aservite politic si la Bruxelles le lauda .

  • ccr este instrumentul principal al dictaturii dar trebuie sa ai minte ca sa pricepi.daca ei dau o decizie trebuie aplicata caci alfel pe ponta il paste un dosar penal si basescu abia asteapta.acum si ccr daca obliga un premier sa contrasemneze este o incalcare a legii si al constitutiei pe care ponta o sa o semnaleze unde trebuie iar baietii aia de la currrte se pot astepta la neplaceri.ponta a inteles ca trebuie sa joace dur de acum caci astia umbla sa il incalece daca sta ca fraierul.

 23. MORTII CU MORTII, VIII CU VILE!

  Ati auzit injuratura lui Fileata adresata reporterului: “mortii m…”
  Asta i-a trecut prima oara prin cap! De ce?
  Pai pentru ca toti astia sunt din aceeasi fibra. Toti interlopii imobiliari din jurul presedintelui (inclusiv seful statului) au/au avut afaceri cu morti: au retrocedat mortilor, au furat de la morti, au semnat in numele unor morti etc.
  Moartea e afacerea vietii lor!
  Astept cu nerabdare ca Justitia sa se trezeasca la viata si sa-i puna pe astia un pic la rece.

  SA TRAITI BINE…IN REGIM INCHIS!

 24. Eu cred ca basau’ interlopul si-a donat salariul de 6000 de lei direct acelor interlopi care s-o apere pe udrea. Cat sa fie, vreo 700 lei/interlop la cati erau acolo, iar din solda care i-a revenit, interlopul Fileaza a incercat sa o mituiasca pe aceea doamna cu 200 lei ca sa nu mai vorbeasca.
  Partea buna e ca acesti interlopi platiti sunt si prosti de dau in gropi, ceea ce ii va duce direct in groapa, atat pe ei cat si pe interlopul sef, basaul, alaturi de sugatoarea de… bani, parasuta.

 25. Domnilor a-ti fost atenti cu Mudrea sa sters de pantaloni dupa ce ia pupat unu mana? Tare faza ! I n rest o sa vedem ce o sa faca Romanii la votul pt Europarlamentare! Treziti-va Frati Romani , Nu stati in case!

  • mie mi-a scapat faza,am fost socat ce bass imens avea “diva”,degeaba s-a pus pe slabit si si-a tras breton,batranetea nu iarta.

