Rosia Montana, femeile pensionate la 65 de ani, toti cetatenii sa depuna declaratii de avere, spitalele sa nu mai fie institutii bugetare, mii de oameni concediati de la stat.

Nu erau toate astea initiative ale guvernarii Basescu-Boc?!

E PDL inca la Palatul Victoria si Basescu premier de facto?

116 COMMENTS

 1. Incep sa cred ca nu mai exista solitii pentru o ROMANIE curata. I-am votat si acum imi ling ranile. O sa-i ajut si eu pe ei, dar invers. O sa votez cum au votat altii in anul 2000 la prezidentiale, la cacealmea.

  • Mega-hotia pe care canadienii o trag poporului roman cu sprijinul lui Ponta. “La nivel cantitativ, situaţia arată aşa:
   Plecând de la estimarea de 200 milioane de tone a minereului de acolo şi a ponderii fiecărui metal în zăcământ, obţinem următoarea evaluare a metalelor din zăcământ :
   Aur: 1,5 grame/tona minereu………………………………………….18,84 mld. USD
   Argint: 10 grame/tona…………………………………………………2,00 mld. USD
   Galiu :300 grame/tona…………………………………………………13,00 mld. USD
   Germaniu: 20 grame/tona…………………………………………….5,20 mld.USD
   Crom: 50 grame/tona…………………………………………………..6,50 mld. USD
   Vanadiu: 2500 grame/tona……………………………………………10,00 mld. USD
   Co, Ti, Ni, Bi, As şi feldspat potasic…………………………………… 5,00 mld. USD
   TOTAL…………………………………………………………………….. 60,54 mld. USD”

  • Ce are de spus fosta colega de la A3 Gabriela Vranceanu Firea care s-a dus la Rosia Montana tocmai pentru a se documenta daca e bine sa se foloseasca cianurile sau sunt foarte bune pentru mediu si regnul animal?

 2. lista se poate completa cu : gazele de sist, taxe pe autostrazi, taxa auto, impozite marite pe proprietate, cas la drepturi de autor, cas pe chirie, etc etc
  Nu, nu guverneaza PDL ci Barosso. De fatada, sunt pusi citiva mameluci cu functii diverse, decorative dar bine platite

  astia vor eu sa-i mai votez? sa astepte… la fel si micul antonescu, pentru pacatul de a tot coabita cu pontulica

  • Se pare că așa e. Ponta urmează pas cu pas toate programele PDL-ului, ale lui Băsescu și binențeles ce i se dictează cînd se duce și stă în genunchi la Bruxelles, sau cînd i se impune de către FMI. Se dovedește astfel că noi NU MAI SUNTEM UN STAT SUVERAN ȘI INDEPENDENT de vreme ce TOTUL ESTE DICTAT DE PUTERI DIN AFARĂ .———-Și se știe că Băsescu ne-a vîndut prin semnarea CEDĂRII DE SUVERANITATE! ———CU CE DREPT, CU CE ÎMPUTERNICIRE DE LA POPORUL ROMÂN??!!! ASTA NU SE ȘTIE !

 3. Privind pe comentariile de pe blog, se observa liber cati oameni au nevoie sa latre! E evident ca Microsoft a vrut doar sa vanda. Astfel, o multime de calculatoare au ajuns pe mainile tuturor “inteligentilor”. Din comment-uri sare in ochi invariabil, cliseul cu meciul Ponta-Basescu si marea dezamagire care este USL. Nu e de mirare ca oamenii doar asta au in cap, daca asta li se prezinta zi lumina pe toate posturile tv. Se vinde bine povestea asta cu personajul negativ numit Basescu, face rating. Reclama negativa este tot reclama, dupa cum stim toti! Oricum, pana la alegerile europarlamentare din mai 2014, romanii nu vor face altceva decat sa latre! Bine. Pa.

  • Basistule – baseste in alta parte . Aici nu e vorba de Basescu ci de tradatorii din USL gen Ponta , Sasrbu , Rus …. si prin pasivitate chiar Antonescu .
   Astia ne-au mintit si avem tot dreptul sa fim revoltati pentru deturnarea votului dat USL.

   • @Jos regimul Ponta-Basescu: Pe tine te conduce FMI-ul, nu ştiu dacă ai aflat! Tu bagă cu Băsescu şi cu Ponta, asa cum vă instigă pro-globaliştii masoni! Vezi să nu faci bolboroci la gură, frecţionând-o la plus infinit cu vrăjeala cu Băsescu şi cu Ponta. Băsescu T. este doar un găozar ordinar alcoolic. Ponta e doar ginerele lu’ nea Sârbu Ilie, p în c să-i fie! Tu nu înţelegi nimic nici dacă ţi se desenează în carioca! Ai fost pârnae, să mor electrocutat pă gardu’ de la penitenciar.

    Atributele omului inteligent: înţelege f greu şi uită f repede.

  • nene tu behai de prost.

   @toti
   mai frate cat de imbecili sunt babooni astia!ce babuini..oi!behaie de prosti!
   de unde dracu apar, cum dracu traiesc astia,unde?le da ma-sa/ta-su/gusat?..sclaveti pe “afara”?..cine stie…grosul masei mamaligarilor subzista..sub/traiesc..

   este si “clasa de mijloc” majoritatea bugetari p[arte/farte din rahatul construit 23de ani,increngatura basofita..basul e denumirea acum,deaia zic basofita…clasa de “bijboc” mai degraba..dar restul,”dezinteresatii” eu cred ca sunt f.f.f. prosti. si “elita” crede la fel.
   nu exista explicatie pt. acest rahat.nici conspiratia mondiala ca vor rumunia, nici strategia geopulitica..FRATILOR ESTE VORBA DOAR DE HOTIA IMBECILITATEA CRETINATATEA “ALESILOR NEAMULUI” CA E OROAREA CU NUME BASHESCU CA E ALTUL PUOOOOOPUORU MEU IA ALES PE JIGODIILE ASTEA.
   puoporu meu ca plifrici asta “smen”.daleaspangura

    • @bocanila: Te-ai recunoscut în peisajul din mesaj sau de ce faci bolboroci? E tardiv să mai redimensionăm ceva. S-a stabilit mai demult, tu eşti un pui de prost. Probabil e din cauza vârstei, tu fiind mai suzetar. Sentinţa s-a dat mai demult în cazul tău, a fost în unanimitate şi e definitivă.

 4. Ba da, dar in mod cert o sa scapam de toate astea cand vom reusi sa aducem si noi in Parlament o majoritate de 70 %.

 5. La Bruxelles sunt inca Popularii Europeni pana in mai 2014? Suntem condusi tot de la Bruxelles si financiar administrati de FMI? Cred ca asta ati vrut sa intrebati de fapt. Bine.

 6. Baietii astia au marele talent de a face exact ce nu treuie sa faca ,cred ca nu din prostie sau ignoranta eu cred ca este un plan foarte bine pus la punct de aia care ii platesc si tin in functii pe acesti maimutoi pe care noi ca prostii ii votam odata la 4 ani ;te apuca o lehamite si cred ca ar trebui sa se monteze valauri ca alea de porci pe strazi sa putem vomita la fiecare 5 min.

 7. dupa ce un an intreg ati trait in plina negare si incercati sa ni-l prezentati celor care de la inceput am vazut in Tonta un personaj sinistru,incapabil de a oferi solutii economice,sociale sau democratice,drept o sansa a Romaniei de a iesi din mocirla de coruptie,incompetenta si saracie in care ne zbatem,ma bucur ca incepeti sa realizati ca in proportie de 90% acest guvern in frunte cu koabitatorul sef nu are nici interesul si nici capacitatea de a lansa solutii benefice Romaniei la nici un nivel.faptul ca Tonta e mai bun premier ca Basescu(*caci piticul oligofren si Unguentul au fost doar trambitele Macacului)nu inseamna si ca e capabil sa fie premier,orice boschetar cu aurolacu-n bot ar fi facut mai putin rau Romaniei ca Basescu care este intruchiparea ticalosiei si coruptiei absolute .

 8. Basescu inca este acolo si asta e prost, dar din alte motive. (conflict, instabilitate, provocari DNA-politice, etc.)
  In toate cele de mai sus/jos – Radu, ce e rau? Toate sunt lucruri necesare, dpdv economic. Sunt lucruri bune. (sa fie si facute bine, evident)

  Rosia Montana, femeile pensionate la 65 de ani, toti cetatenii sa depuna declaratii de avere, spitalele sa nu mai fie institutii bugetare, mii de oameni concediati de la stat.

