Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi UDMR împotriva Guvernului Orban este dezbătută şi votată, astăzi, începând cu ora 12.00, în Parlament.

Moţiunea denumită ‘Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti’ a fost iniţiată după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe proiectul alegerii primarilor în două tururi de scrutin, au decis, marţi, Birourile permanente reunite.

ANTENA 3 : UPDATE 12.50 –  Premierul Ludovic Orban susține un discurs acid la adresa parlamentarilor din opoziție, pe care îi acuză că trei ani de zile l-au ”slugărit pe Dragnea”.

Înțeleg că aveți probleme cu cititul așa că sunt înțelegător…Vreți nu vreți, sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea. Trei ani de zile l-ați slugărit pe Dragnea. Nu ma las judecat de voi! Singurul lucru care v-a deranjat și v-a determinat să depuneți moțiune de cenzură a fost răspunderea Guvernului pe un regim electoral care aduce un plus de democrație”, a spus Orban, în plen.

Senatorul PSD Șerban Nicolae îi dă replica lui Orban: ”Aici nu ești pe trecerea de pietoni! Ca Robu la Timișoara!”

UPDATE 12.40  – Deputatul Florin Manole, acuzat că încalcă procedura în Parlament.

Mai exact, liberalul Gabriel Andronache i-a cerut lui Manole să citească toată moțiunea de cenzură, inclusiv o pagină pe care o sărise.

„Este pentru prima dată când în procedura de citire un coleg parlamentar încalcă regulilele. Textul moțiunii trebuie citit în integralitate. Colegul nostru a sărit o pagină”, a spus el. Manole a revenit la tribună și citește pagina pe care o sărise.

 

4 COMMENTS

  1. isi dau in petic. Fanariotii de la PNL se impiedica singuri. Nu au reusit dupa o zi de sedinta de guvern nici macar sa il intreaca pe tariceanu campionul mondial la oug/ora si zi. Comunistii nu pot propune decat un militant de la Academia Muncitoreasca St Gheorghiu.

  2. Uite, a venit in sfarsit gura de oxigen pentru hotii, mafiotii si toti atarnatorii mai mult sau mai putini puscariabili ai pesedelei. Un partid de nimic, ne-a aruncat in balamuc si tot mai sunt unii suficient de prosti ori de rau-intentionati incat sa-i gireze.

Leave a Reply