 26. Doamne, cum de s-a ajuns aici? Au murit rusinea, adevarul, valorile si bunul simt, s-au distrus traditiile, familia, au murit relatiile interumane, ne-am pierdut radacinile. Au ajuns tiganii, interlopii, nonvalorile si talharii, REGI in tara asta. Si asta in numai 25 de ani! DUREROS!!! Si atunci imi vine sa spun: ACTUALA CRIZĂ NU POATE LUA SFÂRŞIT MERGÂND MAI DEPARTE CU ACEST SISTEM ! ACTUALA CRIZĂ A ŢĂRII NOASTRE POATE LUA SFÂRŞIT DOAR PRIN REVOLTĂ, PRIN SCHIMBAREA SISTEMULUI, PRIN TRECEREA LA MERITOCRAŢIE ! TREBUIE SĂ SCHIMBĂM RADICAL SISTEMUL ŞI REGULILE ŢĂRII ÎN CARE TRĂIM – TREBUIE SĂ ÎNLĂTURĂM SISTEMUL ŞI SĂ INSTAURĂM MERITOCRAŢIA !!! POLITICA ROMÂNEASCĂ ESTE CANCERUL SOCIETĂŢII NOASTRE.
  LEGEA TREBUIE SĂ DESCURAJEZE FĂRĂDELEGEA ! LEGEA TREBUIE SĂ PROTEJEZE OMUL CINSTIT ŞI CORECT ŞI SĂ NU-I OFERE NICIO ŞANSĂ TICĂLOŞILOR !
  NU SE POATE FACE PUŞCĂRIE PENTRU IDEI, CUVINTE ŞI PĂRERI ! TICĂLOŞII TREBUIE SĂ AIBĂ UN SINGUR DREPT – ACELA DE A FACE PUŞCĂRIE ! NU TREBUIE SĂ EXISTE CONCESII, ÎNŢELEGERE, TOLERANŢĂ FAŢĂ DE TICĂLOŞI! PROBLEMA E SISTEMUL !
  TU/EU suntem cei ce trebuie să scrie istoria, cei ce trebuie să construiască un viitor mai bun, mai frumos pentru copiii noştri. Libertatea de expresie, libertatea cuvântului sunt simple sloganuri ale democraţiei – în realitate ai voie să vorbesti, dar te costă dacă vorbeşti împotriva sistemului – cu legea în mână te pun la zid !
  Dacă nu ne vom trezi şi nu vom lua măsuri radicale măcar acum, în ceasul al doisprezecelea… cu sânge sau fără sânge… prin revoluţie sau pe cale paşnica, vom plăti amarnic. Să încercăm să instaurăm MERITOCRAŢIA, bunul simţ şi puterea competenţei, a valorilor reale ale civilizaţiei româneşti.
  ROMANIA JEFUITA !
  ,,Ati distrus aceasta tara:
  Ati ucis speranta!
  Nedreptatea-i evidenta,
  Sufocand instanta!
  Nu va pasa de popor,
  Nici de Decalog:
  Cu minciuna stati la masa
  Cersindu-i zalog!
  Eu sunt fosnetul de frunza:
  Murmurul de ape!
  Cel ce vesnic va acuza
  De urate fapte!
  Eu sunt cel mintit de voi
  De douazecisicinci de ani:
  Acel jefuit ca-n codru
  De voi, talhari!
  Demnitate sau onoare?
  N-ati avut vreodata:
  Promitand, mintind poporul
  Viata voastra toata!
  Lasi, fricosi, far’ de onoare,
  Lacomi de arginti!
  Spaima de a fi dovediti
  Va scoate din minti!
  Viermii acestei natiuni:
  Putregaiul tarii…
  Jefuind oamenii buni!
  – E vremea schimbarii!!!
  În ţara asta, ţara pâinii
  Să aibă pâine chiar şi câinii
  Guvernul nostru ne obligă
  S-avem o zi de mămăligă
  Lor ce le pasă cum e traiul
  Scumpiră trenul şi tramvaiul
  Scumpiră tot, la cataramă
  Şi când vreau sa ma răzbun
  Mă-njuri pe şleau de mamă
  Ei, cică, eu sunt nebun.“
  Blestemul lui HOREA: „Voi mi-aţi mâncat capul şi m-aţi mâncat Judo fără de lege; preţul meu va fi pieirea voastră şi în chip de blestăm asupra fiilor voştri”

 27. Se observa cum marin anton se tot uita la camera ca nu cumva sa faca un gest gresit si sa fie filmat.

 28. Guvernul lauda la Bruxelles activitatea DNA si ANI.
  Guvernul a transmis Comisiei Europene ca DNA, ca urmarire penala, ICCJ si celelalte instante, in faza de judecata, au avut rezultate semnificative Astfel, rata de confirmare a inculparilor DNA prin hotarari judecatoresti definitive a depasit in ultimii sapte ani 90%, iar ANI a avut tot rezultate notabile in ultimii 5 ani.

  Aprecierile Guvernului la adresa Directiei Nationala Anticoruptie (DNA), Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) si Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au fost introduse in Programul National de Reforma, la capitolul privind progresele inregistrate in combaterea coruptiei.

  Documentul, obtinut de MEDIAFAX, completeaza Programul de convergenta inaintat Comisiei Europene (CE). “Referitor la combaterea coruptiei, DNA (la nivel de urmarire penala), iCCJ si celelalte instante (pentru faza de judecata) au inregistrat rezultate semnificative. In ultimii sapte ani, rata de confirmare a inculparilor DNA prin intermediul unor hotarari judecatoresti definitive a atins 90,25%”, se arata in document.

  Guvernul lauda la Bruxelles si activitatea ANI, aratand ca institutia a obtinut rezultate notabile in ultimii cinci ani, rata de confirmare a deciziilor sale privind situatiile de incompatibilitate si a deciziilor administrative in cazurile de conflict de interese depasind 80%, si ca, in urma deciziilor ANI, au fost confiscate averi personale nejustificate in valoare de peste 1 milion euro.
  Acum o intrebare simpla despre care guvern credeti ca este vorba ponta sau boc ? Domnule radu tudor ar fi de bun augur sa intrebati pe cei din psd ce parere au despre aceste documente trimise la Bruxelles,ca vad ca pentru prostime mesajul psd este ca ei lupta impotriva abuzurilor facute de intitutile basiste dna si ani iar la Bruxelles guvernul se lauda cu dna si ani .Acum cei de la guvern in frunte cu ponta ori ne mint pe noi ori pe cei de la Bruxelles.