 9. Basescu si Siria de ce va intrebati? de ce colaboreaza pentruca fratele domnului Basescu si insasi fata lui Eba au livrat armament banii sunt depusii in Elvetia au facut trafic de arme fratele domnului Basescu asta poate sa o comfirme si domnul Haisan

 10. Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.
  Achiziţionarea şi instalarea echipamentelor speciale pentru reţeaua MONSAT s-au făcut şi cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de naştere a sistemului MONSAT este Hotărîrea 045/2005 a CSAT. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine, la care SRI şi SIE au acces, nu e lansată de Statul Român, ci de SUA, în colaborare cu o serie de ţări europene. România „închiriază“ accesul la aceşti sateliţi, pe baza unor înţelegeri între Serviciile Secrete ale ţărilor NATO. Ei sînt folosiţi pentru pedepsirea dizidenţilor, în mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea şi hărţuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.
  Reţeaua de sute de sateliţi care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să şi transmită, în mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămînt şi, mai mult de atît, de a vedea omul prin acoperişurile clădirilor în care se află acesta. Cu ajutorul agentului special secret al DEA, din zona Balcani (Drug Enforcement Administration), Harry Giknavorian, Traian Băsescu are acces direct la Centrul SECI.
  Acest Harry Giknavorian este, în fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lîngă Traian Băsescu, încă din anul 2004. Este singura persoană din România care nu are numere de identificare la maşina cu care se deplasează prin Bucureşti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relaţii strînse cu autorităţile Statului Român, în special cu Traian Băsescu şi cu consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat şi fată, şi locuieşte în Băneasa, în Complexul ZODIAC; are un cîine labrador. America, prin rezidenţii CIA şi prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI şi DIICOT. Pentru a-şi pune planul în aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicaţii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul Naţional de Statistică şi agreat de BEJ şi BEC. Agentul CIA din România şi omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenţeze şi să centralizeze datele din secţiile de votare în timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE şi STS, deoarece aplicaţii ale acestui soft de la RASIROM sînt folosite şi în lupta împotriva terorismului şi a crimei organizate din Europa. Astfel, Traian Băsescu, prin acoliţii săi şi cu sprijinul guvernului american, foloseşte independent şi fără control parlamentar Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit-MONSAT. Acest sistem are la bază o serie de proiecte realizate în ultimele decenii în Statele Unite şi în Europa, iar sateliţii lansaţi în spaţiu sînt de provenienţă americană şi operează la joasă altitudine. Pentru a intra, cît de cît, în legalitate şi a-şi pune planul în aplicare, SUA au impus Guvernului Tăriceanu adoptarea unui cadru legislativ astfel încît românilor să le fie monitorizate toate convorbirile telefonice şi toate e-mailurile. Aşa a apărut subit Legea nr. 298/2008, promulgată rapid de Traian Băsescu, privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţelele publice de comunicaţii. Legea se referă atît la persoanele fizice, cît şi la cele juridice. MAI, Parchetul General, SRI şi SIE au, astfel, oricînd acces la date pe baza unei simple ordonanţe semnate de orice procuror, fără a mai exista un mandat emis de judecător. Acest sistem MONSAT permite interceptarea poştei electronice utilizate de oameni de afaceri sau politicieni. În timpul campaniilor electorale, mesajele transmise prin Internet pot fi interceptate neautorizat şi folosite de adversarii politici.
  Pregătirea pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 s-a făcut în timpul campaniei europarlamentare. Apoi, terminale mobile ale STS au fost amplasate la sediul central SECI de la Bucureşti şi au fost folosite la monitorizarea comunicaţiilor şi a transmisiilor de date-voce tip SMS. Acest lucru a fost posibil pentru că RASIROM (regie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii) a proiectat un sistem care a putut fi folosit de către prefecţii PDL şi de către membri ai acestui partid, care ştiau numerele de telefon ale fiecărei secţii de votare, transmiţînd date în timp real la Bucureşti. Dispozitivul de ascultare a telefoanelor mobile are un sistem de funcţionare destul de simplu şi poate fi introdus, cu uşurinţă, într-o valiză de voiaj. Agentul trebuie să scaneze codul personal al telefonului care urmează să fie ascultat. Pentru acest lucru, el se apropie de posesorul telefonului mobil, la o distanţă mai mică de 25 de metri, în timp ce acesta are o convorbire. Fiecare celular are un mod de identificare, denumit IMEI, care poate fi aflat tastînd pe telefon steluţă diez 06 diez (*#06#). Rezultă un cod format din 15 cifre. Acesta este personalizat pentru fiecare telefon celular în parte şi nu poate fi acelaşi pentru două aparate. La sediul central al PDL, în noaptea alegerilor, a fost instalat un dulap cu routere. Numărul posturilor ocupate a fost de aproximativ 500; acestea au fost instalate pentru conexiuni interne cu secţiile de votare din ţară, iar la secţiile din afara României nu au fost distribuite terminale STS, deoarece nici măcar Băsescu şi acoliţii săi nu pot transporta aceste terminale fără a atrage atenţia autorităţilor din Uniunea Europeană.
  În ţară, STS, împreună cu prefecţii şi subprefecţii, ajutaţi de membrii PDL, au fost cei care au condus operaţiunile de centralizare a alegerilor (întrucît cele 500 de aparate telefonice mobile ale STS au fost în custodia membrilor PDL), iar aceştia au trimis SMS-uri cu mesaje electorale pe telefoanele speciale. SMS-urile au fost expediate de pe cartele preplătite doar de la nivel judeţean spre centrul din Aleea Modrogan. De altfel, euroalegerile şi Referendumul pentru introducerea votului uninominal au permis Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, să monitorizeze, prin intermediul telefoanelor mobile şi al cartelelor prepaid pe care le-a pus la dispoziţia Biroului Electoral Central şi preşedinţilor secţiilor de votare, întreg procesul de transmitere a rezultatelor şi a prezenţei la vot.
  Conducerea PDL şi Traian Băsescu au avut timpul necesar să întoarcă rezultatul alegerilor cu voturi fictive din străinătate. Aceste voturi nu au putut fi niciodată numărate. Generalii numiţi de Traian Băsescu la conducerea STS au primit sarcina să rezolve această problemă. Este vorba de 3 generali care s-au ocupat de monitorizarea alegerilor: Marcel Opriş (director STS), Corneliu Grigore (prim-adjunct al directorului STS, managerul liniei de urgenţă 112) şi Ioan Balaure (directorul adjunct pe probleme economice al STS). După executarea ordinelor primite de la Cotroceni, generalul cu două stele Corneliu Grigore a mai primit o stea şi a fost trecut în rezervă.
  Au fost concepute planurile de protecţie contrainformativă prin care Traian Băsescu a dispus demararea operaţiunilor de bruiaj online, pe bani publici, încă din luna septembrie a anului 2008. Consilierii loiali au fost însărcinaţi cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii miniştrilor PDL şi a preşedintelui, pe Internet. Angajaţii acestui serviciu privat, plătit din banii Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, trebuie să pornească o campanie agresivă împotriva celor ce îl blamează pe Traian Băsescu, sau să posteze pe Internet tot felul de comentarii, care să schimbe sensul informaţiilor negative despre acesta din articolele de presă. Sînt vizate în principal marile ziare cu domenii de Internet, agenţiile de presă, blogurile de atitudine care înregistrează trafic etc. Serviciul nu se află în clădirea Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, dar de el se ocupă direct unul dintre consilierii personali ai Elenei Udrea, respectiv Ana Maria Topoliceanu.
  În 2009, am asistat la o fraudă prefabricată, cu CNP-uri inventate, cu voturi ale morţilor, cu semnături în fals, cu Procese Verbale falsificate, cu rezultate inversate, cu mită în sediile electorale şi un proces electoral dirijat. Agenţii STS, SRI şi SIE ai lui Băsescu, ajutaţi de americani şi de agenţii SISROM din afara ţării, au cumpărat, au furat şi dirijat sute de mii de voturi, pentru ca rezultatele să corespundă cu cele din softul comandat de Traian Băsescu, cu 4 minute înainte de exit-poll-uri, live, în faţa naţiunii. Autoritatea Electorală Permanentă, din obedienţă faţă de stăpîn, a muşamalizat informaţia că au fost aproape 14.000 de votanţi multipli, sau că au existat numeroase Procese Verbale măsluite, cu rezultate inversate în favoarea lui Traian Băsescu.
  Referitor la agentul american Harry Giknavorian, acesta are relaţii strînse cu Mafia ţigănească şi cu Serviciul Secret al romilor, pe care îl finanţează din fondurile de stat americane ale CIA. Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret, protejat şi de către Traian Băsescu şi camarila sa din SRI. Acesta este folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. SISROM-ul îl ajută pe Traian Băsescu să cumpere voturi în cadrul etniei (vezi Clanul Bercea Mondialul).
  Serviciul Secret al ţiganilor are, în principal, menirea „să apere interesele şi drepturile etniei romilor, precum şi dezvoltarea unei reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe“. El colaborează cu toate Serviciile Secrete clasice, respectiv: Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, structurile de informaţii ale Ministerului de Interne, INTERPOL şi EUROPOL. SISROM, avînd centrul la Bucureşti, funcţionează după reţeta clasică a structurilor de informaţii. Îşi desfăşoară activităţile „în paralel cu serviciile secrete existente şi dă raportul către U.M. 0215 (Serviciul de informaţii şi protecţie a cadrelor din Ministerul de Interne)”. Ca structură informativă, SISROM se ocupă de culegerea de informaţii din domeniile social, politic, cultural şi economic, cu accent pe următoarele problematici: emanciparea socială şi formele de dialog cu organizaţiile non-guvernamentale. Are constituite reţele de informatori, care culeg date şi informaţii din teritoriu. Acestea sînt transmise, apoi, sub formă de Note informative, dar şi de informaţii brute, direct lui Traian Băsescu. ,,Părinţii” acestui sistem sînt Virgil Măgureanu şi Ioan Talpeş, care au înţeles rostul SISROM, permiţînd înfiinţarea lui fără a-i crea probleme. Administraţia Prezidenţială a lui Traian Băsescu a acordat girul membrilor acestei structuri.
