base-ponta

Uraaaaaaaaaaaaaaaaa, traiascacoabitarea !

Operatiunea “vita kobesi” a reusit !

209 COMMENTS

 1. Bravo VICTOREEEEE!
  ai reusit esti cel mai bun ministru de justitie !!!
  Tu ai inteles ca lantul e la BASESCU !
  VICTORIIIEEEEEE

  • Eu il Admir pe Victor Ponta!!a avut sange in instalatie -sa dea Dumnezeu sa fie asa cum vrea Premierul!asa e politica!!e singura modalitate sa-l inlaturi pe Basescu -cu armele lui!!eu am increderes ca Premierul va actiona in favoarea Romaniei!!cei care il ataca –CEI mai MULTI sunt basisti care se prefac Uselisti tradati!!

    • Si ?! E interzis sa fii pesedista ? E mai grav sa te iei unul dupa altul , ca oile , fara sa-ti pui propriul creier la contributie ! Daca spune cineva ca Ponta e hortist , toata lumea sare ca arsa : ,, hortistul imputit de Pontanac ! Jos cu el ! ,, Chiar e greu sa analizati lucrurile mai in profunzime si nu numai la suprafata ?

   • @ laura

    (acest comentariu este dedicat si nu adresat ție)

    Cateva intrebari..fara suparare!
    1. Porcairea lui Ponta si,dupa caz(rareori) criticarea pertinenta a acestuia, de catre cei care o fac , nu de ieri de azi ci din vremuri immemoriale, metodic, indiferent de TEMA ZILEI(am spus-o de-atatea ori), culminand cu actiunile lui (bune sau proaste nu asta-i problema ) de azi de ieri, ARE O FINALITATE?
    2. Cui prodest?
    3. Criticam, acuzam, porcaim(functie de educatie) cu scopul ca Ponta sa dispara?
    4. Criticam, acuzam, porcaim(functie de educatie) cu scopul ca Ponta sa se indrepte?
    5. Ce i se cere prin acest demers lui Ponta ?
    6. Se face cu scopul ca Antonescu sa fie determinat sa rupa Acordul ?
    7. Binomul “Ponta Tradator” -UNITATE!…UNITATE face parte dintr-o ATITUDINE MORALA NORMALA
    8. Va doare in cot daca se rupe USL-ul(INTREBARE DE LA ANTENA 3 n.s)?
    9. E bine sa i se spuna cum i se spune din aceasta seara de catre ANTENA 3 de acum inainte lui PONTA- Iesi afara POANTA ORDINARA?
    10. Putem zice (unii dintre noi) aceleasi lucruri despre unii realizatori de la ANTENA 3 pentru a realiza un mic echilibru de… idei?(ia sa indrazniti !)
    11. Aflarea adevarului poate fi un raspuns subsumat. Numai ca adevarul este uneori cum am mai spus pe aici discutabil si…. disputabil. Totusi , urmare acestui adevar stabilit ce trebuie facut?
    12. Mai este dl Ponta o persoana frecventabila?
    13. Daca este stabilita TRADAREA si COABITAREA(si-auzi si…. PONTA PRESEDINTE) mai este loc si de ….INERESUL NATIONAL.
    14. Se face jocul lui basescu, sau mai bine zis …”se face din tantar armasar”(o sa ziceti …cine noi?! Sau… Victoras?)
    15. Cei de pe aici(si ne stim bine! –nomina odiosa) pedelisti, peremisti, udemeristi, ppddisti, alte partide, inclusiv cei care, multi la numar care “indemnati” nu au votat (cu giumbix), sau cei care nu au putut “din motive de voma”, sa voteze UNPR-ul si TRASEISTII din USL (care sunt si cei mai vocali pe aici) au fost tradati ei, oare, de PONTA? (daca este sa se faca o analiza corecta a celor nemultumiti de pe aici)
    .
    Nu zic ca nu trebuie discutat orice derapaj dar ….FINALITATEA?! Este serioasa problema asta a FINALITATII. REALIZEAZA CINEVA CA TOCMAI NEBULOASA PRIVIND FINALITATEA ACESTUI DEMERS DE PUNERE LA ZID(PE DREPT SAU PE….NEDREPT NU SE STIE PRECIS) VA PRODUCE HAOSUL.
    .
    …..Ca sa avem o perspectiva. In rest , ce vedem pe aici sunt …LOZINCI.(95%)
    .
    Mie, una dintre cele mai penibile chestii constatata acum de la detractorii , respectiv de la acuzatorii lui Ponta(inclusiv de la cei din PNL) este ca se vrea si ca li se cere celor din PNL , SA NU SE RUPA DE PSD , sa nu rupa ALIANTA. (Totul invaluit intr-o mantie frumoasa si nobila – aceea numita a INTERESULUI NATIONAL. Ne intoarcem (cum ar veni ) sa lingem acolo unde , in timp si pana ieri am scuipat. Multi din cei care striga JOS PONTA!…HUO…PONTA striga …. Unitate !….Unitate! Mai , sa fie. Astia sunt si cu COMPROMISUL si cu…… INTERESUL NATIONAL(asta nu inseamna ca eu nu nu inteleg a fi necesar acest….binom. Si in acest sens, (de fapt in …contrasens) se semneaza CU SUBIECT SI PREDICAT , pactul cu Tradatorul Ponta sau… Pact de coabitare cu PONTA, de data aceasta, cu Victor TONTA-PONTALAUL.
    Eu zic ca, in situatia asta de respingere si de lapidare televizata totala a lui Ponta(pentru ca vad cat de categorici sunt toti) nu ar mai fi de facut de catre Ponta decat un pas, anume acela sa-si dea demisia, ACUMA. Să zică ceva de genul:
    “- Doamnelor și domnilor, la presiunea străzii, imputandu-mi-se multe lucruri odioase care sunt considerate inacceptabile de catre colegii din alianta , de catre cei de la Antena 3, de postacii de pe bloguri, urmare incepand cu discursul meu “inadecvat” la investitura guvernului MRU si….. terminand cu recenta asumarea(zic ei , proasta, eu zic buna) privind desemnarile facute de catre mine la PNA si DNA care a starnit puternice reactii negative, data fiind NEINCREDEREA TOTALA cu care sunt tratat de toti cei care mi-au fost alaturi, eu, unul, îmi dau demisia!
    .
    Nu ar fi salutară poziția asta (vorba răstălmăcită de Unguent) care sa dea satisfactie celor care au avut “dreptate” pe aici si nu numai aici?
    .
    O să zică aceeași majoritate (premoniție à la Niels): Nu pleacă Tonta (sau Tontălaul…drag alint aI majorității)! Nu lasă el ciolanul ! El e nascut pentru a ne tradă. Coabitarea este modul lui de viață. Noi am spus-o demult…demult !Și l-a atras în această capcană și pe Crin Antonescu, nu-i așa?
    .
    De ce nu se cere dat fiind radicalismul majoritatii si de postura umilitoare(dupa unii) in care a fost pus d-l Crin Antonescu acesta sa rupa acordul privind Alianta? Cum il mai poate privi in ochi Antonescu pe Ponta? …..dar Ponta pe Antonescu? Cum poate sa suporte Antonescu, data fiind “rectitudinea” sa morala deseori supralicitata sa se “compromita” alaturi de Ponta. Ori la bal, ori la spital. Nu erau ei PNL-istii cu TAIEREA COZII CAINELUI DINTR_ODATA. Cei cu compromisul asta…la compromis? Că numai așa, cu bațul prin gard, este neproductiv. Si meschin. Acum unii striga VICTORIE , altii TRADARE , unii DEMISIA. Cum adica…” esti un TICALOS” …dar raman cu tine, sau… esti un TRADATOR ….dar raman cu tine. Ei o sa zic bla…bla…bla… si-o tot trag cu INTERESUL NATIONAL.
    Din aceasta dilema nu putem iesi. Si asta ne va costa. Si fiindca vinovatul nu poate fi decat Ponta…daramati-l odata ! Nu-I nici tata nu-I nici mama nimanu-i. Si puneti unul mai bun dar…puneti-l . Ia sugerati si bagati o motiune de cenzura ! Vin mintenas… alegeri anticipate. Si Victoras , dupa unele pareri(dupa prezicerile unei prietene de pe aici) nu va mai lua cu PSD-ul lui cu tot nici 1%(sau cum zicea Alesandra Stoicescu…sula 😀 )
    .
    Ca tot zicea, ce zicea dl. Vadim la Sedinta PE din SEPT.2012 (16:27h) privind ”Situația politică din Romănia” mult îndrăgitul tribun… pe aici, al MAJORITATII POSTACILOR TRADATI DE PONTA care , ce să vezi ?! profită și ei de o cerință reală a celeilalte părți a populației îngroșand rândurile celor ce-l vor jos pe Ponta( Ei o să tacă acum, să nu se desconspire!) . Deci ce zicea… domnia-sa (că tot se umblă cu prețiozități de astea cu mai toată lumea)aproximativ?
    .
    ”My dear mrs. Reding (sau… cam așa ceva că nu prea le am cu engleza n.s)! Aveți dreptate 1000% cum mi-ați facut țara much în Raportul prezentat (nu întocmit desigur de dvs. ci tot de-ai noștri, sireacii, care cunosc bine situația din teren) . Ceea ce a facut mister Ponta nu este pentru dvs. văd un…. mister. Este nu numai o Lovitura Ordinara de Stat(obiectivul fiind acea ființa extra-ordinară… desigur), ci , și mai grav…s- a furat ca în codru la Referendum(precum a făcut cu codrii noștri și Verestoy Atilla al dvs. membru ppe Hi…HI…HI…la propriu) și așa cum a spus, dealtfel, anti-vorbitoarea doamnei Weber, distinsa doamnă Macovei, dvs. pe bună dreptate în semn de omagiu adus domniei –sale(repet o ”prețiozitatea” ne-necesara… totuși n.s) ați întocmit culmea domnule!…mai tarziu și Raportul MCV(MaCo Vei). Și-ai mei din țară, dragii de ei(până m-or enerva și-i voi face și pe ei albie de porci…bețivanii dracului) cer asta și spun asta tot mereu pe bloguri și nimeni nu-i ascultă. Eu acum v-o spun cinstit , ei sunt cu… PDL-ul. Puteți să vă uitați pe bloguri… nu zic mai nimic de băse… sau o zic la mișto, iertați-mi jargonul, ci numai și numai de Ponta zic rele –ei ii zic Tonta, dar vă asigur de el este vorba. Ai mei , ca brazii, sa rețineți sunt cu PPE-ul, căci vrem să-l dărâmăm pe Ponta care …iar, culmea, a facut ”la sanchi” Pactul de coabitare cu băsescu să vă îmbuneze pe dvs. zice el până cădeți dvs. cu toata stima o zic dar zic cum zice el …cu zgăibăracile în sus.. din Parlamentul European la anu’ când zice el n-o să mai fiți p-acilea nici dl. barosu nici… „în puii mei” cum îi zice el distinsului Rom Puy care în românește s-ar traduce Pui de Rom(sau… de țigan, cum le zic eu ăstora …cu drag, că de fapt ăsta sunt, poate să zică CND-ul ce-o zice – Ha…Ha…Ha… si HI …HI…Hi) Senchiu veri much!
    Și …apropo, eu sunt cel mai mare pamfletar daca nu știați. Dacă pica Ponta, cum ii spuneati dvs pe aici -plagiatorul, fac cinste cu toate cele 22 de volume de scrieri d’ale mele care sunt peste…. 40). Am tăvălit multa lume prin ele printre care , este drept, și pe distinsul Laslo Tokes fost Taurul Dealului, prietenul lui Zoltan I-ul, si care a ajuns vice aici si membru PPE cu ajutorul d-lui băsescu și a dragilor de portocalii, și pe Patapievici, și pe Pleșu pentru care, în bloc, îmi prezint scuze tardive pentru ca i-am ofensat pentru că acum sunt si țin, nu-i așa?!, cu draga de dvs. Vedeti, așa am început discursul cu…măi dragă, așa l-am si incheiat.
    .
    “Așa ceva….!”,” Doamne, Dumnezeule mare !” “Noaptea mintii !”….asta ne cam caracterizeaza pe unii

