Home Articole Perchezitii DNA la Cancan tv

Perchezitii DNA la Cancan tv

2994
8

Procurorii DNA fac in aceasta dimineata perchezitii la firma Cancan TV SRL, in zona Baneasa, si la mai multe cabinete de avocatura. Politicieni si patroni de presa ar fi implicati in trafic de influenta si spalare de bani, sustin surse judiciare. La aceasta ora au loc peste 20 de perchezitii.

Faptele de trafic de influență și spălare de bani ar fi fost comise în perioada 2011 – 2012.

8 COMMENTS

  1. de ce nu zici ca si la cluj a venit dna-ul ? orasul ala unde e boc primar si unde s-a construit mostruozitatea aia de stadion de 5 ori mai ieftina ca arena nationala si unde se intampla numai lucruri ingrozitoare prezentate de a3.ro.

  2. Am auzit că sînt şi la Sibiu pentru contracte pe timpul lui Iohanis(cine va fi tras la răspundere pentru ilegalităţi? tot imunitatea pe viaţă?) şi la Cluj pe drumeagul lui Boc-ălete S.A. plus famiglia politico financiară. :)s-a şters praful de pe ilegalităţi de atîta timp.

  3. Puțin este cunoscut că în anul 2011,am fost până la București la – 23% să protestez împotriva regimului și persoanei Băsescu,și s-au luat de noi jandarmii,și la un momentdat după protest,undeva înspe gară,bătut și înfometat,a venit la mine apărătoarea Paula Iacob și mi-a dăruit 200 Ron ca să ajung înapoi acasă.Nu o voi uita niciodată,pentru că noi românii nu am pierdut un avocat bun ci și o persoană caldă și deosebită 🙁

  4. Dintre toate abuzurile, cel mai neplacut in ochii lumii occidentale este cel comis asupra unui jurnal, post de tv, etc.Daca ofensiva, din ce in ce mai frenetica, a DNA impotriva coruptilor se extinde la presa si se comite vreun abuz, cat de “mic”, pe parcurs (vreo arestare a unui ziarist cu familia extinsa si colaboratori cu tot) nu mai intram in Schengen cat e Franta acolo si-si aduce lumea aminte de Charlie. Basca, Doamne fereste, dl Coldea si-ar putea pierde decoratia nou-nouta in “campul tactic” de nu-i mai pot recupera onoarea pierduta nici partenera d-sale, nici partenera “neconditionata” a partenerei si-ar fi prapad pentru umanitate!

  5. Astia de la Cancan pe cine au mai suparat??? Oare lu se trage de la pozele facute celor fin gasca lui Base ??? 🙂

Leave a Reply