Potrivit unor surse liberale citate de Antena 3, premierul Dacian Ciolos a fost rugat de conducerea PNL sa intre in partid.

Ciolos a refuzat.

Rugamintile continua.

PNL e intr-o campanie de cautare de figuri publice care sa vina direct la varful partidului sau unor organizatii precum cea de la Bucuresti.

Este al doilea refuz important, dupa ce avocatul Gheorghe Piperea a spus si el nu pentru sefia PNL Bucuresti.

Iata mesajul postat de Piperea pe Facebook :

Dl Atanasiu, in mini-interviul din acest text cu stampila “exclusiv” de pe psnews*, declara niste chestii de natura a starni un scandal pe care nu mi-l doresc. Cred, la modul ne-orgolios, ci doar rezonabil, ca domnul in cauza ar face bine sa taca si sa faca cei zece pasi in spate de care vorbeam saptamana trecuta. Omul, probabil, nu a inteles ca rolul sau in politica nu mai este atat de important sau, si mai mult, ca este una dintre figurile “multumita” carora PNL a obtinut 15% in alegerile locale in Bucuresti si una dintre feţele pe care peste 67% dintre bucuresteni nu mai vor sa le vada, refuzand, pur si simplu, sa iasa la vot. In lipsa – previzibila – a acestui gest rezonabil, domnul in cauza ar face bine sa se informeze la sefii sai de partid inainte sa arunce cu astfel de afirmatii pe piata (mai ales ca a mai comis-o si saptamana trecuta cand, in contra acordului de confindentialitate dintre mine si cei doi co-presedinti PNL, s-a apucat sa spuna “pe surse” ca as fi negociat pozitia de presedinte al Senatului, dandu-i palpitatii dlui Isarescu). Ori sa faca minimul gest de a citi presa de saptamana trecuta, in care unul dintre co-presedintii PNL a confirmat intalnirea cu mine si, de asemenea, propunerea de a prelua conducerea PNL (pe care, asa cum am spus aseara, am refuzat-o).

Oricum, s-ar prea putea ca lumea sa afle curand cam ce rol a avut domnul in cauza si in ce modalitate s-a implicat domnia sa in opozitia acerba la legea darii in plata. Cei care vor amanunte, au aici un indiciu : un vice de la BNR avea (are) o consiliera.

* http://psnews.ro/atanasiu-afirmatii-surprinzatoare-despre-…/

PS Imi pare rau ca trebuie sa reiau acest subiect, pe care il consideram inchis. Repet : am refuzat oferta co-presedintilor PNL de a prelua conducerea organizatiei de Bucuresti pentru ca nu m-a interesat si nu ma intereseaza un post in politica, ci un proiect national. Cand Romania va ajunge la momentul unui astfel de proiect, voi fi acolo, la datorie. Pentru moment, ofertele de la partide, miscari si aliante sa stea la locul lor. Nu ma intereseaza catusi de putin aceste oferte, nu caut un job de parlamentar sau de functionar, sunt bine asa cum sunt acum.

9 COMMENTS

 1. Pai oricum pana in toamna o sa “il roage” PPE-ul de la Bruxelles si atunci cred ca o sa execute imediat, intocmai si la timp, la fel cum au executat pleiade de multi altii inaintea lui cu spinarea aplecata! Asa incat, acestui f mare viitor “politic” cica, ii dorim multa sanatate, bafta si sa o rupa pe agricultura din tara noastra, la fel cum a rupt-o si pana acum!

  P.S. Poate pana la urma da si subventiile la vacari, cine stie! Cu fondurile europene a spart norma la hectar oricum, clar!

  • Pai sa dea PNL=PDL un anunt la ziar: Cautam lider noi suntem absolut ingrozitori de incapabili.
   Dar deja au epuizat liderii cu candidatii la primaria Bucuresti !
   Mai verificati maternitatea Giulesti poate s-a mai nascut unul nou. Noul politician sau cum naiba ii zice propaganda. Ceausescu ii spunea formarea omului nou.

 2. Muoamm, ce turma de plimbatori de microfoane era dupa premierul comisar agricultor Ciolos ala! Ba nene, toti acesti scuturatori de microfoane, oameni tineri de altfel, nu pot bai fratele meu sa se duca la munca, sa se apuce si ei de o munca serioasa bai fratele meu? Sau nu mai au unde, ca s-a eficientizat industria patriei prin trecerea la perestroika si privatizare, s-a descentralizat si industria, si agricultura si economia, s-a dus dreacului tot si au ramas sa mai munceasca doar pe vorbe si pe capse, pe 10 milioane vechi pe luna, cica reporteri dreac care majoritatea abia de reusesc sa articuleze cuvintele sau sa citeasca un text scris fara sa o rupa pe vocale, ă, â (î)! Haoleu, ce-am ajuns! Cred ca daca ar vedea Ceausescu s-ar intoarce in mormant dreacului, ar dormi somnu’ de veci rascolit, ar fi cam agitat in groapa dac-ar vedea ce au ajuns tinerele vlastare ale patriei care au trecut de anul 2000 si nu au mai fost copii! Vai de mama noastra!

 3. PNL cel mai instabil partid ,tot timpul fara conducator,sau conducator slab ca trepadusa isi cauta continu conducatot din afara,fara doctrina liberala ca si cum librealismul ar fi o salata ce o poate manca orcine si ori cand. analizati cine a codus PNL si va veti convinge. Iohanis si doctrina liberala????????.

 4. Ei , vrajeala! Orice prost intelege ca e guvernu ‘ ‘tehnocrat PNL !Ciolos a fost ministru in guvernu ‘boc !

 5. Am mai spus-o pnl joaca la ofsaid, ei n-au nimic in comun cu bunul mers al tarii, ei au spus-o recent dupa intalnirea cu Premierul ca-i sprijina parcursul executiv neconditionat, deci pnl este un partid tradator care n-are nimic comun cu tara, ci doar cu japca care-o patroneaza. Halal partid istoric cu toti vosganianii, busoii, orbanii, atanasii si care mai sunt pe acolo.

Leave a Reply