  • Şi pe noi şi pe cei de la Bruxelles! Adevărul e undeva pe la mijloc…Nu cred că d-na Grecu va scăpa ocazia să-l ciufulească pe premier, dar sunt curios cum va aborda problema! Manipularea se practică la orice nivel. Aşa-i de când lumea…

   • adica voi vreti ca ponta sa dinamiteze el mcv-ul si intrarea in schengen?credeti ca este vreun pampalau?unde “ambasadele” au tot laudat acum sa se puna ponta sa urce scroafa in copac cand nu este momentul.are destul timp si pentru abuzurile unor indivizi de prin institutiile basescului.

 29. Acum 2 ani aratam si eu si altii ca trecerea la PNL a multor PDL-isti este o manevra de care Antonescu in special, ca presedinte de partid nu a tinut seama. Adica mai pe sleau au fost “infiltrati”. Rezultatul este cel de astazi.
  Marin Anton trecea in barca PNL impreuna cu acoliti de-ai sai, primari din judetul Giurgiu putin inainte de votul de la referendum, toti din acele localitati asteptau sa fie indemnati sa voteze pentru demiterea alcoolicului dar, surpriza !, in preziua votului anuntul a fost ca lumea sa stea acasa. Judetul Giurgiu sau mai bine zis multe din comunele de acolo care aveau primari ce tocmai trecusera la USL au avut o prezenta scazuta la vot. De la PNL TACERE. Acum Marin Anton a trecut in tabara mama. Mai mira pe cineva situatia in care este Antonescu? “Prizonier” in propriul “partid ” ? E bine de vazut proprietatile lui Anton din zona Gostinu, Prundu, pamant si crescatorii de porci de unde gunoiul este carat direct pe camp intre localitati producand duhori insuportabile, si eventual asocierea dupa cum se vorbeste cu Stolojan.

 30. Cam tot ce sta pe langa panarama asta de udrea sunt niste ghertzoi excitati si puscariabili!Mi-e scarba de astfel de specimene!Sa te plimbi printr-un parc plin de balarii,ctitoria mareata a zdrentei nutzyca,sa agresezi localnici ca sa demonstrezi cat de utile sunt “creatiile” inutile din jaful din banii nostri si cei europeni,cam asta este nivelul de comportament si inteligenta,elegant si mult spus,a celor ce compun mizeria basista pmp,panarame,zdrente,scursuri ale societatii!Sa dai de pamant cu o doamna in varsta,notiunea de doamna celor simpli nu se aplica conform acelor dobitoace,tot spun femeia aia ca deh,doamna este doar pupila,careia ii pupa mainile tot felul de tuciurii schilambrici,intr-o prosternare grotesca!Roiul de muste s-a strans la rahatul din Nana,dar le-a facut parc prin care se plimba porcii si ratzele si in care sa se ia la tranta cu doamnele in varsta autohtone!Alegeri,Romania 2014,casca ochii bine romane ca tot in gumari si in noroaie mergi si faci leapsa prin parcuri,si tot la wc-ul din fundul curtii te usurezi!

 31. Cît tupeu incredibil la acest țigan !Declară că femeia se ținea după el și-i cerea bani!!
  După ce o țară întreagă a văzut momentul cînd a trîntit-o cu o brutalitate animalică la pămînt, el susține altceva și minte cum mint majoritatea din nația lui.
  Binențeles că nici udrea nu se dezminte ,la rîndul ei, spunînd că este victima unei manipulări puse la cale de Antena 3.
  Așa ceva, pur și simplu te lasă fără cuvinte , dar îți dă o stare de nervi de-ți vine să te duci peste ei să le sucești gîtul .
  Mai postează unii nenorociți pe facebook , cum că Antena 3 a regizat totul,că doamna în etate care își cerea drepturile este de fapt o bețivă care s-a trîntit singură pe jos la sfatul Antenei 3.
  Mă înspăimîntă că sunt astfel de oameni în țara asta, care au o astfel de gîndire și că au și drept de vot.
  Cu astfel de oameni unii politicieni se afișează și cu ajutorul lor acced la putere.

