In legatura cu afirmatiile explozive facute de patronul Romania TV Sebastian Ghita, procurorul general Augustin Lazar a declarat in aceasta dimineata :

“Monitorizam cu atentie afirmatiile din spatiul public. Daca va fi cazul, vom demara o ancheta. Nu doresc sa intram in polemica aceasta.

Cei care detin informatii, sa depuna o plangere la Parchetul General”, a spus Lazar.

Din afirmatiile procurorului general reiese clar ca institutia pe care o conduce nu se va autosesiza la afirmatiile lui Ghita, cu toate ca acolo se vorbeste de “stat mafiot” si de executarea unor persoane incomode regimului Basescu prin dosare masluite si condamnari premeditate. Dosarul Telepatia a fost mentionat in mod explicit.

https://www.antena3.ro/actualitate/traian-basescu-inregistrare-socanta-in-care-vorbeste-despre-cum-a-fost-masluit-dosarul-voiculescu-393911.html

http://www.agerpres.ro/politica/2017/01/03/sebastian-ghita-sustine-ca-traian-basescu-ar-avea-cunostinta-despre-nedreptati-din-justitie-23-07-37

 

5 COMMENTS

  1. Suntem f.aproape sa asistam cum Basescu va deveni cel mai infocat aparator al lui Voiculescu dand vina pe propriul regim pt sentinta din Telepatia referindu-se si acuzand vehement abuzurile facute de SRI,DNA,Parchet,STS,Guvernul Boc,ICCJ in mandatele sale ….Din reflex Ciuvica il va contrazice spunand desfigurat la fata ca n-are dreptate si ca Voiculescu e vinovat 🙂 )) Pana unde va ajunge aceasta goana nebuna dupa audienta,dupa imagine,dupa scandal,dupa subiecte in contradictoriu ?

  2. Ati cam schimbat politica postului…si,nu in bine ( audienta) !.Vom vedea in timp,daca am dreptate.

    • Si-asa cei neutri..”nehotaratii” nu mai au la ce sa se uite…PSD a migrat deja la OTV 2 pt ca asta le e nivelul,vor sa traiasca realitatea prin filtrul burtierelor de acolo,au votat in consecinta asa ca vor ramane sa se uite la “dezvaluirile” lui Ghita “cel haituit de sistem”….Prin urmare un calup proaspat de cetateni “ramasi fara post tv” nu le-ar strica celor de la A3 mai ales ca alegerile au trecut si spiritele ar trebuii sa se mai calmeze.Pentru asta trebuie insa niste modificari pe acolo de ex. domnul Codrin sa se aboneze in alta parte daca e posibil eventual sa-si gaseasca un serviciu cinstit,ca orice roman de rand,iarasi,daca se poate.

  3. Toarnă Ghiţă…bagă Ghiţăă…hai cu probe…hai “detonează-te”, împreună cu “sistemul neo-totalitar”…să aflăm şi noi cum se fac dosarele, cum luptă sistemul şi “mama lui plagiatoare” cu toţi corupţii…Vedem bine că sistemul e mai corupt decât toţi corupţii din România…Şi dacă nu se autosesizează Parchetul General ca să cerceteze spusele tale, poate îl ajută poporul să o facă…. Ăştia au uitat că între timp s-a “întâmplat” o REVOLUŢIE (1989) şi se cred în vechiul regim totalitar, în care ABUZUL şi TEROAREA erau metodele preferate de lucru şi de educare a maselor. Apăi măi Gusti, stai tu frumos şi meditează la facerea lumii…nu care cumva să te apuci de lucru, fricosule…că de-aia te-au pus acolo…că eşti fricos şi ascultător…competenţa nici nu-ţi mai trebuie!

Leave a Reply