Se forteaza caderea premierului Ponta. Acesta a fost chemat pentru audieri la DNA in ziua depunerii motiunii de cenzura a PNL!

 

10 COMMENTS

 1. Deci până la urmă au depus moțiunea de cenzură?
  Nu asta trebuia să se întâmple!Ponta trebuia să demisioneze și majoritatea parlamentară să susțină un guvern PsD,nu să vină Predoiu!
  Se anunță o vară politică caniculară cu proteste

 2. Nu cred că este afectat. Este destul de puternic ca să cadă! Are destui susţinători! Lumea nu doarme: garantat 100%!

 3. SE ÎNTORC FASCIȘTII LA PUTERE!!!
  .
  Nazistul Iohannis are nevoie de PDL, partidul său de închizători de spitale și tăietor de salarii și pensii, ca să-și facă “guvernul lui” și fix în ziua în care același PDL depune moțiune de cenzură împotriva lui Ponta, Ponta e chemat la independenta și profesionista DNA, în timp ce închizătorii de spitale și tăietorii de salarii și pensii din PDL sunt bine-mersi!
  .
  Coincindențe, așa-i, popor român?
  .
  Ah, am uitat, e sfârșit de săptămână. Mai scrieți inepții și mai dați “like” la tâmpenii pe Facebook, eventual de pe “smartphone”-uri – vorba lui Boc, ca tot românul – și la mici și bere cu voi! Păi nu?!

  • Capii mafiei sunt basau, kovesi, stanciu, mai oliviule. Vai de capul tau de basist retardat.

 4. Premierul n-a invatat nimic.
  “Te bagi la troaca, te mananca porcii”
  sau
  “Pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti.”

 5. Sa nu isi dea demisia! In nici un caz! Sa fie macar o data barbat! Aici nu este vorba de onoare, ci de lupta impotriva unui sistem mafiot si opresiv prin selectie, format de Basescu si mentinut cu succes de Johannis. DNA a devenit un instrument de teroare si hartuire politica. Nu trebuia ca Ponta sa se duca astazi la DNA. Le-a dat satisfactie. Trebuie de acum sa arate cine este seful, iar Kovesi sa zboare. Basescu a fost chemat pe furis la DNA, dimineata devreme, a intrat pe usa din dos, iar acum se face atata tam-tam. Nu este posibil ca un cuplu de incompetenti (si fosti amanti), Johannis si Kovesi, sa conduca o tara si sa ne sfideze. Iar Nitu si Cazanciuc trebuie schimbati, nu se vede ca nu fac absolut nimic? Au lasat DNA sa scape de sub control si sa intervina si politic, la comanda, ca mercenarii.
  Dar DNA mai bine s-ar ocupa de firmele de avocatura care au avut contracte cu bani publici, din care statul a fost intotdeauna foarte prost reprezentat, contractele fiind paguboase pentru acesta fara exceptie. Asta am vrea sa vedem, firma lui Predoiu, Catalin Zamfirescu, din ce au facut bani?

 6. In ce tara nebuna traim.Lipsa de curaj si viziune politica are ca rezultat acest teatru al absurdului la care privim cu nedumerire de 25 de ani ca niste spectatori chinuiti si incapabili de reactie in timp ce regizori un pic scelerati pun in scena ideiile unor scenaristi nu prea patrioti si nici foarte inteligenti(care cu infatuare se definesc ca servicii de inteligenta romanesti).Altceva cu greu poate fi comentat.

 7. deci basescu a semnat decretele de numire in functia de ministru a lui Sova si asta e abuzul lui Ponta? :)))))

Leave a Reply