  Spionajul Rrom SISROM – Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor din România este o structură particulară, iniţiată şi condusă discret de acelaşi Virgil Măgureanu. Acest Serviciu Secret ilegal, care funcţionează sub protecţia lui Traian Băsescu, a camarilei din SRI şi cu ajutorul oamenilor SIE de la Ambasadele României din marile capitale europene, a schimbat rezultatul alegerilor din exteriorul României, prin implicarea sa activă în direcţionarea voturilor etniei rome din Spania, Italia şi Franţa către candidatul Traian Băsescu.
  Tot agentul Harry Giknavorian este cel ce controlează SIPI – Serviciul de Supraveghere Operativă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
  SIPI, Serviciul Independent de Protecţie Internă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, folosit şi de către americani, şi de către Traian Băsescu, este beneficiarul unor informaţii ale sistemului MONSAT. Acest serviciu captează ilegal informaţii, operaţiuni care se pot realiza fără probleme de către unii angajaţi politici ai sistemului, dar şi de către beneficiarii legali ai acestuia. Interceptările ilegale se pot efectua de către operatorii MONSAT, care au libertatea aproape totală de a accesa pachete de date transmise prin zecile de sateliţi ce asigură comunicaţiile dintre utilizatorii serviciilor specifice. Acest lucru se datorează tehnologiei avansate şi posibilităţilor reduse de exercitare a unui control pertinent asupra sistemului. El funcţionează după principiile de interceptare a comunicaţiilor clasice, precum telefonia în sistemul naţional. Astfel, operatorii MONSAT pot interveni pentru captarea unor informaţii, imediat după emiterea semnalului antenei de emisie, sau pot să capteze semnalele satelitului de comunicaţii folosit de operatorii de astfel de servicii din România ori din ţara de origine a utilizatorului.
  Cei aproape 2.000 de angajaţi ai SIPI răspund instituţional numai în faţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.
  Sistemul MONSAT are aprobarea CSAT şi utilizează informaţii şi aplicaţii americane KOFAX, Microsoft şi XEROX.
  Sateliţii americani sînt rezervaţi pentru situaţiile în care victima iese din raza în care acţionează grupările criminale, deplasîndu-se în afara oraşelor, în campinguri, la ţară etc.
  Reţeaua de sateliţi la care SRI şi SIE au acces este folosită, într-adevăr, în mod ilegal, de către personalul Administraţiei Prezidenţiale, cu acordul deplin şi sub îndrumarea Serviciilor Secrete româneşti, aflate sub comanda serviciilor străine care le-au pus la dispoziţie tehnologia. Elemente corupte din conducerea acestor Servicii Secrete româneşti şi din fruntea Statului Român utilizează, de cîţiva ani buni, în mod ilegal, această tehnologie împotriva propriilor cetăţeni.
  Comunitatea Naţională de Informaţii, din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, deci şi Traian Băsescu, are acces la un Sistem Informatic Integrat, racordat la toate Serviciile Speciale, şi unde sînt stocate informaţiile secrete de importanţă strategică, inclusiv cele obţinute în urma interceptărilor legale sau ilegale pe care le efectuează Serviciile de Informaţii din România.
  Această bază de date, care este permanent actualizată, este pusă la dispoziţia preşedintelui României, iar serverele în care sînt stocate datele se află într-un Centru de Management al Sistemului Informatic Integrat, care, potrivit celor stabilite printr-un document secret (Hotărîrea nr. 0216/27.10.2004, emisă de CSAT), ocupă două spaţii: unul principal, aflat în Bucureşti, şi altul de rezervă. Potrivit unor informaţii neoficiale, Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este administrat de Serviciul Român de Informaţii.
  Această bază de date în format electronic, aflată în serverele Centrului de Management al Sistemului Informatic Integrat, permite Serviciilor Secrete din România să obţină, în timp real, orice informaţie despre o persoană fizică sau juridică, în funcţie de interesele urmărite.
  Funcţionarea Centrului de Management al Sistemului Informatic a fost reglementată prin Hotărîrea de Guvern nr. 952 din 14/08/2003, contrasemnată de directorul SRI. Accesul operatorilor la date este permis în funcţie de Certificatul de securitate (eliberat de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat). Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este stabilit, printr-un document secret (Hotărîrea 0216/27.10.2004, emisă de CSAT) în două sedii: unul principal, aflat în Bucureşti – Centrul SECI, şi cel de rezervă, în cadrul Biroului de Informaţii Militare (BIM) din cadrul DGIA (o structură departamentală formată din Direcţia de Informaţii Militare şi Direcţia Siguranţă Militară, din cadrul MApN). Brigada de Informaţii Militare (BIM) reuneşte, sub comandament unic, cele trei batalioane care funcţionaseră şi pînă acum, respectiv HUMINT, IMINT şi SIGINT.
  Brigada de Informaţii Militare a fost constituită în urma unei Hotărîri a CSAT, din 31 martie 2010, şi este subordonată direct ministrului Apărării, Gabriel Oprea. Serviciile Secrete ale Armatei au primit undă verde pentru înfiinţarea Brigăzii de Informaţii Militare de la directorul Comunităţii de Informaţii a Statelor Unite ale Americii (DNI), James R. Clapper. Beneficiarii acestui Serviciu Secret al Armatei Române sînt: fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, actualul ministru al aceleiaşi structuri, Traian Igaş, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota, preşedintele României, Traian Băsescu, precum şi ambasadorul SUA, Mark Gittenstein. Chiar dacă, oficial, singura autoritate naţională în domeniul interceptărilor este Serviciul Român de Informaţii (SRI), se ştie că Statul Român, printr-o Hotărîre strict secretă, a autorizat Serviciul de Informaţii Externe (SIE) să îşi procure şi să folosească cele mai sofisticate echipamente pentru ascultarea telefoanelor românilor şi a tuturor comunicaţiilor pe Internet, prin sistemul MONSAT.
  Serviciul de Informaţii Externe face parte din Sistemul Naţional de Apărare al României şi funcţionează în baza Legii nr.l din 6 ianuarie 1998. La 15 aprilie 2004, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a adoptat Hotărîrea nr. 0063, clasificată STRICT SECRET, prin care autoriza Serviciul de Informaţii Externe să desfăşoare activităţi de tip SIGINT (SIGINT – SIGnal INTelligence reprezintă informaţii obţinute din surse care acţionează în spectrul electromagnetic şi constau din mai multe subdomenii), pentru interceptarea comunicaţiilor efectuate prin satelit. Din acest moment, SIE dispune de baza legală pentru a-şi procura cele mai performante dispozitive necesare interceptărilor de voce şi date transmise prin mijloace electromagnetice (telefoane, calculatoare sau orice alt tip de radioemiţător).
  SIE se ascunde în spatele unor legi care îi permit să asculte pe oricine şi oricînd, chiar şi fără mandat.
  DGIA şi DGIPI îşi prezintă rapoartele doar miniştrilor de resort şi nu sînt controlate de Parlament.
  Atît SRI, SIE, cît şi STS, prin Marcel Opriş, au folosit în campania electorală baza sistemului MONSAT, aflat la Centrala Regională SECI de la Bucureşti, condusă din umbră de agentul Harry Giknavorian. MONSAT poate monitoriza orice convorbire telefonică sau transmisie de date-voce care se realizează printr-un terminal cu acces la satelit. Acelaşi lucru este valabil şi pentru telefonia fixă sau tehnologia GSM. Datele centralizate la sediul de campanie din Aleea Modogran au fost, astfel, operate şi trimise, cu ajutorul STS, din Centrala SECI.
  Softul folosit de BEC include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care are drept scop redistribuirea voturilor în favoarea unui candidat prestabilit. De aceea, toate sondajele de la ieşirea din secţiile de votare care dădeau cîştigătoare PRM sau alte partide din Opoziţie nu au corespuns, deoarece au fost făcute prin luarea în calcul a unei opţiuni reale de vot, de 70%, a populaţiei, cînd în fapt aceasta nu a depăşit cota de 20%.
  Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui Traian Băsescu, la ordinul SUA. Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales.
  NOTE:
  * Drug Enforcement Administration (DEA) este o agenţie federală de aplicare a legii în Statele Unite, din cadrul Departamentului de Justiţie American, însărcinată cu combaterea traficului şi consumului de droguri în Statele Unite. De asemenea, DEA, împreună cu alte agenţii americane de investigaţii, are ca responsabilitate exclusivă coordonarea şi urmărirea de către SUA a investigaţiilor legate de droguri – şi nu numai – în străinătate.
  * DGIA- Direcţia Generală de Informaţii a Armatei, se ocupă cu culegerea de date şi informaţii în vederea informării factorilor de decizie asupra fenomenului militar şi politico-militar din zonele de interes pentru România. Totodată, are ca obiect extinderea cooperării cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, precum şi cu Serviciile de Informaţii militare ale statelor membre NATO. Se ocupă şi de îmbunătăţirea reprezentării militare externe (este vorba despre ataşaţii militari) şi de identificarea acţiunilor care ar putea aduce atingere capacităţilor operaţionale, personalului şi patrimoniului Armatei. Are ca sarcină şi descoperirea şi prevenirea actelor de corupţie şi altor activităţi ilegale în care ar fi putut fi implicat personalul Armatei.
  * MONSAT – Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit.
  * RASIROM – Regie autonomă aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, avînd ca principal obiect de activitate proiectarea, realizarea şi instalarea sistemelor de pază şi de alarmare la efracţie şi început de incendiu, stingerea automată a acestuia, controlul accesului persoanelor şi autovehiculelor, controlul biometric şi autentificarea identităţii, TVCI, CATV. Firma mai oferă instalaţii şi echipamente de protecţie fizică şi electronică a incintelor şi a perimetrelor, cu centralizarea informaţiilor în dispecerate specializate, precum şi reţele de comunicaţii voce-date. RASIROM deţine o tipografie proprie.