   • Baga-ti Asumarea-n Cur, Chiombila !

    Asumarea bre, chiombila, sa ti-o bagi talica-n cur
    Ca ne-ai dus prea mult cu presu erijandu-te in dur.
    Ne-ai mintit atata vreme si ne-ai luat de imbecili
    Dar acum venit-a timpul sa-ti cati capu’ de bacili.

    Esti tarat la creier, bade, de ne vinzi asa gogosi
    Si continui a ne crede doar o liota de prosti
    L-ai vrajit si p-ala micu de isi zice prim ministru
    Si-si “asuma”-n fata tarii decizii de om sinistru.

    Lasati, bre, vrajeala asta, gulgutica de doi lei,
    Si nu va mai dati in stamba cu aer de paralei
    Sunteti jalnici ba, chiombila, material bun de casat
    Atunci cand ne luati ozonul si ne dati la schimb cacat.

   • De cand ne spune ca e la putere, Ponta il loveste pe Basescu cu propriile lui arme numai, numai, numai in … adversari!!!

  • Cand ziceam ca in iulie PONTA ne-a vandut la BRUXELLES si ca BASESCU il manevreaza credeati ca sunt nebun,DOVADA ESTE JUCAT DE PAPUSARUL BASESCU!Sa-i fie rusine MAGARULUI,si-a vazut scopul atins restul nu conteaza!

  • Nu coabitarea e cheia. Ci revolta lui Morar si Macovei impotriva lui Basescu. De aici si pactul lui Basescu cu Ponta IMPOTRIVA lui Morar si Macovei.

 2. cred ca a venit momentul ca Antonescu sa faca miscarea cea dureroasa.

  sa se retraga cu pnl din usl, impreuna cu pc.

  psd sa ramana cu base de mana.

  deci,

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  JOS PONTA! – ne-ai mintit.
  JOS PONTA! – ne-ai mintit.
  JOS PONTA! – ne-ai mintit.

  • Fii antena aici. Nu se poate desparti PNL de PSD, pentru ca PNL si PSD au ORDIN de la U.E. sa regionalizeze, iar PSD nu poate sa regionalizeze fara PNL si PNL nu poate sa regionalizeze fara PSD. Adike, spulberarea tarii ORDONATA de U.E. nu se poate infaptui fara USL.

   • ….ai dreptate,asa este….si pnl-ul ar fi propuso pe laura dar…dar voiculescu ia presat….crin cu ponta sunt politicieni de viitor,sunt tineri…..succes baieti!

   • din cite stiu trebuie sa votam ,eu trimnit morti din familie ,nu vreau sa ma trezesc cu toti procorori ca nu am votat cu vrea unguri

 3. Mai aveti vreo urma de indoiala domnule Tudor?Mai credeti in intrebarea…cu acel cartof fierbinte?
  Acum e pe fata si la vedere…

 4. Eu cred ca ponta …ordinara , va imparti pana la urma o celula impreuna cu mentorul sau , BASHENGEN ! Tot MAFIA SECURISTA E LA PUTERE !

 5. ce frumos explica el prezidente !! stie frate constituta ..cred ca il ajuta cand bea si nare somn…akum se leaga vine inapoi danilet …
  face cum trebuie sa fie bine pt BASESCU !
  Felicitari Victor Ponta !Ai dat autogooollll

 6. Penibil! Cred ca e cea mai mare bataie de joc la adresa celor care au protestat luni de zile pe strazi, in frig si a celor care au votat. Cine a tradat increderea electoratului va plati! Mai sunt alegeri…!

   • Hai lasa-ne! Ne-ai spart! Auzi ma la el, “sa inceapa cu Crescent”! Ai spart sistemu’ financiar mondial daca ai bagat asta! Esti peste. Ai facut pe peste tot! Du-te mai nene si culca-te, ca ai spart bariera sunetului, sa mor eu!

   • @Adi: Bai nepoate, nu e mai bine ma sa inceapa totusi cu dosarul Flota si cu schimbu’ de terenuri intre Chelu’ si Casuneanu? De ce vrei tu neaparat sa inceapa cu Crescent? Sau bati tu apropos de ceva cu Voiculescu Dan? Tu esti de la blogurile PD-L-iste ma sau esti de la servicii, supervizezi tu activitatea pe aici?! Ca vad ca la politica nu te pricepi. Le ai cu abureala, cel mai mult. Ai obosit.

    • @sculament (nu e insulta, asa-i zice-n popor): era vorba despre Cipru. Fa un efort si citeste, nu mai da doar copy/paste cu texte.

     • Bai @Adiziv (adeziv pe moldoveneste sau alifie sau cum ti se mai zice), am observant ca tu stii cum ii mai zice la blenoragie in popor, pentru ca tu le ai pe astea cu poporul, ai o gandire mai inspre Partidul Poporului si Miscarea Populara, esti genul de PD-L-ist inversor alunecos. Pe langa ca amesteci partide si doctrine, tu esti ala care sustii ca CSM nu da pedepse disciplinare, penale sau contraventionala. Pai asta ar mai lipsi, ca CSM sa taie chitante de amenda ca ai parcat in loc nepermis sau pentru tulburarea linistii publice. Ba cat de prost sa fii, sa mor eu?! Auzi ce precizeaza el!!! Dup-aia tot el baga si ca “ramane cum am stabilit”. Adica “ramane cum ai stabilit”, ramai prost de prost cu flacari! Esti de exceptie, bai @Adiziv (lipici, flegma, scuipinol, vrajeala etc. – pe moldoveneste).

    • Am inteles ca tu pe langa ca stii lege, am vazut ca tu stii sigur ca CSM-ul nu taie amenda de parcare in loc nepermis si pentru tulburare a linistii publice, esti varza si in doctrine, amesteci dreapta cu stanga si cu neo-comunistii, le faci conopida cu carne, am observat mai nou ca tu le ai tu cu astea, cu denumirile din “popor”. Tu blenoragia o stii dupa denumirea de la tara, pentru ca o cunosti pe limba ta. Esti cu Partida Popporala Dan Diaconescu, cu Miscarea Popporala de la Cotroceni, cu astia?! Tu esti mai popporal cumva?

   • Bai @Adiziv, am inteles ca tu pe langa ca stii lege, am vazut ca tu stii sigur ca CSM-ul nu taie amenda de parcare in loc nepermis si pentru tulburare a linistii publice, esti varza si in doctrine, amesteci dreapta cu stanga si cu neo-comunistii, le faci conopida cu carne, am observat mai nou ca tu le ai tu cu astea, cu denumirile din “popor”. Tu blenoragia o stii dupa denumirea de la tara, pentru ca o cunosti pe limba ta. Esti cu Partida Popporala Dan Diaconescu, cu Miscarea Popporala de la Cotroceni, cu astia?! Tu esti mai popporal cumva?

   • Hai marsh de-aici bai inversorule! Era sa-ti zic eu cu cine a inceput… Du-te la Sefu’ tau la Alopecie, vezi ce iti da ala dispozitie si-ti ordona sa mananci tu intocmai si la timp! Eventual coprofagie sau ceva.

