Sebastian Burduja, presedintele PNL Sector 1, face acuzatii foarte grave la adresa USR si a primarului Sectorului 1 Clotilde Armand. Burduja scrie intr-o postare pe Facebook faptul ca primarul incalca de mai multe ori legea. PNL si USR formeaza majoritatea in Consiliul Local Sector 1 si se lupta de luni de zile in privinta contractului de salubritate.

A (FOST) ÎNFRÂNT SECTORUL 1…DAR DE CE NE JIGNIȚI INTELIGENȚA?
Înțelegem “pe surse” ca ieri a avut loc o negociere intre primarul sectorului 1 si celebra companie cara pana mai ieri reprezenta “mafia gunoaielor”, dupa spusele dânsei. Consilierii locali nu au știut nimic, totul a fost negociat pe ascuns. Nu a existat un mandat clar de negociere, nu a existat nicio informare. Oare de ce să fac aceste lucruri pe sub masă, exact cum se făceau în epoca de tristă amintire PSD-Tudorache?!
Se pare că negocierea de ieri prevede EXACT aceleași tarife, deci tot acest circ pe nervii si pe sănătatea cetățenilor sectorului 1 a fost complet INUTIL. Doar un joc de imagine, dupa cum am spus de nouă luni de zile- si noi, si o mulțime de profesioniști din spațiul public.
Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta NU pentru că scad prețurile, așa cum în mod mincinos se susține, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvențelor.
Da, ați citit și ați înțeles bine: sectorul 1 este atât de curat încât mașinile de gunoi trebuie să treacă mai rar. Mai mult decât atât, există un regulament adoptat printr-o hotărâre a Consiliului General prin care se stabilesc foarte clar frecvențele pentru serviciul de salubritate. Adevarul este ca sectorul 1 deja încalcă acest regulament, la frecvențele din prezent! Reducerea numărului de treceri nu poate să însemne decât o încălcare și mai gravă a legii. Poate ca soluția asta împacă cele două părți semnatare, dar nu îi ajută pe cetățenii sectorului 1.
De la bun început, Partidul Național Liberal a solicitat ferm două lucruri: să avem un sector curat și să se respecte legea. Prin înțelegerea parafată ieri, niciunul dintre aceste criterii nu este respectat. Suntem în continuare alături de primarul sectorului 1 pentru găsirea unei soluții si pentru a face viața cetățenilor mai bună. Aceasta e diferența intre a face politica pentru politicieni (de dragul circului si like-urilor) și a face politică pentru cetățeni și binele lor.
PS Reducerea frecvențelor a fost pe masa inca de la comisia de mediere a consiliului local, de la începutul anului. Se putea face de atunci, daca asta era soluția, si s-ar fi economisit DEJA zeci de milioane de lei de la bugetul local. Dupa tot acest circ suntem in același punct?! Si asta e o mare victorie?!

 

1 COMMENT

  1. Momaia invitata vorbeste sa ocupe emisiunea doar aberatii! Pare ca viseaza sau se plange dar nimic din ce latra nu se va face rapid, va mai trece 40-50 ani pana rezova cu saracia si locurile de munca in Romania. Ea angajeaza la sistemul de pensii( tot politic) dar astea nu sunt locuri de munca sigure! E varza tuta! Auzi bre, cica, daca lucrurile merg bine in economie se maresc si pensiile! Fa tuta naibii, la voi creste bunastarea si conturile dar nu in functie de economie, habarnista naibii! La fel latrai si cand erai in pmp/pdl, vorbe goale de continut citite de pe pereti=mincuni! Oamenii declara tot din cauza voastra, haimanalelor, voi ati predat lectiile cu brio pentru ca asta ati invatat si practicat!

Leave a Reply