 11. http://www.antena3.ro/romania/va-fi-martea-neagra-pentru-3-600-de-lucratori-de-la-posta-romana-11-din-personalul-institutiei-va-fi-concediat-225895.html Bna intrebare.RASPUNSUL nu e USL si oricine at fi fost ar fi fost asa,Parca totul face pare dintr-un plan pe care odata cei ajunsi la putere ilcontinua.Dupa 89 Romania a avut parte de celk mai mare blestem din istoria ei care in final va duce la disparitie natia asta.Politicienul Roman.Cica vin extremistii unguri la TG-MURES..Sat fara caini tara asta.

 12. Eu am spus, mai demult, aici, ca anumite regulamente ale CE ce reprezinta legislatie obligatorie, dupa ce Romania a devenit tara comunitara cat si politicile FMI si ale Bancii Mondiale ne vor duce la dezastru, indiferent ca la putere se afla USL, PDL sau orice partid, deja existent. Atunci, domnule Radu Tudor mi-ati spus “aberati cu gratie!” Eu nu m-am suparat deoarece stiam ca atunci cand spuneam asta eram mult mai bine informat, fara ca dumneavoastra sa aveti vreo vina. Din campanie se vine cu una iar cand se ajunge la putere se primeste “lista pentru Romania!”. Altfel, vorba regretatului Toma Caragiu, “etajul si santajul”! SANCTIUNI ECONOMICE, FISCALE SI MONETARE, PLUS ALTE ACTIUNI DE “TRAGERE DE URECHE” partea UE, FMI si altor organisme “de buna credinta”.
  Va place sau nu ceea ce va spun, dar subliniez ca Romania este capusata nu doar de capusele autohtone, ci si de cele multinationale. Sa vorbim azi de magazinele multinationale si anume supermarketurile. Oare ce frumos este cand ne luam sotia si copii si mergem in supermarketurile din tara! Servicii civilizate, marfa din abundenta, preturi acceptabile. Mai oprim la cate un fast food din incinta si cam asta este ziulica. Ne-am distrat si am si cumparat. Dar oare cati dintre noi constientizam faptul ca prin astfel de actiuni, noi nu facem altceva decat sa le ciuntim viitorul economic al copiilor nostri, atat cat el mai exista? Un mic exemplu practic si la indemana oricui. Luati ca studiu de caz, orasul sau cartierul in care locuiti. Ce observati ca se intampla din punct de vedere economic in orasul sau cartierul dumneavoastra? Mai nimic, nu? Fabrici sau uzine ce au existat vreodata nu mai sunt. Pe locul lor, acum sunt supermarketuri. La parterul blocurilor, gasiti farmacii si servicii funerare, puzderie, sucursale de banci, majoritatea internationale si spatii cu jocuri electronice sau cu pariuri sportive. Arareori gasiti cate o frizerie, placintarie sau shaormerie. Bun. Acum, va rog sa va intrebati unde merg banii dumneavoastra. Pai merg,de regula, la supermarketurile din oras sau din cartier. Merg, de regula, la farmacii! Merg la banci, pentru a ne plati ratele, unele credite fiind facute, mai ales de pensionari, doar sa-si incropeasca cateva mese mai acatari pe timpul sarbatorilor de iarna. Apoi, mai merg la serviciile funerare atunci cand ni se intampla necazul in familie. Oare stiti cati copii si soti din familiile cu cate un membru aflat la munca in strainatate si-au luat viata in ultimii 15 ani? Oare stiti ca ne apropiem sa atingem raportul record de un roman din patru rapus de cancer? Si nu in ultimul rand, naivii care isi duc ultimii bani la pariurile sportive sau agentiile loto. Va intreb, oare asta este un consum productiv, favorabil Romaniei? Ramane valuta in tara care sa ajute balanta in favoarea Romaniei? Nici pe departe. Producatorii romani sunt loviti din toate directiile pentru a nu se dezvolta. Apropo, ati mai vazut, printre milioanele de “idiotenii” fabricate prin China, vreo jucarie din plastic sau metal, produsa in Romania in ultimii 15 ani? A fost doar un banal exemplu. Supermarketurile vand, intr-o mare proportie, marfuri importate. Cu chin, cu vai, au lasat ceva spatii si produselor romanesti si asta dupa multiple si lungi negocieri si paradiscutii.Pai, despre ce vorbim? In conditiile astea, mai putem fi optimisti sa speram ca Romania are viitor economic? Il ia in seama cineva pe distinsul si onestul profesor universitar, Ilie Serbanescu, cand striga, domnia sa, din disperare, “fratilor, ne prabusim!”? Nu vom mai putea fi nici macar o societate de consum, cum suntem acum. Nu mai exista deloc valoare adaugata adusa in favoarea Romaniei. Toti banii curg spre exteriorul tarii! Unde vom ajunge, peste cinci-zece ani, continuand in acest sens? Ii alegem pe politicieni pe baza minciunilor din campania electorala iar cand acestia ajung la putere, stiu doar sa concesioneze bogatii minerale, in detrimentul mediului inconjurator si al sanatatii romanilor, sa concesioneze terenuri marilor supermarketuri si sa descurajeze productia romaneasca de orice tip. Daca am spus aberatii, va rog sa ma iertati si chiar sa ma injurati! Dar, uitati-va, in orasul sau cartierul dumneavoastra si vedeti daca recunoasteti ceva din am scris aici.

  • ai perfecta dreptate. toti politicienii sunt vanduti ocultei mondiale. suntem infiltrati de masoni, de tradatori bolsevici si de lichele alogene cu pretentii de mari romani.
   singura noastra speranta este sa nu ne lasam credinta ortodoxa, dar nu aceea ecumentista pe care ne-o baga pe gat masonul ciobotea si alti lepadati ca el ci acea stramoseasca, curata si iubitoare de Dumnezeu.
   acum, indracitii vor porni al treila conflict mondial. conform prorociriilor, va porni in Siria, dar se va declanasa la nivel mondial din Balcani. Sfantul Parinte Justin Parvu a stiu ce spune “mai avem 12 luni” si timpul trece repede.
   asa cum a spus Sfantul Parinte Arsenie Boca, ne vor pune taxe, impozite, ne vor lua totul. sa nu ne lasam credinta si sufletul care este al Lui Dumnezeu. atat mai avem, exemplul nostru sunt Brancovenii. sa stam drepti in fata sabiei.
   Doamne ajuta!

   p.s. Radu, te rog sa nu imi cenzurezi mesajul, asa cum ai facut-o cu altele. Multumesc.

   • Multumesc, Andrei! Simt ca tu si “canibal dumitrascu” sunteti corect si foarte bine informati. Da, se pare ca peste 6 luni vom fi si noi “tarati” in razboiul altora, in cazul in care nu va reusi cineva, cu coloana vertebrala”, din Romania, sa se opuna participarii la aceste manevre. Se pare, insa, ca nu are cine.
    Referitor la ortodoxia stramoseasca, da, ai mare dreptate. Incet, dar sigur, cu mesaje pe fata sau subliminale, dupa moartea Patriarhului Teoctist, s-a dat unda verde credintei ecumentiste. Nu stiu cati si daca ati observat faptul ca, din anul urmator mortii fostului Patriarh, in calendarele crestin ortodoxe, de perete, emise de majoritatea eparhiilor din tara, sub ziua de “sambata” s-a tras linie, lasand sa se inteleaga, subliminal, ca duminica e prima zi a saptamanii iar sambata, ziua de odihna. Deocamdata este o tacere totala, pe aceasta speta, pentru ca bunul crestin ortodox roman sa se adapteze cu aceasta schimbare, cu impact social partial cuantificat in favoarea marilor patronate si corporatii internationale, iar peste 7-10 ani, Sinodul BOR sa declare oficial, ziua de sambata, ca fiind ziua de odihna, din punct de vedere religios. Faptul ca nimeni nu a luat atitudine pana acum, face ca sansele acestui proiect iudeo-masonic sa aiba izbanda.

  • @Romania Mare: Am o rugaminte, ati bagat f corect ce ati bagat, dar va rog sa nu mai bagati asa pentru ca se supara globalistii, pro-globalistii si masonii care au primit ordine scurte si precise de la frati. Ce ti-e si cu masonii astia, sa mor eu… Sionistii de la FMI si Grupul Bilderberg, conducatorii planetei si de ce nu, si ai Universului! Sa traiti!

 13. Radule, nu PDL conduce ei sunt acolo. La Rosia Montana eu cu ochiiiii mei am vazut-o pe Dna Vranceanu si Dna Turcanu si au facut ceea ce au facut. Sa nu mai ocolim raspunsul si sa spunem adevarul PSD face kocurile si pe sticla una spun si in realitate este cu totul altfel. ADEVARUL nu este undeva la mijloc este acolo- cei de la USL vor plati incepand de anul viitor – ALEGERILE isi vor spune cuvantul- Toate televiziunile au manipulat la greu: ca o sa fie numai lapte si miere dar, va veni si vremea lor- sunt sigura de asta; O zi buna

  • Cei care spun ca USL nu-i capabil sa guverneze , sa dea solutii viitoare pentru vot . Cam ce partid ar fi bun ?! Pe cine sa votam ? PDL , cumva ?! Poate pe astia de la miscarea populara ???!!! Asa s-a intamplat cand , in loc sa-l voteze romanii pe Nastase , l-au votat pe Satana , nefiind pesedist , chipurile ! Asa s-au lasat influentati multi si ne-am ales cu javra javrelor , presa contribuind la deruta lor . Sper ca natia asta sa judece si singura !

   • @nimabe: Cel mai bun ar fi partidul FMI. Sau să conducă Partidul Frăţiilor Masonice din România. Asta se va putea produce însă cel mai devreme abia la anul, dupa alegerile europarlamentare din 22-25 mai 2014. Până atunci, rămane că ne conduce PPE de la Bruxelles şi financiar FMI-ul. Problema nu e politică, este financiară. Ne administrează FMI-ul, până işi vor recupera şi ultima tranşă din imprumuturi, cu dobânzi cu tot. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

     • @nimabe: Există reâncarnare. Într-o viaţă ulterioară, îţi dai seama! Viaţa asta e doar de repetiţie, următoarea e importantă!

     • “reîncarnare”, sorry. Mama ei de diacritică şi de corrector de win.

     • @Pastrama Nu exista reincarnare ! Iti dau un singur argument , sa n-o lalaim prea mult : pacatul avortului ar fi la fel de grav ca cel al crimei , ori nu-i asa , el fiind mult mai grav decat crima . De ce ?! Simplu , sufletul alungat din trupul in care urma sa se mantuiasca , prin botez , ramane cazut , neprimind Duhul Sfant . Daca ar exista posibilitatea unei reincarnari , pacatul avortului s-ar ierta printr-un canon ca pentru crima , dar acesta-i mai mult decat o crima . E mai grav !