 7. Sa fie intr-un ceas bun!O sa curga banii de-acum!!!!Sa vina inapoi cei competenti!monica macovei,funeriu,ingas si …..udrea!!!!ponta,mi-e scarba de tine!!!!!!!!!!!!si sunt unul dintre cei care au votat cu speranta.

 8. ponta si basescu pe linga faptul ca amindoi sint securisti am impresia dupa cum l-a aparat acum javra basescu pe securistul ponta ca sint amanti… cred ca ponta e chiar cu mult mai performant decit udrea pt basescu

 9. trebuia psihopatul din deal sa dezvaluie resortul numirilor de kakao facute de carlan!!!
  discursul lui Base din categoria: sa le-o trag liberalilor ca ,,e prosti nu pricepe” cum e legea macovista!!!

 10. CE VORBESTE BASEEE…TRANSPARENTA E CA TREBUIE CA PROCURORII, SA AIBA CEVA LEGAT CU BRUSELAS, SI SA AIBA DOSARE INCHISE CU F.B.”Termenul transparență este adesea utilizat în politică într-un sens metaforic al termenului similar din optică: un obiect transparent este acel obiect care lasă să se vadă clar conturul și detaliile obiectelor aflate de partea opusă. Cerința de transparență este adresată în scopul primirii de informații, deschidere, comunicare și evaluare. În strânsă legătură cu cerința pentru o politică transparentă este cerința unei transparențe în administrație.”

 11. E incredibil. Nu ma asteptam la asta. Iar acum ca-l vad cum il lauda individul asta pe Ponta… pfff. Mi-e scarba de el, intotdeauna l-am vazut eu mai ezitant, poate era prea tanar pt functia asta sau e cu dubla comanda, cum zice Badea. PSD s-a pupat pe bot cu voturile din partea mea.

 12. Vreau sa il vad acum pe Ponta cum o scoate la capat cu PNL-ul. Ce poante ne mai spune acum cand Baselu’ a dat de inteles ca au gandit la unison?
  Baselu vrea ceva si (cu parere de rau) basistii se misca pentru a indeplini baseala.
  L-am reevaluat si eu pe Poanta …

  • Adevarul e ca si alegatorii s-au prefacut ca nu vad multe:
   – ca Pontanel a fost secretar de stat in primul guvern Boc-PSD, cum bine ii amintea plescoianca asta vara;
   – ca in 2009 a fost Pontanel persoana importanta prin staff-ul de campanie al lui Geoana, si, cand am fost furati si-atunci pe fata, PSD-ul si Pontanel stateau mult mai cuminti decat liberalii;
   – ca, atunci cand a ajuns Kobe-Unguent prim-ministru, Pontanel a fost SINGURUL USL-ist prezent la investirea din Parlament, acordandu-i “adversarului” Pietii Universitatii (si USL-ului, al carui co-presedinte inca mai este) multe sfaturi prietenesti;
   – ca, atunci cand a cazut Ungureanu, impotriva tuturor celorlalti PSD-isti, Ponta si-a numit la Ministerul de Interne “damblaua” personala, pe Rus, care stim cata grija a avut sa nu se oficializeze rezultatele Recensamantului din 2011, ca sa nu se realizeze cumva eventualul cvorum, pe care tot Pontanel l-a adus de la Bruxelles, in urma fructuoaselor sale incercari de a convinge pe-acolo ce se intamplase in Parlamentul in care isi pierdusera functiile Roberta si domnul Vasile;
   – ca, avand Monitorul Oficial in subordine, a avizat publicarea Eratei masluite la Hotararea luata in plenul CCR, cu prevederi aberante privitoare la felul in care se calculeaza cvorumul electoral;
   – ca s-a suparat ca l-am votat in numar atat de mare, administrandu-i tatucului sau o pilula amara, pe care a fost el nevoit sa-l ajute s-o inghita mai usor;
   – ca are foarte mare grija de toata clica lui Basescu si de conservarea neaparata a legilor concepute in laboratoarele de la Cotroceni, de proiectul basist de regionalizare a Romaniei, si, nu in ultimul rand, de toti cei care au furat din putinul nostru in anii guvernarilor Boc.

  • Nu mai jigniti patrupedele(porcii), asemanandu-i cu aceste jigodii/javre ordinare, nevertebrate bipede.

 13. Comunicat de presa : In urma concursului sustinut in data de 09.12.2012, catedra de “Baseologie” a Universitatii noastre are un nou titular : V.Pontanacul. Acesta a fost admis in urma sustinerii tezei cu titlul :”Cum sa fii ala mic cu capu’ mare sau despre tradare la romani”. Felicitari! Coliva, lumanarile si parastasul USL, la o data ce va fi comunicata ulterior!!!

 14. Daca PNL-ul ar iesi acum de la guv. Ar obtine toara admir si ffffffffffff multe adeziuni si implicit voturi,dar ……… Stai in troaca te mananca porcii.

  • PNL-istii nu sunt nici ei toti Crin Antonescu. Cum o sa-i iei pe unii de la borcanul cu miere la doar 4 luni de cand i-ai instalat acolo in mod legitim?

 15. Soarecele si pisica de la un timp au ajuns frati de cruce(Ponta si Basescu). Minciuna nationala sa produs.70% din popor I-a ales in decembrie 2012. Acelasi procent ii poate da jos cat mai repede.N-avem spitale performante,poporul moare de foame, educatia e in abis aruncata. Moarte tuturor politicienilor si sefilor din celelalte institutii de stat care nu sunt de partea poporului roman. “Unde esti tu Tepes Doamne, ca punand mana pe ei sa-i imparti in doua cete: de smintiti si de misei!” Revolutie Frati romani.Nu mai stati pe ganduri.

  • Chestia cu soarecele si pisica n-a fost decat un teatru destul de bine jucat. Cei care au avut ochi au vazut, chiar daca nu era atat de evident pana in aceste zile, ca Pontanel a facut de multe ori MIAU in loc de HAU, HAU.

 16. militez pt DREPTURILE HOMOZEXUALILOR LA CASATORIE LEGALA

  astfel incit securisti basescu si ponta nu trebuie sa mai coabiteze ci pot oficia legal casatoria…

  sugerez ca nunta intre cei doi sa fie facuta la SRI astfel incit nasii coldea si maior pot sa-si oficieze si ei relatia inainte sa cunune binomul securist ponta-basescu

 17. Ma simt ca un om, care dupa ce si-a dat VOTUL catre USL, (cu toate ca NU sunt adeptul nici unui partid politic), pentru ca PONTA VICTOR sa ajunga Prim-Ministru si sa-si valorifice ideile pentru care ROMANII ADEVARATI l-au votat (sa scapam de MAFIA SECURISTO-BASISTA), ei bine, cum spuneam, MA SIMT CA UN OM SCUIPAT IN GURA, IN OCHI SI IN URECHI (ca sa NU mai ZIC nimic, sa Nu mai VAD nimic, sa NU mai AUD nimic) din toate MIZERIILE pe care acest PONTA le face acum, dupa ce a fost ales cu 70% din voturile romanilor!
  MA SIMT DEJA CA UN OM MORT INTR-O TARA MURIBUNDA!!!
  Nu mai vad nici un motiv sa mai cred ca in aceasta tara se mai poate TRAI (BINE sau NU)!!!

 18. Base:ponta a facut numirile care trebuie.,gresit basaule,trebuia sa spui explicit poporului:
  Ponta a facut numirile care ” I M I ” trebuie.
  Ei fratilor din ce spunea ponta aseara si basaul,astazi este clar ca este “C A R D A S I E SI C U R V A R A S I E
  P O L I T I C A “? ? ?
  Va rog sa ma iertati pentru exprimare,dar nu mai pot sa suport atitudinea parsiva a lui ponta. Rusine ponta,ne-ai mintit cu nerusinare.

 19. Săptămâna neagră pentru România. Basescu se întoarce in forța. Si-a repus oamenii la parchete, curtea Constitutionala si-a reinoit diktatul de fier peste orice urma de democrație iar guvernul si coalitia de guvernamant sunt in serviciul supremului de la Cotroceni prin randasul cu funcție de prim ministru Ponta. Născut dintr-o înfrângere poporul roman își continua destinul de înfrânt perpetuu. Șansa va veni probabil ca si in 1918 din afara. atunci puterile centrale s-au predat aproape inexplicabil, iar Romania deși nu mai exista ca stat din 1917 intr-un an de zile făcea marea unire si atingea apogeul ei de dezvoltare…

 20. Offf…si cata incredere am avut in Ponta….
  Minte mai tare ca baselu.
  Mai are tupeu sa mearga (pe jos) pe strada ?
  Mai are tupeu sa ne priveasca-n ochi ?
  Ce o sa le explice copiilor lui cand or sa vada cum il injura oamenii pe strada ?
  RUSINE DOMNULE PONTA !

 21. 1) De ce nu rosteste nimeni acum termenul L O V I T U R A D E S T A T? Poporul a votat pe Cineva-1 anti Cineva-2, apoi Cineva-1 fraternizeaza cu Cineva-2. E atat de simplu.

  2) Oare domnul Johannis ar fi facut aceleasi numiri? Dar domnul Boc?

 22. Ce de aberatii !!!!!!!!!!!!!! Auzi , ,, Ponta presedinte ,, !!!!!!!!!!! Unii ca astia dezbina si vor distruge USL !!!!!!!!!!!

   • Teoretic, PSD + PDL + PPDD.
    PNL si PC nu sunt atat de puternice pe cat vreti sa dati impresia.

    Nu cred ca Ponta il va propune pe Morar, chiar daca mi-ar placea.

