”Nu îl voi susține pe Marian Munteanu în calitate de candidat PNL la primăria capitalei. Este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”, a spus deputatul PNL Toader Paleologu pe pagina sa de Facebook.

16 COMMENTS

 1. Nu e surpriza, e disperare. Membra Uniunii Scriitorilor Gabriela Firea e si om de tv, încât nu poate fi învinsa în postromânism decât de un scriitor cu vederi liberale ca Mircea Cartarescu sau de un om de tv ca Rareş Bogdan. E posibil ca multi intelectuali valorosi sa voteze Firea din cauza ca Marian Munteanu s-a afişat cu Petre Ţuţea prin 1990, care azi e cu totul alta situatie decât când aveam la Paris ambasador al golanilor, caruia i se adresa dl Patapievici cu Excelenţă!

 2. Mostră de piramidă infracţională numită pe bune MAFIA INFRACŢIONALĂ CARE SE MENŢINE LA CONDUCEREA ROMÂNIEI !
  – CUM SĂ AVEM CONDUCĂTORI INFRACTORI ÎN GUVERN SAU ÎN ORICE INSTITUŢIE PRIN VOT ?
  – CUM SĂ ÎNSCRII PE LISTELA VOT PENTRU ORICE CANDIDATURĂ DOAR INFRACTORI?
  – CUM SĂ RĂMÎNĂ INFRACTORII DOVEDIŢI PRIN CONDAMNARE ÎN ACEEAŞI FUNCŢIE ÎN CARE FUSESERĂ DEPISTAŢI ŞI CONDAMNAŢI?
  – VOI SUNTEŢI ÎNTREGI LA CĂPUŢ?
  – CHIAR VĂ BATEŢI JOC DE POPOR?
  HUOOO INFRACTORILOR! BINE VĂ FACE DNA ŞI JUSTIŢIA SCÎRBELOR HOAŢE!
  ””Aleşii locali condamnaţi cu suspendare îşi păstrează funcţiile. Parlamentarii au respins…/12 Apr 2016 ”’material pe site Antena 3
  CCR-ul CE SPUNE?
  DORM ŞI EI PRECUM HIBERNEAZĂ URŞII?

 3. Hello! Ce-aţi făcut din televiziunea A3? Un reper de ghetou în care se ceartă milogii ca la uşa cortului? Nu au loc în parlament şi vin la tv să ne enerveze pe noi ca să nu vă mai urmărim! Oricum acest post de televiziune pare a fi transformat întro cocină de rîtani ! De fapt e instituţia voastră şi voi hotărîţi în ce vă transformaţi, noi avem dreptul de a rămîne sau nu cu voi! Cu asemenea invitaţi(la emisiunea lui Răzvan) de cea mai joasă speţă, veţi rămîne singuri.

   • Nu e jicnire ci realitate! V-a plăcut mahalaua şi scandalul din emisiunea de aseară? Cum să te cerţi şi să nu dai voie celuilalt să-şi spună ideile şi părerile? Răzvan nu putea scoate o vorbă de atîta mizerii aruncate între EI politicienii invitaţi! În loc să se contrazică sau să se certe în parlament pe proiecte reale în folosul cetăţeanului şi a ţării, vin la tv şi fac circ să enerveze telespectatorii! Aseară se certau pe vorbe fără niciun proiect sau ceva serios!

  • @părere…
   Care noi, băi, mizerabilule? În numele cui vorbești tu, băi…trei puncte?
   Problema este gravă, într-adevăr, dacă sunt mulți dintr-ăștia care gândesc ca tine, pleava societății, ăștia care sunt puși pe a distruge totul, fără noimă , fără discernământ și, lucrul cel mai grav, fără a pune nimic în loc. Doar aruncând cu lături în toți, asta ți-a fost ”părerea” ta ceas de ceas , zi de zi. Pentru că asta văd de câțiva ani în mâzgîlelile tale pe blog. Și asta pentru că atât te duce, și vă duce, pe toți capul unineuronal de ultrași frustrați. Acum sunt convins că alde tine l-ați adus pe băsescu în 2004 și nu v-a răzbunat și nu și-a ținut promisiunile , demagogul, și ce-ați făcut voi devenind antibășiști este doar dintr-o uriașă frustrare nepunând nimic în loc.
   Ori v-ați unit și voi în vreun partid de incoruptibili și apărători ai dreptății și tu îi reprezinți ? Spune-mi , încă o dată, pe cine reprezinți tu de vorbești în nume colectiv și vă pute totul?
   Chestia este , observ, că ”s-a suit scroafa-n copac” . Așa că dă-te jos și nu ne privi superior, de-acolo de sus, pe unul ca mine care urmărește Antena 3.
   PS. pentru a înțelege nu doar fondul dar și forma obraznică care vrea să ne spună că EI reprezintă , de fapt, o forță, asta m-a determinat să am atitudinea critică de mai sus la adresa unuia care nu mă reprezintă nicicum, reiau amenințările personajul colectiv… @părere…:”vin la tv să ne enerveze PE NOI ca să nu VĂ mai urmărim” și ”NOI avem dreptul de a rămîne sau nu cu voi”

 4. “… partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”
  Marea Dreapta PNL – PDL este un “lucru bine facut”.

 5. singele de PDList cu tata informator la Secu nu se face usor apa PNLista… mai ales cind constata ca PNTCD n-a murit, ci candideaza

Leave a Reply