Marian Nazat, in Jurnalul national :

“Traian Băsescu a fost colaboratorul Securităţii, România a avut un preşedinte – informator, aşa ne-a spus în direct, la televizor, fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe din vremea lui Emil Constantinescu. Aş vrea să nu-l cred pe Cătălin Harnagea, dar n-am încotro, el n-a lucrat la vreo tarabă din Piaţa Ferentari, ci a condus reţeaua noastră de spioni. Prin urmare, vorbeşte pe bază de documente, şi nu de umori personale, că n-o fi nebun să ne facă de râsul lumii şi să se lege singur în cătuşe. Păi, cândva, „colaboratorul” dat acum în vileag lucra la Anvers şi d-aia e posibil ca dezvăluirea să aibă ceva acoperire.

Trăim într-o ţară în care preşedintele-jucător se dovedeşte a fi doar un preşedinte-informator, înconjurat de fel de fel de colonei dresaţi de puzderia serviciilor speciale. Şi, culmea, în ţara asta necivilă, deconspiratul de la Cotroceni aruncă pe piaţa dezbaterii publice şopârla cu candidatul ofiţer acoperit. Să te cruceşti, zău, de o asemenea democraţie originală, cu o scenă politică aproape… acoperită. În loc de partide, servicii secrete, astfel încât propun ca la alegerile din noiembrie fiecare prezidenţiabil să-şi atârne de gât sigla nelegendată, să ştim şi noi pe cine reprezintă cu adevărat. Oricum, se pare că partidele au devenit anexele structurilor informative, simple jucării la cheremul primelor. Măcar, înainte, partidul comunist şi securitatea se controlau reciproc, era un echilibru, nu ca acum.”

 

18 COMMENTS

 1. adica si ilie sirbu, ioan rus, victor ponta alaturi de udrea si cocos or fi anexele securitatii sau sunt chiar securitatea?! 🙂

  • basistii au atins culmea penibilului, ilogicii se invalui in propriile minciuni: unul dintre cei mai hidosi basisti “maestrul” cristoiu ne explica in direct la realitatea ca turcescu e un patriot care isi face datoria de agent, meseria de journalist fiind doar o acoperire pentru el. Dupa care ne spune ca turcescu revine in presa ca journalist. De ce revine daca nu asta e meseria lui? de ce revine intr-o meserie care ii servea doar de paravan? au ajuns sa debiteze pur si simplu numai bazaconii.
   La fel filfizonul rares bogdan care se crede mare intellectual interbelic, el fiind de fapt doar un mic participant la marea mafie portocalie ce se revarsa de la cluj..pacat de orasul si oamenii aia. Filfizonul bogdan ne ia ochii cu recitari impotriva coruptiei Microsoft, dar cand sa aflam lucruri de la ziaristii adevarati invitati in platou vorbeste peste ei si ii intrerupe la orice vorba. Scopul lui nu e sa aflam lucruri despre corupti ( securistii Romaniei) ci sa ne plictiseasca el cu tot soiul de recitari basiste goale de continut…

   • corect, problema pe care nu o mai accepti tu ochi “ager” e faptul ca si cei din cealalta parte a baricadei sunt la fel, ba mai mult sunt aceleasi structuri unii cu ordine de injurat “dreapta” altii cu ordine de injurat “stanga” astfel incat bulversarea votangiilor sa fie totala. Basescu cu ilie sarbu si ioan rus sunt intelesi de foarte multa vreme.
    Cica securistul turcescu trece in tabara lui ponta …

 2. Imi cam bat gura/scrisul degeaba : cand votul va fi obligatoriu.numai atunci romanii vor avea Presedinte si nu Presh-ca acum,ales de altii (interni sau externi). Binenteles ca acest lucru-chestia cu obligatoriu-nu este accptata(vezi Doamne seincalca drepturile omului !)

 3. TRAIAN BĂSESCU DESPRE CANDIDAȚII ”AGENȚI ACOPERIȚI”
  Am o mare rugăminte :
  Cel ce se vrea președinte,
  Să recunoască cinstit
  Că-i agent acoperit !!!

  REPLICA UNUI CANDIDAT
  Rugămintea-i sigur
  Fără rațiune.
  L-aș combate singur,
  Da’s în misiune.

 4. Domnul presedinte Traian Basescu nu mai candideaza pentru ca , constitutia nu-i mai permite sa candideze! Vorbiti domnule Tudor de cei care vor candida…sunt satul de Basescu incat nu-l mai vreau nici macar sa-l pomeniti! Vorbiti de programele domnului ponta pe care-l iubiti neconditionat! Gadea-l pupa in fund destul incat provoaca scarba…Nu are nici un program in afara de Basescu?