    • @Adi: Bai nepoate, vezi ma ca ai amestecat stanga cu dreapta si cu partidul neo-comunist, le-ai facut varza cu carne! Mai aveai putin si faceai hora unirii cu toate doctrinele si cu partidele politice. La discernamantul tau politic, e clar ca poti sa evaluezi pe cine crezi tu ca va numi Ponta si mai ales sa stii ca are si extrem de f. mare importanta ce “ti-ar placea” tie. Praff de praff.

     • Ciolanul nu tine cont de doctrine.
      Altfel, vajnicul uselist Sculament s-ar sinucide din cauza uniunii contra naturii dintre social-democrati, liberali si aia autointitulati conservatori, nu?
      Scopul PDL e scoaterea pe tusa a PNL, pentru a strange cat mai multe voturi din zona de centru-dreapta. Dupa care, la momentul potrivit, halirea unei parti cat mai mari din PPDD si lupta cea mare cu PSD.
      PNL de capu’ lui nu reprezinta nimic, e undeva la nivelul PDL, 15-20% – motiv pentru care se tin cu dintii de USL.

    • Bai @Adiziv, am vazut ca tu ai descoperit ca CSM-ul nu taie amenda de parcare in loc nepermis si pentru tulburare a linistii publice. Esti genial oricum, nu te mai constipa!

    • @Adiziv, mai bine spune-ne si noua daca tu crezi ca Alopecie (un chel), cand a dat foc la nave in port la Anvers, el era treaz sau beat? Tu cum crezi ca era? Si foloseste-ti expertiza ta ca sa ne spui si noua ce crezi tu despre Miscarea Poppulara, ca am vazut ca ai uitat de ei. Expertiza ta, de anal-ist politic, ca iti dai seama ca nu as putea sa ma refer la altceva.

  • Cred ca e solutia gandita de binomul(cuplul de indragostiti/coabitanci), in care partea pasiva (Pontalaul) propune, partea pasiva(Basalaul) aproba, dupa ce ciurda de nemernici(asa zisii parlamentari) din PSD+PDL+UDMR ii voteaza! Restul nu au atributii.

 23. ANTENA 3,o echipa de profesionisti de mare clasa , in jurul tau ,in vara,ne-am motivat si am sperat ,pentru a cata oara ,in van ca in sfarsit ne-am gasit echipa cu care sa mergem , nu spre victorie, spre normalitate.Raduuuuuuuuuuuuuuu!Voi ati cocottat maimuta in pom .Tot voi o sa o dati jos!PENTRU CA PUTETI !!!!!!!!!! Scoateti CARTITZA afara!!! DEMITETI-L ! Suntem alaturi de voi!

 24. Chiar nu mai stiu ce sa cred.Si eu ai cautam tot felul de scuze lui Ponta,dar chiar asa sa faca pact cu Basescu nu as fi crezut.Ei se cearta,schimba partide dar la o adica fac tot felul de intelegeri si pacturi iar noi traim din rau in mai rau.Vai si amar.Sant profund dezamagita.

 25. transparenta la basescu inseamna sa fie numit cineva cunoscut si rodat in golaniile pe care le-a facut el si ai lui. kovesi si-a facut bine treaba au disparut transparent 14 miliarde euro.ponta e cu asumarea.ce este aia asumare?sa isi puna la bataie casa si nevasta atunci sa isi asume.asumari verbale am tot vazut de 23 de ani incoace,asa a ajuns tara asta cea ma amarata din europa.

 26. Ponta va pica in iarna datorita scumpirii energiei si somajului de asta si-au tras Base si Ponta procurori ca pe vremea lui Stalin

 27. e o situatie cum nu s-a mai vazut pina azi, sa tradeze aliatii cu care a reusit sa ajunga la guvernare
  poanta cioroiul isi arata caracterul specific natiei lui, ne-am saturat sa fim condusii de hoti si tigani, cu oameni ca astia tara va avea numai de suferit, infiintati un nou partid cu oameni care nu au facut parte vreodata din psd pd pdl etc si poate asa vom scapa e dubiosii astia, nu se poate sa acceptam distrugerea totala a Romaniei

 28. eu cred ca Ponta a fost atat de enervat de morar incat a zis ca <>.

  acum a venit momentul sa moara (politic) si ponta.

 29. LA ULTIMUL RECENSAMINT SE PARE CA IN ROMANIA S-AU INREGISTRAT PUTIN PESTE 400 DE SECUI.SI-A APARUT PROBLEMA TINUTULUI SI STEAGULUI SECUIESC!!!!!
  DNA CERCETEAZA UN NUMAR REDUS DE CETATENI.PREA MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC.TINTA FALSA!CE ROST ARE ISTERIA CREATA IN JURUL ACESTUI SUBIECT?
  DE PE HARTA ECONOMICA A ROMANIEI AU FOST STERSE SUTE DE MARI INTREPRINDERI.A PLATIT CINEVA ?
  IN FORUL LEGISLATIV AL TARII,CONDAMNATII VOTEAZA LEGI SI CRINI.
  FIECARE-I IN LEGEA LUI.JUSTITIA-I O MINORA, PE CARE TOTI O VIOLEAZA SI-O DISCREDITEAZA.SI-N ACELASI TIMP,TOTI SINT PETITORI.

 30. Draga dle Ponta, cred ca este cazul sa ne lasi si sa-ti dai demisia . Ne-ai inselat votul ,ne-ai inselat increderea ! De fapt,este specific PSD ! Politic esti terminat

 31. Domnule Radu Tudor,zilele trecute am postat un comentariu de a carui logica ma indoiam chiar eu.Astazi ,prin tot ceea ce a spus Basescu m-am convins ca am avut dreptate.Cu ingaduinta dvs.il mai postez inca o data.Ponta numeste pe lista o gramada de basisti,majoritatea dintre noi strigam tradare(probabil ca si este)numai ca sant lucruri care se bat cap in cap.Basistii ar trebuii sa fie fericiti,dar ce vedem;DNA-ul da un comunicat in care nu este de acord cu numirea in afara procedurii convenite cu comisia europeana,Macovei critica si ea maniera de numire,Basescu nu scoate un cuvant,iar aseara Morar spune ca madam Kovesi nu este buna sa conduca DNA.De aceea nu pricep,e o fractura de logica in ceea ce se intampla.Ori aparatul cu procurorii creat de Basescu a devenit atat de puternic incat nu-si mai asculta stapanul,ceea ce e greu de crezut sau Morar cu dosarele la care are acces a ajuns intr-o pozitie de forta chiar in raport cu Basescu si cu alte figuri importante din politica si in momentul de fata doreste sa-si conserve pozitia dobandita,iar ceilalti inclusiv Basescu vor anihilarea si izolarea lui.Amintiti-va de puterea pe care Hoover o avea exact cu aceleasi mijloace de care Morar poate sa dispuna intr-o tara infinit mai corupta decat SUA….

 32. Domnul Ponta e un înțelept! A înțeles că lupta cu Băsescu trebuie dusă din interior, așa că momentan se află în etapa de a-i intra pe sub piele… Ce, râia nu tot așa face și după aia te scarpini de moarte? 😀

  • Pontacul nu e domn, e un tradator de cea mai joasa speta, o jigodie umana mai mare chiar decat coabitancul Basalau, nemernici ordinari.

  • Lupta lui Ponta este intr-adevar din interior, dar din interiorul USL-ului, impotriva USL-ului si a alegatorilor lui.

 33. Ponta ne da zilnic doza de enervare, nu credeam ca pot sa-l urasc atat
  ce mare dezamagire, e un mincinos dovedit

 34. Apropo: câți dintre procurorii nominalizați sunt ai lui Băsescu: 4 sau 4 spre toți? E doar o chestie de timp ca să îmi dai dreptate… 😀

   • Esti platit pentru cat produci. Nu poti sa plimbi hartii si sa vrei 1000 de euro pe luna intr-o tara in care salariul mediu e 400. Nu-ti convine, zi mersi ca (inca) sunteti in UE si urca-te in avion.

    • Produc cat vrea Guvernul, pentru ca el creeaza sau distruge locurile de munca, el inchide sau deschide intreprinderi si el stabileste salariile, taxele si impozitele. Asa ca las-o. PRODUCEM FOARTE MULT, dar cei ce ne-au condu 23 de ani au distrus INDUSTRIA care PRODUCEA si ne-au vandut la niste ciocoi spurcati care isi BAT JOC DE MUNCA NOASTRA SI ISI BAT JOC DE NOI. Dar tu n-ai cum sa stii, pentru ca bei cafele.

    • Bai @adiziv, dar ia zi ma, tu produci mult cand te duci la toaleta? Sau mai mult tii in tine? Ca sa stim si noi, ca pari cam constipat.

 35. Imi amintesc atat de bine interviul dat de mama lui ponta la Antena 3 . Ea spunea sa avem incredere in fiul ei ! Oare ce simte acum cand vede ce GUNOI , TICALOS si TRADATOR a ajuns !
  JOS GUNOIUL ponta !

