Home Articole Patronii clubului, audiati de procurori pentru ucidere din culpa

Patronii clubului, audiati de procurori pentru ucidere din culpa

2505
5

Cei trei acţionari ai Clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Paul Gancea, sunt audiaţi de procurori în dosarul privind incendiul de vineri seară, având calitatea de suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, anunta Antena 3.

Niciunul dintre patronii clubului nu a dorit să facă declaraţii pentru presă, la intrarea în sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Se fac cercetări pentru omor calificat, după incendiul în care 30 de oameni au murit şi alţi aproximativ 200 au fost răniţi.

Tot luni, la sediul Poliţiei Capitalei dau declaraţii, în calitate de martori, mai multe persoane care au fost în Clubul Colectiv vineri seară, când a izbucnit incendiul.

Anchetatorii merg, luni, în toate spitalele în care sunt internate persoanele rănite în incendiu, pentru a vedea care dintre acestea pot povesti ce s-a întâmplat vineri seară, în Clubul Colectiv.

5 COMMENTS

 1. Patronii au vina lor si merita aceste capete de acuzare dar totul se va opri aici eventual si la un functionaras mic de la Primaria 4 ? Inseamna ca se va da liber la autorizarea unor asemenea carnagii

 2. :))) îmi permiteţi o mică glumă?
  Parada prin faţa camerelor de luat vederi să vadă poporul activitate ”30 minute pe zi sănătate curată”
  Să vedem finalul!

 3. Acapararea PNL-ului si folosirea lui pentru ascunderea fostilor activistii ai PDL, Blaga, Anastase, Vass, Boc, Duta, Frunzaverde, Barbu, etc. Motiune de cenzura si Ponta chemat La DNA: Iohanis iese imediat pe post si cere demisia: Incercarea disperata de al convinge pe Oprea sa iasa de la guvernare; Moartea politistului motociclist in speranta compromiterii lui Oprea: Cererea de demisie lui Oprea: Incendiul de la clubul Colectiv in scopul compromiterii sistemului de urgenta si a medicilor, in speranta unei revolte: Actiuni de manipulare referitoare la inexistena materialelor sanitare obligand medicii sa dezminta: Trimiterea la posturile de televiziune a agentilor acoperiti gen Chireac, Dragotescu pentru a face propaganda actiunilor lui Iohanis: Alegerea lui Dragnea in scopul punerii PSD-ului la dispozitia lor: TOATE CU UN SINGUR SCOP: Incercarea disperata a baietilor cu ochi albastri de a oferi un cadou lui Iohanis, seful lor, cu ocazia aniversarii unui an de la alegerea sa, tot de catre ei, in functia de presedinte: CADEREA GUVERNULUI. Nici de data asta nu au reusit si asta datorita unor oameni precum Arafat, Oprea, Banicioiu, Dusa, a pompierilor, medicilor, asistentelor si a tuturor voluntarilor care au participat la actiunea de salvare. Dar timpul nu este trecut. Daca nu cumva s-au speriat de amploarea fenomenului si a reactiilor, altele decat cele la care se asteptau, este posibil ca pana pe 16 noiembrie sa asistam la ceva mult mai grav. Actiunile de manipulare vor continua inclusiv prin aparitia unor incendii in cluburile de distractie ale tinerilor(vezi cazul de la Constanta). Se mizeaza si pe o revolta a tinerilor ce frecventeaza astfel de cluburi din cauza inchiderii unor cluburi pentru verificari. O sugestie: Declararea zilei de 16 noiembrie ca zi de doliu national.

 4. Tare as dori sa-i intreb pe patroni, de unde numele asta de club “Colectiv” ?
  De la o vreme mai toti patronii sunt in pana de inspiratie, bine ca avea nume romanesc, dar mai stii ?

 5. Indivizii sunt cu siguranta condamnabili deci retinerea, catusele, arestarea preventiva (in cazul cand incendiile de la celelalte cluburi le sunt, cumva, puse in seama ca trucuri pt a ascunde probe, sau a incasa asigurari) nu constituie elemente de surpriza. S-ar putea ca pedepsele sa para prea mici pentru dimensiunea faptei daca s-a schimbat incadrarea, altfel, procesul intra in tiparele clasice. Singurul element spectacular va fi preluarea eventuala de catre DNA a complicilor morali, de la primar in sus, daca se poate. Si, din pacate, aici nu sunt mari dubii, tipii de la Colectiv n-ar fi mers atat de departe cu lacomia daca n-ar fi avut parte de complici in administratie, unii motivati de bacsisuri, altii pur si simplu de nepasarea sau crasa incompetenta caracteristica oricarei birocratii.. Nici vorba de “executii publice”, nimeni nu vrea sa faca eroi, fie si negativi, din niste escroci ordinari.

Leave a Reply