 5. Pentru mine, nu este şocant ceea ce fac ruşii, mai şocant este acest individ care iese şi spune:
  1. nu vă uitaţi la A3!!!(el de unde ştie ce se discută la A3 şi rtv, nu că stă pe A3şi rtv ?),
  2. spune că nu este informat despre ceea ce se întîmplă în ţară, dar, de unde scoate informaţiile pe calea-i orală şi de frate-su, pe care, se pare că, l-a băgat în mocirlă ca să cadă el curat, cum de,,n-a ştiut”???…măi să fie…
  3. cum să mai ai încredere în justiţie, DNA,CCR,…, cînd acest individ şi unicul(necredibil) este purtător de cuvînt al acestor instituţii, părerolog cu destinaţie(pentru linia de anchete, arestări şi pedepse, pe cine să spele şi pe cine să,,,,hărţuiască”””,de ce nu spune şi despre ai lui care au fost pînă în 2012?)???
  4. nu cumva este complice(profit) la această afacere, sau, este invidios că nu a luat mai mult, de ce nu a luat măsuri, sau, de ce nua spus nimic mdam Macovei pînă nu s-a auzit din america, de ce nu a dat cărţile pe faţă ministrul justiţiei pe timpul lor, care, se pare că se vrea primministru???
  CONCLUZIE(personală din ce se vede pe micul ecran):
  Nu există instituţii serioase, de stat, cu angajaţi onorabili, care să-şi asume răspunderea, să iasă să comunice realitatea!!! Există doar un individ(care s-a dovedit cu acte, că este pătat pînă şi sîngele-n el)care le croieşte drumul, linia de muncă, atribuţiile fiecăruia, nu contează funcţia sau diplomele, şi în ceea ce spune el-individul să credem, nicidecum în cei care şi-au ros coatele pe băncile şcolii, în cei care şi-au stors creierii an de an în timpul facultăţii, au dat examene destul de dure pentru funcţia ocupată!!!
  NU AŢI ÎNVĂŢAT ATÎTA ŞCOALĂ SĂ VĂ SUPUNEŢI UNUI INDIVID, AŢI ÎNVĂŢAT SĂ RESPECTAŢI ŞI SĂ APLICAŢI LEGEA, DA? PUNEŢI-O ÎN APLICARE DEMNI ŞI ONORABILI, NU CONTEAZĂ: POLITICIENI SAU NU, LEGEA E LEGE PENTRU TOŢI !!!
  CRED, CĂ NU E CORECT PENTRU CEI CARE ÎŞI RESPECTĂ ANII DE FACULTATE, STUDIILE, DIPLOMELE LUATE CU FRICA DE A NU LUA EXAMENELE, FUNCŢIA, DEMNITATEA, ONOAREA INDIVIDUALĂ, PENTRU CA, SĂ FIE REPREZENTAŢI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE DE UN INDIVID,,,,DOVEDIT PĂTAT”””, NU EL E TATĂL VOSTRU, NU LA EL AŢI CERUT BANI PENTRU PÎINE, APĂ, MÎNCARE, NEVOI!!! EXACT CUM AŢI REUŞIT SINGURI PÎNĂ ACUM, AŞA TREBUIE SĂ VĂ DESCURCAŢI ŞI ÎN GRUP, DE ACUM ÎN COLO, NU SĂ VĂ REPREZINTE UN INDIVID POLITIC(nu e vorba numai de actualitate, pentru totdeauna dragii mei).scuze Radu, dar m-a apucat tremuriciul de la cele auzite…

 6. …NU ŞTIU, MĂ GÎNDESC, NU CUMVA VREA CETĂŢENIE…CONTRA UNUI SERVICIU DE CARE NU ŞTIE NIMENI, SAU, ŞTIE DAR NU VREA SĂ SE SPUNĂ…???…e o părere…

 7. pai si ce , avea cineva impresia ca e altfel? si acum concluzia. daca partidele sunt anexe ale serviciilor, sefii de partide ce sunt? cofetari, frizeri,ha-ha-ha. bravo romania, tara tuturor posibilitatilor.

 8. Nu observaţi că e rusofilie putinistă chestia asta cu serviciile secrete şi partidele subordonate?

  Bănuiesc ce şi-au zis Maior, Meleşcanu şi ăla de la STS: Iete-l pe cekistul Putin, cum îi intimidează şi controlează pe toţi. Pfu, sân deoache, ce şmecher se dă. I-a, hai să facem şi noi că, dacă tot suntem cripto-comunişti, hai să fim securişti până la capăt.

  Nu mai cred în coincidenţe. Consider să fie asta varianta cea mai apropiată de adevăr.

 9. Ha, ha, ha, nu-i face nimic justiţia, că deh,,,,a colaborat 10 ani de zile cu justiţia şi legea îl avantajează”””(cu mască şi fără mască), în plus, nu vreau să jicnesc sau să se simtă prost aceşti justiţiari, au acceptat să le fie purtătorul lor de vorbe, de spuse şi mai mult rău le-a făcut!!! e părera mea din ce se vade pe micul ecran…

 10. Și dă-i cu Băsescu, dimineața, la amiază și seara, dacă s-ar putea, și între aceste perioade ale zilei.De la început vă spun, ca să nu vă bateți capul degeaba și să mă etichetați drept băsist, DA, sunt băsist.Mândru pe deasupra de a nu fi altceva, un telespectator cu creierul lustruit de interminabilele minciuni pe care nu vă sfiiți să le propagați cu atâta sârguință unei anumite categorii ale populației, destul de numeroasă dealtfel.Ei vă cred, d-le Tudor, ei cred orice li se spune pentru că așa s-au obișnuit, așa le funcționează instinctul.
  Doar că, spre deosebire de acești…indivizi (să-i numim astfel, pentru a-i deosebi de băsiști) există o sumă de oameni care ar dori să audă sau să citească și despre ,,binefacerile” Guvernului Ponta, laude, critici, etc…Orice, numai să fie despre Ponta și restul personajelor aflate la cârma țării.Că doar nu-i Traian Băsescu buricul pământului și a României, nu-i așa?

  • Nea Gogule !
   Din pacate de zece ani Basescu este buricul Romaniei, el & co. au facut mult rau Romaniei si cetatenilor ei, iar acum cum era si normal, urmeaza o era a lupilor tineri si sper sa fie inteligenti sa poata puna si-o caramida la temelia Romanie si a cetatenilor ei, care sunt de fapt esenta acestui stat, platitori in marea majoritate a taxelor si impozitelor, restul (multi, multi de tot) sunt niste evazionisti si spagari notorii, buni de parnaie prelungita si confiscarea averilor imense acumulate intr-un timp extrem de scurt.

Leave a Reply