 36. pai …hai sa ne gandim putin ..ponta nu e procuror ???ce ganditi ca isi face acuma???nu e o vorba din popor care zice ca ””’cum iti asterni asa dormi????””el se gandeste ca nu va fi o viata prim ministru ,,,nu se gandeste la functia de presedinte ci mai de graba isi cauta un loc caldut in magistratura …acuma pozeaza in omul neanteles pe care prietenul sau crin o sa-l ierte acum dar il va intelege mai tarziu ,,,binenteles ca asa va fi ,,,el vezeaza poate locul lui morar sau poate vrea sa fie un viitor kovesii ,,deci isi asterne si el un culcus pe acolo de aceia i-a propus pe cei mai corupti de fapt si cu dosare grele dar care dau bine in ochii presedintelui ,,,credeti ca daca crin va fi presedinte il va avea pe el prim ministru???,,,,nu asta sa fie clar deaceia ,,usl…poate sa se bucure la gandul unui ponta in locul lui morar sau ponta la ccr ,,cea ce pentru crin antonrscu e mult mai avantajos ,,de ce nu se gandeste lumea la politica pe termen lung???atunci adica in 2014 in decembrie sau poate in 2015 in primele luni deja morar si kovesi vor fi istorie si de abia de atunci se va putea actiona dosarele lor in istanta ca si la basescu de altfel ,,,decui cu un ponta intr-o functie strategica si nu de prim ministru lui crin ,,ca presedinte ii va fi mult mai bine ,,,,acuma toata romania e frustrata findca in aparenta pare o tradare dar de fapt e un fel de a te infiltra in cuibul dusmanului ,,,,bravo lor ,,,ii sfatuiesc sa nu se certe sa ramana in continuare prieteni si sa nu destrame usl–ul pentru niste aparente ,,,politica e mult mai profunda,,,,………succes pe mai departe simt ca o sa-l faca pe basescu sa danseze pe sarma si va termina mandatul intr-un derizoriu total si de abia la sfarsit va constata cat de ridicol il considera romanii,,el nu are doua vorbe la un loc cred ca ii face cineva discursurile si daca azi zice ceva si maine dezminte ce presedinte e asta?????

 37. Ponta si socru’so, zoaie pe imaginea Romaniei! Un nemernic! M-a dezamagit total! E UN NEMERNIC! A urinat pe toti demonstrantii din Piata Universitatii din iarna lui 2012. Rusine sa-i fie! Putin imi pasa de ranile pe care le-a capatat dupa suspendarea lui basescu. Sper sa i se infecteze si sa-i aduca sfarsitul (politic). Oamenii din PSD care inca mai gandesc trebuie neaparat sa-l cauterizeze pe acest troian si sa mentina in continuare USL-ul!

  • Care rani? Asa se comporta un ranit cu cel care i-a facut ranile? Am fost noi toti niste imbecili, ca am acceptat asa-zisele ordine de la Bruxelles, ca sa nu-l faulteze Bruxelles-ul. Si acum ne primim rasplata.

 38. @Domnule Tudor,
  Am o mare rugaminte la Dvs. Nu sunt jurist, cu atat mai putin cunoscator in ale politichiei, de aceea vin fara gluma catre Dvs. cu o umila intrebare:
  In spiciu’ lu’ basescu din aceasta seara am numarat, pana m-am plictist de acest exercitiu, de cel putin treizeci de ori sintagma ” asumarea raspunderii” cu care practic a facut-o praf pe d-na Pivniceru. Bun, dumneai nu si-a asumat, Ponta si-a asumat urmand ca si D-l Basescu sa si-o asume.
  Intrebari:
  1.Ce criterii in afara de cele prevazute de lege au avut domniile lor in vedere?
  2.In cazul (si ce trebuie sa faca cei unsi in scaune pentru a fi descaunati) se ajunge la demiterea lor, Ponta si Basescu cum mama dracu raspund in afara de electoral pentru “asumarea raspunderii”?
  2 b. Exista in Codul Penal vreo prevedere in acest sens pornita din intelepciunea populara si Invatamintele Biblice conform carora : “nicio fapta fara rasplata Sofronico”, sau ne-a bagat-o la hoha?
  Cu deosebita stima si multumiri anticipate pentru raspuns (aici chiar nu glumesc, lamuriti-ma ce intelegeti Dvs. prin sintagma “asumarea raspunderii”) raman al dvs
  marcus ala cu
  sa fiti iubit

  • Asa cum Boc si PEDL-ul si-au tot asumat raspunderea.Asa cum Nastase si Ilici si Ciorbea si toate hahalerele si-au asumat raspunderea cand au privatizat de cacat tara cand au vandut bogatiile cand au imprumutast de la FMI.Adica praf in ochii pt naivi.Bine ar fi sa vina o dictatura militara patriotica nationalista si cu adevarat sa raspunda jeguriile astea.Curatenie sa intre frica in toti.Sa tremure carnea pe ei.

 39. Traian Băsescu ne-a spus astăzi că nu s-a înțeles cu Victor Ponta deoarece Traian Băsescu a spus că s-a înțeles cu Victor Ponta!
  Doar n-o să-l cred pe cel care mi-a impus măsuri de austeritate și un bătăuș de copiii,sau cel care îmi spune că școala scoate tâmpiți și nu producem destul și pensionarii sunt de vină pentru golul în buget,apoi revoluționarii!
  Ponta nu s-a înțeles cu Băsescu nici invers ci doar Ponta e un prostănac,unul instabil și periculos.
  Băsescu îl are cu ceva la mână pe Ponta,e amenințat cu copiii!Normal că o să aleagă copiii lui și nu 7,4 milioane de noi,corect?E singura explicație!

  • Nu cred ca moare(chiar de gelozie), deoarece cred ca Basinosu e heterosexual, deci cand se plictiseste de unul/una, il ia pe celalalt/cealalta, sau si mai bine, unul presteaza in fata,celalalt in spate (prin rotatie sa nu se supere).

 40. JOS COMUNISTII!

  Inainte cu lustratia si o noua lege pentru basisti.

  Asistam neputinciosi cum pierdem reduta dupa reduta. Este multa numultumire si dezamagire.
  Pare-se ca suntem mai preocupati cu orice altceva, dar nu cu libertatea nostra si a tarii asteia.

  Nu existau numai doua variante Morar si Kovesi mai exista o a treia, demisia lui Ponta. Putea sa spuna ca el nu face asa ceva sa isi asume cine o vrea, dar cerem totusi prea mult.

  Operatiunea de desconsiderarea a institutiilor statului poate duce la anarhie. Sa nu uitam totusi ca totalitarismul e mai bun decat anarhia. Macar acolo e comanda unica. Tare ar vrea sa vedem ce jungla iese cand o institutia face ceva, alta altceva sa vedem atunci ce bors o sa mai facem.

  ATENTIE!!! Pericol de ANARHIE!!!

 41. Dovada ca Ponta a pus-o pe pivniceru sa nu respecte legea romaneasca ci procedura Reding

  “Sper ca în perioada imediat următoare, conform angajamentului pe care ni l-am luat faţă de Comisia Europeană, pe baza unei proceduri transparente, să declanşaţi procedura de propunere a unui nou şef la DNA şi, sigur, de la 1 octombrie, a unui nou procuror general”

  , i-a spus Ponta lui Pivniceru, la prima şedinţă de Guvern a noului ministru.

 42. Mai devreme sau mai târziu, USL-ul se va rupe. Ponta va candida în 2014 din partea PSD-ului, unde cu sprijinul serviciilor lui Băsescu, al UE, speră să câştige, iar pasul 2 să fie Băsescu premier. Cum a numit-o acum pe Kovesi şi pe toţi procurorii ăia ai lui Băsescu, tot aşa de bine ar putea Ponta, să-l numească pe Băsescu premier. Nu mai mă miră nimic şi mă aştept la orice. Pe de altă parte, Crin nu ştiu ce naiba mai stă în această alianţă cu Ponta ? Să i-o tragă Ponta în minutul 90 şi apoi să juiseze împreună cu Băsescu ? Părerea mea, dacă Crin Antonescu nu se rupe de Ponta acceptând “troaca” asta mizeră, atunci, da, şi CRIN ÎŞI MERITĂ SFÂRŞITUL POLITIC. Am mai spus şi în alte comentarii – atât Crin Antonescu cât şi Victor Ponta, şi-au ratat momentul lor de glorie politică, în anul 2012 când n-au avut curajul de bărbaţi politici să-l dea jos pe Băsescu împotriva curentului venit dinspre UE. Acum este doar o chestie de timp până la decăderea lor politică, fiecare pe limba sa – Crin Antonescu acceptând această “troacă” Ponta – Băsescu până va primi cuţitul decisiv în spate direct de la Ponta, iar Ponta “coabitând” cu Băsescu până-l vor părăsi toţi, asta în FERICITUL CAZ ÎN CARE BĂSESCU, NU-L ARUNCĂ DIRECT PESTE BALUSTRADĂ PE PONTA LA UN MOMENT DAT. Sunt dezamăgit total.

   • Nu are de ce să dispară PNL-ul, dimpotrivă, eu cred că părăsind această coaliţie devenită canceroasă cu Ponta băsind fără limită de la o zi la alta, PNL-ul va atrage simpatia electoratului antibăsist, şi chiar cel pesedist dezamăgit de Ponta. Dacă PNL-ul nu face acest pas lăsându-se scuipat “fără număr” de Ponta, atunci cred că şi aici predomină interesul personal şi nu grija faţă de cel care ţi-a acordat votul şi încredere.

 43. Setea de putere face din oameni, ne oameni , din ratiune , instinct de tradare .O mare dezamagire,>>>>din toate pertile>>>> a venit intelegerea ca intreaga clasa politica este o coabitare care isi urmareste interesle ei si mai deloc dorintele poporului.

 44. Cum dracu de avem totdeauna parte de oameni din astia? Chiar nu e niciunul care sa il intereseze de oamenii de rand si nu de interesele ascunse?

