Vladimir Putin a ordonat ministrului Apărării, Serghei Șoigu, şi şefului marelui stat major, Valeri Gherasimov, să ridice gradul de alertă pentru arsenalul nuclear, în condițiile tensiunilor crescute cu vestul după ce a invadat Ucraina.

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat comandamentului de descurajare nucleară să intre în alertă maximă, în condițiile tensiunilor crescute cu Vestul după ce a invadat Ucraina.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, pune în alertă forţele nucleare ale Rusiei din cauza tensiunilor majore cu lumea occidentală în privința atacului militar din Ucraina, scrie The Washington Post.

„Dragi colegi, vedeți acțiunile neprietenoase ale țărilor din Vest în ceea ce privește partea economică, despre care știm cu toții, dar înalții oficiali NATO se exprimă agresiv la adresa Federației Ruse, motiv pentru care ordon ministerului apărării și șefului marelui stat major să treacă forțele de descurajare ale Armatei într-un regim special de alertă”, a spus Putin, informează Reuters.

Putin a ordonat comandamentului militar să pună forţele de descurajare nucleară în stare de alertă maximă după declaraţiile agresive ale țarilor NATO.

Nu exista nici o declaratie a unui lideri NATO care sa incurajeze agresiunea la adresa Rusiei. Dimpotriva.

Decizia lui Putin se bazeaza pe o manipulare grosolana, adresata in special poporului rus, asaltat 24 din 24 de stiri false, manipulari si mistificari grosolane din partea autoritatilor si mass media de stat.

#Putin, #Satan, #Nuclear

Leave a Reply