Presedintele PSD Marcel Ciolacu a scris pe Facebook :

Cabinetul Cîțu nu a avut nevoie decât de cîteva zile pentru a-și da arama pe față: astăzi, a dat oficial startul #austerității!

Prima decizie a acestui Guvern Strâmb al Dreptei este stoparea creșterii valorice a prestațiilor sociale. O lovitură dramatică pentru cei mai defavorizați dintre români, pe care PNL și USR-PLUS îi condamnă la sărăcie extremă.
În plus, Guvernul vrea să #îngheţe mai multe venituri începând de anul viitor, printre care indemnizaţia de hrană, sporurile, voucherele de vacanţă, dar şi salariile profesorilor!
Nici vorbă de #TaxeZero pe salariul minim, cum propunea USR în campanie! În schimb, vor să umilească milioane de angajați crescând salariul minim brut pe țară garantat în plată pentru anul 2021 cu maxim 70 de lei lunar. Asta înseamnă că generosul Cîțu le oferă muncitorilor români câte 2 lei în plus pe zi! Atât au putut….

1 COMMENT

  1. Marsh in padurea prostilor, parasuta vorbitoare! Nu mai da tu lectii de prosteala si manipulare, suntem satui de cei ca tine! Ati fost votati si ati dezamagit si de data asta! De ce nu v-ati aliat sa guvernati cand ati primit voturi nu destule dar suficiente?! Gata cu plesneala fentelor aruncate, se vede clar ce jocuri faceti pe ascuns! Inca nu s-au uitat numirile pnl-pmp politic in functii fara a fi votati apucatii de catre cetateni! Nu am uitat nici motiunea de centura sau caderea propriului guvern psd, ca asa ati vrut voi! Jocuri, jocuri si minciuni manipulatorii pentru a intra definitiv psd in containerul plin cu infectii politici ai istoriei! Apropo, cum de au trecut cele peste 70 legi tacit in senat fara o analiza a fiecarei legi? Asta e dovada clara ca Senatul Romaniei nu functioneaza, nu poate exista o institutie de acest fel in care angajatii bugetari de lux nu muncesc zilnic cel putin 8 ore in institutie! Desfiintarea acestui for legislativ ar fi o mare satisfactie pentru multi dar nu ca voi puturosilor! Inca ceva, v-ati facut program de lucru in parlament doar 2 zile=maxim 16 ore pe saptamana de parca ati face voluntariat in parlament ca on elvetia! Bai neam prost, in elvetia, niciun parlamentar nu primeste bani cat timp este in parlament! Ei sunt doar oameni de afaceri uriase si fac voluntariat in parlament , pe cand voi lenesilor, si afaceri personale si banii din buget pentru maxim 16 ore pe saptamana, ba mai mult, v-ati bagat si pensii speciale, nesimtitilor! Pentru ce si de ce? Va bateti joc efectiv de tara si de conationali! Zilnic demonstrati prin practica!
    P.s. chiar ma irita crunt bufonii de la psd!

Leave a Reply