  • Ar fi dar daca ar apare imediat tot acei Roamnii care plang ca e vai ca nu avem oameni ca astia is pe care-i votam etc etc.Imediat ar sari si l-ar face nebun,anti-UE,Rasist,Antisemit,.Romanul nu intelege ca daca vrea sa traiasca cum trebuie e nevoie de ORDINE DISCIPLINA,Legi aspre si aplicate.Dar nu Romanii vor sa traiasca ca altii dar Balcanic in comportament si gandire.Primul pas sa le dati cu flit tuturor din partide.Apoi mai vedeti.Poate dintre voi sau altii se vor ridicat OAMENI in adevaratul sens al cuvantului nu jefuri,hoti ,tradatori si lingai ai puteriilor straine.

 45. ati vazut ca nu-l mai critica pe POnta?nu mai are pentru ce.i-a indeplinit voia chiar si invers dar tot e bine .a crescut Ponta si-n ochii Europei sintr-ai Monicai Macovei.

 46. Comportamentul lui Ponta ramane inexplicabil. Indiferent de toate ipotezele propuse, incercarile de a explica actiunile lui sunt incomplete. Vom vedea in timp. Sper ca asocierea cu Basescu sa-i produca un prejudiciu de imagine suficient de insemnat incat sa-i ia gandul de la o candidatura la prezidentiale. Altfel, Ponta va fi succesorul lui Basescu la Cotroceni. Stim cat de repede uita lumea.

  PS: cred ca este clar acum ca Basescu isi va duce mandatul pana la capat, apoi va avea o viata linistita, in lux, fara ca cineva sa-l intrebe vreodata ceva deranjant. Si e valabil pentru toti prietenii “presedintelui” (ca asa-i zice copilotul Ponta, mai nou) – bineinteles, doar prietenii cei mai buni, nu cei de care se dezice cum bate vantul.

 47. oare crede pm ponta ca il poate invinge pe dl ANTONESCU la prezidentiale? Oare psd pricepe ca pierde in fata PNL? Pacat de usL, vesnica pomenire!

  • O SA VEDETI CA IL VA INVINGE, LA O ADICA… ANTONESCU STIE CA DACA NU SE TINE DE MANA CU PONTA NU VA FI PRESEDINTE… DE ASTA NU IESE DIN ALIANTA..

   • Antonescu nu va fi presedinte nicicum, pentru ca asculta de Barroso la fel ca Ponta si la fel ca Basescu. Dar daca lumea vrea in continuare sa fie pe drumul pe care-l are acum Romania, sa-l voteze. Nicio problema.

    • Foarte serios. Spune-mi o alternativă mai bună decât Antonescu preşedinte în 2014 ? Eu l-aş vedea pe Ghişe, dar o candida, n-o candida (ca independent doar?) ?
     Chiar te rog, sunt foarte curios, să-mi spui o variantă mai bună, dar care să întrunească şi acceptul partidelor, că aşa … zic şi eu … “Popescu de la PSD” sau “Ionescu de la PNL”, dar n-au spijinul partidelor, nici dracu nu vrea să audă de ei.
     Exclud varianta cu Oprescu şi Dan Diaconescu care în opinia mea, nici unul nu merită a fi preşedinte.
     Dinu de la ALO ? MRU ? Boc, cine ? Sunt curios şi aştept o variantă plauzibilă.

 48. Ce s-a intamplat la PDL ? De ce nu asteptam sa vedem rezultatele de la CSM ? Vorbesc toti degeaba ! S-ar putea sa avem surprize placute la avizarea numirilor ! O pauza in acest subiect ar fi binevenita, pentru ca avem probleme MULT mai importante de abordat intr-o tara care se scufunda !!! Cred ca cineva ne joaca pe degete, ca sa pierdem timpul pentru niste nulitati din puterea a treia, in loc sa vedem ce e de facut pentru a mai putea vorbi romaneste in Romania in urmatorii 50 de ani !!!
  Lasati politica si apucativa de treburi serioase ! De procurori trebuie sa se ocupe avocatii, care trebuie sa-i invinga in procese, nu politicienii, jurnalistii sau cei care au drept de vot ! Ne place sa vorbim de clici, de protejati, de sfere de influenta, s.a., care de fapt arata slabiciunea acestei natii, care nu poate sa-si impuna si sa-si pastreze valorile umane in fruntea institutiilor si regiilor de stat romanesti, pentru ca viata noastra sa decurga normal ! Ponta a actionat si e bine ca a grabit lucrurile, pentru ca de fapt tot acolo ajungem !!

 49. De ce va atacati asa de tare copilasi ? Nu voteaza romanasii partide “EUROPENE”, “NEPOPULISTE” si “NEEXTREMISTE” ? Nu va mai convine ? Pa nene. Partidele astea “EUROPENE” si “DEMOCRATICE” va fac felul. De ce ? Pai pentru ca asa au ORDIN de la cei pe care ii slujesc. Degeaba sariti pa Ponta. Ponta, ca si altii, EXECUTA ce ORDONA BARROSII si FMI-istii. Nu umblau romanasii cu steagul U.E. pe masini si urlau de bucurie ca si-au vandut suveranitatea pe 1 Ianuarie 2007 ? BA DAAAAAAAAAAAAA! Asa ca PA !

 50. Inca O DATA va spun: PLANUL ESTE -POANTA PRESEDINTE,MARINARUL PREMIER ANTONESCU NU ESTE DORIT DE SERVICII SI DE EUROPA !

 51. IN 19,20,21 APRILIE,ORICUM VOR INCEPE PROTESTELE,CHIORU BETIV SI TONTA SE POT PREGATII SA PARASEASCA SCENA POLITICA.
  CU AUTORIZATIE,LEGAL,II VOM DA JOS PE TRADATORII ASTIA DE TARA.
  VOR FI CEL PUTIN 10 MII DE OAMENI IN FATZA PARLAMENTULUI IN ACEEA PERIOADA.
  TINAND CONT DE URA POPULATIEI FATZA DE SLUGILE CHIORULUI BETIV,EU ASTEPT SA VINA CAT MAI MULTI BUCURESTENI.
  ORICUM,NU APUCA VARA PROPUNERILE LUI TONTA SI A CHIORULUI BETIV,CA DEJA VOR FI OUT DIN POLITICA.

 52. AM AVUT DREPTATE CA PONTA E UN TRADATOR MIZERABBIL SI PSD UN PARTID DE CURVE.VREAU SA-TI SPUN TRADATORULE CA VEI PLATI TARE SI ADANC.O CARIERA NU SE FACE PE MINCIUNA SI TRADARE.CINE CREZI CA TE VA VOTA IN 2014 PTR. PRESEDINTE?CATI PARLAMENTARI EUROPENI VA OBTINE PSD LA ANUL? TE-AI LUAT DUPA PROSTI SI TE-AI RATAT POLITIC.ESTI SIMILAR CU DUSMANUL POPORULUI,BASESCU.PA, BAIETE,AI DEVENIT UN CADAVRU POLITIC.SOCIALISTII EUROPENI ITI TRIMIT SALUTARI PTR. ISPRAVA TA.

 53. http://www.antena3.ro/externe/autoritatile-ungare-nu-accepta-drapelul-ue-la-parlament-in-locul-acestuia-fiind-cel-secuiesc-209764.html Astia patrioti.Orban i-a dat afara pe slugarnicii si oamenii FMI-ului si bancheriilor evrei de peste Ocean de la Banca Nationala a Ungariei.Imediat au tipat ca din gura de sarpe FMI-ul si UE.Fmi-ul l-a trimis pe unul Rosenberg sau asa ceva unul cu tichie.Orban ia dat cu Flit.Orban a impozitat banciile pt a nu pune povara numai pe populatie,A ieftinit energia electrica cu 10 la suta urmand sa o faca cu pana la 30 la suta.Cine nu accepta prin ordonanta de urgenta .A oprit cumpararea de pamant de catre straini in Ungaria iar cei care au cumparat vor fi verificati la sange sa se vada cum.Ce-a mai mica smecherie statul Ungar il confisca.A schimbat Comstitutia in care a zis clar FAMILIA =UNIUNEA DINTRE BARBAT SI FEMEIE SCURT.Au facut spume la gura si UE si restul.Degeaba.Poanta USL ce au facut .Un mare RAHAT.

  • deci bai marinele, iti aduc respectuos aminte ca intelegerea cu fmi-ul a parafat-o nen’tu basescu de indata ce s-a vazut cu guvernul boc intre labute.

   dupa cum tot el lupta pentru cedarea Rosiei Montane (s-a dus chiar la fata locului sa-i convinga p-aia si radea ca le-a crescut actiunile pe bursa lui Golden Corporation).

   sigur, el si Ponta fiind de fapt fatati de aceeasi ‘muma’, acuma asta micu’ a fost pus sa duca mai departe pe noi culmi de glorie ce-a inceput al batran, care nu mai are mult. dar tavalugul – pe date, cifre si pe propriile-i declaratii, nu pe vorbe – l-a pornit B.

   nu, adica zic asa, ca sa-l apreciem la justa valoare. mmare caracter…

  • Sa stii ca unele masuri ale Guvernului Ungar sunt foarte bune, chiar daca nu suport eu UDMR-istii care ne calca pa cap. Dar ce vina avem noi ca ne-am nascut romani ?

 54. Poporul acesta de ” paie” a fost tradat de atat de multe ori de-a lungul istoriei incat s-a obisnuit si chiar ii place sa fie tradat continuu si atunci cum sa-l privezi de aceasta placere ? Ar fi fost pacat mare sa nu fie tradat si de data aceasta !

 55. USL-ul a intrat intr-un proces rapid de erodare. Au fost pe val, dar acum a inceput regresul. Ponta are ganduri mari, va dori sa candideze la presedentie, in 2014, si in 2019 romania va dori sa asigure presedentia C.E.