 32. D-le Tudor , se scapa din vedere faptul ca s-au dat bani (mita electorala) pentru ca oamenii sa nu spuna ceva impotriva d-nei cu parasuta . D-na agresata a mentionat ca : ,,a vrut sa-mi dea si mie doua milioane (lei vechi , banuiesc) si n-am vrut sa iau ,, . Acest lucru s-a intamplat ,,inainte sa vina Udrea,, . Se deduce ca li s-au dat bani oamenilor de acolo .

 33. Dupa cum am vazut sun copii si femei care stau deoparte nu aclama venirea ei.Ii poti numara pe degete pe cei care dau mana cu ea si majoritatea nu sunt din Nana.Acel sat este sub teroarea CAMARILEI BASISTE.DE CE NU ATI COMENTAT CE A SPUS UDREA? ,,Sa vedem daca are curajul PONTA, sa vina aici la Nana?,, este o portiune din filmare pe care am auit-o clar.Va rog sa o reluati sa aud ce debiteaza ,,parasuta,,.E ceva superb cum isi cheama cateii la ea, cum se bate pe picior.

 34. Si omul PSD de la Buzau care a incercat sa angajeze un asasin? Ala ce e??? Toti sunt niste infractori, indiferent de partid.

 35. Base , Udrea și Ponta au confiscat campania electorala EUROPARLAMENTARA cu ajutorul televiziunilor prietene .

  In loc sa ne explice Ponta cum de a acceptat umil lista lui Barrosso ( data de Base via Macovei și PPE ) în loc sa lupte pentru romanii de la Referendum , sau în loc sa ne explice Ponta de ce liderul socialiștilor europeni Martin Schultz a tras de USL de urechi la Referendum – ne aburește cu vrăjeala blatului Ponta-Basescu .

  Când îl întrebam de : – Jos Băsescu ! Ponta ne spunea ca a fost doar un slogan electoral și importantă este Guvernarea .
  Astăzi când îl întrebam de Guvernare , Chevron , RMGC acum în prag de alegeri ne răspunde iarăși cu – Jos Băsescu ! prostindu-ne în fata .

  Defapt AMR Băsescu era mai puțin important decât AMR Kovesi – o basista propusa de Ponta la DNA și care va mai face politie politica mult și bine .

  Ponta ne ia de prosti dacă în campanii repeta vrăjeala cu :
  – Jos Băsescu și după aia ne spune ca Guvernarea nu Băsescu este importanta .

  Jos Ponta ! Jos Băsescu !

  • cu cine poate face guvern pnl-ul? numai cu basescu si gasca lui.stiam eu,vrei basescu prim ministru mai smechere.

 36. @THEO Daca stirea era ca si unul de la PSD,altul de la PPDD,altul de la PNL si altul de la…UDMR au facut acelasi lucru atunci DVS ,numai in acel caz , puteati afirma CORECT/LOGIC ca toti sunt la fel.Dar situatia fiind singulara afirmtia DVS …sufera de credibilitate.
  De exemplu a avut si PNL-ul cativa HOTI/CORUPTI si chiar BARONI dar a avut grija Basescu sa-i scape de unii dintre ei ,altii fiind desconspirati ca tradatori si-au dat de bunavoie DEMISIA(tariceanu ,stroe,primarul sectorului…) iar altii pur si simplu au plecat la PSD(Szilaghi,…).
  Asa incat se pare ca PNL este in momentul actual cel mai curat partid.
  De PMP ce sa mai vorbim .S-au laudat ca vin cu prospaturi si nepatati si cand colo este aproape plin de politicieni denumiti generic ….curve batrane.

  • pnl-ul partidul cel mai curat?mai,tu nu cumva ne transmiti de pe planeta marte,ai ajuns acolo,hotule, inaintea americanilor si nu spui la nimeni.