   • Servus Nicoleta ,

    Imi pare rau sa observ ca te inversunezi
    sa mai sustii pe cineva care nu merita …
    Da , guvernarea Ponta (USL) este la limita
    impotentei , a dezamagit crunt …
    Evident ca asta nu inseamna ca maine as vota
    altceva ! NU ! Tot PNL ul (USL) as vota ,
    dar sunt lucruri distincte ! Realitatea si
    dezamagirea e una si suceala ca maine am
    vota altceva este alta … Nu amestecam .
    Nu ne stim de ieri Nicoleta ( de un an … )
    dar hai sa fim onesti , nu esti dezamagita ?
    Nu am cum sa iert koabitarea lui Ponta si
    ulterior a lui Crin , cu criminalul basau ! NU !!!

 14. pai USL a promis in Campania electorala ca se opune proiectului minier, doamna Plumb era foarte vehementa si sustinea ‘dezvoltarea durabila’ fara cianuri. Basescu a fost sustinatorul proiectului de la inceput. Cine a fost mai cintit cu electoratul? Singura noastra solutie este sa-l sprijinim pe politicianul mai onest, adica pe Basescu(nu avem alta alegere la orizont)
  Cum sa mai avem incredere in acest USL?

 15. USL și Ponta , nu numai că sunt mincinoși și trădători, dar și-au dovedit incompetența din plin.Cu majoritate în parlament , nu au schimbat măcar o lege care să împiedice ceea ce se întîmplă acum. De dragul funcției obținute, au terfelit un popor întreg. Sunt aroganți, nesimțiți, ignoranți și NU AU NICI UN FEL DE ONOARE !—————– Cînd vor cădea , o vor face la cel mai mic nivel, și vor suferi al naibii !

 16. 10 ani de PDL lasa urme adanci. eu cred ca multe nu stie Guvernul si chiar daca ia o decizie, in teritoriu se pune in aplicare taman invers. reducerea de 4% era menita sa scoata oamenii PDL-ului din sistem dar s-a aplicat haotic si sunt afectati oameni nevinovati – dar nu-i asa, intr-un razboi sunt si victmie colaterale….

 17. DA , PDL este la guvernare in persoana nenorocitului de VICTOR NAUM VIOREL PONTA.
  USL=PDL=ACEEASI MIZERIE.

 18. atatea energii risipite…ca votez cu ala ,cu ala..cu care? care n a mai fost? nu vedeti ca totul e inutil?
  Nu vedeti ca nu le pasa de noi?
  Nu s a mai intamplat in istoria noastra? tot timpul…
  Marea lehamite…
  UE vine sa faca ordine..cat de curand…cand n or mai fi bani…

 19. Imi doresc sa dam, cu totii (cei 7,4 mil. electori), o lectie dura PSD-ului (pt ca nu au cracnit la tampeniile coabitante ale premierului) si PNL-ului (pt pasivitatea cu care au tratat ticalosiile lui Ponta, doar de dragul mentinerii USL) la alegerile europarlamentare, votand orice alta formatiune politica (oricum, in economia electorala, esecul lor nu prea conteaza in plan intern!).
  Personal, votul meu va merge catre PC, caci, in opinia mea, nu se fac vinovati de esecul referendumului sau al guvernarii.
  Mentinerea, in esaloanele 2-3 ale institutiilor guvernamentale, a basistilor, propunerile de numiri in functii ale magistratilor si procurorilor basisti, nemodificarea legislatiei ref la functionarea CCR, ANI, CSM si la desfasurarea referendumurilor si alegerilor de orice gen, reprezinta o frana in exercitarea guvernarii.
  Nu-i mai putin adevarat ca exact optiunile “portocalii” vs Chevron, RMGC, redevente, etc au fost insusite ca viabile in guvernarea USL, ceea ce-i o mare porcarie (doar 6% redeventa la “recolta” de aur si argint, cand media internationala este de cca 20%?).

 20. Anei….10 ani de guvernare PDL…NU ! 23 de ani de guvernare a romanilor cu acordul romanilor… nu mai asteptati binele din mana unui roman…temelia a fost zidita de socialistii-comunisti,parghiile le au construit ei -hotii si escrocii i au inpamantenit ei la conducere..ceilalti s au conformat…ce tot dati vina oe PDL -in sine? ei au fost dintre ei -secursti si neamurile lor…pdl, usl, ma sa si tat su..

 21. Pensionarea femeilor la 65 de ani este ceruta de UE, iar declaratiile de avere vor fi depuse numai de cei asupra carora exista suspiciuni ca au o avere cere nu poate fi justificata de venituri.

  • La nivelul întregii UE a scăzut natalitatea şi de aceea, tineri care să muncească fiind din ce în ce mai puţini, ăştia s-au gândit că singura soluţie e asta, să îi pună pe veterani să bage blană până cand se trage macazul. Dacă populaţia e îmbătrânită şi tineri sunt din ce în ce mai puţini, nu mai are cine să muncească şi să susţină societatea. Cineva trebuie să o forjeze. Şi dacă nu mai sunt decât preponderent pensionari, să bage ăia până la groapă. Jilava, gulag sau bullău, batalion disciplinar Topraisar…

  • ia sa vezi ce de suspiciuni vor fi!
   la suspiciuni sa nu ne pricepem?
   Orice limitare a libertatii incepe cu ceva mai mic, acceptabil pentru majoritatea bolinda pe motiv ca ” pe mine nu m-afecteaza”…
   dupa care, ups, limitarea liberattii sau noul bir se va generaliza, eventual in viitorul mandat…

 22. d le radu tudor ,unde va pot contacta ptr o problema de coruptie si abuz de putere in justitia locala? V am mai scris..unde pot obtine un raspuns?

 23. DA !!!
  DEGEABA AVEM MINISTRU DIN PRTIDELE CARE S-AU UNIT SUB UNINEA SOCIAL LIBERALE , DACA “SUB MINISTRU” A RAMAS STRUCTURA BINE INFIPTA A P.D.L.
  S-A IESIT IN STRADA PENTRU SCHIMBARE , PENTRU O ADEVARATA APLECARE ASUPRA PROBLEMELOR SPOCIALE ALE ROMANIEI , DAR DIN PACATE PANA ACUMA NU SE VAD “BINEFACERILE” VOTULUI MASIV IN FAVOAREA USL…..
  CAT SA MAI ASTEPTAM , CAT SA MAI “JUCAM” DUPA CUM NE CANTA UNIUNEA EUROPEANA , FARA A “DA CU PUMNUL IN MASA” , FARA A NE IMPUNE SOLUTIA CARE SE POTRIVESTE SITUATIEI CONCRETE DIN ROMANIA , RAMASA LA URMA U.E. CU FOARTE MULTE PROBLEME SOCIALE ??
  HAIDETI IN STRADA , HAIDETI SA LE ARATAM CA EXISTAM !!!

  • @Hamnibal Anteporcas (sau alte bălării cerebrale de doi bani):

   Voi pe ce lume trăiţi băi fratele meu?!

   Legea 18/1968, vechea lege a ilicitului, a fost abrogată expres prin Legea nr. 115/1996 privind declararea şi controlul averii demnitarilor, magistraţilor, funcţionarilor publici şi a unor persoane cu funcţii de conducere.

   Până la abrogarea Legii 18/1968 în luna octombrie 1996, în luna mai a aceluiaşi an, prin decizia nr. 64/1996 a Curţii Constituţionale s-a stabilit că instituirea prin Legea nr. 18/1968 a unei obligaţii de a dovedi caracterul licit al mijloacelor folosite pentru dobândirea sau sporirea bunurilor este neconstituţională, fiind contrară art. 41 alin. 7 din Constituţie(10) care instituie prezumţia caracterului licit al dobândirii bunurilor.

   Am mai auzit tâmpenia asta şi la televizor!! Voi pe ce lume trăiţi băi fratele meu?!

 24. A nu se uita de ong-udmr care mai are cu binecuvantarea lu’ponta oameni in pozitii cheie, chiar daca sunt in esalonul 2-3.

 25. foarte bine face frate……da sunt prosti ca nu au curaj sa faca mai mult rau……daca lumea accepta toate porcariile lor , care e problema?…..bravo lor ca au pe cine manipula …..

 26. Chiombu’ Cu Un Pacat, Pupincuristii Cu O Mie

  Liana Stanciu a urcat pe scenă şi i-a smuls din mână microfonul lui What’s Up, care cânta împotriva preşedintelui
  Televiziunea Română este acuzată de cenzură, după ce prezentatoarea Liana Stanciu a urcat duminică, 25 august, pe scena Festivalului Callatis şi i-a smuls din mână microfonul rapperului Marius Ivancea, cunoscut drept What’s Up, care cânta o piesă antibăsescu, în care îi cerea acestuia demisia. Momentul s-a consumat în transmisiune directă. Ada Vertan, producătorul Festivalului Callatis, susţine că nu mesajul anti Băsescu a dus la tăierea microfonului artistului, ci faptul că acesta a folosit un cuvânt nepotrivit, care nu există în DEX, dar şi pentru că a depăşit timpul alocat prestaţiei sale. Cuvântul la care aceasta face referire există, însă, în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române.
  Sursa:Jurnalul National