 56. Sunt mebru PSD de mult timp…Un simplu membru care nu si-a dorit decat sa aiba o tara normala si prospera… Urasc minciuna,furtul,prostia,slugarnicia , chiar si fata de COMISIA EUROPEANA, dar mai ales pe Basescu si clica lui care au dus aceste defecte abjecte enuntate anterior la rang de virtute…Am crezut in Ponta dar acest individ ajuns vremelnic la sefia partidului mi-a tradat aspiratiile, mi-a furat increderea intr-un viitor mai bun pentru copii nostri. In semn de protest pentru decizia lui , absolut idioata si insultatoare nu doar la adresa mea ci a milioane de romani ….voi demisiona din acest partid…si nu-l voi mai vota niciodata…E BINE DOMNU PONTA!SA-TI FIE RUSINE!

 57. Concluzie: am fost folositi; pentru ca trendul pdl era in jos si deci necastigator, cel ce trebuia sa fie in carti pentru a se ajunge aici era psd,iar pnl si crin, cu discursul lui insufletitor au fost si ei folositi , acum pot sa plece in opozitie. Inca ceva: sarbu la subiectiv cand i-a zis lui razvan sa scoata poza lui ponta fara par…,,aveti grija ce spuneti”….. sau ca stie cat de suparat era seara trecuta presed…..oare de unde stia a doua zi?
  A fost o piesa suprarealista bine scrisa , bine orchestrata si cate semnale au fost…tergiversarea si balbaiala cu modificarea legii cu plafonul de 50% la referendum, nr-ul alegatorilor, raspunsul alambicat al lui ponta catre curtea constitutionala, acceptarea listei barosso, …etc, etc,…Ar trebui sa auziti interventia fostei min. a just. Stanoiu , pe care intamplator am auzit-o acum vre-o 3 zile la rtv(era si ciutacu la emisiunea aia), cu o analiza de 5 min. a situatiei din min. just. incepand cu guv. ponta 1

  • Foarte corecta analiza, dupa parerea mea.

   Apropo, m-am intrebat in vara trecuta (era corlatean min. justitiei) de ce nu s-au facut propuneri de sef DNA la timp, cum ar fi fost normal, inainte de expirarea mandatului lui morar? La momentul acela, stirea a trecut aproape neobservata, chiar daca mie mi-a putit a fishy rau de tot, fiindca n-avea nicio logica. A – era cumva Corlatean ocupat cu referendumul ? ha ha.

   de ce au asteptat un an si se grabesc acuma, ca (ma-ntelegi) ii expira lui morar prelungireaprelungirii?

   a explicat cineva atunci – sau de atunci si pana acum?

   a INTREBAT cineva… ??

 58. De la fesenistii lui Ilici si PSDR-istii lui Ilici si Bombonel si Sarbu de la cei care 14 ani au introdus sistemul mafiot in institutii ce sa va fi asteptat.Cand lumea va pomenea de ei ii facea-ti basisti ,tradatori si altele.Si stati blanzi sa vedeti ca asta-i inceputul.Sa vedeti cum o sa-i tina Poanta si psd-istii pe PNL-isti langa ei cu forta chiar daca ar dorii ruperea.De ce credeti ca dore-au cu disperare justitia CIUMELE ROSII’.DNA-ul la Bsinel pretenul lui Poanta.Justitia la PSD si PNL prepara-te sa joci cu canta NEUMAN BOLEK POANTA.si Popey Manrinaru.

 59. Daca psd-ul nu il da jos urgent pe ponta au pierdut si ultima sansa de a pastra o minima onorabilitate. ponta nu merita decat dispret si bataie cu pietre in piata publica. alaturi se califica la scor strans si valeriu zgonea care e un fel de boc la patrat – ca prostie, pres, obedienta. ponta E un las si un tradator de electorat, partid si tara. Cred ca in acest moment e mai dispretuit decat traian basescu si emil boc la un loc. PNL si Crin Antonescu impreuna cu Tariceanu (care in treacat fie spus a rezistat cu brio atacurilor basiste) ar fi o echipa buna Presedinte – Premier.

 60. Am avut minunata ocazie sa plec din tara. Am lucrat la stat innainte. Oameni precum mizerabilul de Ponta sau imbecilul de basescu erau in orice colectiv. Multi dintre noi ii detestam si speram ca intr-o zi o sa scapam de ei. JAPITE in adevaratul sens al cuvintului. Cred ca acum mamei lu’Ponta ii este rusine de ce a produs. Probabil cind esti nesimtit nici nu mai conteaza ce zice lumea despre tine. Mai ales cind traiesti pe banii a 9 milioane de saraci. Ii doresc copiilor PONTACULUI coabitat o viata ca a majoritatii romanilor. Bestii cu fete umane.

 61. chiar ca planul ponta presedinte-base premier s-ar putea sa fie formula intelegerii dracesti dintre cei doi scaraotschi, unul mai dihai decit celalalt. ponta si/a inghitit viitorul politic si prin aceste suspiciuni. proiectul nu e crezut de antonescu, nu stiu de ce nu vede cum se instaleaza sub ochii lui de sef la senat iadul basist. cu acordul coechipierului sau usl. ponta nu intra in discutie, e din ce in ce mai clar un carierist si un demagog. pentru noi propunerile lui sunt tradare pura. s/a limpezit ieri cu “iesirea” lui Base CEL CUMPLIT, care a mai fost si anuntat ca pivniceru a eliberat scaunul justitiei si de …acum se poate face intelegerea. nu-i asa, dle ponta?

 62. 1. Nu cred pentru o secunda faptul ca Antonescu nu a fost informat.

  Reactia lui in acea dimineata a fost stranie pentru un om caruia aparent i se punea in fata un fait accompli de catre partenerul sau politic si care stie ca se va confrunta cu o presiune uriasa din PNL pe tema asta nu de dragul tarii samd ci pentru ca PNL-ul nu are un om in parchete care sa blocheze manevrele celorlalti.

  Atunci daca Antonescu stia si a achesat se pune intrebarea de ce? Cea mai plauzibila ipoteza este legata de un calcul politic cinic prin care Antonescu, intelegand ca sub Basescu justitia va fi un subiect de scandal permanent, a decis sa abandoneze responsabilitatea si sa-si adjudece foloasele de imagine.

  Altfel nu se justifica lipsa de reactie reala – sa fim bine intelesi – daca Antonescu spunea Nu! sau PNL-ul se retrage de la guvernare si Ponta facea tot ce a facut PSD-ul se prabusea iar PNL-ul putea pe o chestiune de principiu sa devina in doar cateva luni cel mai popular partid din Romania si, calculand atent, sa castige usor si singur urmatoarele alegeri.

  Iar pentru PSD alegerea era fie un guvern minoritar tinut la cheremul PNL (o calamitate administrativa) fie alianta cu PDL (o calamitate de imagine) fie alegeri anticipate cu epurarea gruparii Ponta din PSD.

  Si nimic si nimeni nu putea moral si mai ales cu sustinere publica sa conteste o decizie a lui Antonescu de retragere de la guvernare pe acest subiect. Plus ca strategic PNL ar fi tras foloase uriase.

  Toate aceste motive sunt inca o dovada ca este rational imposibil ca Ponta sa fi avut acceptul secret al lui Antonescu pentru mutarea facuta.

  Si atunci intrebarea este de ce a acceptat Antonescu? Din nou probabil a calculat ca politic PNL-ul poate trage foloase de imagine si o excelenta unealta de atac asupra PSD ramanand la guvernare ramanand la guvernare si avand parghiile puterii in mana.

  2. Ponta nu e nebun si nu pare nici prost. Exista teoria conform careia omul raspunde la comanda militara.

  Nu am de unde sa stiu dar sunt cateva lucruri din background-ul lui Ponta care raman fara explicatie iar dintre acestea cel mai important este cine a permis ascensiunea practic meteorica in PSD a unui personaj tanar si compenent si aparent nesantajabil?

  In fond cunoscandu-l pe Basescu PSD-ul a fost infiltrat si lucrat la varf din 2004 pana azi fara dubii si e foarte putin probabil ca sistemul ar fi permis ascensiunea unui individ nesantajabil intr-un partid unde sistemul detine parghiile necesare de santaj pentru a preveni un potential dezastru.

  Si sa facem apel la memorie – dintre toti liderii PSD probabil cel mai “curat” pana la Ponta a intors armele intr-o secunda (C. Diaconescu).

  In esenta eu unul daca vad un lider PSD fara multe tinichele de coada devin suspicios.

  Scenariul are insa o fisura majora – daca Ponta are epoleti pe umeri riscurile unei eventuale desconspirari sunt uriase. Este o teorie ce merita luata in calcul insa.

  O a doua ipoteza legata de actiunile lui Ponta trebuie sa porneasca de la pasii sai politici mai ales in relatia cu Occidentul. Multi pun pe seama prostiei, naivitatii sau lipsei de experienta sau pur si simplu nu-si explica anumite actiuni precum celebrul discurs pro-Unguent sau esecul administrativ de la referendum (esec ce se datoreaza modului lamentabil in care Guvernul a pregatit referendumul si mai ales modului cum a gestionat datele privind evidenta populatiei) sau mai recent pactul de coabitare.

  Intern toate acestea au fost dezastre de imagine – extern toate l-au transformat pe Ponta intr-un personaj ultra-moderat si oricand capabil sa asculte de sfaturile din exterior ceea ce ii confera o serie mare de avantaje pe termen lung.

  Probabil ca Victor Ponta a judecat faptul ca pentru a detine puterea in Romania este primordial sa ai acceptul extern intai dupa care sustinerea interna se poate cumpara sau manipula.

