Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a declarat luni, la Parlament, înainte de ședința BPN al PSD, că este „obligatoriu” ca secția specială pentru anchetarea magistraților să rămână sub autoritatea Procurorului General, fiind necesară modificarea OUG 7.

„După părerea mea, acest aspect, ca și ceea ce s-a întâmplat și cu DNA la un moment dat, trebuie reglementat, pentru că toate secțiile de procurori din România trebuie să fie sub Ministerul Public, sub Procurorul General Eu cred că această ordonanță trebuie pusă în nota constituțională și legală, iar eu cred că secția pentru anchetarea magistraților trebuie să rămână componenta Ministerului Public și să fie sub jurisdicția Procurorului General ca să poată exista control ierarhic în baza prevederilor constituționale”, a declarat Oprișan.

Întrebat dacă este o modificare obligatorie, vicepreședintele PSD a răspuns: „Din punctul meu de vedere, da”.

3 COMMENTS

  1. Mi se pare cat se poate de normal, dupa ce madam Macovei impreuna cu gasca au bulversat dintr-un condei toata Justitia (asta nu se pune) pentru mult timp, nici marele Oprisan cel Iscusit si nici Sfantul Pafnutie nu vor putea pune ordine in Justitie. Se chinuie mucenicul prof. Toader sa faca oarece ordine, insa ii iese greu.

Leave a Reply