  Faptul ca basescu a incalecat si tine in lesa peste 90% din presa scrisa si televiziuni, fie prin santaj, fie prin finantari paguboase pentru romani facute pe cai oculte si ilicite, nu mai reprezinta un mister pentru nimeni.
  Ingrijorator nu este faptul ca foarte multi asa-zisi jurnalisti raspund la comanda dementului, chipurile respectand politica redactiei sau a postului respectiv, deoarece unde-i “ordin cu placere”.
  Ingrijorator este propria initiativa a unor astfel de “linge talpi” si “pupa cur”, carora nu le-a cerut nimeni sa faca nimic, dar care datorita oportunismului, a dorintei de parvenire, a incapacitatii intelectuale de a se face altfel remarcati, ajung la astfel de gesturi descalificante pentru profesiunea de jurnalist in principal si pentru calitatea de om in si mai principal.
  Datorita unor astfel de lepre a fost posibil cultul personalitatii cu care ne-a otravit zilele ceausescu atata amar de vreme, iar mai nou pupincurismu’ exacerbat si osanalizant avandu-l ca tinta pe imbecilul de basescu.
  Si spun asta deoarece am avut si eu de-a face cu astfel de slugoi fara coloana vertebrala, care doar auzind ca legat de numele basescu ar putea sa apara vreo conotatie negativa si-au bagat picioarele in ele de profesionalism si deontologie si s-au aplecat intru pupare de cur fara sa le-o fi cerut nimerica.
  Pe modelul microfonului smuls eu am avut de infruntat o situatie asemanatoare in momentul in care, de buna credinta, am vrut sa-mi lansez cartea “May Day.. Sabordarea Flotei Romane” in librariile constantene. La momentul respectiv o patroana de lant de librarii, ca raspuns la solicitarea mea telefonica, auzind titlul cartii, fara sa-i cunoasca continutul, a sarit literalmente de fund in sus replicandu-mi, total rupt de contextul convorbirii, ca “in dosarul flota d-l presedinte nu este vinovat cu nimic deoarece in urma expertizei facute s-a constatat deficit zero 🙂 “, motiv pentru care nu-mi poate onora cererea de vanzare a cartii in librarii.
  Episodul acestei intamplari mi-a aratat insa cat de mica si meschina poate fi o persoana in sensul ca, povestind cele intamplate fostilor mei profesori din liceu, cu ocazia lansarii ei la liceul pe care l-am absolvit, acestia auzind numele persoanei in cauza mi-au spus ca respectiva imi fusese colega de scoala, cu doi ani mai mica si ca vor vorbi ei cu ea pentru a o aduce la linia de plutire. Lucru care s-a si intamplat dupa circa trei zile cand individa m-a sunat acasa cerandu-si scuze pe motiv ca nu ea este pupinbasista , ci seful ei (inexistent de altfel), invitandu-ma sa-i duc cateva exemplare.
  Jalnic si penibil totodata!
  Asa ca este clar ca fara astfel de indivizi, fenomene tragice gen ceausescu, basescu etc. nu s-ar intampla neam ele nefiind altceva decat rodul propriilor noastre neputinte intelectuale si carente comportamentale pe fondul a sute de ani de coloana vertebrala indoita si atitudine mioritica de resemnare dobitoaca in fata totusi evitabilului.

 27. @Romania mare Aveti dreptate.Comentatorii de pe acest blog au dreptate in marea majoritate.Dar daca basescu/portocalii au fost foarte rai(chiar mai rai ca si ceausescu) iar USL nu este bun(in multe probleme continua linia lui basescu….Rosia Montana,gaze sist…) se pune intrebarea pe cine vom alege viitor.Pacat ca nici ANTONESCU nu se comporta conform discursului sau(f bun,dar…nu-l aplica in practica).Asa incat poate ca solutia monarhiei ar fi….unica solutie(se vede ca in ROMANIA nu se mai nasc romani cinstiti si patrioti).

 28. De admirat proiectul de lege al lui Mădălin Voicu !Rămîne de văzut DACĂ va trece . Cred că f. mulți oameni vor ca acest lucru să aibă succes.

 29. voi credeti ca pe nea traian duhoare l-a sustinut sugiuriciu?

  aia calca pe furnici ca elefantul.jegu asta rumunia nici furnica macar nu e..bashescuu..daca rumunii au vrut un lighioi cu nume de basina “rege” sa fie acolo,ei rabda,e dovedit ca rabda pana dincolo de zare.ce sua sa-l sustina pe asta.aici e lagarul de gunoi care nu ridica capul,

  poa sa fie basau sa fie altul mai breaz

  kku sau pishalau sau orice in linia asta melodica

  ,pe suuua ii doare-n scula.

  ei stiu ca aici nu se intampla nimic rau “sa ameninte pacea mondiala”

  aici a fost si va fi doar capu’plecat.ii doare-n pla de basau,nu l-au sustinut niciodata,nici nu s-au opus,

  doar unele jeguri ca jitanshtain/bechtel”autostrazi”/vrajeli si basini au facut averi

  pe sistemul”hai sa dam cu pietre in maimute ca ele sa arunce cu portocale in schimb”………

  ..si kktii nostri au aruncat toaaata tara.

  daaaa da’ sunt falosi,lorji nene..uite la “protipendada” ce culti,ce lucruri de uuoameni sunt.

  ce sa mai zic frate? am zis de mii de ori.tre resetat sistemul ca altfel o sa o basim si ciobim la nesfarsit..ma rog..nesfarsit..boala lunga si grea nene cu final acelasi.hai cu suicidu basaului macar!

 30. straini guverneaza ai nostri sunt niste fantome vizibile care sunt enumerati din bani nostri si nu putini .
  -gazele de sist ieri erau poluante azi nu mai sunt.
  -rosia montana un pericol pentru mediu azi nu .
  -femeile sa se pensioneze la 65 ani ieri cimpeanu si nunumai ea racneau din toti bojoci ca este atentat la viata femeilor .
  -usl de ce nu infintati lagare de munca pentru batrini ca si nazisti ,voi nu sunteti in stare sa asigurati locuri de munca la tineri ,victore in strainatate sunt peste 3 milioane de cetateni romani apt de munca daca ei se reintorc unde le dai locuri de munca daca fiul meu care abia a terminat scoala este obligat de voi de la putere sa plece in exil .
  – nu vad decit disponibilizari ,falimente ,oameni care nu au nimic cu domenile pe care le conduc exp ramona si sova samd.
  – voi nu sunteti in stare oameni calificati pentru care statul adica noi populatia am contribuit la specializarea lor sai tineti in tara.
  – dar voi sunteti putrezi de bogati va permiteti toate mofturile pe bani nostri ,noi trebuie sa platim taxe ,inpozite ,declarati de cite am —– sunteti mai prosti si vasali decit pdl .
  -politizare execiva a institutilor statului mentinerea la putere sau venirea altora pentru ca au pile si sunt manipulati de catre baroni .
  – nimic nu ati facut din ceea ce ati promis cu putine excepti .
  – adevarati hoti sunt pe coasta de azur la justitie sunt de serviciu pnl cind se va realiza dreptate pina la capat caci luminita de la capatul tunelului nu o vad din contra este mai intuneric si frig .
  ce smardoi reati inopozitie si cum va va umflati inpene si ce patriot erati ,cu idei ,resurse monetare,si intrun an de zile sunt tari africane care ne intrec c nivel de trai .
  -victore inainte de a ne alinia europnilor cu preturile nu crezi dupa pregatirea pe care o ai daca o fi adevarata caci ministri tai nu o arata ,ca eu cetateanu sa am un loc de munca bine platit ca economia si agricultura sa dudue,ca cercetarea sasi faca munca si apoi sa platesc ca si un fracez sau german .
  – care este diferenta dintre voi si boeri latifundiari 1907 .

 31. Nu,besescu nu guverneaza. daca besina si spuma lui mai “guvernau” oleaca treaba era gata.poate era mai bine.se grabeau lucrurile.

  ce se intampla acum este din “inertie”…si din baroneala,normal..

  am pus gusatii si baronii care nu mai pot de bogatie deaia macaceasca i-am pus “revolutionari’antibashiti’ “in fruntea poporului”..jos beshescu blabla..partz..durere mare..adevarul e ca n-am crezut sa-si imbarlige cozile in mod “harjoana” de concubini betivi si hoti basaitii si baronii..n-au treaba nene,ei merg in virtutea inertiei.

  Basalau popicaru a aruncat bila si se duce pe sant incet si dureros ..cu noduri si hartoape la groapa..

  ce sa conduca pdl?pdl e clanul lui basau,basau e bulibasa si momentan nu conduc nimic.

  va inchipuiti cum ar fif fost cu basau si udrula zei pana acum?inafara de faptul ca romania era desfiintata teritorial,ce basini,ce zeificare,ce clanuri paramilitar-maneliste,ce lorzi,duoooamneee ce …
  de nedescris Frateee!!!
  pai facea general izmana maresali pa banda,turcescu era superamiral acum,puparea udrulei si basaului era incomesurabila,furau absolut tototot si aerul era impozitat..era…ma rog..poate va fi dracu stie

  • “pdl e clanul lui basau,basau e bulibasa si momentan nu conduc nimic”INAFARA DE PARTEA LOR DE JUSTITIE SI AFACERI.intr-un cuvant exista fara probleme si le merge bine,
   iar in viitor se pare ca nu vor fi nevoiti sa caute adapost in america de sud unde au salasuri de urgenta gestionate acum de “oameni de incredere”(zic ei ca au ‘hogeacuri’ unde sa se retraga dar odata plecati deaici unde e cald si bine sunt carne moarta,hoituri)

  • bocanila,atat ura ai in tine,incat nu esti coerent nici macar la ce scri!Las-o balta,sau invata sa scri corect!

 32. Hai, ca ne-am lamurit cu totii ca pontescu va fi mai rau ca bassss. Ce ne mai miram atit? Licuriciul indica ce trebuie facut si noi ca niste amariti ce sintem, ce sa facem?