 37. In pmp ca si in pdl, oameni, toti unul si unul. Bravo! Halal sa le fie!
  Ce parere are Blaga despre omul sau?

 38. Pfff, astia sunt oamenii lui Basescu, PDL actual PMP. Dupa chipul si asemanarea stapanului.
  Ce nu prea inteleg eu e cum de exista om in tara asta (in afara de ei) care isi poate folosi singurul neuron din cap sa mai voteze monstruozitati de partide de genul…..
  Dar na, voteaza PSD care ne ingroapa viitorul de 25 de ani, e de inteles intr-un fel. Cina da o ciorba primeste votul…

  • du-te la scoala si reia-ti studiile de aritmetica.pnl-ul a fost la putere 9 ani din 24.sti cine a vorbit in tara asta prima data de “supa saracului” dupa ce romanii au infruntat gloantele lui ceausescu?asta este oferta voastra electorala reala pentru romani,oferta reala a smecherasului de dreapta.

   • Mai draga, eu nu am oferta electorala ca nu candidez niciunde. In schimb vad ca o aperi pe madame Udrea, esti ostas PMP?. De ala scandinav? Esti de acord cu aruncatul de batrane pe jos? Asa te-a invatat acasa mama si tata? Adica vezi niste golani cum arunca un om batran pe jos, si tu atat ai de zis? Ca PNL a fost la guvernare acum X ani? Ar trebui sa iti fie rusine.

     • Ok moshu, deci esti fan PSD si te-ai simtit lezat pt ca am zis ca PSD nu e ceva venit de la dumnezeu. Se accepta. Am avut impresia pe moment ca incerci sa ii gasesti scuze Udrei. Mea culpa 🙂
      Si ca scuza, iti urez ca PSD sa scoata 101% la euro-parlamentare, cine stie, poate aranjeaza Dragnea 😀
      Sper sa nu te simti lezat si de data asta, mai glumim si noi 😉

 39. La dat jos ne pricepem,,,,,, am pus Romania pe butuci,,,,,dar la pus sus lasam gorila de la Curcani sa ne pe cine vrea el, de teapa lui ,,,,,si iata unde am ajuns. Halal politica……

 40. Incep sa ma inspaimant de nivelul bananier la care a ajuns PDL-PMP in lupta disperata pentru putere.Abuzuri zeflemiste.Oameni buni,la asemenea idiotenii trebuie raspuns in forta.Cred ca o noua miscare legionara,ar mai putea rezolva ceva din anacronismul acestor vremuri.Poate patriotisul acela exacerbat al oamenilor lui Corneliu Zelea Codreanu,ar trebui sa reinvie pentru a instaura,chiar cu riscul fricii,un pic de ordine,un pic de valoare,un pic de credinta …Noi insine suntem masura si sansa peste timp,de-a ne regasi normalitatea.Pana acum ne rugam cu totii:,,Da-ne Doamne rabdare si puterea de-a ierta !”Prea ne-a dat Domnul aceste daruri.Acum ,eu ma rog:,,Da-mi doamne curajul si forta sa-i nimicesc pe dusmanii neamului meu ,ai patriei mele,ai credintei mele si-a strabunilor mei! Amin !”.Si-L mai rog pe Dumnezeu ,sa ne dea mai multa intelepciune…

 41. oare din cauza cui sunt jegurile astea in libertate, sa faca el legea? cine nu isi face treaba? de asta isi permite si un cacat mediocru precum patapievici sa ne scuipe in ochi. pentru ca nu avem reguli.

  aviz mircea badea – capul asta de bou trebuia batut de mic cu frecventa, nu amenintat acum. in moldova nu o sa vezi asa specimene ( cum e plin in sud).

 42. Ţiganca împuţită care este Elena Udrea a venit cu neamurile în Nana şi trânteşte la pământ pe cei care nu sunt de culoare. Acum ştiu de ce ţiganul Cioabă a dat mâna cu PMP – corb la corb trage.
  Gorilele îşi permit să facă ce au făcut pentru că n-am învăţat istoria. De la cămăşile brune am ajuns la tricourile albe – nicio diferenţă; aceleaşi gorile îndobitocite şi conduse de un om bolnav.

 43. Mai grav este ca oamenii astia ne reprezinta, fiecare , la ce nivel a reusit sa apuce ciolanasul! Cum sa permiti sa fii reprezentat de… asa ceva?

Leave a Reply