  Concluzia mea este ca atat Antonescu cat si Ponta au jucat pe termen lung mingea Parchetelor intr-un context mai larg Ponta marsand pe viitor pe sustinerea externa iar Antonescu pe cea a opiniei publice interne pentru a acapara puterea dupa retragerea lui Basescu.

  Cu siguranta nici Ponta nici Antonescu nu s-au gandit la ce vrea poporul roman atunci cand au facut aceste miscari.

  Cine va castiga? Eu mizez pe Antonescu din doua motive.

  a) Jucand cartea externa Ponta o face intr-o perioada cand devine din ce in ce mai clar ca la nivelul societatii dar si al structurilor de securitate exista un reviriment moderat nationalist pe fondul discreditarii in ochii opiniei publice romane a “luminii de la vest” odata cu operatiunea de salvare a lui Basescu si ceva mai subtil in cadrul structurilor pe fondul realizarii faptului ca dpdv economic Occidentul va sacrifica pe oricine si orice mai putin pe sine.

  si

  b) Pentru a castiga sau cumpara sprijinul intern necesar Ponta are nevoie de sprijin economic masiv. Fara bani – multi bani – Ponta nu poate sa-si atraga sustinerea interna necesara mai ales ca s-a expus masiv ca un om prea dispus sa faca oricand pasul inapoi si sa sacrifice vointa romanilor atunci cand cineva din exterior vrea altceva. Ori sunt slabe sperante ca Ponta sa se bucure de sprijinul real pe care l-au primit guvernele Nastase si Tariceanu din simplul motiv ca Europa de azi nu este Europa de ieri.

 63. Vine vara 2012! Spre ea ne indreptam! Ne intoarcem de unde am plecat, de fapt Romania sta in loc de 20 de ani, iar lumea parca a obosit, a mai si imbatranit, DEGEABA!

  • Romania a luat-o inapoi in ultimii 22 de ani. Romania a ajuns in Evul Mediu timpuriu, unde ciocoii erau ciocoi si calcau pa cap orice sclav care traia in bordei, iar cand ploua bordeiul respectiv se umplea de namol.

 64. Bai @Adiziv, am inteles ca tu pe langa ca stii lege, am vazut ca tu stii sigur ca CSM-ul nu taie amenda de parcare in loc nepermis si pentru tulburare a linistii publice, esti varza si in doctrine, amesteci dreapta cu stanga si cu neo-comunistii, le faci conopida cu carne, am observat mai nou ca tu le ai tu cu astea, cu denumirile din “popor”. Tu blenoragia o stii dupa denumirea de la tara, pentru ca o cunosti pe limba ta. Esti cu Partida Popporala Dan Diaconescu, cu Miscarea Popporala de la Cotroceni, cu astia?! Tu esti mai popporal cumva?

 65. Dragnea sa ceara demisia basistului Tonta … daca nu o face, atunci este si EL basist si complice la toate cele intamplate.

 66. Canalia Ponta se da acum lovita cu Morar, canalia propunand la DNA, Parchet si DIICOT oamenii din servicii pe posturile de procurori indicati de Basescu, De te intrebi arunci de ce USL a mai castigat alegerile cu 70% din sufragii.

 67. Cuvintele …ÎMI ASUM…. nu au nici o valoare într-o țară în care nimeni nu e tras la răspundere pt. nimic.. Cîte asumări n-a făcut și Boc și multe din ele neconstituționale ?….L-a întrebat cineva ceva după ce a plecat ?…L-a tras cineva la răspundere pt. că el și guvernul lui de hoți au devalizat țara și a lăsat atîtea găuri ăn economia națională…încît erau apți pt. a fi trași la răspundere pt subminarea ei…. 2 vb. în vînt spuse pt. a prosti pe creduli și din păcate încă mai sunt destui care pun botu…Chiar băsescu l-o fi învățat pe ponta ….să facă precum boc…. că la urma urmei,,, las-așa că merge …. atîta timp cît ne atingem scopul..

 68. D-le Radu Tudor, va rog sa supuneti dezbaterii, in emisiunele dumneavoastra, sau sa transmiteti celor care se ocupa de revizuirea Constitutiei urmatoarea propunere: scoaterea CCR de sub influenta lui Basescu (odata cu venirea lui Morar, influenta se transforma in subordonare) prin marirea nr. judecatorilor de la 9 la 11 sau 13. Suplimentarea sa se faca in cel mult 30 zile de la revizuire iar desemnarea judecatorilor suplimentari sa revina, prin Constitutie, asociatiilor nationale a judecatorilor. Astfel majoritatea basista se poate dilua si creste si raspunderea si prestigiul judecatorilor. PS. procurorii sa nu participe la desemnare deoarece sunt subordonati ierarhic.

 69. Deja au inceput sa apara STENOGRAME cu “Ponta”. Ce bine ! Basescu il va baga la puscarie si pa Ponta si pa Antonescu si la loc pe Nastase. Primii doi pentru “lovitura de stat”, iar al trei-lea, “din joaca”.

  • Completare: Iar pe UDMR-isti ii va aduce din nou la guvernare si va schimba si Constitutia si art. 1, iar romanii vor vota noua Constitutie pentru ca va fi scrisa in maghiara si nu vor intelege daca e buna sau nu, dar Basescu le va spune ca e buna si ei au incredere in el.

 70. Romania este condusa de canaliile din serviciile SRI, SIE, SPPP si STS coordoante de canalia sefa Basescu si secondata de canalia subsefa Ponta. Daca Romania se afla in haosul asta care dureaza de 23 de ani aceasta se datoreaza tocmai acestor canalii din serviciile de inforatii platite din banii platitorilor de taxe. Jos canaliile din serviciile de informatii ce-si bat joc de tara si popor.

 71. Unul ar merita alergat pe starda de multime…celalalt linsat, sau ambele!Ce facem , ramanem spectatori?

 72. Aruncati-va o privire pe mesajele oamenilor de pe facebook-ul lui Ponta, din jeg si tradator nu-l scot, de doua zile curg incontinuu astfel de mesaje. Ce e de plans e faptul ca au aparut postacii psd-isti care le transmit oamenilor ca sunt influentati de un anumit post de tv.Va suna cunoscut?

 73. nu ma surprinde acest deznodamant. din pacate, in politica noastra nu poti gasi oameni care vor sa faca treaba…,indiferent de partid. si oricum,romanul de rand vrea sa vada de la guvern lucruri concrete ,nu cine cu cine coabiteaza…,vrea sa stie de ce plateste electricitatea cu multe adaosuri,de ce plateste gazul(compania eon-gas)in kw si nu la metru cub(cum e normal),in factura de apa se plateste si apa de ploaie(pluviala),…,de ce apare coplata in sanatate,…si multe altele !????!!!!

 74. UDMR se incalzeste pe tusa – pregatiti sa intre pe teren la guvernare sa il sustina pe Ponta , mai ales acum cand e clar ca Basescu a infiat PSD .

  Dupa numirea procurorilor lui Basescu , Ponta ii va umili saptamanal pe cei din PNL pana cand acestia vor pleca singuri ! Antonescu a girat pentru Ponta si va fi devorat de contestatarii din PNL – astfel PNL va fi compromis !

  Daca dupa acceptarea cvorumului lui Barosso – Antonescu ar fi scos PNL din USL tipand in gura mare ca Ponta a tradat si ca Ponta e basist – atunci ne-ar fi salvat de a da voturile noastre lui Ponta-Basescu .

  Nu a avut fler politic Antonescu , a fost naiv si acum e terminat !

 75. evreul naumovici ponta care a fsot atat de lingusitor fata de evreul mru percuteaza bine la comanda ,,aliantei israelite universale,, si ne sfideaza si cu kovesi
  nu e nimic ilogic cine vrea sa inteleaga politica si economia prima data trebuie sa citeasca ,, PROTOCOALELE ,,INTELEPTILOR (de fapt satanisti daca citesti ),, SIONULUI e evident ca nu sunt importante interesele tarii ci doar a sefilor de la ue

 76. Totul este comandat de la U.E. prin santaj. De ce trebuie sa demonstreze ceva Guvenrnul Ponta si USL-ul celor din U.E. ? DE CE ? Pentru ca, repet, II SANTAJAZA. Nu dovediti ca sunteti cu noi si impotriva propriului popor care nu mai are de munca si care moare cu zile, va facem arsice. Dar prefer sa “mor” in picioare, decat in genunchi. Asta este ceea ce nu inteleg cei ce ne conduc de 23 de ani.

 77. Basescu simte oamenii pe care poate sa ii manipuleze cum vrea el…iar Ponta este unul dintre acestia…base l-a simtit imediat… ca un rechin prada! De ce nu i-a mers cu Antonescu, Tariceanu, Mona Pivniceru si altii? Nu vedeti va are in jurul lui numai nulitati dpdv politic, niste yes mani usor de manevrat! El respinge pe toti care au coloana vertebrala!

 78. Incep sa am incredere in Ponta. Omul asta chiar vrea sa faca ceva si are coloana vertebrala: le-a dat peste nas baronilor + lui voiculescu.

  • nasule,
   tu esti cu nasu in suflet. Abia acum incepi sa ai incredere in Ponta. Hai, lasa-ne cu baseala.

 79. HAHALERELE ROMANIEI SI-AU DAT MANA, SPRE “BINELE TARII” !! BRAVOS, POPOR ROMAN, STAI LINISTIT CA ESTI PE MAINI BUNE !!!!!!!!!!

 80. Basescu-Ponta, noua alianta care conduce Romania!!! Se pare ca asta a fost scopul lui Basescu si a reusit mai repede decat se astepta si el. Asa ceva…….

Leave a Reply