 33. Da, PDL inca este la guvernare si va ramane pana la plecarea lui Traian Basescu. Sprijinit de servicii acesta face presiuni grozave asupra Guvernului. PDL care l-a respins si a respins si candidatura Elenei Udrea la conducerea partidului isi merita caracterizarea de “pisicut”. Vasile Blaga si-a pierdut autoritatea de buldog de ceva vreme. I-a pus Basescu o botnita cat toate zilele si i-o da jos atunci cand considera ca-i poate fi de folos. Guvernul trebuie sa respecte toate termenele alea negandite si nenegociate impuse de Guvernul Boc in nepasarea sa fata de oameni ( vezi scumpirea gazelor ). Mie mi s-au scumpit medicamentele cu peste 50%. Si stiti pe cine injur, pe cine injura lumea ? Pe cei din USL deoarece aveau sperante. In numele coabitarii ( care “coabitare”, cu un guvernator ??? ca presedinte de facto nu mai e !)acestia incearca sa fie cat mai diplomati. Eu inteleg acest lucru dar sa se gandeasca la urmatorul proverb romanesc ca se aplica mai ales in acest caz : ” obraznicu’ mananca praznicu’, rusinosul roade osul.

 34. 23de ani de perestroika bashita(includ TOT mehlemul cand zic “basita”,totul e de minune descris prin Bashire) si am ajuns la punctul in care clanuri/familii de macaci sunt convinsi ca ei reprezinta conceptul de stat.
  aici nu e vorba de condus “tara” aici e vorba de catarat pe creanga.

  totusi..enigma..
  cum naiba rumanii mei au ales basanaul de 2x e un mister.au ales cel mai cel voivod nenee..mister shit.
  cum sa te trateze lumea intreaga cand tu pui “presedinte’ o dejectie? ..n-am cuvinte oameni buni,asta e presedinte? asta nici om nu e!..tigani cu palme galbene ca nastase?basau tu te-ai uitat cum arati mai cocarla neagra? Si asta se numeste Besescu!cum ma cum? cum pui un rahat de parazit care a furat si tradat toata vietisoara lui “presedinte” Si pe care IL Cheama Frumos BESESCU?cinte-a adus in 90 pe felie mai basaule?cum v-ati adunat voi mai parazitilor sa ne “faceti” cu tupeu?de ce i-am lasat sa traiasca in 89 si nu i-am mazilit pe toti si pe oricare ar fi facut ce fac astia inca din “pruncia democratiei noastre” de kkt dupa cum a ajuns?

 35. De fapt nu este PDL-ul la guvernare,acum este TOT FSN-ul,adica vechii nomenclaturisti din esalonul doi,care in decurs de 23de ani si-au crescut si educat copiii,i-au pus in actualele functii,ca sa poata sa mosteneasca toate avutiile pe care le-au dobandit parintii si inaintasii lor. Cititi dvs.toate legile emise din 22dec.1989si pana astazi si daca vreuna,numai una dintre ele contine vreun articol care sa specifice modul cum vor raspunde acesti snapani,in caz de devalizare a economiei ,industriei si agriculturii Romaniei,atunci eu imi fac meea culpa. Singura lor explicatie este ca ,avem cod penal,cod de procedura penal,bla,bla,bla…care nici cand se descopera fraude si talharii de acest gen ,fara numar,se ascund dosarele prin sertare,dupa diferite afinitati ale magistratilor si altii ca ei.
  Asa ca iata de ce coabitarea s-a facut si functioneaza “constitional “,in conditii “interne” de dragoste deplina si injuraturi pe sticla pentru a prosti poporul.

 36. Buna ziua, domnule Radu Tudor.
  Nimic important decat ca pana acum catva timp in urma am considerat ca premierul Victor Ponta- in care ne-am pus sperantele- devine de fapt un plagiator al actiunilor -vorba vine -al lui Boc!
  Au intrat in greva parlamentara pentru ca nu au aprobat masuri antiromanesti, pe care acum le adopta-vezi Rosia Montana, gaze sist si peobabil altele pe care nu le stim-. Este o nenorocire pentru noi ROMANII-ca nu ne stim ,sau nu avem pe cine ne alege CONDUCATOR !!!
  Poate sunteti cea mai autorizata voce si ma refer la Antena 3 , sa spuneti TARII adica cetatenilor Romaniei ce ne va astepta.

 37. Da cum am zis,daca Basvoda(basau+voda)mai domnea oliieeaca,eram ca si cum ar fi castigat nazistii razboiul.mai vedeai evrei tigani rusi rumani si alte natii doar in muzee impaiati.
  deci..acum, nu mai conduce nimeni nimic,nici majoritarii mei baligosi nici basino-minoritarii nici ..nimeni.e pe traseul si directia fixata de marineru meu,cap compas la dracu,el e mariner priceput a ajuns cu nava birunta la brasov,apoi a pus-o l-a banca gaj a luat banii si a facut vanzari anterioare cu ei,tara curge la vale inerta ca o balega moale in panta abrupta 30% 🙂

  • *la.la.
   nelipsitul regili cioarba e la tv.si nunta cu salam penal.acum e sezonul indienilor.pe astia sunt axati deocamdata ca vorba aia odata e incoronarea

  • @bocanila: Vezi mă că tu eşti în UE de la 1 ianuarie 2007. Ştii ce e aia UE? În sfera ta cerebrală, tu poţi percepe dimensiunea şi natura situaţiei? Am o întrebare intimă pe care vreau să ţi-o adresez. Tu mai ai corpuri de încălzire (calorifere) din alea de fontă de pe vremea lui Ceauşescu sau le-ai schimbat? Dacă mai ai de-alea din fontă, am o rugăminte la tine, dă-te puţin cu capul de calorifer, poate iţi mai vin şi alte idei!

   • eu stiu tot mai nea canibale lecter inclusiv faptul ca suntem uisti din 90 pana acum dar vaz ca tu esti cam fugit deacasa.n-avem ce discuta.nu te obosi sa-mi scrii replici kilometrice alambicate si pompoase cum faci de obicei.

    • @bocanila: Nu vreau să mă cert cu un vechi prost care îşi face veacul pe aici în neştire! Să-mi zici dacă vrei să îţi traduc, că am înţeles că ţie îţi funcţionează creierul după principiul alambicului, adică trebuie să îţi pui pufoaică cu c…t în cap că să înţelegi ce scriu.

 38. Dl. Tudor,

  Va rog sa ne anuntati si pe noi cand sunt alegeri pentru FMI, ca sa stim si noi cand vom vota “schimbarea”! Aaa, da. Bine. Pa.

 39. Ies, Antena 3 iz hiăr!

  Cum bagă tractoristu’ ăla, să muoare mama şi cu toată genealogia mea! E pârnae.

 40. In numele asociatiei locatarilor de pe scara mea, va rugam sa ii transmiteti Sefului Planetei Barak Obama, sa nu mai bage aplicatia aia prin firmele CIA cu armele chimice in Siria, sa ne lase cu “primavera araba”, cu toate vrajelile si harnelile astea de globalisti de doi lei, care vor ei sa le ia altora resursele natural si sa le controleze finantele dupa ce le iau cu japca bancile centrale tuturor acestor state pe care ei vor sa le “ajute”. Eu va spun ceva, daca tot vrei sa ma ajuti, atunci nu poti sa o faci la vedere? E valabil atat pentru globalisti, NATO si capitalisti cat si pentru masoni. Aviz amatorilor! Sa traiti dl. Tudor!

 41. Parca e cospiratie impotriva romanilor sau suntem intr-un experiment!? Urmeaza pe toata planeta, iar “1984” sau filmele SF vor deveni realitate si toti vom fi ghidati prin megafon. Peste tot in lume se reglementeaza, se taxeaza, se impoziteaza aerul si apa! Tine-ti minte norma sau reglementarea cu “apa nu hidrateaza”, poate Coca-Cola, dar o sane spuna mai tarziu ca si apa si aerul sunt tot ale corporatiilor unde probabil nevestele politicienilor sau nepotii lor sunt actionari.

  • Domnule Radu Tudor, va admir, va urmaresc emisiunile, mai aveam ceva sperante ca doar Antena 3 va ramane o voce care ne reprezinta pe noi, cei multi si naivi,dar observ o detasare, chiar o toleranta neasteptata v-a-v de POLITICA USL-ULUI,pe care o propavaduieste fara jena astazi.Astept o reactie ferme si pertinenta a dvs, a postului pe care-l reprezentati si nu ,,estompati” toate faradelegile cu ,,rang” de ordonante de urgente ale GUVERNULUI condus de tradatorul ponta,NIMIC DIN CE INFIEREA Guvernului BOC,nu s-a intamplat:
   – GAZELE DE SIST, nu mai sunt un pericol pentru romani?
   – Rosia Montana , nu mai polueaza, nu mai este patrimoniu?
   – TAXELE SI IMPOZITELE,de altfel niste ineptii create in laboratorul incompetentilor, ne vor sugruma si la propriu si la figurat, vom ajunge sa ne plangem de mila,cum cred ei ca se va schimba in bine viata romanilor, asa cum au peromis???Dar din pacate romanii acestia lasi si fara atitudine nu vor fi in final decat niste experimente ale sacalilor de la Bruxelles??? va rog sa faceti o emisiune in care sa aduceti in discutie aceste OBICEIURI PROASTE ALE POLITICIENILOR, DE A FI DEMAGOGI, A PROMITE CEVA SI fAPTIC FAC INVERS.Faceti un subiect despre impozite si taxe, toate aceste biruri pe spatele romanilor nu fac altceva decat sa-i exaspereze, sa se inchida toate acele mici ,,firme din apartamente” printr-o dubla impozitate, unde sunt ,,incurajarile “firmelor mici si mijlocii .
   AStept vesti bune, a inceput REALITATEA TV, SA FIE MAI FERMA SI MAI CRITICA CU PUTEREA, BRAVO LOR!

   • tocmai ce am postat o critica in legatura cu subiectele mentionate. si nu e singura. nu cititi ce scriu ?!

 42. PDL la guvernare?NIET!Băsescu e tot la guvernare deși avem alt Parlament.Nu au avut loc ANTICIPATE,așa cum am cerut în stradă!

 43. arme chimice in siria>americanii sunt la post apara umanitatea.acum daca as fi paranoic cu teoria conspiratiei as zice ca licurucii sunt patiti cu irakul si musai exista arme chimice in siria(de origine ruseasca,chineza,ncoreana sau vatevaar.. “homemade” ,depinde de “strategia geopolitica” aplicata de licurosi care sunt departe de a fi genii luati in intregul lor,decidentii in special).

  am auzit o stire mai demult despre un transport prizoneri care au ajuns morti la destinatie,multi vreo 40, un camion intreg(cu prelata,cashcarabeta izolataaaa,hmmm improbabil ..bate la ochi sa-i bagi intr-o frigorifica..sau nu..acolo e cald cald..hmm..n-am date,dar de dragul ..paranoii dezvolt),acu de era in egipt sau in siria..habar n-am,
  ma rog,nu cred ca urlatorii negrii sunt la curent cu tactica folosita de nazisti in prima faza a epurarii cand ambulantele si camioanele naziste gazau pe cei transportati cu gazele de esapament simplu si destul de eficient.altii mai civilizati stiu cum se face asta

 44. Daca mai sunt oameni care dupa 23 ani mai sunt surprinsi de actiunile psd-ului e clar de ce ne aflam in situatia asta…..ce repede uita romanii, sau poate n-au stiut niciodata , altfel nu se explica de unde atata speranta ca acest partid fost pcr, va face ceva pt tara asta.E plin de securisti unii sub acoperire altii nu si voi vreti sa va bage in seama?Cine sa va asculte?…..poate sri, sie, die, domnul ghita ……hahaha

 45. Toti au ajuns acolo prin vot asa ca cei care i-au ales sa se uite in oglinda ca sa vada vinovatii de dezastrul in care ne aflam……nu scapam de astia nici peste 200 de ani

 46. Sperante ? Ioc . Nu sunt desteptul lu’ peste . Dar poate cineva ma va convinge sa mai stau la coada la vot. Cand aveti timp analizati si o eventuala optiune de vot/in general din Galati . Cu cine defilam , Domnule Tudor? Ce inseamna clasa de mijloc , in Romania? Am concitadin pe unul care , cu degetul opozabil, facea aprobarea/dezaprobarea legilor ! Respir acelasi aer cu :un fost ministru de intene , cu unul al comunicatiilor , cu un fost director IUG , cu un actual director “Atlas”(scuze , mama lui e patroana) Cu boldea. Firme de paza ? Transport? Galatiul moare ! DE CE?

 47. Domnule Dadu Tudor,
  Va stimez si va respect sincer pentru felul dvs. de a fi,din toate punctele de vedere. Cu toate astea, Antena 3,iar ne blagosloveste cu o zi RRRRRROMA. Oare in Romania nu sunt probleme serioase si grele de prezentat si discutat? De exemplu cum a facut Pomta si madam plumb,de s-au schimbat in atitudine, (profitul ,nu stim deocamdata)in ceea ce priveste programul Rosia Montana. Pana acuma tipau ca din gura de sarpe,ca sunt impotriva exploatarii de la Rosia Montana,dar au facut pe ascuns si hoteste,programul si legea de exploatare a aurului.
  Va intreb sincer,iar daca puteti, (va lasa sefii ?),sa imi raspundeti:
  CE II DOARE MAI MULT PE ROMANI: CEARTA CIOBITILOR LUI CIOABA,SAU MODUL ASCUNS SI PARSIV (FARA DEZBATERE PUBLICA) DE EXPLOATARE SI VANZARE CATRE STRAINI A AURULUI ROMANESC??
  Multumim Antena 3 ca ati ascultat pentru raitingul dvs., parerea telespectatorilor dvs.

 48. VREAU UN LOC DE MUNCA , SUNT FOST CADRU MILITAR !!!!!!!! AM DOAR 40
  DE ANI NENOROCITILOR !!!!!!!!!! VREAU UN RAZBOI IN ROMANIA !!!!!!!!!!!

 49. Va icepe jaful Aurului si Argintului de la Rosia Montana de catre ,,fratii,, lui Ponta NAUM.Iar restu metalelor pretioase le vor ramane gratis.Escrocul de Tontada avizul.Agentul NAUM indeplineste oerdinele.Sper dib suflet ca BLESTEMUL Dacic sa-l ajunga si pe toti din olitica care au dat drumul jafului.

 50. Domnule Radu Tudor
  Nu stiu cum definiti guvernarea PDL dar eu inteleg o succesiune de decizii aberante pentru a ascunde urmele unor hotii inimaginabile!!Se estimeaza 12 miliarde eur anual furate de PDL!!!Daca definim “guvernarea”PDL in aceste culori atunci da guverneaza “furtul” in continuare cum a guvernat de 100 de ani!!!!!!Se schimba doar actorii intr-o piesa stupida,penibila si absurda!!!

 51. Sper ca va veni ziua in care Victor Viorel Tonta deampreuna cu familia lui si cu madam Plumb vor fi deportati in zona Rosia Montana sau intr-una din zonele in care se vor exploata gaze de sist, cu interdictia de a parasi zona.Asta ii doresc dupa terminarea mandatului(sper ca nu la termenul de 4 ani).

 52. Bine zis…E PDL inca la Palatul Victoria ???? NUUUU este USL!!
  Ce s-a promis si ce au facut?????????????

 53. D-le Tudor in nemarginita mea naivitate chiar am crezut ca ponta si Antonescu vor face ceva si pentru poporul care ia votat si ia asezat pe scaunele pe care stau acum si de unde iau decizii de parca ar fi zeii nu reprezentantii nostri.Daca o sa-l urmariti pe ponta cind este invitat in emisiuni tv o sa vedeti ca spune:am luat decizia….si bine am facut”,parca pentru a se convinge pe el insusi ca asa e bine chiar daca decizia pe care a luat-o loveste interesele celor care l-au votat, tocmai ca sa nu ia asemenea decizii.Toata lumea il condamna pe basescu pentru minciunile repetate pe care le spune,dar ponta ce face nu acelasi lucru?Nu ne-au promis in campanie ca toate nelegiuirile facute de boc-basescu vor inceta si ei vor plati,ca USL va face dreptate”pina la capat”Cu ce sint mai scuzabile minciunile lui ponta care sint tot mai numeroase decit ale lui basescu?Oare citi din cei care l-au votat ar mai fi facut-o daca ar fi stiut ca o data ales se va duce fuga,fuga l-a basescu sa semneze coabitarea.Rusine sa-i fie.In alta ordinede idei am citit un comentariu mai sus despre binefacerile,sau nu,ale credintei si a BOR.Va intreb unde era conducerea BOR cind “un sobor de preoti”il faceau rege pe un neica nimeni in Minastirea Curtea-de Arges pentru ca la inmormintarea lui Sergiu Nicolaescu trimbitau dreptatea si respectarea regulilor pe toate posturile tv.Incoronarea unui anonim respecta regulile BOR?Eu cred ca fiecare ar trebui sa aiba credinta in suflet fara sa o trimbiteze si mai ales sa nu mai aiba incredere in nimeni care i-ar putea dezamagi.As vrea sa-mi spuneti parerea advs in legatura cu aceasta problema.O sa mai fac o mica clarificare.Ati vazut ca am scris unele nume proprii cu litera mica,greseala e voita.Din punctul meu de vedere numele acestor creaturi nu merita sa fie scrise cu litera mare.Dar d-le Tudor,traim in Romania….vorba lui Mircea

 54. Si culmea nu mai iese nimeni in strada….
  Am votat si ne-am inselat amarnic..
  Ramane intrebarea:”noi,cu cine mai votam?”
  Sau mai merita sa votam?
  Eu una voi lua o pauza….lunga…

  • Exact asta isi doreste basau , sa fim speriati ,
   scarbiti , sa stam acasa … Si eu sunt scarbit ,
   dar nu-s sigur ca solutia este sa stam acasa …
   Mi-e teama ca inlesnim treaba serviciilor ….

 55. @Mia . ——–Felicitări pt. comentariu. Ar fi bine să răspundă la aceste întrebări – mincinosul Ponta – și Preafericiții din BOR care s-au îmbogățit peste măsură , care iau taxe ilegal și de la sărac și de la bogat, și nu dau nici un fel de chitanță , justificînd prin cuvintele pline de minciună că sunt -DONAȚII ! Și să ne mai spună ei preafericiții , de ce naiba căsătoresc în biserică copii de 12, 13, ani sau mai mici de vîrstă!.De ce ?– Că-i plătesc gras părinții țigani care fac asta? Și vb. dv -CUM DE-ȘI PERMIT să -I UNGĂ REGI , într-o mănăstire???? —-ce coincidență tot pe niște țigani?!!!CÎTĂ ȘPAGĂ AU LUAT ĂȘTIA DE-ȘI SPUN EI PREAFERICIȚI, ȘI OAMENII LUI D-ZEU? ————-RUȘINE , RUȘINE ȘI PT .EI ȘI PT. PONTA ȘI PT. USL !

 56. Deci D-nule Tudor ABSOLUT TOTI POLITRUCII SUNT LA FEL .ISI DORESC DOAR BANI SI PUTERE SI NU EZITA SA CALCE PE “CADAVRE” DACA ESTE NEVOIE .Adormescu ,tonta,si TOTI “ceilanti tovarasi si pretini” si-au impartit cu tov guvernator al (m) u.e zonele de influenta si “vanele” prin care “curg” banii .Om fi noi un popor de prostanaci dar suntem unii care am mai citit in timpul facultatii si avem IQ mult peste 70.In continuare sustin faptul ca VOTUL NOSTRU NU CONTEAZA SI NU A CONTAT VREODATA ASA CA II PARE RAU MAI BINE STAU ACASA SI MA UIT LA PROGRAMELE TV DE STIINTA DECAT SA MA “OBOSESC” SA VOTEZ !
  Sa traiti bineeee ei koabiteaza la maximum cu “DREPTURILE” (lor) pana la capat !!!

Leave a Reply